danas sam ostao doma,temperatura i tako...
Printable View
danas sam ostao doma,temperatura i tako...
Ima netko veći uptime? :king:
Testiram da vidim promjene u radu. Trenutne promjene su: sat kasni 5-10 minuta i sam se vrati unazad nakon namještanja, poneki program se zna FCat ponekad sam od sebe iako ga ne koristim u tom trenutku i baterija puno kraće traje, cijedi se samo.
http://i55.tinypic.com/23w632c.jpg
Lol :D Znači, ponaša se slično kao i Windowsi kada ih tjedan dana ne resetiraš? Koji mob uopće imaš?
Magic i Desire. Test je rađen na Magicu ;D Jbg, mora se nekako mob iskoristit
Na Windowsima nisam to testirao :fright::whistle:
Došel sam doma i dobil 2 sulje :whistle: ma bu to u redu :)
OT: upravo crkle baterije na mišu dok ovo pišem... Tolko o beneficijama bežičnog :angry:
XP-i su dobri po pitanju uptajma, znali su se vrtiti po 20ak dana bez beda. Na 7ici mi se svakih 2 dana kreša explorer.exe :jeboslikusvoju: ali drže se...
...Treš kakvog nema! :mad:
meni moji drze i po dva mjeseca..no kakav je problem rebootat komp?
Zamisli si to kao da imaš stol i na njemu masu papira s kojima radiš i koji su ti bitni. U neredu su i složeni su upravo onako da ih samo ti možeš naći - sada sve to gurni sa stola na pod i ponovno vrati kako je prethodno bilo posloženo. E tako ja gledam na reboot :)
Da, uopce nije poanta je li problem rebootati ili ne, te ljudi krivo gledaju na to i navikavaju se na krive stvari... Te time periodicki reboot postaje sasvim normalna i ocekivana stvar. :rolleyes:
ravič :D kupila sam isusa. sutra stize :D
plavi je, na 6 rata, u Grc grupi.
ne pitaj za cifru :facepalm: al kad je muz inzistirao da ide na rate.. ja sam vec bila spremna iskesirati 2200k.. a yebigasad
sutra se javim s dozivljajima :D :laluna:
Može neki translate zadnja tri posta? :D Kaj su kupovalo? :blush:
asus eee 1005 pxd blue :D
luna to zove isus :laluna:
Baš vidim počeo ZagrebDox, ali uz ovakva mjesta za izlazak nam ništa drugo ne treba :D
Misliš pitanjima :p
OT: Došao iz škole.
Razvalio križanja, mislim da neće biti problema na testu.
A, u pravoj školi me profesor iznevjerio... I čuo sam najjaču foru za primjenu u takvoj situaciji :notooth:
urlam od smijeha :lmao:
pa kaj vi ne pratite ovaj prosvijed? genijalan je, svaka im cast..
fino ljudi komentiraju, ako su do sad bili omrazeni, od veceras ce ih nacija obozavati :D
umrla samod smijeha kad sam procitala da dovikuju policiji :"dodji, Rex, dodji, ovuda idemo"
:lol:
Evo samo da odgovorim u vezi ovog uptime-a.
Ja imam 500 sati :D
A kod Lisinskog je bilo barem 50 policijskih vozila s rotirkama sve u kolonama, prosvjednici opet išli nekud..
@vecernji:
:laluna:= Citat =:
21:37 Svi prosvjednici su sjeli na pod i skandirali policiji "Mi vas volimo!". Policajac im se obratio megafonom:
- Prenosim vam poruku iz policije. Žao mi je, ne mogu vas pustiti. Molim odmaknite se barem pet metara.
Prosvjednici su ustali i pomakli se unazad.
samo da izdrze do kraja bez ekscesa i napravili su oooogromnu stvar!! za dva dana ce pola zagreba na ulice zbog ovoga veceras :laluna:
Slažem se.
To je prosvjed.
Iako je opet bilo onih koji su htjeli na Markov trg...
@vecernji:
žorži, daj, idemo, bajkovima smo za cas u dubravi :laluna:= Citat =:
21:58 Dvjestotinjak ljudi kreće se Jurišićevom ulicom i poziva sve da izađu van kako bi kroz Maksimirsku otišli prema Ravnicama i prema stanu premijerke Kosor. Kažu da su spremni prosvjednu šetnju nastaviti cijelu noć.
Tamo su mi blizu kumovi :notooth:
Znali smo joj zvoniti ;D
Ali, ne znam da ona tamo živi.
I, opet, ne znam što bi tamo radili. Jaca treba odgovarati svojim političkim životom, a ne osobnim- po meni.
No, ako ti se ide voziti- meni je nebitan razlog :D
Još imam 2 kompleta svjetala- pa smo sigurni (ako netko ne počne bacati cigle ;D). :laluna: