tako je, stišćeš * dok ti se ne pojavi željeni znak (p,w,+)
Pozdrav! Može li mi netko objasniti korak po korak kako otključati Nokiu 3110c sa T-Mobilea na Vip? Newb sam za ove stvari.
Hvala unaprijed
pozdrav ,imam nokia 6730 Clasic kupljenu u vipu i naravno kodirana je na vip,dali netko zna kako mogu otključat taj mobitel da radi na 095 ? hvala unaprijed
Taj mobitel uopće nije moguće dekodirati i po nekoj "od oka" procjeni barem pola godine neće se ni moći...
naletio sam na ovo
http://hyfeno.com/unlock-nokia-6730-classic/
sad neznam kome da vjerujem :respect:
To je vrijedilo za stare nokije, ništa od toga.
To je operator koji ti neće dati kod za otključavanje= Citat =:
phone carrier
a jel se moze otključat preko turbo SIM kartice????
Dakle, sljedeći modeli se NE MOGU dekodirati:
N97,
N97 mini,
N900,
2220 Slide,
2700 classic,
2730 classic,
3600 slide V56.26,
3720 classic,
5130XM V59.42,
5230,
5310XM V58.58,
5530XM,
5630XM,
5730XM,
5800 navigation,
6202 classic,
6208 classic,
6260 slide,
6300 V57.20,
6303 classic,
6500 classic V59.45,
6500 slide V59.60,
6700 classic,
6710 navigator,
6720 classic,
6730 classic,
6760 slide,
7020a,
7230,
7310 supernova,
E52,
E55,
E72,
N86 8MP,
X3,
X6
2220 Slide,5800 navigation, 7310 supernova, N86 8MP, se mogu dekodirat
hello- trebam pomoc ako mi moze tko pomoc u otključavanju ove nokie. njezin IMEI je 358 100 013 761 578 pa ako tko moze nabavit kodove da je mogu otkljucat za drugu mrezu, trenutno je na simpi a trebao bi je za tele 2
Nažalost ne ide preko kodova,morat ćeš do najbližeg majstora.
Jel ima sta novo sto se tice otkljucavanja nokie 6730???
Ekipa, postoji li šansa za otključavanje Nokie 2700? Bilo kako, kodovi ili najbliži majstor?
# 2700 Classic (RM-561)
# 2730 Classic (RM-578)
# 2730c-1b (RM-579)
# 3600 Slide (RM-352) v56.26 - v57.23
# 3720 Classic (RM-518)
# 5130 XpressMusic (RM-495)
# 5310 XpressMusic (RM-303) v58.58 - v59.42
# 5730s (RM-465)
# 6300 (RM-217) v57.20
# 6303 Classic (RM-443)
# 6500 Slide (RM-240) v59.60
# 6500 Classic (RM-265) v59.45
# 7610 Slide (RM-354) v57.23
# N97 (RM-505/506/507)
# N97mini (RM-555)
EDIT By ICO: Molim te da se upoznaš sa pravilima foruma! Oglasi su najstrože zabranjeni!
Nokia 6288, moze li se free sa USB kablom? Kalkulatorom?
Vjerojatno nemoze, pa onda odmah pitanje, gdje dekodirati u ZG i koja cifra?
Postoji li u Osijeku provjereni servis/osoba za dekodiranje Nokie 5800? Ili da probam to napraviti u Mobisu ili T-Mobileu? Kakvi su mi izgledi da će to napraviti?
koliko bi triba kostat unlock 5630 ovako kod lokalnog unlockera?
ekipa , imam nokiu na vipu 2700c , kako da dođem do koda , platio bi otlkljucavanje ako je neka normalna cifra jer je model jeftin
Kakvo je sad stanje sa cijenama otlkučavanja,preciznije 5300?
Nemogu nigdje u ovoj temi naći dali je moguće ili nije dekodiranje 6600i slide, te po kojoj cijeni?
Ima li negdje "uradi sam" tuts :P
moze meni itko odgovorit za moju 2700c koliko je najeftinije sta mogu proci za odkodirat aparat sa vipa , aparat polovan 300 kuna .( vec 3 put pitam, slao sam i neke pm emove niko nista :(
Nitko ništa zato jer se ne može...
