I niko ne zna... :-/= Citat =:
Izvorno postao FLASHY
Printable View
I niko ne zna... :-/= Citat =:
Izvorno postao FLASHY
e, a koja je ona pjesma šta ide u pozadini kad pokazuju prijedloge u Naj golu?
hmm....kada ste već kod pijesama iz svih reklama, mene zanima ona (NEMOJTE SE SMIJATI) ali iz reklame za uloške : "I gonna let no body turn me around, turn me around . . .people marching. . . " to je luda pjesma. . . za žene
:bat:
..pa da malo citas nasel bi tu pjesmu ovdje smo vec govorili o njoj
rachel kelly: ain't gonna let nobody turn me around= Citat =:
Izvorno postao pussy cat
.......http://rapidshare.de/files/14465237/...round.mp3.html= Citat =:
Izvorno postao pussy cat
a inace skini pjesmu pa je konvertiraj u format koji ti treba
............brisat
...pjesma iz reklame za Axe Click ... molio bih naziv...
mod... obriši ovaj post...fulao sam temu
Johnny Guitar Watson - Gangster of Love - AXE CLICK= Citat =:
Izvorno postao Eminem
da li mi moze netko poslati link za pjesmu od "Zabranjene Ljubavi"
:thumbup:
jel zna tko koja je pjesma bila u reklami od vipa , neki tip je pjevao i išla je kao "and I like it , yeah i like it" tak nekak
Mene zanima ak neko moze postaviti link ili uploadat ak ima, onu reklamu za karlovacko gdje ovaj pjeva i na kraju pita : mogu li sada dobiti karlovackoo...
e zna li netko pjesmu iz reklame za peugeot 206?
thanx, pomoglo mi je= Citat =:
Izvorno postao FLASHY
ke nitko nezna koja je to pjesma= Citat =:
Izvorno postao Hell_Blazer
jel mozda zna tko koja je pjesma tamo u onoj reklami za Oranginu
ima li tko pjesmu iz reklame od Tele2???
pa sta nije to sprdanicja na stiklu?? ona AZIJA-MALVAZIJA :spin:
ona pjesma iz reklama za peugeot sa dve bubamare?? :rolleyes:
ne bi znao, da li je ima tko da mi je posalje
bubamare:
The Marcels - Heart Aches
VIDEO
pozdarv svima...
na ove stranice se sam sasvim slucajno naletila i ful su me odusevili vasi postovi jer stalno trazim pjesme iz nekih reklama (like c4, 207, axe...) tnx svima!
vidim da neko trazi pjesmu od zuje kad ovi pjevaju na neboderu. e pa moze je skinuti na http://www.dojaja.bloger.hr/ ili nek mi da mail pa cu mu poslati.
kad je rijec o pjesmama iz vip reklama najlakse je otic na www.vip.hr pa na melodije (npr realtone) i onda ima rubrika "muzika iz vip reklama"- tamo moze preslusati isjecke i odmah vidjeti ime izvodjaca i pjesme.
a ona "... and I like you, I like you..." je Dandy Warhols - Bohemian Like You.
toliko zasad!
:wave:
thx frend trazi tu pjesmu vec dugo napokon smo našli= Citat =:
Izvorno postao L'na
jel zna tko koja je pjesma od T-mobile reklame, ova zadnja, za onu neku novu opciju, kaj tip hoda po gradu, bus se razdavaj, zaleti se u žensku?
tnx, unaprijed... :p
kak se zove ona pjesma iz reklame za old spice di se onaj decko tusira...pa takne nesto i sve se zaledi :) :licklips:
jel zna neko koja je pjesma iz t-mobile rekla kad covijek hoda gradom i sve se mice pred njim...
Jel slućajno ko zna di bi moga skinit reklamu od ovog brazilca ili australca...
sta pjevaju reklamu za karlovaćko...
po mogućnosti da je Mp3 ili da ga mogu stavit na mob ka video pozz....
..imas poseban topic- Mi Hrvati tam imas..pogledaj malo:cool:= Citat =:
Izvorno postao cvrlj50
ajd mala hvala ti...
