sva sreca pa znam nes talijanski hehe :P
ma de prosli put kad sam bio (za noc vjestica) bilo oko 300k ljudi taj dan..za blue tornado i ostale atrakcije se cekalo po 2-3 sata...nadam se da opet nece biti tako :S
Printable View
sva sreca pa znam nes talijanski hehe :P
ma de prosli put kad sam bio (za noc vjestica) bilo oko 300k ljudi taj dan..za blue tornado i ostale atrakcije se cekalo po 2-3 sata...nadam se da opet nece biti tako :S
Ja nisam brojao ljude :p, ali bilo ih je dosta.
Makar, uglavnom nismo dugo čekali.
Za Blue Tornado je još najmanji red bio- valjda se svi boje :D
Uglavnom smo čekali 10- 15 minuta za sve atrakcije, ali znali smo na neke i 5 minuta samo čekati.
Jedino smo za Infernis 3 (ne znam da je uopće bilo 1 i 2, ali dobro) čekali oko 45 minuta.
Pola sata pod krovom- u hladu, a 15 minuta kao stoka u nekom kavezu gdje nas je pržilo sunce.
Mislili smo da mora da je nešto predobro kada toliko ljudi čeka.
Ali, grdno smo se prevarili :notooth:
Malo priče na talijanskom i onda ni 5 minuta hoda kroz neke "strašne" scene... :zijev:
Jedino su se dvije babe iza mene svako malo prepadale, ali stvarno je bezveze bilo.
3- 4 sobe, zveket lanaca i cijevi, 2- 3 "zastrašivača" i gotovo.
Definitivno najveće razočaranje...
Stvarno mi nije jasno zašto to toliko reklamiraju, a baš je bezveze.
Ona kuća strave u Movielandu je 10 puta strašnija- tj. ona je zapravo strašna.
Na svakom koraku gledaš gdje bi netko mogao izletiti ;D A hodaš kroz mrkli mrak.
Ali, u Movielandu... Rambo koji priča talijanski... :suicide: I Lara Croft... :flame:
Odo u školu :wave:
pa opce je poznato da talijani ne znaju engleski. a i oni sto ga, kao, znaju, ne zele ga koristiti :D
moj bivsi polutalijan (istarski talijan, jel) brijem ni dan danas ne zna na engleskom rec nit kak se zove.
oke, mogu shvatit da su ti ljudi kao narod, jel, kao neko generaliziranje, antitalenti za jezike. mogu shvatit i katastrofalan izgovor i sve. al ne mogu, brate mili, shvatit kako na turistickim lokacijama imas sve samo na svom jeziku (ovo sto je georgy pricao, ne bijah u gardalandu pa ne znam, al bijah u Veroni i znam da nit tamo nista nije bilo na engleskom)! pa nama skoro svaka selendra ima one natpise "dobrodosli" i dovidjenja" na par jezika, proseces ljeti jadranom i sa svakog ugla vriste natpisi barem na engleskom/njemackom/talijanskom - a oni tam u italiji - nist. :dunno:
jes, da, znamo da imate predivan jezik, al sorry, gle, yeb ga, ne znamo ga :D stavi engleski :D (ja imam srece da znam neke osnove osnova talijanskog pa sam natucala ponesto u trgovinama, al frendovima mi se desilo da su praznih ruku isetali van iz trgovine jer se nikako nisu mogli sporazumijeti. ne kuzim, kaj je talijanima u interesu ne prodavati turistima? :D
sa spanjolskom je pak bila druga prica, ne bajna, ali hajt, ako nista, ljudi su barem govorili engleski (barcelona, lloret). a i oni koji nisu znali engleski znali su bar njemacki ili talijanski. u spaniji nismo imali problema sa sporazumijevanjem. cak niti s nekim talijanima iz rima - svadjala sam se s njima nasred barcelone oko rome i lazia - na engleskom :lmao:
Odem na Realov stadion, u Adidasov ducan dolje gdje prodaju dresove/lopte i sve ostale stvari vezane uz nogomet i sad odem do prodavaca i pitam ga di stoje crni dresovi [normalno, na engleskom] i ovaj me bljedo gleda i tam mi nekaj blebeta na spanjolskom..
I onda sam se morao rukama i nogama sporazumjevat sa tim neandertalcima..
