Ovo se odnosilo na one koji pljuju po tele2
Printable View
Da, Vlado. 197,50kn. Moja pogreška. Znači, flex 60 + unlimited + poruke + frekvencija.
Pričam u prosjeku 7h, ovaj mjesec sam već na 10. Isplati mi se... ne pljujem ja tele2 ali ne treba "generalizirati"... nek si svako nađe nešto. Ja sam prezadovoljan. Jesu najpovojniji ali nisu svakome najbolji i najeftiniji izbor.
Kod tih opcija T-a i VIP-a (koje by the way treba fino i plaćati svaki mjesec ekstra) mi je najgluplje to što te prisiljavaju da predviđaš svoje mobilno komuniciranje i stalno računaš isplati li ti se to.... Ono: "Joj, koliko sam razgovarao, s kim, koliko sam poslao poruka ovaj mjesec... Trebam li isključiti tu opciju ili ne?"
Užasno je iritantno kad te netko prisiljava na nekih "5 prijatelja, sve mreže" i slične nebuloze tipa "kreirajte svoje mobilno komuniciranje", kada se to sve lijepo može riješiti Knockoutom, s kojim ne moram razmišljati ni o čemu, ne moram ništa dodatno plaćati, a lova sporo ide...
Ma nitko ne tvrdi da su svakome najpovoljniji izbor, al kad ekipa brije: "necu prec na tele2 jer ima glupe reklame" ili "moj tata ima tele2 i reko mi je da nema signala", digne mi se kosa na glavi!
Nitko tebi nije nis lose rekao, da imam vecinu frendova na 098 vjerojatno bi i ja ostao na njemu. Il da mi je vecina na 091.
Ok kad mi ostanes na 098 il 091 iz nekih normalnih razloga, al iritira me ekipa koja ostaje na 098 i 091 iz snobovskih razloga tipa "tele2 je jadna mreza" i tak to..a takvih fakat ima!
Takvih ima na izvoz, a masa njih često nema kredita pa žicaju za poziv. Tako mi je neka ženska jedan dan objašnjavala da joj je "VIP skup", i da "nije imala love za bon", ali "htjela bi ostati na VIPu jer njemu je partner Vodafone pa se može telefonirati u cijelom svijetu". :respect: (kao da se s Teletom ne može, pih!) Još me uvjeravala da Tele2 nema roaming.
Eeee, odvalio sam se na mjestu.... koji snobizam... a istodobno, koja besmislica...
Mislim da više od 80% ljudi nema pojma kolko plaćaju. A takvi sigurno neće ni mijenjati mrežu. Takvi smo...
Nazove mene jučer stari (obojica imamo tele2) i pita:
Jel me cujes?
ja-cujem, zakaj?
on-pa u liftu sam.
ja-pa dobro, i kaj me sad zoves?
on-pa tak da vidim jel ima signala.
ja-i jel ima?
on-a valjda ima! cujem te dobro!
:hrv: ;D :crazy:
jedna kritika velika , za koju mislim da ide na dusu tele2: pokusavam vec 10 dana prebacit broj , sve sam papire dao , potpisao ugovore , cekao svojih 7 dana , cekao 10 dana , nikakve obavijesti nista, nazovem ja njih ajde i onda ispadne da osobna nije dobro kopirana pa da zato kao zbog nepotpune dokumentacije mi ne zele provest zahtjev !?!??!
odem sad u tele2 centar di sam to radio , covjek tam me mrtvo-hladno odjebe da kao da se to svima dogada , pokaze mi moj zahtjev od prije tih 10 dana i iskopiranu osobnu, jasno se sve vidi.odem poluljuto van , nazovem tele2 , covjek u SZK provjeri taj moj "novi" zahtjev i konstatira da je dobar .
oh kakvog cuda , a zapavo je isti onaj kakav je bio i prvi put!
kaze mi da ce me sad kroz neko vrijeme netko kontakirat kada ce mi bit prebacen broj , pitam ga kad bi to moglo bit , bar otprilike , nezna ni on sam.
skroz su neozbiljni sto se toga tice.ja sam mislio da je njima u interesu da se ljudi prebacuju na njihovu mrezu.
