garantirano, i karte neće biti tako skupe ko za guettu... ;)
odrađen još jedan dan, danas navodno kaos na poslu...
nadam se da će ekonomisti biti blagi... ;D
odoh se odmarati do navečer... ;)
Printable View
Ima netko da mi prevede s njemačkog neke sitnice. Htio bi na netu kupiti karte i postoji step by step postupak, ali čak i google translate se bori s time, a kako su u pitanju moje pare ne želim pogriješiti u koracima :) Nema puno teksta. Detalji na PM
Pratim kretanje pepela s Icelanda...
Došo s treninga. Satrao nas trener ko nikad do sad. Počeli su me vatat grčevi u listovima do te mjere da su mi u autu otkazivale noge... :D
Sad cu malo obic net pa idem vecerat...
Bio na trčanju, malo ozebao :p
Trenutno odmaram i čitam forume :)
Kupuj album,ripaj i šalji ako ti je dosadno... :belj:
Dođao iz škole.
Vlakić kasnio, ali ništa novo :D
Vidio veceras ovo cudo kod Avenue Malla:
http://photos-g.ak.fbcdn.net/hphotos..._3611207_s.jpg
A malo prije toga, sedmica izletila iz tracnica, a ispred nje bus sa upaljena sva cetiri.
Svuda okolo murija, ZETovci i hitna pomoc.
Isto ispred Avenue Malla.
Nemam pojma sto se desilo...
EDIT: saznao sto se dogodilo... Autobus naletio na tramvaj.
http://dnevnik.hr/vijesti/crna-kroni...autobusom.html
Ode i prvi NT2200 tramvaj, mada sam siguran da će ga popraviti ako nije veća šteta..
Za one koji me ne razumiju, ZET ima trenutno 135 od predviđenih 140 niskopodnih tramvaja, ovaj je prvi takav tramvaj, to možete znati po njegovom garažnom broju (2201)
Aaaa zašto se ta nesreća nije ranije desila? :P Nebih morao pisati test iz matiše :P
EDIT: ovo se jutros desilo:
http://dnevnik.hr/vijesti/crna-kroni...-preminuo.html
Sad je stvarno postalo opasno se vozit u tim našim ludim tramvajima..
Zanimljivo je da je ovo 13. niskopodni tramvaj (2213). Nisam praznovjeran, ali eto.
Dosao sa treninga, trener me izubijao...
Nemogu dignut jabuku kolko me ruke bole xD..
dobro jutro... ;)
nakon jučer mi je dosta naziva prika...
malo odmoriti, pa na tekmu, poslije posao...
Ljut sam...
Dok gledam kako se ljudi svađaju oko Josipovićeva govora... a ne bi trebali.
Došao s igrališta.
Mario- tek sam sada skužio avatar ;D Dobar... :D
pripremam se psihicki za veceras :D....prijatelji mi imaju maturalnu...a imam osjecaj da to nece dobro zavrsiti xD
Takodjer se psihofizicki pripremam... Frend postao tata. :D
Al ce da se ubijamo veceras. :drunk:
Dosli Degui doma [Čileanske vjeverice].
Nazalost jos ih nesmijem vadit iz kaveza, a tak su slatkee :D
To nije vjever, to je miš :D
huh...psihicka priprema polako zavrsava a pocinje i fizicka priprema :D
sad javio prijatelj da je spremno oko 70l pive i 20l vodke....majko tuzna :sos:
idem ja...pozelite mi srecu da prezivim ovu noc :)
Taj mise ce te pojest ak budes bio zlocest :p
Evo fotke:
Pa ono, u principu nebi smjele bit pustene izvan kaveza da se priviknu na novu okolinu. Uzeo sam 2 zenke stare cca 6 tjedana, u leglu ih je bilo 4 [3 cure 1 decko] i sad sam primjetio da su tuzne tj jedna non stop "vice", tj ciča i ko da priziva ove druge pa sad nagovaram starce da razmislimo da uzmemo i onog decka i drugu curu ^^
Ja nebi bio ja da ih vec sad nisam pustio i normalno, 1 mi je kidnuo u sobu...
Potraga je trajala cca 2 h, da bi na kraju skuzio da mi je ona [degu] bila cijelo vrijeme ispod noge..
Malo sam ju promatrao i vidio da joj je rep malo raskrvavljen, no pito sam odma veterinara i reko je da nije nista ozbiljno da ce preko noci zarast..
