Wpa kljuc ti ima 8-16 znakova. Mozda ti je krivo detektirao postavke enkripcije, pa probaj rucno napraviti profil. Nisam imao Symbian sa WLAN-om pa ne znam tocan postupak.
I pazi na velika i mala slova.
Printable View
Wpa kljuc ti ima 8-16 znakova. Mozda ti je krivo detektirao postavke enkripcije, pa probaj rucno napraviti profil. Nisam imao Symbian sa WLAN-om pa ne znam tocan postupak.
I pazi na velika i mala slova.
Ja imam doma WLAN i isto je zaštićen (samo ne znam više kojom enkripcijom :D) i spaja mi se bez problema, i stvarno mogu pohvalit wlan, spoji se uistinu brzo, treba mu možda 2-3 sec :)
također ista stvar i kod mene...
samo, meni je zaštićena mreža sa WEP enkripcijom.
koliko vidim, tebi je WPA enkripcija. možda je problem do toga. možda da probaš prebaciti na WEP zaštitu pa probati...
E da, koristim N82 (crnu) evo drugi dan, i stvarno sam zadovoljan.
Navigacija mi je super, brzo hvata satelite
1min i 15sec od stiskanja "slažem se" kod paljenja garmina do navođenja...
nabavio sam i 4GB karticu pa ću uskoro isprobati kako uređaj radi sa njom... :)
a koja je razlika izmedju crne i sive n82?
I bilo je nešto da ova ima malo drukčije tipke (one numeričke), ali to je nekakva sitna razlika u obliku...
A što se geotagginga tiče, koliko mi se čini ja to imam i na svojoj srebrnoj N82, naime u postavkama kamere imam opciju spremiti koordinate ili tako nešto, ne znam točno, nije mob trenutno kod mene pa ne mogu pogledat...
jos kad bi ja znao sta je geo tagging i cemu sluzi... e moja n82 front je srebreni, back crna... custom shit
LoL, ti imaš 2 u 1 :D
Geotagging ti pomoću gps-a zapamti lokaciju gdje si slikao pojedinu sliku... I onda to možeš vidjeti ne znam ni sam gdje... Uglavnom ništa pretjerano korisno, osim možda za one koji stalno putuju po svijetu pa ne znaju ni sami više gdje su bili ;D
e jel zna neko moze li se ovaj mob koristit kao web kamera? mislim da sam negdje citao da moze samo zaboravio gdje, zanima me kako to namjestit ako je moguce
Mobiola WebCam.= Citat =:
e jel zna neko moze li se ovaj mob koristit kao web kamera?
a mozes skinuti ovdje:
http://www.series60v3.com/index.php?...13_fileid=2264
Imam jedan malo "blesav" (:D) problem... Naime, ne uspijevam nikako izvaditi memory karticu iz moba :jehon: Otvorim onaj poklopac, stisnem karticu prema unutra i, umjesto da se izbaci kartica, ne dogodi se ništa :jehon: Sad ne znam je li problem u meni ili u čemu pa me zanima jel imao tko sličnih problema jer me strah baš na silu čupat karticu :suicide:
imao sam slican problem,ali je nakon nekoliko pokusaja jednostavno proradilo.
Evo i moja korisnička recenzija Nokie N82
[N82] korisnička recenzija
zasad sam jako zadovoljan uređajem...
još samo da koji put napunim bateriju pa da vidim koliko stvarno onda drži... :)
Svaka čast na trudu, odličan review:respect:
A što se baterije tiče, ja mogu reći da sam prilično zadovoljan, drži mi zapravo skoro identično kao i SE K850, 2 dana uz neko malo intenzivnije korištenje, a 3 dana uz manje prčkanja ;) :)
imam problemčić...
kad stavim neku pjesmu u media player kod nekih mi zna stavit sliku album i ostalo...
ja sam našo u itunes-u get info i tamo stavim art work sliku, resiznem ju na 200x200 stavim .bmp file i ne dogodi se ništ...