I onda bitno da se Svabe i Talijani bune kako mi neznamo niti jedan jezik -.-
Al najvise mi nervira to kaj kada dodje neki Talijan u Hrvatsku, onda on prica na talijanskom, a kada mi dodjemo u Italiju e onda mi moramo znat njihov jezik..
Ja sam par godina imao posla s turistima. Ima ih šta znaju engleski ali te podjebavaju s njihovim jezikom a engleski npr. ni da pisnu. Ja sam engleski naučio perfektno pričat al đaba kad me čoban gleda u oči i ne *ebe me ni 2% a znam, da zna pričat engleski. Talijanski i njemački ću pohvatat i skontat lako šta pričaju,al da ja pričam,ne znam. I onda on nabada na talijanski sa svojom ekipom a ja ga sve kontam i trudim se pomoć,al opet on... Tad mu dam doznanja da me nece zajebavat pa odustane ili popusti. :)
hehe
ja imam posla s njima cijelo ljeto... :notooth:
i vrlo brzo odustaju kad vide da im se ne isplati zajebavati, jer u protivnom, u najboljem slučaju, neće dobiti cugu...
a to im je kao da si ih ubio... ;D
sva sreća, pa većinu talijanskih psovki znam, pa ni tu nisu previše glasni... :D
Čekam palačinke te da se netko javi na oglas za mob.
:coffee:
Daj palačinku i ja cu ti se javit za mob... :)
Gotov sa skolom za danas, idem sad stavit fotke na fejs ;D
Jede mi se nešto slatko pa sam mislio i mob pogledat usput... :belj:
Odo zaklat Nutellu... :eat:
Eto, Jobs predstavio novi iPhone 4G :D
I da, isti je onaj koji se pojavio par mj prije ;D
@bbbrljo
da..uvijek tako bude hgahahah
OT:
sad u teretanu :)
I ja sam se iznenadio lošim ili nikakvim poznavanjem engleskog i u Italiji i Španiji.
Primjer, u ogromnom tržnom centru u Barceloni u Swarovski radnji, 2 radnice - ni jedna ne zna ni riječ engleskog!
A kad smo kod rolerkostera, vozio sam se na ovom http://upload.wikimedia.org/wikipedi...tura_spain.jpg
:p
I na svim glavnim atrakcijama port aventure :spin:
http://www.index.hr/sport/clanak/bah...ta/495363.aspx
Ovog jazavca se treba posteno natuc..
OT: Idem spavat ;D
ali su prošli put gosti bili puno pristojniji, tako da ćemo to pripisati partyu... :notooth:
tako da će me umag vidjeti jedino turistički, sumnjam da ću tamo opet ići raditi... ;D
tipični prikaz glupog amera...
ja sam amerikanac, ja sam najjači...
volio bi ga upoznati... :)
Jutro :)
Ma, idiot...
On mi je kao političar...
Do par dana će reć da je on mlađi brat Chucka Norrisa. Daj ga u quratz. Lajavac i mlatimudan made in U.S A. Nista nova,nista nova... Idem spavat... :zzz:
došao s jaruna...
al ga prži... :D
mucim se sa instalacija karte za balkan i evropu za garmin na nokia n95. Molim vas za pomoc. kde mogu da nadzem pravu kartu :)
@veljo021,
Ovo definitivno nije pravo mjesto za ovakva pitanja.
Ne znam jesi li primijetio, ali postoji poseban Nokia podforum. Pogledaj tamo.
OT: crkavam.
Ovo sunce mi je mozak u zvaku pretvorilo...
odoh na nogomet... ;)
došao s nogometa...
kvalitetno se iznojio... :)
a frenda murija zaustavila...
rekreacijski trčao, kratke hlače, gore majica dugih rukava bad blue boys, i trči po kvartu...
pored njega prolaze dva auta, polukružno okretanje, pale se rotirke i za njim...
zaustave ga uz pitanje od koga ti bježiš? :lmao:
kako su revni naši policajci... :notooth:
Haahahah kakvi jazavci xD..