Jest mreži u interesu, ali ne i onima koji u njoj rade za tu siću, tako da se ništa ne čudim što rade preko one stvari.
Lijepo na njihovoj stranici moze se naci u ponudi Nokia 6288. Za prijenos broja cca 800 kuna. E sad nastaje problem. U njihovoj korisnickoj sluzbi nemaju blage gdje se on moze kupiti (jer nemaju podakte za prodajna mjesta). Prodajna mjesta u Osijeku nemaju taj mobitel (niti ce ga dobiti, niti ga planiraju naruciti) Iako smo naglasili da smo jako zainteresirani. Ali njih boli briga. Dakle kome se obratiti???!? Najbolje da zovem po citavoj hrvatskoj sva njihova prodajna mjesta (jer je meni vaznije nego njima preci na TELE) pa kad nadjem mobiltel npr u Dubrovniku lijepo se spremim na put po lijepoj nasoj i tamo ga kupim. MOS MISLIT! Dakle TELE sjedi 1 !!!:rifle:
1 za sto ? tih mobitela nema vec dugo,jer su se dosta davno pojavili u njihovoj ponudi i rasprodali . Onda t-mobile treba dobiti ne 1 nego 0 , jer odes u bilo koji njihov centar i od one cijele ponude sa neta skuzis da imaju samo par uredjaja koji u pravilu nisu zanimljivi i zato i jesu jos na legeru ...
Eh sad bi ti odma prebacio lopticu na t-mobile.
Čuo sam već od više ljudi da izvan zagreba tele2 baš nema neku ponudu kaj se tiče mobitela. Valjda se nisu baš previše opskrbili jer valjda nisu očekivali da će potražnja bit tolika.
A kaj se tiče prebacivanja, ko vam je kriv kad čekate zadnji čas :belj:
Sad kad već imaju previše korisnika sad bi vi neke beneficije ;D
Nego šalu na stranu, ja kao stari korisnik od prvog dana mogu reći da su se znatno popravili i hvala Bogu nikad nisam imao previše problema s njima.
jedino im je služba za korisnike jednako loša kao i prvoga dana.
Kupio sam u 6 mj 6288 bez problema, al frend je nedavno jako tesko nasao 6300, pa smo u dućanu pitali frajera da zakaj ih nema i veli on da mu dolaze po par komada koje odma proda.
Jedan za LAŽNO reklamiranje. A drugi dio ti, nisi u pravu. Kada su u prvoj turi te mobiltele rasprodali - maknuli su ih sa stranica. Sada su ih ponovo stavili, ali ih nemaju u ponudi. A to je lažno reklamiranje nepostojeće ponude. Eto toliko od mene.
A uostalom T-com me je odavno izgubio kao korisnika i o njima i njihovim ponudama ne zelim ovjdje komentirati.
Pokudio sam tele2 zbog nelogicnosti kod prijenosa broja.
e pa sad je vrijeme da ispricam nastavak , poslali mi sms pocetkom tjedna dakle tako za nekih 7 dana od ponivnog slanja zahtjeva, rekli su da ce danas iza 11:00 nova kartica bit aktivna, tako i bi. i jos me docekalo25 kn gore .
pohvala teletu.
U utorak sam predao zahtjev za prijenos broja i dobio termin 23.11. (idući petak).
Odmah drugi dan sam nazvao SZK da vidim dali je zahtjev zaprimljen, ali su mi rekli da nije, da treba proći nekoliko dana. Gospođica mi je nakon svake riječi rekla gospodine (Dobar dan gospodine, gospodine treba proći nekoliko dana, gospodine, da zahtjev dođe do nadležne službe gospodine, pa će onda oni gospodine to obrađivati dalje, gospodine....). Skoro sam ju poslao u neku stvar, ali valjda mora biti ljubazna...
Dali je ona trebala vidjeti da je zahtjev zaprimljen, ili će to biti obrađeno kako treba. Sve me nekako strah da to ne zagube nekamo, zato sam i svao odmah dali je primljeno...
zahtjev je morala vidjeti jer odmah po potpisivanju zahtjeva prodajno mjesto dužno je zahtjev poslati faxom.
u suprotnom SZK obavještava prodajno mjesto da nije zaprimilo zahtjev ,moja ti je sugestija da nazoveš još koji put jer moguća je ona opcija koju si spomenuo da netko može zagubiti zahtjev.