probal sam staviti i onu sliku od prve pjesme na ostale al jednostavno mi ju neče pokazati u media playeru, al drugde na windowsima mi kaže...
zna ko možda kak to napraviti i skojim program a da radi...
mp3tag, mene još nikad nije iznevjerio, baš sam jednom po*izdio kak mi je muzika neuredna bila i pobrisao sve osim par raiteta i onda skidao izvođača po izvođača s neta, samo albume, bez single pjesama ali opet to nije bilo to jer ih je pola bilo bez album arta i onda sam primjetio da media player zapravo ne taga sve direktno u pjesmi nego samo u libraryu mijenja info, dok npr. sa mp3tag sve šta promjeniš tako i ostane, onda ga svi playeri besprjekorno svrstavaju po albumima, izvođačima. žanru, kako god želiš. Ali ako te samo slikica zanima :D onda ti je dosta u folder albuma stavit sliku koja se zove "Folder.jpg"
edit: btw ovo besprjekorno vrijedi samo za pc, jedna od glavnih stvari zašto sam prešao isključivo na wm je veća okrenutost multimediji u zadnje vrijeme a i symbiani koje sam imao nikad nisu mp3 tagove čitali kako treba, odnosno konkretno n80 je mogla SAMO mp3 info čitat dok bilo koji drugi format pjesama bi bio prikazan kao unknown(tipa aac ili wma). Ne pomažu ni flashanja, updateovi, ništa. Hvala bogu n80 je otišao i ne vraća se, ali sa n70 je bila ista stvar
hvala... radi savršeno
vidim da je izašao update na V31 za N82 ...
ima 123MB...
sad radim update, pa ću vidjet dal ima kakvih značajnih promjena... :)
Pozdrav!
Evo i ja sam postao ponosnim vlasnikom N82. Oduševljen sam kamerom, ali iskreno, malo se gubim u symbianu (nakon dummyja k800).
Uglavnom, zanima me kako spremiti broj iz poruka? Ono, kad dobiješ od nekog broj ili kad već odgovorip (u inboxu/sent).
Mobitel mi je došao iz Britanije, zanima me što sve trebam napraviti (hackati mob, promijenit kod...)?
Jučer sam update-o soft na V30 (V31 mi nije našao - preko soft updetea).
Hvala, nadam se ugodnom druženju s vama i mojim "pametnjakovićem" :D
Što se spremanja broja iz poruka tiče, jednostavno otvoriš poruku - opcije - spremi u kontakte ;)
A što se hakiranja tiče, pogledaj u ovoj temi, ako ti je soft V30 onda gledaj od 5.posta ;) :)
Evo recenzija (review) Nokie N82. Možda nekome zatreba.
Ok, našo sam ovo za poruke, ali ta je opcija samo za inbox (nema za poslane). Hvala!
Kaj se tiče hakiranja, jel moram prije promijenit product code ili..?
I jel dobar ovaj, nisam našo u onom popisu na sticky temi
EDIT: evo pronašao sam, promijenio P.C. u balkan - 0551522 i update u V31.0.016, sve šljaka ;) Idem dalje na hakiranje :D
Jedno pitanje, kad spremim broj pošiljatelja poruke, na toj istoj poruci ne želi prikazat ime tog spremljenog kontakta.
Isto tako ne skuži razliku kad se broj kod spremanja upiše u formatu +38598****** i 098******, tj. format sa + ne prepozna kao ovaj drugi. Nije vrag da moram spremat sa +385....?
To je inače tako na nokijama, ili...?
Da vas pitam jel se iplati stavljat v31 soft (inace imam v30 pa ne znam dali se isplati jebavat)? :dunno:
Vidio sam da su neki stavili kad je izaso ali me zanima kako se telefon ponasa sad kad je proslo malo vremena,jel sve u redu?
:respect:
Gdje pronaći Product Code (Balkan) za N82 Black (pretrežio sam čitav google, ali bez rezultata).....
Odlučio sam kupiti N82 za mj. dana.
Zanima me sljedeće:
1) Kvaliteta izrade?
2) Kamera (bljeskalica, slikanje po noći, po danu..)
3) Zvučnici (vanjska dva, stereo)
4) Brzina (učitavanje slika, pjesama... brzina softa)
5) Baterija (koliko traje, koliko se puni)
6) Problemi (kakve ste probleme imali i jeste li ih riješili i kako)
7) Vaše općenito mišljenje, iskustva, primjedbe
@rap_boy:
pročitaj si moju recenziju. mislim da ti ju njoj sve odgovoreno
http://www.red-gsm.net/showthread.php?t=37422
;)
1) izrada je jako dobra (s obzirom da se radi o plastičnom mobitelu). jedino malo zna zaškripati poklopac baterije ako ga jače stisneš
2) odlična. slike po noći ispadaju jako dobro
3) glasni. u rangu sa N73 (možda mrvicu tiši)
4) brži od N73, a brzinom je kao i N95 8GB. znači, ako si se navikao na N73, ovaj će ti biti malo brži. :)
5) i to sam napisao... ;)
http://cafe.mobil.hr/showpost.php?p=819372&postcount=31
možda malo kraže nego kod N73
6) neznam da je bilo nekih problema
7) dobar mobitel, u svakom slučaju za preporuku! Samo, na kućištu ostaju packe i treba navikavanja na tipkovnicu.
A kako se koristi Wlan?
Imam Wlan router, dali mob spojim s tim routerom pa surfam na mobu?
Šteta, nema ga u T-Mobile-u, Tele2 ili Vip-u da ga isprobam. Baš me zanima kako izgleda uživo. Ova skroz gore recenzija (post #226) mi je dosta pomogla da se odlučim za taj mob. Brinulo me kućište zbog čvrstoće (ako slučajno padne), a za packe nebrinem. Kupit ću masku i u njoj držat mob. Mobove čuvam ko svoju glavu. Nisam znao da je N82 nasljednik N73 :D
Jedino bih napomenuo da N73 ima ipak primjetnije jače vanjske zvučnike jer su raspoređeni sa obje strane uređaja.Kod N82 su na istoj strani i nisu tako jaki.
Puno je brža od N73,a brzina je dobra čak i kad je memorija do kraja popunjena.
Što se tiče WLAN-a,na desktopu imaš traženje dostupnih pa samo klikneš i to je to.
Svakako za preporuku.
Neznam koje boje bih kupio N82. Titanium ili crna?
Koja se više grebe i ostavlja otiske?
imao sam titanium i promjenio masku u mobisu za cca 400 kn i nije mi žao jer je crna maska jednostavno posebna i puno bolja... (bar meni)
moj glas ide za crnu
Zaboravio sam napomenuti da ta N73 kojoj se maska djelomice izlizala 90 % obrub zaslona je bila iz T-mobila,dok druga koju sam bio kupio u Vipu je dozivjela svakaj jedva da je imala par ogrebotina a koristio ju skoro 2 godine,prvu samo par mjeseci.
Slicno je bilo lose sa N73 iz Engleskog Vodafona,pa sam zakljucil da kvaliteta nije nikako ista.
Koja je najbolja zaštita od udaraca i ogrebotina za ovaj mob?
Crystal case, pamučna čarapa (za mobitele) ili nešto treće?
Trebam nešto što neće pokvarit izgled moba, ali i da se ne raspadne ta zaštita.
Za slušalice sam pitao u temi: Slušalice - in-ear (high quality)
Kolko sam vidio, u Mobisu nemaju memorijsku od 16 GB. Maximalno je 8 GB. Dali mi se isplati uzimati 16 GB ili da kupim od 8 GB??
Titanium boja je samo dobila ime jer izgleda poput titana, a građena je od plastike, kao i crna plastika? Jesam u pravu?
BUMP!
Upravo sam zvao Mobis, ostala im N82 u crnoj boji, više nema pošiljki, još par komada... Valjda će ostat tih par komada do utorka... Cijena će ostati 3 000 kn, neće padati, kao što mi je prije par tjedana prodavač rekao. Molim savjet za zaštitu moba. Memorijsku ću uzet od 8 GB i još neke dobre slušalice...
LOL 3kkn, ja sam uzeo prije 2 tjedna za 1100 kn, frajer je prije toga promijenio masku, praktički ko nova. Jest da nema jamstva, ali dat 2tkn više?
I da, kučište je lakirano (zato i ostaju packe), izlizat ti se može samo onaj zadnji dio di je kamera koji je wannabe aluminija li nije.
I po meni je čista glupost stavljat u nekakve maske ili caseove, prednja maska (tj one 2 za tipkovnicu i zaslon) su 100kn u mobisu. i uzmi definitivno crnu, ljepše i manje zgleda, imo sam obje.
A screen protektora imaš na ebayu za siću.
Mob je za svaku preporuku, najbolja kamera na symbianu, imam doma olympus 8mpx, može mu se sakrit, jedino je malo sporija al to je ipak mob.
Navigacija radi ko avion, u Sygic McGuideru nađe satelit za 5sec, jedino sam uzeo držač za auto na ebayu, custom, samo za N82 (noika nema za taj model) isto za neku siću, 60ak kn.
Definitivno best buy kaj se mene tiče, preporodio sam se nakon k800 i fakat je glasn mob i sluške su odlične (čak sam u ovoj drugoj dobio i onaj komander - daljinac na žici za šaltanje pjesama)
;)
jel ima ova njoka za kupit u t-lopovu jer nisam naso u njihovoj ponudi??????
Jel moguće ikako preko Wlana gledat TV na mobu?
Inače T-Mobile sam.
Grrr.. 3. put zaredom post :angry: sorry moderatori...
Na koju foru radi čitač kodova? Pokušavao sam na 100 načina ali nikako da skužim kako radi.
mozes preko ovoga , trenutno vrh
http://www.ipmart-forum.com/showthread.php?t=364825
Hvala, radi super, ali samo je moguce gledati 5 free tv programa. Dali mozda znas registration key? EDIT: nasao sam registration key. Dali je moguce ikako ubaciti hrvatske tv programe?
zanima me jedna stvar kod mobitela
koko je brz kad kopas po memorijskoj kartici i dali su datoteke iz memor. i mamorije telefona odvojene pa moras posebno ulazit u memorijsku???
evo ja sam jako "zagrijan" za taj mob i imam par pitanja:
1:kakavi su mu zvučnici?
2:s kojim modelom od sony ericssona se mogu mjeriti po glasnoci?
HVALA!
Zvučnici su jako dobri i bolji su od većine onih na SE mobitelima.
1. N82 je nasljednik N73, koji ima najjače zvučnike od svih symbiana (ako ne i Nokia). Na N82 su zvučnici malo tiši nego na N73, ali opet su dosta jaki. Imam mob mjesec dana i rijetko slušam na zvučnicima na najglasnije (100%, 90%) i još uvjek zvučnici su kao novi (nekrče, zvuk je čist).
2. Na ovo nebih znao odgovoriti pošto neznam s kojim bi Sony Ericssonom mogao usporediti, jer N82 ima stereo zvučnike.
neznam ja nikad nisam imao u rukama n73 i nisam cuo kakva je glasnoca zvucnika . a jel ima bar jace od nokie 6220clasic?
EDIT:jer ja mislim slusati dosta muziku na njemu pak mi je dosta vazna glasnoca zvucnika! trenutno imam sony ericsson v640 i ima stvarno dobar zvučnik!
imam mozda jedno glupo pitanje ali...nekidan sam stavio u dzep svoju n82 sa zipo upaljacem sto inkada ne radim i naravno ogulila se malo maska i to kod kamere gdje je ona leca okvir koji je sive boje postao je malkice bijel pa me zanima kada se kupi maska dali se i to zamini ili to ostaje na mobu kao sto je i kupljen nigdi nema nikakve ogrebotine samo na tom cudu i nekako me jako nervira :) hvala na odgovoru
Oprostite sto sam dosadan s tim zvučnicima al mi je to jako vazno kod takvog high-end moba! zanima me dali su jaci po glasnoci od n95 8 giga?jer sam navikao da mi mob ima jaci zvucnik za slusanje glazbe! hvala
Vuki je sve odgovorio.6233 i N73 imaju najbolje zvučnike na svijetu i to ne može nadmašiti niti jedan SE.
N82 ima samo malo slabije zvučnike.
N95 8GB ima bolje zvučnike od N82.Oba sam imao pa znam.
ok tnx na odgovoru.!ma nema veze sto su malo tisi! glavno da je kvaliteta odlična jel tako?
EDIT:evo bash gledam na youtube kako n82 dere sony ericssona k850i po jacini zvucnika!
Našao sam u oglasniku auto držač i auto punjač za N95 8GB.
Dali to paše i na N82?
Često mi se dešava slijedeći problem:
Kada spojim mob s kompom, USB kablom, Prijenos podataka, prebacim nešto i kada odem na Safely Remove Hardware on mi izbaci:
http://www.imagesforme.com/out.php/i641750_untitled.JPG
Pokušavam par puta ali svaki puta isto..
To me jako naljuti pa par puta isčupam USB i izgubim podatke s memorijske..
Kada restartam komp, onda mi na mobu izbaci: sada možete odspojiti podatkovni kabel.
Ovo mi se često događa, jako me nervira i stvarno mi je dosadilo...
Jel zna itko u čemu bi mogao biti problem?
evo kupio sam prije par dana n82 i vec sad imam problema
mob ima v31.0.016 i hackirao sam ga jucer, onda sam stavio 4 ili 5 aplikacija i na kraju ostavio samo dvije jer mi se ove ostale nisu svidale/nisu radile. i samo da napomenem da mob ima garmin 5.00.50 otkad sam kupio mob. i onda sam isao uslikat nesto bzv (kamera je prije radila) i otvorim onaj poklopac od kamere i od jednom samo crni ekran! mislim ajd mozda je mob nesto zablokirao ovo ono. i probam stisnut crvenu tipku i nista se ne dogada. zatvorim onaj poklopac i opet nista. probam ugasit mob i nista. i nista izvadim ja onda bateriju i probam ponovo upaliti, a ono opet samo crni ekran! i nisam ga mogao onda ni ugasiti nego opet vaditi bateriju. onda sam par puta probao upalit ga, pa sam radio hard reset (zelena tipka + tipka broj 3 + * i probam upaliti) par puta i nista.
onda trazio po internetu i vidio da treba izvaditi bateriju na 5 minuta i onda vratiti i trebalo bi raditi. napravim to i radi
neki su pisali da je otisla maticna, da je bio u vodi, da je garmin problem, ovo ono, milijun opcija...
i sad me strah oce se to stalno desavati? kupio sam rabljeni mob sa garancijom 6. mj. na software, al nisam siguran jel ta garancija opce valja jer nigdje ni ne pise da je to garancija pa ako mi mozete reci jel to opce garancija
i evo idem sad slikati tu garanciju sa n82 i uspio sam uslikat par slika i sve je radilo. spojim pc i n82 i odaberem pc suite i od jednom samo crni ekran :(
sad me strah da ne bi kaj otislo na mobu pa ga mislim prodat, a mob mi se bas svida
sto da radim?
EDIT: i da kazem da mob ima neku memorijsku od 4 gb
i evo upalio je mob i evo slike:
http://www.imagesforme.com/show.php/...2092009012.jpg
Hmmm prvo sam pomislio kad si rekao da ti je garancija sumnjiva na onaj privatni dućan Donum u Hondlovoj.. Ovo ti je iz MESC-a, Mobisovog servisa. Ja mislim da je ovo samo račun kad je nošen na servis.. Jamstveni list ti je manji od tog papira, ima stranicu na otvaranje, ugl. jamstveni list ti neizgleda tako.. Na njemu baš piše sve, kad je mob kupljen, koliko ima jamstvo, pečat i potpis. To ti je račun kad je mob nošen na softversko anžuriranje, i vidiš da je cijena 120 kn!
ma taj lik mi je nesto objasnjavao za garanciju al ja nisam slusao nego sam prckao ko debil po n82. :D pitat cu ga kad dode sa posla kakva je to garancija.
a dal da prodam mob ili sta? oce se to jos desavat?
