hvala ipak na uputama
budem to u ponedjeljak riješio.
Printable View
hvala ipak na uputama
budem to u ponedjeljak riješio.
treba mi samsungovo kod jer ne prima eronet karticu posto je iz hrvatske a ja sam iz BIH i kod nas su samo zastupljene mobis,eroneti ,GSM
Kod za unlock ne postoji za C170 flash kabel + FST=Mobitel otključan
Bok ekipa, jel mozda netko zna ili mi moze pomoc mozda, ako netko zna unlocking code za Asphalt 2 Urban GT? Ja imam Samsung E780... Mozda neki link ili nesto? Thx unaprijed...
Unlock Kod za java igre ne postoji.= Citat =:
ako netko zna unlocking code za Asphalt 2 Urban GT
evo zvuk na ovom mobitelu jako je slab pa me zanima kako ga pojacati probo sam sa onim kodom *#8999*8378# kod radi udjem i u menu i sve al neznam sta dalje pa zato molim pomoc
trebao bih dekodirat samsung sgh-x530.. može li se to pomoću kodova i gdje se nalaze? fala
zar ima ovdje iko živ??? postavio sam već 2 pitanja i nitko mi nije mogao pomoći!!! zato pitam još jednom;:: imam samsung e900 i trebao bih kod za hidden menu,, i samsung x530 kojeg trebam otkodirati?? trebam pomoć !!! hvala
http://www.unlockeasy.net/Samsung/So..._Free_v1.2.zip= Citat =:
, i samsung x530 kojeg trebam otkodirati??
http://forum.gsmhosting.com/vbb/show...9&postcount=10
Ima li tko kodove za SAMSUNG F-210? Za pojacavanje zvuka po mogucnosti...
Ne postoje nikakvi kodovi koji mogu pojačati zvuk na mobitelu.Ne postoje nikakvi kodovi koji mogu pojačati zvuk na mobitelu.Ne postoje nikakvi kodovi koji mogu pojačati zvuk na mobitelu.Ne postoje nikakvi kodovi koji mogu pojačati zvuk na mobitelu.Ne postoje nikakvi kodovi koji mogu pojačati zvuk na mobitelu.Ne postoje nikakvi kodovi koji mogu pojačati zvuk na mobitelu.Ne postoje nikakvi kodovi koji mogu pojačati zvuk na mobitelu.Ne postoje nikakvi kodovi koji mogu pojačati zvuk na mobitelu.Ne postoje nikakvi kodovi koji mogu pojačati zvuk na mobitelu.Ne postoje nikakvi kodovi koji mogu pojačati zvuk na mobitelu.Ne postoje nikakvi kodovi koji mogu pojačati zvuk na mobitelu.Ne postoje nikakvi kodovi koji mogu pojačati zvuk na mobitelu.Ne postoje nikakvi kodovi koji mogu pojačati zvuk na mobitelu.
Najlakša i najefikasnija opcija je tu melodiju koju želiš za zvono prebaciti na komp (ako već nije tamo) i pojačati joj glasnoću preko nekog audio konvertera pa prebaci na fon i isprobaj.
@ ALL-IN-ONE: Ne moras vikat...:dunno:
http://cafe.mobil.hr/showpost.php?p=519241&postcount=3 <--Svaki mod sadrži bt patch ALI za ubacivanje trebaš ResMan+Resource+Flash kabel (sve je ovo prožvakano na forumu barem 100 puta)= Citat =:
a di se moze naci taj patch???
onda hvala jos jednom.... :respect:
pozz svima,novi sam ovde,i mrsko mi je sve ove stranice citati!
interesuje me cod za D900i da bi mogao instalirati java games i aplikacije????
molim vas pomozite i hvala unaprijed!
Je,tebi je mrsko.....e stari moj...
ajd dobro,pošto si novi..... D900i-Upload Java Igara
samo slijedi napisano...
A drugi put koristi pretragu foruma,sve je crno na plavo....bez obzira što si novi...
sta niko nezna ?