Upravo sam zvao, i danas su mi rekli da će prijenos biti obavljen 23.11.
A na prodajnom mjestu je cura odmah faksirala, prije nego sam otišao, a valjda im treba dan-dva da oni to skinu s faksa i unesu podatke kamo treba...
Danas sam opet zvao da provjerim dali je VIP odobrio prijenos. Odgovorili su mi da će prijenos biti obavljen u petak, ako VIP odobri. Dakle, za sada još nisu odobrili. Nisu li trebali nakon 5 radnih dana? Zahtjev je predan prošli utorak.
Ima li smisla zvati VIP, pa njih pitati dali će to biti odobreno, ili ne?
Evo sve je dobro prošlo, prijenos je obavljen.
Ručno sam postavio da je uvijek na VIP-ovom signalu tako da mogu biti uvjek siguran da će biti dobar prijem na svim mjestima gdje mi je i sada VIP radio. Tele2 mi u kući ipak nema toliko jak signal, ali zato hvala mom dragom VIP-u kojeg sam napustio nakon 7 godina.
Jedino ako treba internet, ili skidam mailove kad sam vani, onda ću odabrati Tele2 signal, jer preko VIP-a ne radi gprs.
Ja ću izluditi s ovima iz Tele2, nakon što sam prešao s 098 ne mogu više primati MMS-ove od nikoga iz T-Mobile mreže, slati mogu svima, a primati samo od korisnika iz Tele2 i VIP mreže. Problem se vuče već dva tjedna, dva prigovora sam podnio, a u međevremenu me nitko nije kontaktirao. Postoji li koja pravna caka da ih pritisnem malo jer ću popizditi?
Dr. Beast znam kako ti je. SZK im je ocajna. Tehnicka ne rjesava prigovore. Nadlezna nista ne radi. I ja sam podnosio prigovore (u vezi roaminga) od srpnja i jos nisu rijeseni, a nakon toga sam podnio jos 50 prigovora i opet nista...
Gle, ako koristiš njihove usluge i imaš potpisan ugovor, platit ćeš sigurno. I ne mora biti isključivo problem kod Tele2. Ja u masu slučajeva nisam dobijao MMS ili pak drugi nisu dobijali od mene dok sam ih slao sa 098. A vijeće za telekomunikacije ti tu sigurno neće pomoći.
Pa ćemo lijepo na sud i tražiti ću odštetu jer mi MMS treba zbog posla :crazy: Svoju dnevnicu pomnožiti sa brojem dana od kada usluga ne radi pa ćemo se natezati :mad:
EDIT: ima li još tko problem kao i ja (da se prebacio s T-Mobile u Tele2 i ne može primati MMS od korisnika s T-Mobile mreže)?
Sad si bijesan, ali sigurno nećeš na sud zbog toga. A i sigurno ne bi riskirao da izgubiš, pa da platiš nemale pare za takvo što. Ako ti treba MMS za posao, onda zašto si prelazio na Tele2 koji ga nudi jedino u svojoj matičnoj mreži?
Mogu primati i slati u sve mreže u Hrvatskoj, ali iz nekog razloga to kod tebe ne funkcionira. Jesi probao slati na neki drugi broj izvan Tele2 mreže?
A MMS možeš slati jedino ako si u Tele2 mreži, a ne dok si spojen preko VIP-a. Isto tako slanje na 095 brojeve je besplatno do kraja godine, dok se slanje u druge mreže plaća 1,39 čini mi se.
Onako , bezvezno pitanje! Imaš li u mobu postavke za mms? Možda da si pošalješ još jednom sa njihovih stranica. Možda bi riješilo problem!
