joj, zabavi se i čuvaj se :)
:wave:
Printable View
eto mene take 2... ošišo se (na nulicu) otuširo još malo pa kod starog na ručak pa počinje lagano cuganje......
ajd da vas vidim, ko zna zemljopisss ;D
http://www.travelpod.com/traveler-iq?a35b=4398
ja zapela na 7 levelu
baci oko na moju lokaciju u profilu.. naravno da mi je daleko.. daleko mi je do savskoga doci.. znam da sam busom za manje od 15 min, pogotovo ako vatam ovaj brzi za klinca selo :P
nabrži put:
sesvete kolodvor uđeš na vlak -> 12,5min kasnije -> Zagreb, glavni kolodvor, izađeš iz vlaka -> 7,5 min smrzavanja i čekanja 4ke -> uđeš u 4ku -> ~20min kasnije -> doloaziš na savski most
;D
i šta ti je tu puno... koliko sam puta išao iz Lučkog do Sesveta (i obrnut) javnim prijevozom. ;D
JA crko na 5 levelu ,najmanja pogreška =5 km, a najveća =mmmmm... 16247 km
Jelda da sam dobar? :)
malo mi falilo da prođem i 9. razinu... :-/
al koje gradov daju... ;D
zanimljiva igra... ;D
I ja zapeh na 9. falilo mo svega 1000 bodova za dalje :D Jebeno je što neke države ne prepoznajem na engleskom pa moraš puknuti na slijepo ;D i bude ćorak naravno :rolleyes: Al dobra stvar što uvijek daje neke druge gradove i znamenitosti.
dada, sam se ti izvlači, nemaš poojma :njanja:
BU......
evo i mene, odlučih sudjelovat u slikama i ja...
sređujem tri frtalja terabajta govana na hardu, faking šit, ovo je gore nek da čistim sobu.....
Pozz svima.....:wave:
ubijam vrijeme dok se ne ide na doček...sve spremno....
Također više manje :)
I kod mene posljednje pripreme jer odoh za dva sata na docek... Idemo kod frenda uvikendicu na rostiljanje,a zatim na organiziranu zurku u jednu veeeeliku zgradu koju smo "unajmili" za veceras. Tamo ce bit sta bude... :)
upravo jeo . . . i prejeo se . . .
kod mene nema nikakvih priprema, sve dogovoreno je propalo tako da ću novu dočekati doma za kompom . . .
Evo sve vas lijepo pozdravljam....više se ne vraćam na forum ove godine :p
Budite dobri, lijepi i pametni....;D
Zaboravite loše stvari koje su se dogodile protekle godine i uđite u Novu 2008 godinu sretni, puni samopouzdanja prema ostvarenju ciljeva, optimistični i zapamtite da sami krojite svoju sudbinu....
Sretna vam Nova godina i dobru zabavu svima koji ideju na doček....
Pozdrav.......:wave:
Također GZ! Hev fan! :wave:
imate vi dvije prav! ja idem gol! :D
Carevo novo ruho... ;D
posto idem medju ekipu koja pretezito slusa rock.. odlucih na mp3 nabacit svoje teknjave da mi nebu dosadno veceras.. maznula goroj polovici njegov novi mp4 plejer.. stavila ga na usb da se puni.. i puni se on tako od jutra.. i sad ocu prebacit mjuzu na njega, neda, izbacuje neki error.. nis, istekam ja to, i sad se djubre od plejera neda upalit vise!! yebate, ubit ce me, nov novcat je!! :freakout:
a, čuj, čini mi se da si večeras "osuđena" na rock. http://smileyonline.free.fr/images/g...1050848555.gif
Za neke će loše počet 2008 :retard: Al ko zna, možda će se super nastavit :mega:
ma yebo rock, imam ja i svoj plejer, nebum osudjena na rock ;D al ovaj moj ce me ubit.. lagano.. da.. jos da bar negdje mogu izguglat kak se to kinesko sranye resetira.. katastofa!!
:bigjump:
napokon gotov sa seminarskim... ;D :)
sad se mogu najest i počet spremat za doček nove godine... ;D
Eto gospodo,ja vam odoh ispratit staru a docekat novu godinu. (malo smo uranili):) Ove godine me vise necete cut ni vidjet,tako da se vidimo tek dogodine. Nek vam je svima sretna i uspjesna 2008-a godina,i nek vas zdravlje i sreca prate gdje god krenuli!!! Sve vam najbolje zelim! Poz! :wave:
http://img341.imageshack.us/img341/6220/bozic1bp8.gif
nazivcirao me plejer.. mamu mu kinesku..
odoh se bacit u kadu!
odjavljujem se daklem i ja s foruma za ovu godinu..
cestitat vam Novu unaprijed necu, jer sam kao praznovjerna i to kao nije dobro, cestitati unaprijed. a posto ja vama zelim samo dobro, onda cu vam pozeljeti dobar provod veceras, uzivajte gdje god bili, nemojte pretjerivati u alkoholu (ovo je vise u stilu "biljeska samoj sebi") i inim stvarcicama.
citamo se 2008!
pozdrav od Lune :wave:
Idem i ja polako... dobro mi se provedite i nemoj spajat vožnju i alkohol i sve bude ok...
Vidimo se dogodine... :beer:
sad sam se probudila.malo se oporavljam pa ću krenut sa spremanjem :)
polako spremanje za The night..
JA sam već umoran, a treba dočekati Novu Godinu. Ja sam odustao od vas svih do kraja godine. :)
uskoro odo i ja...
gledam popis članova...
Ove godine, isto kao i prošle, 3aTmr ima najviše postova (5.732)
flOoKi i frish dijele drugo mjesto (oba imaju 4.930)
a Sljaka i ja, također imamo isti broj postova (4.540)
svašta....
možeš to vidjeti...
odeš u Popis članova (gore pored FAQ, Kalendara) -> kad ti se pojavi popis članova stisneš na "postova"
i onda ti se poredaju članovi po broju postova... :)
odoh na kupanac pa razbit auto
aj pozz
HNY
i ja isto..
ja za novui ja auto radio i graba...
vert javi se..mogel bi ja do tvojkeg kraja navratti
evo idem se spremat pa na doček :)
dojdi, mi sme f bertije (tere...neznam :/)
svi vec odose.. evo ja sad tek krecem... :)
uzivajte...
:wave:
Ja jos jedem, idem van tek oko 10. :confused:
http://www.igre123.com/zabavne-igre/...dows-crash.php
Ovo je zakon, pravo rješavanje problema s Windowsima :)
evo da cestitam novu 2008 jer poslije necu moci.......sretna vam nova 2008 godina:)
sretna vam nova 2008. godina . . .
puno zdravlja, sreće, ljubavi, novih mobitela i svega kaj si zaželite . . . ;)
sretna nova 2008. godina
Takodjer Sretna Nova 2008. godina i od mene
sretna nova takodjer
nazalost uzasna ove godine, sve propalo, vani se ponapijali, vec me pustilo vecinu...vratio se doma
:-/
ooo zato mene još drži.. od 7-8 sati...... mi se nnaroštiljali, pa popili puno puno, pa opet pili sve do sada..
sretna nova godina!!!!
uff, došo zvana, idem čornut pa u ojteve
DUH sretno novo godina hahahhiheehahha
...idem polako u krevet iako mi se ne spava :) ...ovu ću noć pamtiti :D ...
...dobro jutro...vidim svi su još duboko u snovima :) ...
Dobro jutro svima , sretna nova i bla bla bla .... Buba glava , jako buba glava , vrti mi se , prokleti jeger , ...
...ni ovaj put nisam ništa pio, a proveo sam ga s jednom osobom s kojom nisam ni sanjao da ću dočekati novu - dogovorili smo se veče prije - i bilo nam je fenomenalno :) ...
Sretna nova 2008.!
Neću pitati kako vam je bilo, jer kako drugačije nego odlično :)
Večeras repriza, naravno...
sonyck, s onom konstatacijom u vezi red bull votke se potpuno slažem.
uh kako obicna voda prija.
Jutro svima.....evo i ja se probudio....:respect:
Došao kući u pola 9 ujutro....:p
Kaj reći nego da mi je to bio najljepši doček do sada...bilo je fenomenalno....i neprocjenjivo a za ostalo imam MasterCard....:notooth:
Eto tolko od mene....ostalo zadržavam za sebe.....:love: ;D :p
:bigjump: :bigjump: :bigjump: :beer: :drink: :drink:
DRUŠTVO:licklips: ja tek sad idem pit i napit se:beer:
aaa boli glava....inače sretna nova godina....proslava je prošla jako dobro...
Nakon sarme, ubijam kolače... o događajima provedenih tijekom noći nebi pričao... :notooth:
odmaram od sinoć..uf :)
pozdrav... jucer naravno odlicno bilo (ne bih u detalje) :D
upravo sam se ubila u sarmi :notooth:
iz kreveta surfam, gledam herija, još uvijek sam u piđamici... hehehe :) :belj:
Svi se u nećemu ubijaju...idem sa ja ubiti u odojku....;D :respect:
Pozz svima.....:wave:
Njam , mljac, hik a da kak ste nemam sad vremena imam nekih tekućih problema za riješit. Još od prošle godine da mi se ne pokvare njam, njam , mljac , baš je fino, hik štuc, :beer:
pozdrav svima...
evo mene malo na internetu...
idem lagano pakirati stvari za sutra, i onda par dana odmaranja od svega... :)
Većer svima......
Evo odlazim u krevet i pred tv......:wave:
Ja spreman za reprizu :) Čekam druga da dođe po mene.
...očistio snijeg s bratom, sad sjedim u kući i grijem se...
gledam koncert zeljka samardzica na ftv
:lol:
;D
moram još neke stvari napraviti prije nego odem.. :)
a neda mi se... :-/
čitam što ima novo u svijetu glazbe i sporta
Promatram K850 i baš bi si ga piknuo uskoro... :licklips:
Evo ja stigao iz grada. Bilo dobro :) Sad mini doza neta prije spavanja. Vidim da se spominju novi telefoni... Moj sljedeći je 6500 slide. Samo ne znam kad, kad pojeftini :)
ja se nadam da moj k850... :licklips:
laku noc!!!
dobro jutro! :)
idem u ausrtiju na 10ak dana :njanja:
cekamo svecenika,prosle 2 god je stigao rano i digao mene i brata al ove god smo spremni,a i on kasni.. :)
...dobro jutro...danas radit a tako mi se neda :) ...
Dobro jutro... evo pijem čaj, još uvijek sam prehlađen... Još od prošle godine :(
evo me na pauzi, jedem kebab i surfam.... :)