Jos neznam kolke su stetocine, al ti mogu rec da sam imao u kavezu plasticni kolut di su trcale promjera cca 13 cm, i nakon 3h u kavezu ostao je samo pola tog koluta ^^
U principu su fora zivotinje, poslje kada ih naucis na imena su poslusni i mogu naucit recimo na zvuk suskanja vrecice sa hranom da ti dodju na ruku.
Sta se tice odrzavanja, narucio sam 1 terarij 100x60x60 ja mislim [to je kao idealno za njih] i izgledat ce super. Nece smetlit okolo a lagano se da cistit i jos je i njima super.
Kazem ti, ako si u mogucnosti nagovorit muza, kupi si 2 deuga, ja sam prezadovoljan sa njima ^^.
Btw, morat ces izkeshirat cca 1000-2000 kn za njihovu ful opermu, [hrana, nasjeckana drva, igrace, kavezi..]
Ja sam hepi :cthumbup:
Ako te jos nekaj interesiraj, pitaj na PP il cemo napravit neku temu u vezi njih :)
@Smuch: Nisam :p
Al ja bi tim tvojim frendovima vec poceo naplacitav ^^
EDIT: Ovaj upload fotki mi traje predugo, vidjet cu ak ce sad za par min bit gotovo, ak ne idem u krpe pa sutra stavljam ;)
fotkeeee, ja bih fotke :D
ja sam se zaljubila u te male gadove kad sam ih prvi put vidjela u mandiju u zoo trgovini. gamad mala je hrdala limenu ogradu :laluna:
mene prvenstveno brine to sto imamo dvije macketine, a ovo veoma nalikuje misevima.. jest da su to macketine koje misa nikad vidle nisu, skroz kucne, poprilicno trome i glupave nakon obezjajivanja, al ipak, macke su macke, u genetskom kodu im je zacrtano da kolju misolike stvari :D
potom me brine sto muz ionako kuka da previse nofaca trosimo na macketine, os na hranu, os na dodatke hrani, os na njegu, higijenu.. a macke nam zauzvrat devastiraju stan, eto, nedavno nam pokidali sve stolce, a po novome su se okomili na kauc (da, da, iako imaju grebalicu, iako im redovito skracujemo kandzice :D )
tak da se bojim da ce mi degui jos poduze vrijeme biti no - no :(
ma sto sam se, kvragu, udavala :D mogla sam sad imati cileanske vjeverice umjesto muza! i nis mi ne bi falilo, nit vjeverice znaju oprat sudje, nit muz zna :D
salji slikice.. da cmizdrim malo :D
a pitala sam te kolike su stetocine jer sam vidjela kako u zoo shopu razvaljuju metalnu ogradu :D imala sam ko klinka zamorca i taj je poglodao pola stana. jer ja nekak nemrem vidjet tu sirotu zivinicu zatvorenu u metalne kaveze i pustim da lunja po stanu.. zamorac nam je pojeo sva vrata u stanu, na kupaonskim si je tunel izrovao :D brijem da bi pored ovih svi kablovi bili pokojni :D a mozda i ne bi, mozda bi mi prvo macke izjeli (ajmo jos jednom, glupave macke odrasle u zatocenistvu - da, vrlo vjerojato bi ih jedan mis pojeo :D
Hihi, vidim Luna se rastapa nad blesavim zamorcima. :belj:
Uz sve nabrojeno, ne vjerujem da ce ti novostvorena obitelj (citaj: muz) dopustit da jos i to drzis u stanu... :P
OT: malo sam lelujav jer sam malo previse popio... Nije bed, sutra ce bit bolje.
Aj laku noc.
dobar jutar! Meni dosadno bez kompa... Neznam sta da radim...
Luna, nekaj me zaebava ovo uploadanje fotki, u 30 min mi je sam 2 fotke uploadao, pa ak oces dam ti link od FB profila pa si ih tam pogledaj??
http://www.imagesforme.com/show.php/1084908_DSC0051.JPG
http://img693.imageshack.us/i/dsc0052u.jpg/
Ovo su te 2 fotke xD
Di ste, zoolozi :p
Ja gledam dobar film :)
Vratio se sa vožnje biciklom, mertav sam...
Pogledao film.
Odo na koš :wave:
dobro jutro... :)
volim normalne prometne policajce... :thumbup:
Dobro vecer, opet prespavao cijeli dan :notooth:
Idem se igrat sa zvijerima ^^
pred vjencanje: on.yes,to!
konacno sam docekao. ona:hoces da odem? on:ne!
niti pomislio nisam na to! ona:volis li me?
on:naravno! ona:jesi li me ikada prevario?
on:ne,zasto uopce pitas! ona:dali me zelis poljubiti?
on:jos kako! ona:dali me zelis udariti? on:nema
sanse!nisam takav covjek! ona:Mogu li ti vjerovati? i
sad procitajte tekst od dolje prema gore .tako je
bilo poslije vjencanja. lol.