A gle, moguće je... Moj mob je sad uredu, ali za par tjedana će mi se dešavat opet šta mi se prije dešavalo.. ili će se zbrejkat i skroz usporit (pa ću ga morat resetirat) ili će mi memorijska u sekundi biti prazna. Svaki mjesec mi se dešava nešto ovako... Meni je do moba, kompa ili mem. kartice... Tebi su moguće ponovne komplikacije, najbolje da ga sad počneš koristit normalno ko da ništa nije ni bilo pa vidiš dokle će radit tako...
da evo sad sam napravio hard reset moba, sad cu jos formirati memorijsku pa cemo viditi
necu stavljat nikakve aplikacije ni nista nego samo pjesme, slike i video pa cemo viditi kolko ce trajati
i samo se nadam da je ovo garancija i da vrijedi (on je rekao da je to garancija za software)
EDIT: kako formatirati memorijsku?
EDIT 2: skuzio :D
EDIT 3: a mozda je do memorijske? cim sam stavio 1-2 gb glazbe odmah steka. vidim da ova koju sam dobio sa mobom nije original od nokie? da uzmem novu u mobisu i mozda to rijesi probleme?
EDIT 4: zadnji majke mi :D mislim da je problem sa memorijskom. imam neku od 4 gb koja nije original od nokie. kad ju napunim sa 1-2 g odmah steka i ekran bude crn. izvadim memorijsku i sve je u redu. formatirao sam ju i sad je sve u redu. tako da je 99% do memorijske. vidio sam na internet stranici od mobisa da memorijska od 4 gb dode 150 kn. to mi se cini malo za original od nokie. jel zna netko jesu li one u mobisu original od nokie?
Kupio sam mob prije 2 tjedna...Iz Zagreba...Iz nekog servisa...za 1850kn...Prezadovoljan sam mobom,ali ima jedan problem...Naime,lijevo od displaya je maska odvoje cca 2mm i vidi se ona "žabica" malo,kad stisnem ne vidi se,a kad pustim vrati se opet tako...I skuzio sam na suncu da ima malo prasine ispod displaya,tako da krivim tu masku kao uzroka te prasine...
Sad vi meni recite,jel imao tko kakvih problema s time?? Jel nekom upada prasina ispod displaya?? Jel se ta maska moze napraviti,ili treba nova?? I npr ako bi se moglo napraviti to skidanjem maske i stavljanjem natrag da "sjedne",jel bi moglo biti kao i prije,ili se maska nakon skidanja i ponovnog stavljanja jednostavno "rasklima" i dobije "lufta",pa da mi opet ne ulazi prasina :S:S???
isto tako je i meni i skuzio sam da mi onaj problem nije zbog memorijske nego zbog poklopca baterije
jel zna netko kolko kosta cijelo kuciste u mobisu?
a jesi ti svoj kupio u Mobisu il na crno?? Jel imas onak bas rupu,da je maska malo odvojena..?? Meni je to tamo iznad onog di se ukljucuje USB kabal
ja imam prasine na display-u, a imao sam i na 5800.
na 5800 sam to mogao ocistiti za par minuta, ali ovdje ne znam
Ja ne vjerujem,pa ja nemam srece,al ono stv...Hvala vam decki na odgovorima,ja cu to odnijet sutra kod nekog servisera da proba to srediti ako moze...Pa cemo viditi...iako ne vjerujem,posto vidim da je svima tako...ma fuj :S :D
Dali je ikako moguće pobošljati bass na slušalicama nekim patchem?