OT: Idem spavat :notooth:
hahahahahahahahahahahahhahahahha
haha...ma 95% od tih idiota nisu iz umaga i okolice ;) ...ne desava se nikakva sranja i nema puno idiota inace :)
haha...ma nije ti umag toliko los kao sto mislis...gori je hahha..salim se :D
ma dođi..nemas se cega bojati :P
OT:
napisao cak 5 lektira :S
ma znam, bio sam kad je oliver bio, bio ugodno iznenađen ljubaznošću kolega i gostiju... ;)
turistički možda i navratim, ali poslovno ne vjerujem...
nova ekipa koja radi sad radi sve osim onog kaj bi trebala raditi, a tako mi se ne da raditi... ;)
a, znam da se nemam čega bojati...
iskusio je to jedan na FBS... ;)
OT:
ošišao se, čekam ručak... :)
Gledam i smijem se... Šta ću...
http://www.youtube.com/watch?v=17G5u...layer_embedded
http://www.youtube.com/watch?v=Bb6K8...layer_embedded
;D
Smuc, jesi pogledo Rocky? Taj mi je najbolji
OT: prodao mob napokon. Odmaram malo.
remi je legenda... :)
remija za predsjednika... :D
Bio udaljen jedan auto od nesreće. Motorist se vozio po sredini ceste i na ulazu jedne fakat zajebane ceste u početak Vukovarske bio stojao jedan auto. I ovaj ispred mene se maknuo da propusti vozilo iz sporedne ulice i ovaj da iskoristi priliku nagazi na gas i to taman dok je motorist prelazio taj dio. Auto ga je lupio, čovjek je zbačen sa motora i lupio glavom od cestu (imao je kacigu). Nije bilo krvi, ali je bio u vidljivom šoku. Odmah je pozvana hitna. E ono totalno...
da li itko ima iskustva sa pčelama?
dakle, napravile su gnijezdo između cigli...
znači nije košnica, nego baš gnijezdo...
koga zvati i kako postupati?
EDIT: hitne intervencije dolaze samo ako je košnica, u protivnom naplaćuju 1000 kuna, kojih nemam baš... ;)
Cudi me da Remi ne igra nigdje u nekom profi klubu...
OT: Neznam kaj da radim, nemogu vise ucit gotov sam xD
Bio je čovjek na prvenstvu francuske :D
bubana
pijana
pod previse katrana, nikotina i ugljicnog monoksida
(prepisuje s kutije)
ide poradit na štruci :D
(i kune se da u slucaju struce izbacuje alkohol i ostale kemijske spojeve iz zivota!!)
LJUDI! KAK STE! Dugo me ne bješe (?). Pa kak i bi kad mi napokon komp radi, malo da se izdovoljim igrama i modanjem mobaća :notooth: sta ima novog? Dobio ko bebu? Neko NIJE dobio bebu? :D
btw. teta luna... Ne spominji, mobim ne na koljenima, nikakvu strucu! Jucer je baka spravila neku "strucu" sa rižom i "mesom" (kojeg nisam vidio...), a punjena je jajima i mrkvama, a uz prilog salata bez icega (mislim, nema ulja, octa, soli...) i neki "umak" od vrhnja i senfa... Sad si predocite sliku, il da uploadam pa se sami uvjerite? O.o
:scary:
Kaj to imaš u sigu xlr?!?
Nemrem vjerovat...
Wtf Xlr??
Zakaj to?
velika većina ljudi koji znaju takve stvari s loptom ne znaju odigrati dodavanje s nekim... ;)
ne kažem da je on jedan od njih, ali... ;)
i to je onda riješen problem?
ne vraćaju se?
i, ponavljam, nije košnica već su u zidu... ;)
kad to pada?
svoje probleme sam rješavam... ;)
ne treba mi pomoć... :notooth:
OT:
nakon odrađene noći buđenje u 9 i na posao... ;D
i, nije za pohvaliti, ali mislim da sam trenutno jedini stanovnik RH koji ima zabranu pristupa u arenu zagreb... :notooth:
Kaj se tice pcela i osa, moj deda ih se rijesio u zagorju na jednostavan nacin.
Kupio je u ducanu neki prah "Lindan" [tako nesto, nisam 100% siguran za ime] i dugacku cijev [gumenu] i na jedan kraj je stavio tah prah a na drugi je puhao.
To je otjeralo pcele i onda je samo to gnjezdo sa stapom skinuo i bacio ga.
Al ima i boljih metoda poput spreja [normalno kada pcele nisu "doma" nego se hrane].
OT: Idem u skolu..