Ne, taj model se može dekodirati
Svaki malo bolje opremljeni unlocker ili servis mobitela, a za cijenu neznam koliko drugi traže. Ja bih rekao da možda gdje je konkurencija veća (npr. ZG) ima od 100 kn do možda 300 kn kod tebe u Makarskoj ako neko radi :)
Zbog nekog razloga search im ne izbacuje ništa na ovu temu :cry:
Znam da je prije bilo problema s otključavanjem ovog telefona, zanima me jeli sada situacija išta bolja? Može li se "od doma" to sredit, ako ne koliko dođe u servisu i koliko im vremena treba za to?
Dobila sam na poklon Nokiu 5230 zaključanu od t-mobile. Da li netko zna kako je dekodirati, tj. da li hakirati mobitel znači i otključati ga za sve mreže. Da li je isti postupak hakiranja za sve symbiane rel.5?
Spojio sam ti temu s ovom vezanom za dekodiranje.
Hakiranje ti neće otključati mob na sve mreže. Hakiranje je iste procedure za većinu symbiana, ako te zanima više: evo najbolje teme za pitanja :) Tutoriali o hakiranju možeš naći u sticky temama.
Imam ovaj mobitel zakljucan, radi samo na VIP, no meni treba za T-mobile....
kako da ga otkljucam??? dali je jednostavno da mogu sam ili da nosim u neki servis???
Nove Nokie se ne mogu besplatno odkodirat, jos uvjek i vjerovatno ce ostat tako jako dugo.
Preko Kalkulatora koje imate na net-u se mogu dekodirat stare DCT3 i STARE DCT4 Nokie. Njih vecinom nema ispravnih ili su vec dekodirane.
Za nove DCT4, BB5, BB5+, BB5 SL2, BB5 SL3 Nokie trebate imati opremu koja kosta od 100-ak € pa do 500€ i odredena znanja ili kupit kodove.
Cjene variraju ovisno od servisa do servisa a krecu se od nekih 80Kn pa do 500Kn za nove SL3 nokie (N97, 5730...)
Primjer za par modela:
6600i , 5800 ,2230 , se moze dekodirat cjena je cca 100 do 150Kn
6700 se moze dekodirat samo preko koda operatera ( kodovi za nase operatere uglavnom nisu dostupni)
5130,2700 se moze dekodirat ali je jako skupo i vrijeme cekanja koda je 5 do 15 dana itd...
SL3 ( sim lock 3 ) je najnovija zaštita. Za SL3 mobitele je dekodiranje jako skupo ali se mogu dekodirat .
SL3 mobiteli:
2700 , 5130 ,5530 ,5630 , 5730 , 6303 , 6700 , 6710 , 6720 ,6730 , E52 , E55 , E72 , N900 , N97 , X3 , X6
6220 classic jel se može to kak otkljucat ili negdje u zgu za jeftine pare i kolko?? thx
a kolko para bi to došlo?
je zna ko kako dekodirati FREE NOKIA 6288 zakljucana je na T-MOBILE
nemozes free nikako al moze povoljnije nego inace....mozes mi se javit na pm
Mislim kupit nokiu e71 u t-mobilu,a koristim vip karticu.....zanima me dal radi universal sim za ovu nokiu?jedan čovjek koji to prodaje mi je rekao da jos ne radi.........
Probao sam jednu universal SIM karticu u svojoj otključanoj E71 - prihvati pin, ali nema signala ni nakon 10 min čekanja. Inače sam je koristio u kodiranoj 6120 classic. Doduše, niti u specifikacijama tog USIM-a ne piše da podržava E71 pa ono...
Imas neki savjet...kupio bi mob jer ga mogu dobit za manje para,a necu koristit t-mobile
Možeš probati naći drugi tip turbo/universal SIM kartice ili se raspitati o dekodiranju moba (ako je to uopće moguće). Bojim se da ti više od ovoga ne mogu savjetovati, samo sam podjelio iskustva vezana za USIM.
Mozes malo pojasnit?jesi ti vec tako dekodiro mob.....
F-bus kablom spojis mob sa boxom(cyclone,genie,mt,jaf,atf,UB,hwk,mx key) i obavis radnju koju trebas...PM 308 rekalkulacija za sl1 i NCK i RPL kalkulacija za sl2....
gdje u Zagrebu ili Splitu mogu otključati nokiu x6 da radi na sve SIM-kartice? hvala
Vip karticu
pozdrav,imam priliku jeftino dobit n900 al iz austrije A1 mreza.e sad,moze se to dekodirat za nasu t-mobile karticu i kolko para?dal se gubi nesto dekodiranjem ili ostaje sve isto?
hvala
n900 ti se nemoze dekodirat za sad....
mozda DM3 poslovnica u Becu al cisto sumnjam i za njih....
Pozdrav,
u Sarajevu sam tekodirao svoj telefon za 10KM, sto je vrlo jeftino (ner negdje traze i po 20KM). Pa eto ako neko iz BiH cita, mozda mu pomognem. Pozz :)
N93? On se može i doma otključati tako da je to ok cijena, ali ništa novo što bi zanimalo ekipu sa Nokijama novijeg datuma:
http://www.noeman.org/gsm/news/24896...king-free.html
dakle, imam nokiu xpressmusic blokiranu na tele 2 i želim je odblokirati tako da mogu u nju šibnuti vip. mi možete nekako pomoći a da nije nosit mob na servis nego da si to sredim sam doma?????:sos::sos::sos::sos::sos::sos:
kratko i jasno, dal se može unlockat nokia 6131 doma?
ako da, može smjernice, ako ne, nosim lokalnom unlockeru..
da li trenutno postoji mogucnost da se otkljuca doticni mobitel i ako da gdje i koja je cijena. da li postoji koja turbo sim kartica koja moze otkljucati ovaj mobitel? Hvala
N97 mini cijena dekodiranja i gdi bi se moglo, bez posebne opreme predpostavljam nejde?
kakvo je sad stanje sa 2700c? koliko su cijene unlocka?
Bokic!
Imam jedno pitanje, mozda mi netko od vas tu moze pomoci! :sos:
Dobila sam na poklon novu Nokiu 5230 ali ne mogu staviti drugu karticu nego od t-mobile. Pretrazila sam skoro cijeli internet da nadjem kodove ali neuspjesno :cry:
Bila sam kod servisera za mobitele ali je dekodiranje bilo dosta skupo. I tu po forumu sam nasla hrpu linkova ali nijedan do sada nije dao valjani rezultat.
IMEI je *************
Mastercode koji sam cesto dobila je 0556001020 ali sa tim kodom nisam uspijela otkljucat mobitel.
Haval na pomoci!
*nomomo*
Nove Nokie se ne mogu dekodirat preko beplatnih kalkulatora na netu.
SL3 modeli koji se mogu dekodirat u servisu s bilo koje mreze su trenutno:
2690, 2700, 2730, 5130, 5730, 6303, N97, * N97 mini ( *samo neke verzije)
SL3 modeli koji se mogu dekodirat u servisu samo se nekih mreza su trenutno:
5230, 5530 ,5630 , 6700 , 6710 , 6720 ,6730 , E52 , E55 , E72 , N900 , X3 , X6 c5
Naveo sam samo modele za koje je dekodiranje skuplje od uobicajenog.
Pozdrav !
Telefon je iz T-mobila i trebalo bi ga otkljucat .
Zanima me da li se moze sa nekim kodovima od doma otkljucat ili se mora nosit nekom od unlockera .
U slucaju da se mora nosit unlockeru na otkljucavanje na podrucju Zg koji je za to najjeftiniji ?
Meni bi trebala informacija da li se moze dekodirati 6303, ovdje u Sarajevu ne moze nigdje. A cuo sam da moze u Hrvatskoj, kakve su cijene i kakve su sanse da to brzo i kod nas stigne?
a što je s onim JAFom? Jel se nemože njime otključati bb5?
U biti kako god da okreneš treba mi eksterni uređaja ili ti box da bi odključao nokiu?
Zanima me koja je cijena Unlocka Nokie 2330 classic, ili cak ako je moguce da sam to napravim...
Zanima me da li se u Hrvatskoj moze dekodirati Nokia 5230, jer u Srbiji ne moze? Ili u nekoj zemlji u okruzenju. Hvala.
Je li neko probao otključati N5230 preko ovoga http://unlock.nokiafree.org/5230 dosta mi je to naivno, al eto možda prolazi :)
gdje se moze dekodirati nokia x6? molim vas konkretan odgovor , u kojem servisu ...ili gdje vec...hvala
X6 dekodiranje http://www.dm3unlock.com/
vecina se nemoze kod nas....
- mozes mi se javit na pm mozda ti mogu pomoc....
bok svima
imam pitanje
imam mobitel nokia 5630 xm
dali se on može dekodirati i koliko bi koštalo
ili ima besplatan neki program za dekodiranje
hvala unaprijed
zaboravi besplatno dekodiranje
ok pardon
koliko bi bilo dekodiranje navedenog mobitela
ja sam na t comu trebam za tele2
Pozdrav društvo, moja Nokia N95 8gb je nakon godinu i po zrela za flashovanje, reinstaliranje softvera...
Skinuta je sa Tim mreže, već je dekodirana dakle. Da li postoji razlika između flashovanja i dekodiranja, hmm...? :confused:
Anyway, da li to mogu da odradim sam?! Ili mora u servis...?
1. nije dekodirana, već možda debrandirana (koliko znam talijaski telefoni se ne zaključavaju)
2. da, velika je razlika
3. možeš sam, pročitaj temu od početka
Poštovanje ekipo.
Tragam po netu već neko vrijeme i ne mogu naći ni jedan tutorial kao otključati Nokiu 5530 XM da radi na sve mreže, prvenstveno mob je zaključan na Vip mrežu meni treba za Tele2. Prije sam bez pardona rodbini i prijateljima otključao mob no sad dok meni treba... :(
Namie, nailazim na komentare da to uopće nije moguće za taj model, pa sam došao ovdje pitati jel tko imao kakva iskustva i da li zna kako se to može'? Čak odgovor od jednog servisera bio je da naželost ne mogu otključati taj model.
Unaprijed hvala.
Pozdrav.
nijedna novija nokia se nemoze otkljucat bez boxa....tvoja je jedana od onih sa sl3 zastitom koja se nemoze otkljucat kod nas...
-jedino dm3 u becu to moze rijesavat za nekih 50e...
Što je taj sl3 i dm3? Kakve su to zaštite? Zar se to neda nikako skinuti? Kako oni to uopče onda rade? Pomoću nekog uređaja, sklopa ili'?
Reko mi jedan servis u ZGu 300-400kn....
SL3 ( Sim Lock 3 ) je najnoviji nacin na koji Nokia zakljucuva svoje mobitele. Za SL3 vrstu zastite komercijalo dekodiranje ( bilo tko moze kupit box ili logove ) postoji u dvije varijante.
1. Preko par komercijalnih box-ova poslat log kodiranog mobitela na server na kojemu treba imat kredite odnosno uplacen izvjestan iznos novca te cekat u ovisnosti o zauzetosti servera sad 2 do 5 dana da izracuna kod s kojim je mobitel kodiran i upisat ga u mobitel preko tipkovnice.
PS: Na ovaj nacin je podrzan samo dio SL3 Nokia
2. Kupit kodove od operatera ili od nekog posrednika. Kodovi za dekodiranje na ovaj nacin nisu bas dostupni za sve mreze. Npr za Vip mozete otici u Vip centar i kodove kupit u njih po cijeni cca 380 Kn
Postoji jos jedan nacin za dekodiranje svih SL3 Nokia a to je DM3 team. DM3 je ekipa ljudi koja ima box od Nokie preko kojeg mogu dekodirat sve Nokie i imaju servisne centre diljem svjeta. Evo link
http://www.dm3unlock.com/service/lang/en-en/
da li se može doma otkljućati nokia 6700 classic