Bezveze si to stavio :p
Da ne znam "vic" trebalo bi mi par minuta da skužim :notooth:
Odo spavati :wave:
Ja ga ne znam (bar mislim), i imam prilicno poteskoca u citanju, toliko da sam na kraju odustao. A ne mislim da sam debil ili nesto...
fico, jesi kad cuo za ikakvo formatiranje teksta?
Zakaj nema gumba "Hvala"?!?!?
Tekst bi valjda ovako trebao izgledat:
Prije vjencanja..
On: To! Konacno sam docekao.
Ona: Hoces da odem?
On: Ne! Niti pomislio nisam na to.
Ona: Volis li me?
On: Naravno.
Ona: Jesi li me ikad prevario?
On:Ne, zasto to uopce pitas?
Ona: Dali me zelis poljubiti?
On: Naravno!
Ona: Dali me zelis udariti?
On: Nema sanse! Nisam takav covjek.
Ona: Mogu li ti vjerovati?
Malo glup "vic" al ajde..
Jos ga nisu dodali na forum :)
Strpljen, spasen ;D
OT: Idem spavat..dosta bilo igranja za danas :notooth:
Hvala je tu, ali na lijevoj strani :)
jutro. xD
uh kisa pada, smor...
ah iso na copy paste sa fejsa, a poznato vam je da sam opskrbljen samo sa mobom trenutacno... Osim ak mi neko neda neki laptop? :D
Ma znam da ima Hvala na forumu ali ga nema u četaoni :D
Gumba Hvala nikad nije ni bilo ovdje...
jel zna netko sta se desilo sa warezhr-om?
inace spremam se za ici trcati :)
ma ja cu se ubit doma... Samo tv i mob... Omg... Dosadno... Sta sadim? Vi mi recite, sta da radim na mobu? O.o
Ugh... Odi spavat, odi kopat vrt, pisi poeziju, izgradi ljestve do mjeseca... :facelpalm:
Nece ti biti tim zabavnije cim vise puta spomenes da ti je dosadno.
Čitam 'poduzetništvo u ekonomiji znanja' i pretvaram se u ekonomistu
:notworking:
hahah....a zamisli meni tek...idem u ekonomsku skolu i poslije u ekonomski fax :)
evo vratio se sa trcanja....1okm,245m :)
kako je lijep i suncan dan bio..predivno....
sa curom u setnji jos ljepse :)
Znam da nije bilo Hvala gumba, ali bih htio da ga ima... :)
OT: nikaj. :D
Odo se voziti :)
spremanje za kino...
:wave:
Došao s vožnje :)
xlr- beletristika? :belj:
Je li danas youtube spor samo meni ili... :hm:
jutro jutro..
jel to neki problemi sa forumom? oznacio mi hrpu postova neprocitanih..
znam da nije problem "odcitati ih" al sam pitam :P :)
Samo je prebaceno na drugu logiku pracenja "procitanosti" tema, a vezano za probleme koji su mnogi imali sa prethodnom logikom.
Zasad u prijelaznom razdoblju je tako (i meni je rekao da imam nekih 5x vise neprocitanih tema nego ih ustvari imam), ali odsad nadalje bi trebalo biti puno logicnije.
hvala sefe ;)
problem rijesen: akcije na forumu->oznaci teme procitane i to je to
Doso doma, nekak mi se danas neda ic na trening :(
Ovaj Pavuna nije normalan :notooth:
Buraz je iskusan pa ga vodiš ili on tebe :belj:
Došao s vožnjice.
Kakav "ingeniozni" sustav slušalica + daljinskog + mobitela + naramenice + majce složio... :notooth:
EDIT: Pala mi na pamet odlična ideja za biznis, samo je treba realizirati :D
Vratio se s trčanja, crk'o sam :)
Tuširanje, večera pa tek onda ripovanje pjesama :p
Forum mi je poludio!
Sad mi oznacava sve postove ne procitanima, iako sam ih ja vec 3 puta procitao xD..
Strasno...
A necu ni komentirati kako ovi sudci kradu Barcelonu!
Meni također. Ja klikem na Što je novo na forumu? i pregledavam 10 stranica, i ono gledam pa nemoguće šta je ovo? :D
OT: Odoh spavat, uskoro potpuno čišćenje N82, prenatrpan, memorijska 8 GB full popunjena, prespor. Hard reset i formatiranje memorijske.