Ili možda samo bolje slušalice?
Zvuk na mobu (konkretno ovom) ti je do slusalica. Ja sam kupila prije 3 godine original male Sony i nema sta nisu prezivjele, masno sam ih platila ali je zato na njima zvuk samo takav. Ako slusas na Nokia slusalicama one nisu cemu :S
Ma znam da ove sluške nisu baš nešto, to su one original HS-43...
Bass sam uspio malo pojačati tako da sam u ekvilizatoru prvi stupac dignuo skroz gore a sve ostale skroz dole.. Razlika se može primjetitit ako se mob skopča s CD linijom, bass u tim mojim postavkama i zadanim je skroz drugačiji. Zvuk bude malo tiši, ali bass jači.
Ja imam iste te slusalice i ako vjerujes nisam na njima uspjela poslusati pola pjesme, odmah sam uzela moje ;D I nisam dirala nista u postavkama, a zvuk je predobar (ukljucujuci bass). Uvijek se normalno moze podesiti donekle ali ako slusalice nisu nesto dobijes opet jadan rezultat...
Nije mi jasno sljedeće:
Nađem barem 10 wlan mreža.
8 ih je zaštićeno, 2 ne. Zašto se mob neće spojit preko nezaštićenih?
Čak i ako je signal pun, ako se nekrećem, ako ga svaki puta ulovim?
To mi nije jasno.. U zadnje vrijeme rijetko kada uspijem surfati preko nezaštićene mreže..
Neće ni preko skyfire-a ni preko ugrađenog web-a.:angry:
Nije mi jasno ovo pitanje.
Znači, ja nemogu znati dali su spojeni na internet jer neznam kome se spajam, a mislim da wlan nemože biti u dometu ako nije spojen na internet. Ali problem je što baš svugdje u zadnje vrijeme nezaštićene mreže nerade, tj. neće da mi se mob spoji. Možda nešto u postavkama treba prčkat, jer ja sam mijenjao onu početnu stranicu, znači da nebude ona neka nokijina već google.
To sto si mijenjao pocetnu stranicu ne mijenja stvar tj. ne utice, ali ako si cackao po postavkama onda moguce da si tu nesto zeznuo...
Kako da ih resetiram?
Ali i da je do toga, nekužim zašto se onda neće preko Skyfire-a spojit.
Provjerit ću još sve postavke..
I da, izbrisao sam sve one T-Mobile pristupne točke (ako to ima ikakve veze) zato što mi određeni programi se automatski spajaju na internet i troše pare s računa, pa sam ih izbrisao da mi se to više nedešava.
Dobro čovjek pita, to što vidiš wlan mreže ne znači da preko istih moraš imati pristup netu. S mobom ti je vjerojatno sve ok, a to što dobivaš poruke "no gateway reply" je znak da je net na toj wlan mreži (trenutno) isključen ili uopće nemaju pristup netu.
A kako da to riješim? Dali bi resetiranje svih tih postavki riješilo taj problem (ako je moguće resetirati postavke) ?
U postavkama pod Opće mi stoji pristupna točka (ime mog routera), početna stranica www.google.hr (to sam ja stavio, jer me nervirala ona neka nokijina).
Pobrisao sam sve privatne podatke (sve, izbriši priručnu memoriju, brisanje znački, povijest, podaci o obrascu/lozinki)
Kako si spojen doma na net - preko router ili bridge moda? Drugim riječima jesi li spojen automatski 24/7 ili imaš kreiranu ikonu za konekciju pa se spajaš kad želiš?
Ako si preko router moda, to bi trebalo raditi samo od sebe. Nađeš AP, ukucaš pass i vozi. Za bridge mod nemam pojma kako radi kad je u pitanju mob.
Imam speedtouch-ov router na kojem sam samo jednom ukucao pass i svaki puta se spojim, wlan dostupan 0-24h. Ma moj router radi super, samo evo nemogu se spojiti ni nakoji drugi router s nezaštićenom wlan mrežom.