Valjda će uskoro to srediti, ja sam odmah u početku tu otvorio temu po tom pitanju da prenešeni 098/099 brojevu u T2 ne primaju mms iz t-mobila al se slabo ljudi javilo, tko pošalje s t-mobila MMS njima ode i uredno se pošalje i naravno naplati al ko zna kud ode jer do T2 uopće ne dođe, nije tele2 kriv za to. A valjda će biti uskoro rješeno, nadajmo se. Polakoooooo
Ajme, nisam jedini :suicide: Možemo zajedno :rifle:Tele2 :hrv:. Nastaviti ću tvoj topic da ne spamam ovdje.
Evo da javim da imam i problem sa govornom poštom. Ne mogu je aktivirati i deaktivirati onim kodom *134*1#/*134*0#. Javi poruku da je usluga blokirana. Odo ja natrag na T-Mobile čim budem mogao ukoliko ovi telci ne srede sve te mušice. Ova mreža je dobra jedino za zvat i SMS...
od 01.01. više neće biti poruke!!!!!!
znači strpi se malo!!!
Ja nemam više obavjest "Broj je prenešen u T2........."
Evo da javim da je moj problem s primanjem MMS-a s T-Mobile mreže riješen :) Veliko hvala joky2 :drink:
U Splitu trenutno nije moguće ostvariti odlazne pozive (osim 333, koji javlja grešku u sustavu kad odaberete npr. stanje računa) niti SMS.
Potvrdjujem, SMS ne prolazi kao ni kod za provjeru stanja racuna... Split
Ista stvar je bila i tu u Puli, sms ne ide, ali su pozivi radili kao i provjera stanja na računu. Očito je bilo na globalnoj razini. Sada sve fercera.
Sve bolji i bolji .... u 6 mjesecu iduće godine prelaze na T-Mobileovu infastrukturu ... što znači još bolja pokrivenost
Nisu fer ti maderfakeri u teletini jer kod mene doma non stop gubi signal dok vani tj cim izađem iz kuce imam i po cjelom gradu normalno signala osim u importaneu i sl zgradama, nisu normalni, do kada misle oni to odugovlaciti sa signalima??? :angry: :crazy:
Imam problem sa roamingom.
Bio sam jučer u Italiji, i nisam mogao uspostaviti poziv nikako. Javljao se je automat koji na talijanskom kaže da imam uključenu blokadu poziva, neka odblokiram i pokušao ponovno.
I stvarno, išao sam gledati u postavke, i bili su blokirani svi odlazni pozivi. Pokušam ja to staviti na deaktivirano, unesem šifru telefona (0000), ali svaki put piše neuspješno.
Tu blokadu nisam ja aktivirao već se je sam uključila.
To sam provjerio još jednom kad sam se vratio u hrvatsku, bilo je na deaktivirano.
Što je to, i na koji način to riješiti. Prepaid sam korisnik. Idem za tjedan dana na skijanje, i jako mi je bitno da mogu telefonirati.
Poruke sam mogao normalno slati.
Kad sam pokušao zvati sa *133*003859xxxxxxxx# javlajo se je taj automat, a kad sam pokušao normalno zvati bez ovih kodova samo mi se ispisala poruka -Poziv promijenjen.
Molim Vas za pomoć
Hvala
evo, tek kupio i odma kritike:
kupio sam bla bla Knock-out i piše:
e, sada, mogu samo 14 dana koristiti bez da obnovim bon, OK.= Citat =:
Uz početni iznos na Vašem računu od 25KN aktivirana Vam je tarifa s cijenom razgovora prema svim mrežama u Hrvatskoj od 0,99 KN/minuti (bez naknade za uspostavu poziva) i cijenom SMS poruke od 0,29 KN/poruci. Vaš račun vrijedi 14 dana nakon uspostave prvog poziva. Ukoliko račun ne obnovite unutar 14 dana, nećete više moći ostvarivati pozive niti slati SMS. Nadoplatom računa bilo kojim bonom produžujete korištenje početne tarife.
Nadoplatite li račun s bonom od 50 kn, 100 kn ili 200 kn automatski će Vam se aktivirati KNOCK-OUT tarifa s cijenama razgovora prema svim mrežama u Hrvatskoj od samo 0,49 kn/minuti (uz naknadu za uspostavu poziva 0,25 kn/pozivu). KNOCK-UOT tarifa aktivna je 30 dana od dana nadoplate.
(okreni)
Novom nadoplatom računa s bonom od 50 kn , 100 kn ili 200 kn, produžit ćete korištenje KNOCK-OUT tarife. Ukoliko nakon isteka 30 dana ne nadoplatite račun s bonom od 50 kn, 100 kn ili 200 kn, vraćate se na početnu tarifu s cijenom poziva prema svim mrežama u Hrvatskoj od 0,99 kn/minuti, bez naknade za uspostavu poziva
kupim bon od 50 KN i onda imam KNOCK-OUT tarifu, i vrijedi 30 dana ?!?!
i ako mi istekne tih 30 dana, više nikada nemogu imati KNOCK-OUT tarifu?
znaci, ja moram svaki mjesec nadoplatiti najmanje 50 KN ?!?!?!?
koliko vrijedi BON od 50 KN? (90 dana ili)
Hvala!
PS: kupio sam to, al cu tek za par dana dobit mob. otkodirani, tak da nemogu nazvat SKZ (mogu, al je skupo :))
PPS: broj je baš zgodan - nisam ga birao (095xyyyzxx) pa mi je šteta da taj broj propadne
:)
ukinuli su onu šugavu poruku da je pretlplatnik prešao u Tele2 mrežu
:(
ukinuli su popust na uređaj prilikom prijenosa broja sa bonova pa kod njih na pretplatu ... (sada se tretira kao tele2 korisnik koji sa bonova prelazi na pretplatu)
odnosi se na tele2 kod prijenosa broja bilo je mobiteli za 1kn i to su ukinuli i samo isključivo omogućili SAMO pretplatnicima na pretplatu i to bez najave,preko noći,a do 2.1. je bilo moguće preko bona na bon,pa na pretplatu(prijenos napravio prošle godine)...
opet sam presao na tele2, i moram reci da sam opet razocaran sa signalom. recimo u roku i akademiji kod save nema signala, na pola puta kroz slavoniju ga isto nije bilo. ;(
nevjerovatno je koliko je ljudima bitan taj SIGNAL...pa nebi da zive u nigeriji i da da ima smao jedna bazna stanice....jeli signal na mobu nekim ljudima fetiš???
Pa iritantno je covjece kad moraš hvatati signal da bi razgovarao. Kod mene doma telefon mi mora biti u boravku pokraj balkonskih vrata jer tamo ima signala a drugdje ne. :loco:
Ima vipovog, na vipu normalno imam al kad stavim postavke na manualni odabir i pronađe mi vip al nece mi se spojiti na vip kada odaberem, na vip se mogu spojiti tek kad sam na rubu grada tj kad izađem iz grada, ovako u gradu se ne mogu spojiti na vip.
po ovome je zagreb ''zona sumraka''....:)
a dobro dali mi itko moze objasniti zasto u zg nemate signala od vipa i tele2 a recimo split,šibenik, zadar su normalno pokriveni bez problema??!!!pa zg je prekriven baznim stanicama!!!!!!!!!!!
mozda su ipak fetiš problemi..:)
Eh ne znam ni ja, uvijek kad izađem iz zg moram prebaciti na vip i onda je zadovoljavajuce, a dole u zadru bez beda radi na vip-u.
ja sam primjetio da priliko izlasak iz zg....prestaje tele2 signal...ali mob nece prebaci automatski na vip....moram rucno...tako mi ej na svim nokijama koje imam...zasto??
Jel se zna, kad od 1. 6. 2008. budu koristili roaming od T-Mobilea, hoće se onda i u zagrebu moći koristit i T-Mobile mreža ili opet samo Tele2?
To me i ne brine previše. Ne živim u Zagrebu :)
Ali ipak je Tele2 toliko jeftiniji da se lako pređe preko nedostataka. Meni nije neki problem što u importaneu nema signala, jer ipak puuuno jeftinije od lopova iz vipa i t-mobilea.
A te nedostatke primjete oni koji traže dlaku u jajetu, da nikad nisam probao tele2 u zagrebu po njihovim pričama rekao bi da tele2 mrežu nije moguće uhvatiti koliko imaju slab signal i lošu pokrivenost.