@bbbrljo
Subota, 19. Lip 2010, 21:00
eto...
oke :D
hahahah...zabrana za posjet areni...hahahahhah....sta je bilo? xD
OT:
sad su skolu a sve ocijene zakljucene.....mozda produzim do kafica xD
ne vjerujem da dolazim, ali eto, možda... ;)
nesuglasice s redarima... :notooth:
(nisam se tukao s njima, samo je bilo rječkanja)
a, budemo isprobali... ;D
puno toga se po pravilniku ne smije i puno toga se mora drukčije raditi, pa se to opet ne radi tako...
lijepa naša hrvatska... ;)
(puno saznaš kad uzmeš statu i pravilnik škole u ruke, kad se malo zainatiš... ;) )
Da, bbbrljo- a nama ne daju da si iskopiramo statut škole (na koji se stalno pozivaju) kako bi ga proučili u miru.
OT: Došao iz škole.
Baš mi završi kada nema vlaka 40 minuta... :(
Pokušavam proći s 5 :)
Po pravilniku se nesmije pisati vise od 3 testa, tj 2 u 1 danu.
I ako je ucenik odgovarao 2 predmeta u 1 danu, nesmije odgovarat 3. predmet.
No, svaki profesor tumaci pravilnik na svoj nacin, kako bi on bio u pravu.:spin:
OT: Rijesio se 6 testa, sutra jos "samo" latinski i matematiku..
@bbbrljo
ja imam zabranu za porecku dvoranu hahah (potukli se na utakmici umag-porec)
OT:
doso iz teretane...dobio proteine (5kg) ....uh..to je to :D
LJudi, mi na kompu na muvi mejkeru, za otvoreni dan skole, a ja sam "di čouz van" :notooth: :proud: inace, kak ste? Napokon sam nekaj sprtljal na mobu da mi ne krepa :D
Došo s posla. Nakon jučerašnjeg sunca i cijelodvevne glavobolje,danas sam nosio kapu... :)
Zna li netko neki video histing service na koji mogu dignut video koji je duzi preko 10 minuta? Youtube pušta do 10 minuta a ja imam 16 za podignut. Vec sam naso supernovatube na koji sam se registrirao,al zapinje kod uploada. Nemam zivaca istrazivat i za*ebavat se pa me zanimaju provjereni servisi. ;)
Pobogu, zar ima jos netko da ne zna za Vimeo? :P
Rekoh da mi se ne istražuje. :belj:
paaaaaaa, mozes na facebook :?: Ja sam do 20 min uspio... Sad, ako ti treba nes drugo, a ne facebook... Sam hocem pomoc! ;D
Moram navući još jednu ocjenu...
Gledam film.
Hladim se :D
Zeznuo me Mexico :(.
Bijednih 1-1...
U pol 9 Argentina Urugvaj :)...
Pokušavam istovremeno udisati na nos i izdisati na usta (ili obrnuto) :flame:
Za sada mi ne ide, ali budem se istrenirao :)
Da, xlr, imam 4 iz sklopova :notooth:
Samo te informiram, da vidiš da sam ipak nešto naučio :p
Tko ti kriv što se ne krčš :belj:
Nda :p
Ballmer slavi 30 godina u MS-u:
http://www.youtube.com/watch?v=8To-6VIJZRE
Koji kralj, o njemu se budu pisale knjige :)
Kako bi podigao svoje fizičke sposobnosti na višu razinu :belj:
Iz dosade- da vidim je li moguće.
Ako sada odem piti i pušiti- tko će kupiti moje organe... :p
a to, da vidis jel moguce, ahaaaa, okej onda :D
i ja sam pobila onaj mit da covjek nemre poljubiti svoj lakat. ja mogu. onak, po frenč, s jezikom :D al brijem da je to samo zato kaj imam dugu jezicinu :lmao:
Lol, čime se vi bavite...
OT: košticama od trešnji gađam susjedinog cucka... :D
Jutros došo doma kad je sunce već istrčalo na teren. :)
Malo odspavao i sad sam opet na nogama. Ne boli glava,al je pod tlakom..... :D
Hahhaahaa koje vi treninge imate... Moram probat, jednom... :D za rodjendan (koji ima jos kojih 2 mjeseca do njega -.-') cu si kupit Nintendo DSi... Bas mie cool, maloprije bio frend sa njim i svidja mi se mario kart jako, i neke jos tak igre :D Naso polovni za 1050 kn :D
Dosao doma..
Skoro zavrsio u stanici xD..
Bas na nas naletila patrola, i izadje jedan policajac i pita kao kolko imate godina, mi kazemo 16 i ovaj a di su vam osobne, a mi a jos cekamo da ih izvadimo..
I onda kao kontrola jesmo kaj pili bla bla bla..
I kad su vidli da smo "cisti" su nas pustili xD
Mogli su vas prebit na mrtvo ime, nemaš pojma koliko ste sreće imali. Zlatna policija :coffee:
Zbog cega?
Pa nismo pili/pusili/drogirali se.
Bili smo tocno u 11.10 tamo kod "glavnog" ulaza kod Bundeka i isli smo prema Avenue Mallu da nas tam starci pokupe..
Al i da je bilo nesto, trazio bi prvo da mi pokazu znacke i njihova imena i prezimena da zapisem pa ako kaj bude da se zna ko je to bio..
Čovjek digne pendrek da te odalami- "Čekaj, daj broj značke", "Ok, imaš papirić za zapisati?" :p
I kaj mogu ako si pijan? Ne voziš...
OT: fešta u kljeti, ubili se, igrali fantu i bježali goli po vinogradu i radili neke stvari :D
Poslije je bio običan poker pa strip poker :D
Suma sumarum: repriza u petak
Kakva zenska xD
OT: Idem ucit :)
Je bio tko od vas na Lastovu za vrijeme manifestacije Otok glazbe? Zanimaju me dojmovi i malo info, eventualno na pm :)
Pogledao Sherlocka Holmesa i The Book of Eli. Cekam Cro copa i razmisljam koji jos film da pogledam...
Doso doma iz skole, napokon, samo sta nije gotova... Zub me boli... Opis? Kao da mi je KOMADIĆ žifca iz zubeka strši van (neznam jel za fkt, al imam takav osjecaj.). Kad prejdem sa zubom boli, i kad žvačem.. Tolko o tome.
BTW, posto sam dobil USB Stick od 4gb, pa bi mi trebao neki portable browser (Firefox, Chromium, kaj god) da sve sprema na stick, pluginove, history, spremljene str, teme i peezdarije :D Lijepo bih zamolio (ak ima takvog nekaj :notooth:)
Išao bezveze jedan sat u školu... :(
Kako je vruće u vlaku... Dođe mi da razbijem prozor... Zašto nekako ne naprave bolji propuh (pošto klimu sigurno neće stavljati).
fico- uzmi kliješta i vadi sve po redu.
Nemoj odgađati neizbježno. :p
Ma, vadi ti svoje! Da nebi sve vadil zbog jednog (!) zuba... Lol... Radje cu krepat od gladi :retard:. A trebal bi zubaru skoro... A neda mi se ni narucaivat, ni ic tam (a treba mi 5 mid do zubarke :notooth:)
Ima... u dvije učionice u koje mi ne ulazimo :D
Ali, lako je u školi- vlak je grozan.
U vlaku ni ti nemaš klimu :p
A nemate stolni nogomet? :belj:
Odo po bicikl.
Hahahahha, a mi imamo informaticku ucionicu (samo se time mogu pohvalit -.-'), a cak i nove skupe dolaze polako (!) i skola se prosiruje (vec kojih, od kad je moj tata iso u tu skolu, dakle, JAKO DUGO)...
OT: Pokusavam svoj novi USB Stick ubrzat nekak, prespor je, ni portable aplikacije ne šljakaju kak bi trebale...
Došao s vožnje. :)
Radi bicikl kako spada :bigjump:
najgore svjetsko prvenstvo ikad.
mrzim vuvuzele!
glava mi puca, a nisam gledala punih 90 min.
idem spavat.
a i to se, naravno, slazem. golova nema, nogomet los, nezanimljiva igra..
bas razocaranje.
a bit ce da jesam.. stravicno me nerviraju, ne samo sto me nerviraju, nego me bome i glava boli :(
EDIT: znam zakaj je prvenstvo lsoe i zakaj ima tak malo golova - pa ak mene preko tevea tak nerviraju i iritiraju, kak je tek igracima nenaviklim na toliku buku igrat tamo :(
Mislio sam da se neću skidat s tv-a zbog utakmica, al ovo je tako loše da sam počeo učiti od dosade. Čekam 16tine finala -.-