Šta treniraš ti?
Ja odoh na spavanje, preumoran sam, a ustajem u 8h :wave:
Hm, ne znam kako vama tako cudno radi ovo pracenje "procitanosti", meni sad po prvi put nakon puno vremena konacno radi logicno. :dunno:
došao iz gjure... :)
bilo super...
večeras se radi, stoga polako na spavanje... ;)
laku noć...
:wave:
Šmrc, sad u školu -.-
Poslje na trening, pa trcanje, pa opet 1 trening...
Ahhh zivot je ljep...
Molim vas, objasnite mi u čemu je caka?= Citat =:
Sudjeluj u ovoj nagradnoj igri i osvoji čežnju mnogih - novi HTC Desire smartphone!
Što trebam učiniti?
Jednostavno dođi u subotu 24.4. ispred Vip centra u Gajevoj u Zagrebu u odjeći Vip boja. Izaberi svoju kombinaciju među našim bojama - crvenoj, narančastoj, žutoj, bordo.
I to je sve?
Budi tamo što ranije jer ćemo prvih 80 nagraditi novim HTC Desire mobilnim telefonom. Ako zakasniš, još uvijek ima šanse. Pokaži svoju vatrenu kreativnost jer će stručni žiri odabrati i 11 najkreativnije odjevenih natjecatelja koji također osvajaju najpoželjniji mobitel na tržištu
Skupa tarifa?
ah evo ja ucim ove stvari iz vjeronauka... Jos apostolsko vjerovanje i 5 crkvenih zapovjedi... Samo se bojim da necu sve zaboravit kao i 1. Put... Hvata me trema, a tata nekak sve vec pocinje organizirati za krizmu... :/
Destroyer "nemaš" temu u HTC Android podforumu :p
Došao iz škole, počeo lemiti IC prijamnik predajnik :D
Pojeo burrito...
Mislim da ću se morati javiti sa moba jer ću biti daleko od kompa određeno vrijeme...
Pojeo burek :notooth:
OT: Sad sam tek skuzio da su do kraja sj*bali fejs, vise nema lajkanja "Become a fan" ://
Idem updejtat mob:uteg:
Otreso danas 2600 za osiguranje auta i jos imam za kavu.
Bez mlijeka... :freakout:
Sutra vjerojatno hard reset i formatiranje memorijske.
Gotovo je sve spremno :)
U subotu u Gardaland :D
Mi se isto dogovaramo za Gardaland.
Koliko dana idete, koliko plaćate?
Kako neki ljudi mogu biti "ignorant", urgh.:angry:
OnT: Uživam u naletu Lisztomanije, Desiremanije... :crazy:
hahaha mario, nadam se da ces bit u mojoj kozi :notooth:
eo ja se domogo kompa na informatici, bas krasno, ucitelj sam za mene metnul dirvere za graficku na komp :bigsmile: osjecam se posebnim... Jako ;D
II. Ekonomska, mislim da je oko 890 kn, idemo za vikend :)
OT: Došao kući, svratio usput malo do Mikronisa i kupio torbu za laptop, sad još malo pa radim hard reset i onda stavljam Garmin i par programa na mob, nešto pjesama i slika, želim da mi je mob potpuno spreman i funkcionalan :D
EDIT: jesam glup, taman kad sam htio napravit hard reset, sjetim se da sam zaboravio napravit backup poruka :cry:
Doso doma...
Frustrira me cinjenica da navecer imam 2 treninga :(
jebote...ja platio 200 kn put i ulaznicu i sve xD...hrana jelo pice.....omfg.....900 kn xD.....mogu otici skoro 5 puta xD
btw. jebeno je...nemojte zaboraviti otici u adrenalin park i na blue tornado ;)
bemti koji sam ja parazit...organiziram turnir 3 ekipe po 4+1...i zaboravim nabaviti loptu :D
Neznam šta je adrenalin park, ali blue tornado sam gledao na you tubu, predobra stvar :D
Jedva čekaaam :D
Al tek u nedjelju smo u Gardalandu :P
Pokušat ću se spojit nekom na wirelles ili ga hakirat preko TSC-a pa možda navratim na forum :)
Samo bih htio da u hotelu ima wlan i da sve funkcionira bez prekidanjaa :D
Odoh spremat stvari, trebam ih samo potrpat u torbu :P
Došo s treninga i brzo nadoknadio izgubljene kalorije... :eat:
Doso iz Arene.
Nije bilo nest spektakularno, al ajd dobio sam karte besplatno :D
Sad jos sam da nekak uspijem nabavit karte za finale :hm: