ma nismo se provocirali samo svoje konje hvalimo
on n6600 a ja sx-a,a ovo je i tema o njima zar ne?
ali ako veliki poglavica vrag tako kaže onda :thumbup:
Printable View
ma nismo se provocirali samo svoje konje hvalimo
on n6600 a ja sx-a,a ovo je i tema o njima zar ne?
ali ako veliki poglavica vrag tako kaže onda :thumbup:
sve 5, samo bez vulgarizama... i to sa ili bez asteriksa, nema razlike... ;)
Zadnju, v10. Ali, evo već nekih tjedan dana nije bilo problema. Zavisi. Još sam nešto primjetio. Ponekad, ne stalno (ne znam Y), poklopac za bateriju mi pucketa kad koristim mob. Ali, velim, ne uvijek. Bizarno. Događa li se ikome slična stvar? :confused:= Citat =:
Poslao: coma_zgb
pa koju ver sw imas?
pucketa kak to misliš opiši malo bolje!
ni meni nije ono 100% sjeo na svoje mjesto ali šta ćeš valjda je prevelik:D
Ne znam kako da ti pobliže opišem. Jednostavno lagano pucketa, ne škripi kao što inače mobiteli znaju. Velim, ne svaki put. Bizarija. Ali vidim da ima mrvicu lufta između poklopca i kućišta, pa je vjerojatno to. Ali, nije bad. ;)
da tak je i meni šta ćeš i meni se to koji put desi,valjda smo mi vlasnici sx-a osuđeni na to!:(
Tako se i meni čuje. Jebi ga. Pomiriš se s tim i više ti neće smetati :D= Citat =:
Poslao: frish-KI
Ne znam kako da ti pobliže opišem. Jednostavno lagano pucketa, ne škripi kao što inače mobiteli znaju. Velim, ne svaki put. Bizarija. Ali vidim da ima mrvicu lufta između poklopca i kućišta, pa je vjerojatno to. Ali, nije bad. ;)
Ah! Nisam jedini. Fiju... :famous:
znaš kak se kaže veliki mobiteli-veliki poklopci-veliki luftovi ;D
Odlično. Još jedna izreka. :P
Žao mi je što nisam temu prije vidio... Šta se poklopca tiče, moj je 100% na mjestu (da nije, prodo bi mob jer ne podnosim klimav poklopac :) ). Kad sam ga kupio, mrvicu se klimao lijevo-desno ali to sam riješio tako što sam sa unutarnje strane poklopca stavio malo selotejpa. Sad je, kako sam već reko, savršeno. Kakva je plastika na 6600? Mislim na ostatak fona. SX1 ima odličnu kvalitetu, u rangu mog starog E700
Evo, sad sam ponovo pogledao postove na ovoj temi i sjetio se "starog problema". Više mi se to ne događa. Barem nisam primjetio. Jedino ako sam se totalno priviknuo a da ni sam nisam skužio. Sad je sve pet što se poklopca tiče. :lol:
meni se isto mrda poklopac, ali nakon prvih par tjedana vise uopce ne primjecujem to niti mi smeta... plastika je super, i super je za tipkat poruke, jedino je joystick los! :)
Malo mi se klima poklopac ustvari vise skripka neko sto se klima. Tipke zakon nema sta a joystick isto dobar, sobzirom kad se sjetim onog na OT511 i T68 i GD65 (mislim da je taj bio).
6600 ima dobar joystick samo sto se tesko koristi kad ti se ruke uznoje
Nakon svih ovih prepucavanja neznam za koji bi se mobitel odlučio. Siemens SX1 (black edition) ili Nokia 6600. Hitno mi treba ISKRENO mišljenje.
:-/ :-/ :retard:
ha čuj moj glas naravno ide za sx1....;)
ali pročitaj cijelu temu pa najbolje da sam nađeš i saznaš
koji će ti mob više odgovarati,jel svaki ima prednosti ali i mane;)
ako ti ne smetaju tipke sa strane uzmi sx1, jer nemoras vadit bateriju kad mijenjas karticu, stereo mp3 i radio dok je na 6600 mono, a u ostalom svem je 6600 rulz
Koja je razlika između mono i stereo, a ovo za karticu mi nije bitno. Dal 6600 ima mp3 ringtone na netu piše da ima a frend tvrdi da je 100% siguran da nema= Citat =:
Izvorno postao ..::HRCO::..
:-/
zar uopće treba govorit koja je razlika u zvuku sa slušalicama
ak slušaš stereo ili mono zvuk.....
nema 100% mp3 zvonjavu...
Meni je najveći bed kod SX1 bila slaba baterija i to što mi se znao dosta smrzavat. I to sa najnovijom verzijom fw-a.
Ovisi koliko ga nafilaš mp3-cama. Ja sam imao oko 20 pjesama pa se smrzavao svaki dan jednom. Sad imam 10 i nije mi se smrznuo već tjedan dana
znači to ga smrzava?
A normalno kad je nartpan. Mobitel još ne može zamjeniti mp3 player.
baš me mučilo jel ga smrzavaju aplikacije clipovi ili mp3
sad valjda znam.... baš ću provjerit;)
Nisam na njemu imao niti jedan mp3. Nešto programa i nekih 10-ak igrica. That's it.