Ma nema nikakve šanse za roamingom u Zagrebu. Jasno je da im nacionalni roaming stvara gubitke, ili pak umanjuje zaradu, tako da sigurno ne planiraju još godine i godine nacionalnog roaminga, već valjda što brže pokrivanje vlastitim signalom...
A sada kada su dobili i koncesiju za EGSM, valjda će to ići brže nego do sada jer ovo je kriminalno sporo.... Pa ćemo valjda u dogledno vrijeme dočekati pokrivenost kao VIP i T-Mobile, ali uz ovakve (ili možda još niže?) cijene...
U samom Zagrebu primjećuje se poboljšanje na nekim mjestima, no situacija je daleko od zadovoljavajuće.
Imaju na "Super Andriji" u Sigetu novu baznu stanicu. Meni je signal skoro svugdje OK, a to sto u tu i tamo pokojem kaficu ga nema, jebi ga, tako je prvih par godina bilo i kod drugih. Ipak je strategija pokrivanja stambenih prostora i frekventijih mjesta, a tesko je sad paziti koji kafic i klub imaju signala koji nemaju, to operateri zovu "mikrolokacije".
Ja sam sasvim zadovoljan sa signalom u ZG iako moze biti i bolji, no, puno je bolje nego prije.
:(
trebaš promjenit karticu ako prelaziš sa bonova na pretplatu
Upravo sam vidio novu reklamu za Tele2 gdje nekakvi rukometaši napucavaju loptama golmana u dupe/leđa, a na majici mu se bez problema i ikavog skrivanja vidi ogroman logotip za metronet. Ako nisu zajedno ušli u izradu reklame u svrhu uštede, onda je netko napravio gadan propust. Nedopustiv u marketingu.
e kad si već spomenio tu reklamu,
može li meni netko objasnit o čem se tu zapravo radi??? :notooth: "Besplatni pozivi godinu dana"
znači,koristim knockout tarifu,i novi sam korisnik,dobivam mjesečno 25 kuna!
a što sad sa nama koji već imamo tu tarifu??
mislim....ako nama ništa,odo ja kupit novi broj onda! 8):notooth: :notooth:
ili mukte! jesu li to oni mislili na besplatne pozive...vjerojatno da...
http://www.tele2.hr/besplatni_razgovori.html
Vidim da su uveli novu informaciju kad se ukuca *130#, vidi se i koji tarifni model je aktiviran na kartici. Ovo je za svaku pohvalu.
I jos mali tip, skuzio sam da u roamingu u Austriji ne mora se koristi internacionalni oblik +38595..., vec moze i 095... i poruka ce stici :-)
Imam kritike na službu za (poslovne) korisnike.
1. DAVANJE NETOČNIH INFORMACIJA
Nazovem i pitam kako mogu promijeniti tarifu, jer sam se htio promjeniti neke tarife na brojevima u firmi, i veli ženska da moram otići na ono prodajno mjesto gdje sam potpisao ugovor. Kažem joj da sam potpisao ugovor preko Dradara iz Zagreba, ali da sada poslovne korisnike radi i Satel u Karlovcu, i da bih to htio srediti kod njih, jer su mi blizu. Veli ženska, ne, morate ići tamo gdje ste potpisali ugovor. I kraj rasprave, kao da s gestapom pričam. Normalno, otišao sam u Satel u Karlovcu i tamo su mi promijenili tarife bez ikakvih problema.
2. NEHUMANI/ROBOTSKI ODNOS PREMA POZIVATELJU
Kad sam ih zvao i tražio neke informacije, ženska je sa mnom razgovarala, kako bi se reklo, "preko kurca", ako bismo to uopće mogli nazvati razgovorom. Informacije sam doslovno morao izvlačiti iz nje. Umjesto da mi ona predloži neko rješenje ili već sugerira nešto, ona ništa. Samo odgovara na moja pitanja sa "da", "ne", "ne može". Osjećao sam se kao da ne razgovaram sa čovjekom, već sa nekim strojem. I na kraju kad već čovjek odustane, onda izrecitira pjesmicu: "Hvala što ste nazvali SZK, bala, bla, bla i poklopi". Da mi je bila blizu najradije bih joj zveknuo šamarčinu kako me iziritirala svojom bahatošću.