:comp: :comp: Offtopic:Ona nije Mala,ovo je Mala.Ovo je Lili.:klap: :klap:
Topic:Mene isto zanima pjesma iz reklame od t-mobile kad onaj čovjek ide i kad mu se razdvaja bus i zid itd.
...thx.:beer:= Citat =:
Izvorno postao Babaa
to ti je pjesma spoon - i turn my camera on= Citat =:
Izvorno postao Babaa
tu sam ja tražio isto,pa našao sam je prije nekih 5-6 dana..
zna tko pjesmu iz t-com reklame gdje neka baba zove na informacije pa ovaj joj objasni,ona kaže : a mogu nazvat ako nešto zapne, on kaže nevjerujem da ćete dobiti mene, pa onda kad se onaj neki lik penje na t-com signal i udara po njemu da spade led... uglavnom ide:
i didnt really know you,but i realize that...
zna tko? heeeeeelp!!!!!!!!!!!!!!!1
pa imas ju tu prije par strana= Citat =:
Izvorno postao Moppe-One
Kings Of Convenience - I Don't Know What I Can Save You From
thx:spin: :spin:= Citat =:
Izvorno postao Moppe-One
thanx!!!!!!:thumbup:= Citat =:
Izvorno postao lili
na limewireu sam tražio ali ima samo royksopp remix,ja bih baš čistu...
jel ima takva? ajd mi pliz pomozite,ak netko ima link neka stavi...
dali se možda tko sjeća francuske serije na 2. programu,počinjala negdje oko 11:30, ima super pjesmu na početku,nemogu se sjetit kako se zove serija,a serija je uglavnom o nekih 6 tinjedžera na koledžu. pjesma na uvodnom djelu serije,kad se pokazuje ime serije i glumci,super je,ako tko zna nek napiše! :thumbup:
lyrics od te pjesme sa te serije ide nešto kao:
it`s my life,my life,my life...
...molio bi naziv pjesme (može i link :) ) pjesme koja je u pozadini za reklamu Mastercarda, ona kad prikazuju navijače...
tnx :spin:= Citat =:
Izvorno postao Moppe-One
možda misliš na ovo= Citat =:
Izvorno postao Moppe-One
STEREOPHONICS-MORE LIFE IN TRAMPS VEST
hej...
zna li netko o kojoj je pjesmi rijec u reklami za coca-colu light kad onaj tip kupuje kosulju pa mu izvana zenska sugerira, vjerujem da znate na sta mislim.
i vidim da je netko pitao za pjesmu iz reklame za Generali osiguranje pa dodajem da i mene zanima :)
pozdraf! :wave:
= Citat =:
Izvorno postao aurora
thanx!!!!!!!!!1:thumbup: :thumbup: :thumbup: :thumbup: :thumbup: :thumbup: :thumbup: :thumbup: :thumbup: :thumbup:
ako se netko sjeća reklame za caddilac ili za chervolete,nemogu se sjetiti kako se točno zvala marka auta,ali znam da je sa c,bila je možda prije godinu dana,mislim da se nitko neće sjećat reklame,ali probat ću...
lycris nešto ide kao:
we can make it for hours .... (pa malo duže pjesma ide) flowers...
mislim da pjesma u nazivu ima nešto sa flowers jer se flowers jako puno spominje,a čuo sam je prije par mjeseci na dvobojima vrtlara,a pošto je to o cvijeću, mislim da je naziv nešto sa cvijećem...
a reklama ide kao prolazi auto,pa onda okvir od slike i velika livada puna suncokreta,neka žena leži na travi i onda reklama završi...
ajd please pomozite mi,tražim tu pjesmu više od godinu dana,probao sam google lycris ali izaci nešto peto...heeeeelp!!!!!!:)
zna li netko kako se zove ona pjesma na francuskom iz nove reklame za tvornicu duhana rovinj?
pozdrav svima..
..evo zanima ako netko zna ove stvari...