Zna li tko kod za vidit ukupno vrijeme razgovora za U900 SOUL ? Znam da za to ima opcija na samom phonu,ali negdje sam pročitao da se može viditi cjelokupno vrijeme razgovora od aktiviranja samog telefona bez obzira ne reset.
a zna li itko kodove za soul u900 i može li se ikako isključit riječnik kod pisanja poruka,jer je postavljen kao default i svaki put sa mora pribacit ručno na ABC prije pisanja poruka...
Probavaj redom dok ne nabasaš...nemožeš ništa sjebat osim zvučnika.....:jump:I pretraži malo po forumu,mislim da je netko napisao objašnjenje šta je koja opcija i kako postupit.....
Kad pođeš pisat poruku,opcije i potraži malo....Riječnik T9 i isključi....= Citat =:
a zna li itko kodove za soul u900 i može li se ikako isključit riječnik kod pisanja poruka,jer je postavljen kao default i svaki put sa mora pribacit ručno na ABC prije pisanja poruka...
Making your Samsung Soul MP3 and Ringtone Louder
===============================
- Type *#0002*28346#.
- It will bring up a menu.
- Load Params.
- Dump Params.
- Call Config.
- Press Back & it will bring up another longer menu.
- Key in 3 to bring up SPK Config Menu.
- Then key in 4 to bring up have-QTune (MP3) menu.
- Key in 1 to bring up SPK MP3 Vol. Menu.
- Key in 6 to change the max. Volume.
- Input 40 & press OK, it will change to 4.0db default max. Volume is 3db. I wouldn't recommend higher than 6.0db because the sound will distort, anything lower will be fine.
- Once done, press cancel to close the service menu & try to play a MP3 with max. Volume. This volume apply for your MP3 Ringtones & Message tones.
jel moguće nekako povratiti brojeve iz memorije telefona ako je napravljen full reset na Samsungu D600(*2767*3855#)
Nemoguće.......
vi_02 koji model to pokušavaš upisati.Neće ti svi modeli primiti iste kodove.
Nekak sam pomislil da D900i hoće i da je očito da u njega pokušavam upisati.
trebao bi pojačati zvuk u slušalici kada s nekim razgovaram na U900, full se slabo čuje, a koliko znam tako je i kod drugih...
Stvar radi, ali sam primjetio da se kod svakog gašenja mobitela postavke vracaju na originalne. :(
Isto tako da se mora pazit kod dodjeljivanja jačine zvuka jer ima 7 stupnjeva, dok kod slušanja mp3 ima 14 stupnjeva pa je npr. 7 glasnije, 8 tiše, 9 glasnije, 10 tiše,..
Probaj s ovim
= Citat =:
Press: *#0002*28346#
Press "back" twice to get to the main menu
Press: 1 (RCV-Config)
Press: 2 (Call Config)
Press 3: RCV Codec Gain
Press 4: cod_rx
Type value 12 and press OK. Maximum volume is now set to 12 dB for during phonecalls.
Press the hang-up key. High volume is now set. You'll need to decrease the volume during your next phonecall !! You can also find the volume settings for other things like for the MP3 player etc in the menu. Use at your own risk! If you switch off the phone and turn it on again, settings may be replaced again by the defaults.
AKO ZELITE POJACATI ZVUCNIK NA SAMSUNGU E250
UKUCAJ SLEDECI KOD
*#0206*8378#
Poslije ovoga pojavi se Test Mode menu
1,Selektuj H/W Test
2,Selektuj Audio Settings
3,Selektuj IIS Normal
4,Zatim idi na Rx vol. onda promijeni level 14 na koliko zelis i idi na save. Maximum je 30,000. Ja sam stavio na svom mobitelu 5,000.
5.Poslije idi na IIS Normal2 i stavi istu cifru brojeva kao i na IIS Normal i snimi. To je to. UZIVAJTE:respect:
Što trebam napraviti da saznam ukupno vrijeme razgovora na mobitelu ?
Valjda postoji neki kod.
Stvar štima !
ima li ikakav kod za f480 ?
Stara sjebala E570 i nezna koja joj je sifra za bluetooth.Trebao bih kod za full reset ili reset bluetooth seriala :D hvala
valjd netko zna :(:(
Ljudi, pomagajte.
Trebao bih kodove za pojačati zvuk u slušalici za model X530.
Da li ih tko zna ?
ljudi dali postoji secret code za pojacavanje zvucnika na SAMSUNGU U-600!?
molim vas za odgovor!
imam samsung sgh-x680v koji je na vip mreži a htio bih ga prebaciti na simpa(099)pregledao sam sve linkove i probao sa svim tim uputama ali nisam ništa uspio,stavim 099 karticu pa me traži pin upišem pin pa onda kaže sim zaključan oču upisati onaj broj pa mi kaže odmah prekratka poruka idr.dakle ništa pa pitam da li je uopće moguće otkodirati taj mobitel bez upotrebe kabla i pc-a ako ne koji mi kabal treba ako može molim link ili upute koje su prokušane i zaa koje se zna da rade može i na msn
Kako da na samsungu d980 ugasim ono G sto mi stalno svjetli?
provao sam kodove sa prve stranice ove teme ali mi nisu uspjeli!
Jel postoji mogucnost gasenja GPRSa na u600 za stalno?
Naime sa *#4777*8665# se ugasi ali prilikom svakog paljenja browsera ili slanja mms-a GPRS ponovno postaje aktivan...
*2767*3855# -- ovaj kod je full reset..i ponisti na samsunku on kod za zakljucavanje sms,imenika i sl..provjereno na u900,d600 .. jedino ostanete bez imenika,sms,melodija..ali napravite back up prije i sve si poslije vratite.. mene je zezao taj kod,rijesio ga tako maloprije,,,
frend ima problem sa svojim u900, kupio ga je novog i zapakiranog al na crno prije nekih tjedan dana, i htjeo je postavit svoju neku šifru na poruke itd. no međutim mob ne prihvaća one standardne kodove (npr. 0000, 00000000, 1234, 12345, 12345678), koji bi kod onda mogao bit?
*2767*3855#
ovaj kod je full reset..i ponisti na samsunku on kod za zakljucavanje sms,imenika i sl..provjereno na u900
pozdrav svima imam Samsung s5600 ali i mli problem nemogu da instaliram java programe niti igrice dali mi treba neki kod za odkljucavanje jave ili je nesto drugo u pitanju i ge mogu da nadem te kodove,a zanima me i dali treba da se mozda razbuje zastita na firmwere pozdrav
Ukucam kod i udjem tamo sta onda treba pa da se pojacam,ja sam nesto pokusavao pa nece.
Kad ukucam kod *#8999*8378# i udjem,onda dalje neznam sta treba kako bi pojacao zvucnik MP3....mobitel je samsung e 250
ljudi..ja sam nov ode...
Ja imam samsung sgh d820......
kad god uključim kameru pojavi mi se error u kojem piše "greška prikaza"..
molim vas...pomozite sto trebam napraviti...kako da mi kamer opet radi???????
postoji li kakav kod za maknut phone lock na samsungu c3050?
svuda piše da je za Samsung *#2255# = call list kod a on ne radi na D800 Duos, da li netko zna kod za call time za d880??? inače velik dio kodova ne radi na d880 ak sam dobro upisivao
jel zna mozda tko za samsung s 3500 kako se odblokira...stavio sam neki kod koji sam nasao tu na forumu i sad prima sve kartice...prima signal ali kad se pali pise "mobitel zakljucan potreban servis"...bio bih jako zahvalan kad mi netko pomogao :)
dali neko ima kod za otkljucavanje SGH C520
imam samsung sgh x540 zakljucan na vip.kad stavim simpa karticu pita me pin kojeg unesem i nakon toha kaze zakljucana mreza unesi šifru. ima li sanse da ja to otvorim za simpu preko koje sifre?
hvala
As in the above thread , unlock codes are given only for certain model phones, to add to that list i can recommend http://www.unlocking4free.com/ to unlock some of the phones for free
Slucajno sam video ovde kod *2767*3855# i ukucao u telefon,i od tada mi telefon nema mrezu,retko kad je nadje.....zna neko sta da uradim???
da li se može preko nekog koda otključati s8530 wave?
zanima me network lock code za vip mrezu za samsunga sgh-c270
alo momci ima li neko network lock code za vip mrezu za samsunga sgh-c270