U tih nekoliko puta što sam zvao službu za poslovne korisnike uvijek se javila stanovita Tihana (ili Tijana ili nešto slično). To žensko biće uopće nije za rad s ljudima, a kamoli za rad u nekoj službi za korisnike. Bio sam nekoliko puta zvao i službu za privatne korisnike i razgovarao sam sa nekoliko ljudi i svi su bili ljubazni i trudili su se riješiti problem. Ali ovu kravetinu koja radi u službi za poslovne korisnike treba ubiti! Pa jesu li ovi iz Tele2 normalni?! Kako mogu najneljubazniju i najiritantniju osobu staviti da radi s poslovnim korisnicima?! Pa gdje im je pamet? T-mobile najviše pažnje posvečuje poslovnim korisnicima, a tele2 stavi najveću kravetinu da radi s poslovnjacima. Ta je vjerojatno šefu popušila da bi dobila to radno mjesto, jer mislim da nikakvim normalnim putem to ne bi mogla. Ako joj se ne radi neka da otkaz ili neka uzme štrik i neka se objesi, jer za drugo i nije.
P.S. Danas sam ponovno razgovarao s Tihanom, pa sam još uvijek uzrujan.
:rifle:
Evo ja sam zadovoljan sa cijenama, bio sam VIP korisnik i otkad sam prešao na Tele2(knockout) osjetno su mi povoljniji razgovori :thumbup: .
A istina, služba za korisnike može biti profesionalnija.
Ja bio 2,5 godine Tele 2 pretplatnik i bio skroz zadovoljan.I po pitanju cijena poziva i ostalog.. Jedina mana im je,kao i Vip-u pokrivenost signalom,ali smatram da će se i to u doglednoj budućnosti promijenit.. Ali sve ok,s moje strane!
ja se pridružujem najcrnijim kritikama za TELE 2 (1) mrežu. Ljudi to je užas i katastrofa.Ukratko 21.9.07 zaključio sam s njima pretplatu na 185 kuna mjesečno (sav sretan otkazao sam napokon T-mobile i evo 1. račun dođe 5.10. na iznos od 185 kn. Ja padam u nesvijest za 9 dana oni pokušaju naplatiti cijeli mjesec. Naravno ja nazovem a oni kao neko se zabunio i neka ja platim i na slijedećem računu ce to ispraviti.U međuvremenu ja zatražim i dobijem prelaz na nižu tarifu od 85 kn i gle čuda ja opet dužan i po ovom računu bez obzira na moju pretplatu. uglavnom opet ja platim ali ovaj puta toliko koliko mi kaže njihov polupismeni djelatnik koji nezna 2 i 2 zbrojiti.Opet slijedeći mjesec neštima račun mi preko tel zajedno pješke računamo i ispadne razlika od kompjutora koji je izračunao račun za nekakvih 4 kune u operaciji ali i više cca 100 kn. ona pretplata i ja se dogovorim da platim 42 kune s operaterom makar je račun bio oko 123 kn. I PAZI SAD 4.12 ME ISKLJUČE i pošalju mi nekakav nebulozan mail s tz. obračunima . TREBA NAPOMENUTI DA UZ NITI JEDAN OD SPOMENUTIH RAČUNA NISAM DOBIO ISPIS. Nakon toga mi 5.1.08 pošalju za platiti 85 kn i još nekakve iznose i ja im vratim račun i napišem da raskidam ugovor i da se vidimo na sudu
sad čekam več oko mjesec dana i niko se ne javlja. SRETNO NOVIM KORISNICIMA
NADOVEZAO BI SE NA HRC777 I RAZGOVOR SA POLUDEBILNIM OSOBLJEM NA INFOPULTU to su sve polupismeni Vukovarci jer im je infodesk u Vukovaru i sad si zamislite kad pitate za Dradar u Zagrebu da vam objasne Gdje je to u Novoj cesti ili slično.Ali vrhunac je kad sam ja htio sklopiti ugovor kao poslovni korisnik onda su mi rekli na informacijama da moram priložiti rješenje trgovačkog suda ne starije od 1. mj. što u prevodu znači da moraš otići na sud čekati u redu platiti 80 kn biljega i doči opet za par dana po novo rješenje dok istu proceduru i t-comu i VIP-u rješavaju internetom jer tamo je vidljivo koja je firma aktivna (ako je to radi toga) ili koja nije.
Također kad tražite nekoga nadređenoga taj u TELE 2(1) ne postoji jer ako se malo žešče razgovarate ti poludebilni Vukovarci vam poklope slušalicu (meni su 2 x to napravili) SRETNI ONIMA KOJI IH HVALE I KOJI MISLE S NJIMA U PRETPLATNIČKI ODNOS
Ja za službu za korisnike isto moram reći da nije baš nešto... Nije mi nešto bilo jasno u vezi onih nadoplata bonusa za prepaid korisnike, ili bolje reći njima nije bilo jasno jer su mi objašnjavali potpuno drugačiju stvar nego što je, nije sada to bitno, riješili smo to... Nego, ova žena iz službe za korisnike govori kao automat, ja pokušam nešto reći ona i dalje priča svoje, onda ja počnem pričati svoje pa pričamo u isto vrijeme, nebi ona pričekala da joj kažem što mislim pitati nego melje kao mlinac. I onda na kraju onaj pozdrav uvijek isti, presumjerit ćemo vas na automat za anketu...............
A za ove pretplate stvarno sam svašta pročitao, i odustao sam od toga da potpisjem ugovor na 24 mjeseca kako bi došao do jeftinijeg telefona. Radije ću pričekati još malo, platiti makar duplo u trgovini ali biti bez brige. Raditi ugovore bilo s kim na 2 godine, radije ne. Bar za sada dok čitam toliko kritika o problemima s tim računima njihovim. Ajde s VIP-om, to je druga stvar.
A kvragu s VIP-a sam prešao na ovo zbog jeftinih razgovora i sve u svemu sam zadovoljan za sada.
Primjetio sam da je puno bolje komunicirati sa SZK preko emaila. Kad god sam im poslao email dobio sam odgovor na svoje pitanje, a kad sam ih zvao, onda pak nisam ništa saznao, samo čovjeka još više zbune. Vjerojatno kad dobiju mail imaju vremena pronači odgovor na pitanje, za razliku od razgovora telefonom kad treba odmah izbaciti odgovor iz glave, to im je već problem.
A ako baš hoćete s nekim popričati, onda je najbolje otići (ili nazvati) nekog njihovog partnera, npr. Dradar. Ti ljudi više znaju nego Tele2 SZK.
A da je SZK u Zagrebu, sve bi bilo savrseno. Kao da je Zagreb centar svijeta. Daj spusti se na zemlju! To sto netko zivi u tvom dragom Zagrebu ne znaci da je pametniji i inteligentniji od nekog tko zivi u npr. Vukovaru, Splitu... Samo Zagreb, i opet Zagreb, muka mi je od takvih izjava i komentara. Radnici u SZK su oni koji su mozda, kako ti kazes "debilni". Ali, izvini molim te, jel tebe netko silio da postanes Tele2 korisnik? Hvala Bogu, imas i druge opcije, mogao si ostati na T-Mobileu, ili prijeci na vip ili tomato. Znaci mogao si da biras. A, i sam znas da Tele2 u Zagrebu ima slabiju pokrivenost, tako da si bolje ostao na T-Mobileu. Sorry svima za offtopic.
Izbjegavam zvanje SZK, ali danas sam morao zvati zbog nekog frenda kojem je na mobu radio internet i primanje MMS-a, ali slanje ne. Uglavnom, neki Gabrijel me raspizdio do daske jer me uopće nije slušao što mu govorim, uopće nema pojma o funkcioniranju usluga Tele2, i šlag na torti: Polubahatim tonom me pokušao uvjeriti da provjerim jesam li možda na VIP-u jer je u ZG-u (prema njemu) moguć roaming s VIP-om. Na kraju me još praktički popljuvao zbog mog "neznanja".
Nisam mogao vjerovati da postoji takva razina gluposti. Shvaćam da ti ljudi rade za male novce, ali ovakav idiotizam u kombinaciji s totalnom neinformiranošću mi nije jasan.