..pjesma iz ove nove reklame LG chocolate
..pjesma iz reklame za chevrolet kalos/laceti
..i ako se netko sjeća ona reklama za sapun dove...
a ona nova Nokia?
jel 6131? bar mislim...
neka ženska pjeva....
a, dove reklama, stara... nešt ide "fresh your body........ "
svako malo se sjetim neke...
ona reklama za "BISTRU" (voda)...tip i ženska, sve okolo voda, nakraju se bace sa zgrade...
Sonique - Alive= Citat =:
Izvorno postao aurora
i cini mi se da je to vec bilo!
dobra je ova reklama za Gavrilovića...Đuro Gavrilović:sheriff:
...jel zna netko stvar iz te reklame,mislim da je vrsta glazbe nekakav surf rock...:guitar:
meni nitko nece pomoci grrrrr:envy:= Citat =:
Izvorno postao mala
napokon sam našao pjesmu od te serije (Joan Of Arcadia)= Citat =:
Izvorno postao Hell_Blazer
pjesma se zove Joan Osborne - One Of Us
pa ak koga zanima
zna netko kako se zove ona pjesma kada frajer trci sumom,reklamira unique vodu ja mislim,a onda kazu wuhuuuuuuuu :P anyone :)
edit:
ah naso sam na 2 stranici ovog topica :)
Jel itko zna onu reklamu za Csi:New York na rtl-u kada žena kaže:"oni su znastvenici na strani zakona i umjetnici svog posla....", koje je ime pjesme u pozadini;
stihovi idu nekako ovako:
it's the only way i know...
soon i'm gonna blow...
ref:day and night i need getaway....
tražio sam lyrice nema...
;nisu bb i open letter to nyc i nisu the who baba o'reily
http://delit.net/music/download.phtml?title_id=334971= Citat =:
Izvorno postao Moppe-One
:)
btw, jos uvijek niko ne zna za onu reklamu za Coca-Colu kad lik kupuje kosulju? :-/ :rolleyes:
Carla Bruni - Quelqu'un m'a dit= Citat =:
Izvorno postao XaNaToS
jel zna netko koja je pjesma u reklami za seriju vatreni dečki?? mislim da je to na rtl-u...
The Von Bondies - C'mon C'mon= Citat =:
Izvorno postao Atno
Jel zna netko kako se zove pjesma / tko ju izvodi iz reklame 'Pozdrav iz Rovinja' (pljuge) kada ona ženska šeće trgom, baci novčić u fontanu i zaustavi se vrijeme na tren.... Pjesma je na francuskom, laganini.
Pogledaj 4 posta iznad ;)= Citat =:
Izvorno postao whiteboy
Tnx, uopće nisam skužio...
Zna li itko kako se zove pjesma iz nove reklame za sladoled, ja mislim King ali nisam sigurna?
jos tragam za:
- generali osiguranje
- coca-cola light (kad tip kupuje kosulju)
i listi dodajem:
- reklama za hyudai santa fe- ne onu s loptama nego kad tip popara plahtu da se vidi malo auta, drugi odreze zivicu u vrtu itd.
pozdraf!
= Citat =:
Izvorno postao Hood
Leo Sayer - When I need you
potpisujem= Citat =:
Izvorno postao L'na
molim da mi kazete koja je melodija tj pjesma u reklami za old spice kad se onaj tip tusira i sve se ledi za njim?? :-/ :-/ :-/ :-/
moraš pričekati da neki pripadnik ljepšeg spola vidi tvoje pitanje...jer mi "muži" ne gledamo druge "muže" kak se tuširaju;D
e decko je komad pravi.aaaaa ;D
i pjesma je dobra,tj samo je muzika..heeeeelp!!"!!!
za csi je netko davno stavio link sa svim stvarima...
nego mene zanima,znam da nije stvar iz reklame...
čuo sam malo na z1 neka rock grupa sa general woo-om...na spotu su na nekom otpadu i neki lik šprinta....i dečki baš odvratno super sviraju....isti sum41 ma još bolje....mislim da se zovu nekak na a...
evo našao adastra a stvar se zove pusti.....ima netko?
jos jedna stvar na mojoj listi trazenih. rijec je o:
-> T-com reklami za webbill- kad sjene igraju nogomet a pozadina je rozo-bijela. hmm... valjda ce je netko uociti. :rolleyes:
pozdraf!
sto se tice adastre,pjesmu Pusti mozes naci na njihovim sluzbenim stranicama:www.adastra-band.com...pa onda ides na media..imas tamo i njihovih drugih pjesama..zakon su stvarno,preporucam slusanje..a na jesen preporucam i kupnju
njihovog albuma,trebao bi izac krajem listopada..
zna tko pjesmu iz reklame za sprite kad neka ekipa skače u bazen koji prestavlja nogomento igralište? ayd please da više netko posjeti ovu stranu jer nitko neodgovara u razmaku od mjesec dana
geez
Jel ima neko da zna kak se zove ona pjesma iz reklame od sprite-a, kad se košarkaško igralište pretvori u vodu, valda....
ugh,ovak reklama za sprite - pjesma je napravljena samo za reklamu
a da netražite jer sam aj već našao nova reklama za t-mobile
kada cura i dečko razgovaraju pa se na kraju sretnu:
mercury rev - in a funny way
zna li tko od vas kako se zove ona muzika kad pocinje serija villa maria
to je huljić napravil tu stvar milsim da samo za nju..pa gledal sam jednom pa u špici piše..
da, od Huljića, a mislim da pjeva ona Andrea, što je nakd davno bila na Dori...zavijala na veliko....;D
meni i dalje,poslije 3mjeseca nitko nije rekao za onu pjesmu za old spice di se tip tusira i sve se zaledi za njim..nazalost nema te reklame vise..tj bar je ja vise nisam vidjela:zbunj:
+.
@mala, pati još malo :p;D
bar ti znas koliko je dugo trazim i nitko nece pomoci sirotici u nevolji..kmeee :cry:
jel ima netko, ili moze nabaviti onu melodiju "zum, zum" iz reklame za mazdu?
gdje ima koji link ako postoji za sve te pjesme s reklama
Jel zna tko koja je pjesma u onoj reklami sta se vrti na novoj za Miss ekrana?
Kako se zove ona pjesma iz reklame za nike di se svi trgaju;D
e to i ja iščem...ugl autor je lik koji je radil uvodnu stvar za "dawn of the dead"
tbc.....
a kako se zove ona iz reklame za nokiu?
jer ima tko to= Citat =:
Izvorno postao madDogg
v3rt jesi naso onu iz nike-a
je viš, sam pozabil:p= Citat =:
Izvorno postao madDogg
original: Nine inch nails - hurt
obrada u reklami: Johnny cash - Hurt
uvod u Dawno of the dead: Johnny cash - The Man Comes Around
Album: American IV: The Man Comes Around:thumbup:
fora stvari:thumbup:
Zna li itko onu melodiju ili možda stvar iz reklama za Nokijinu N seriju... Čuje se na samom kraju reklame za N93... U pitanju je piano dionica...
to ti je od Moby-a, neznam točno koja...pogle samplove na www.cdnow.com= Citat =:
Izvorno postao frish-KI
hehehe napokon sam nasao Moby-In My Heart
bas je zakon ova piano tema:thumbup:
Super... Fala! Nisam znao...
može li mi neko reći kako se zove ona pjesma iz reklame za daredevil na hrt-u ono kad najvljuju daredevil a ta pjesma je u pozadini?
Vjerovatno Evanesence "Bring Me To Life"... To je inače glavna tema iz tog filma...
jer tko zna kak se zove ona pjesma iz reklame za velux krvone prozore;D
Da li neko zna za pjesmu iz Orbit reklame tamo gdje svi nesto zubima rade.Stvarno je super samo nikako da je nadjem.Ide nesto ovako I can do it I can do it...
...duh...
kaj je ono na bistri...you'r my destini.....jeije.....
Kakvoj bistri? Misliš na reklamu za vodu "Bistra"? Ako si na to mislio, onda je to već netko bio pitao, a riječ je pjesmi "Alive" od Sonique...