Ja cu doc ak t-maca ne dodje :D
Kajaznam, ak posao dopusti...
Printable View
Ja cu doc ak t-maca ne dodje :D
Kajaznam, ak posao dopusti...
Petkom navečer (da, navečer, od 20 do 22:30) imam drugih obaveza. tako i ovaj miting, ako ga bude, lagano propuštam... :-/
(ali ako budem mogao doći u petak, tj ako se nešto promijeni sa moje strane, onda možda navratim, ali kako zasad stvari stoje, ne dolazim... :-/ )
@Vert: A šta sam ti ja skrivio da ne želiš vidjet moju facu? :notooth:
@Ico: Heh, rekao sam ti da ne dilaš 'njavu u tim terminima :D A hebemu Ico, ja možda baš zbog tebe propustim ovaj meeting :)
a oce se tko u osijeku okupljat? ili samo zgb?
EDIT: ah, i ja pisem gluposti, ni u zgb vidim da se ne mozete okupit, a kamoli u osijeku....
Upravo... spremamo se ko' gladni sr@t ;D
Ne može ni Ico u petak, a navedeni kao jedan od stupova ovog a i drugih foruma (za daljnje informacije vidi www.iskorak.hr) mora biti prisutan, inače ništa od toga.
OK, da čujemo neki drugi prijedlog?
@BD: Error 404 ;D
ma bas me briga kad, moze i u ponedjeljak u 3 ujutro :P al daj se vise dogovorite!
svi samo sute k'o p*cke i ne bi dali prijedlog kad i gdje..
samo znaju doc napisat "meni ne odgovara.."
2.6. 19h!
mjesto: predložite sami.
@BlueDevil: :nono: nije ti ovdje mjesto da reklamiraš svoju stranicu! :D
Da, koja reklama...Error 404 ;D
@Ico: Ma meni pashe ;D
je, pase i meni..
ajmo sad cuti tko ce izjaviti da ne moze ponedjeljkom u 7 navecer doci na cugicu - dvije, jer u utorak ujutro radi.. :rolajz:
opet stara ekipa . . . :D
nismo još rekli di idemo?
staro mjesto?
ili . . .
ico, ovaj put slavimo tvoje položene ispite? :notooth: ;D
hebemu led,ja bi isao da sam blize...organizirajte sastanak kad je neka tekma od hrvatske u zg..jedno 3 sata prije tekme...onda cem doc...:notooth:
@bbrljo: nemam pojma di će mo... to se dogovorimo... :)
ma ne slavimo ništa... ali ako bude sreće u petak ujutro, možda i budemo nešto slavili... ;D :p
Evo ja ću prvi sj*bat: radim popodne. Što znači da prije 21:30-22h nema šamse da se pojavim igdje.
Ako se nađete, svratit ću svakako na pićence-dva na povratku doma, ali velim - prije pol 10 ili 10 me nema...
A to je ponedjeljak...a hebemu miša :notooth:
...
Meni paše ;D
da je 3.6 došla bih , al ovako ne vjerujem
Ponedjeljak? Balkanac mora učiti za maturu. Znači, vidimo se ;D
Hum, 6.6. mi pase, 2.6. malo manje pase ali ajd. :)
Dakle:
Petak, 6.6.:Ponedjeljak, 2.6.:
- La_Luna
- BlueDevil
- mala
- ravilov
- Ico
- T-Maca
- bbbrljo
- La_Luna
- Balkanac
- BlueDevil (3. smjena ;) )
- ravilov
kae sad :D ?
AKCIJA!! cujem da me zoberica prozvala da se javim ođe :D
6.6. i meni paše, da i ja se pojavim
A zasto se onda nisi upisao na popis? :jehon:
Dakle? Hoce bit onda sta danas?
Pa ocigledno nece...ja zaboravio da je to danas...a hebemu :)
Nek potvrde svi koji hoce doc, pa ak bude entuzijazma, dolazim i ja :p
E, sad cu ja bit prvi koji se zapisao, a otkazat ce (ako je okupljanje danas).
Uletilo mi nesto neodgodivo, i to taman od 20 nadalje. :(
Jbg...
Evo ja, Rospaya i Balkanac bu'mo došli ako nas bude 4-5 barem, pa se eto javite pa da se nađemo makar na nekoj cugi...
Vrijeme okupljanja 19 ili 20 h, a mjesto - meni totalno svejedno. Može klasika Zlatni Medo ili opet u onom Maxi Pubu od prošli put :) Ili nešto kao Oliver Twist, Movie Pub itd...
ne dolazim ja. možete me zbrisat s popisa
Pih, eto Mala izgleda da se sve raspalo nakon što nam ti nisi došla.
I kako je bilo u petak? ;D
ja odustajem..
prijeti vam se.. moli vas se.. prilagodjava vam se.. i opet jebeno ne valja!!
bas me briga.. tak i tak one koji su mi vazni uvijek mogu vidjeti na kavi.
Da, pod hitno moramo pokrenuti akciju BZBB ('Bring ZeroBravo Back) ;D
Izgleda da bi se ljudi prije skupili u Puli nego pod nosom u Zgu.. Samo da neki datum izaberem :notooth:
Evo T-Maca i ja smo na pivi ovaj petak u 20h u maxi pubu (kod stadiona, gdje smo bili zadnji puta), pa ko dode dode :)
(@ t-maca, daj mi reci da ti bar mozes :) )
Ma mogu. Kako ne bih mog'o :)
Jučer održano prvo interregionalno okupljanje forumaša u Splitu.
Jučer oko 19:30 h u jadranskoj metropoli, Splitu, održano je prvo interregionalno okupljanje forumaša, masovnog karaktera.
Prisutni/nazočni su bili slijedeći forumaši:
1. KaKaV NeReD
2. Drug Mile
Okupljenje je proteklo u prijateljskom ozračju, da bi pred samim krajem kulminiralo ideojm o uzvratnom interregionalnom okupljnju u Metropoli svih Hrvata u skoro vrijeme.
Raspravljalo se o aktualnoj društveno-političkoj situaciji u zemlji i svijetu kao i o svjetovnim temama, npr. o smislu života i sl.
Nadalje pod okriljem tajnosti i podalje od centra okupljanja raspravljalo se i o određenom vidu puča na cafe.mobil.hr.
Naime posrijedi je ideja o ponovnom preuzimanju vlasti na spomenutom mrežnom okupljalištu, od strane prvotnih članova, a sve pod parolom "Tvornice radnicima, forum glasnicima"
O slijedećm okupljanju svekoliko članstvo će biti naknadno obaviješteno i izvješteno o događanju.
As Mr.Burns would say: Excellent!.
Ali gdje su u toj cijeloj priči proleteri?
Hm, zanimljivo... :hm:
ali ukoliko to podrazumijeva i vraćanje ozbiljno neozbiljnih ljudi (kao što si ti recemo), onda je ideja dobra... ;)
samo, da li je to drugo interregionalno okupljanje opet masovnog karatera za 2 forumaša ili više?
u svakom slučaju, ja čekam šta će se desiti...
Možda se tada donese neki dogovor pa forum uđe u EU prije Hrvatske... :p
Možda ovaj grupnjak preraste u threesome slijedeće godine i tako će eksponencijalno rasti dok ne dosegne kritičnu masu a to je više forumaša na okupljanju nego što sam forum ima članova. Ovime dolazimo do paradoksa kojeg možemo riješit jedino sustavom parcijalnih diferencijalnih jednadžbi.
Po toj logici da se zaključiti da će forum živjeti još n+1 godina, a onda će kolabirati, odnosno urušiti se sam u sebe u velikom big chrunchu, pod pritiskom vlastite gravitacije.
A reci ti meni Mile jeste Vas dvoje raspravljali o dionicama Ajduka.....spremas se mozda u akciju torbarenja;D
Evo cekam nekoga iz Osijeka da se javi pa da popijemo pivu.
Upoznaj domovinu da bi je vise voleo:)
:lol:
a kaj znaš, napisal je da ide malo "prošetati" i to je bil zadnji post :D
A gdje ste sad njega iščupali :D Nego, kad će tu opet nešt biti? :p
da te ket, i ja se to pitam.. al sad ziher nis kad je masa ljudi po moru..
makar.. vrijeme je sugavo.. mozda ima nade ;D
Vrijeme je šugavo još sljedećih 28h i 35 minuta i onda će biti fino razvedravanje te će fino vrijeme potrajati narednih 168h, 34 minute i 23 sekunde :notooth: Rekao mi Doc Emmett Brown kad sam išao kupovati DeLorean za svoje potrebe :D
nego, moglo bi se nekakvo okupljanje izorganizirati uskoro??
Kako sam propustio zadnje, mogli bi :)
Kakvo okupljanje? Šta će nam okupljanje? Imamo forum ;D
pa znam da imao forum, ali trebalo bi se organiziriati nekakvo okupljanje, da recimo: LaLuna, ti (t-maca), ja i slični mogu kasnije reć da su na rijetke trenutke imali nekakav život, a ne da su imali komp, internet i ovaj forum... ;D :p
što se mene tiče, meni bi odgovaralo preko tjedna (da nije subota i nedjelja) :)
ja nemam zivot.
meni odgovara bilo kad (osim u subotu) :D
meni odgovara bilo kad osim radnim danom i vikendom :D
vi se zdogovorite, ja bum probal uletit
Hahaha...Heh, pa imam ja i druge forume u svom životu, a dodaj tu i fejsbuk i pokanje :D
ja nemam obaveza ravno mi do mora al nemam ni novaca xD a daleko mi do mora
okej, tko je za ovaj petak? moze i cetvrtak? obzirom da je u petak neradni dan?
ajd, izjasnite se
Meni ne odgovara petak - jer je radni dan :)
Vec sam gore napisao da sam do kraja vikenda na moru... :-/
Sto se mene tice, moze vikend/petak iza toga.
A može i ovaj petak (jer ne izlazi nova epka Stargate Atlantisa, pa se mogu probudit i u 12). LOL ;D
Ajmo ekipa...ja završavam faks...kad ćemo se naći na pijanki? Predlažem - onu na Borongaju (jer ću već biti u Medi sa drugom ekipom, pa da se ne bi pričalo svašta, jel) :D I nek ne bude četvrtak i vikend (zapravo, moglo bi se u subotu)...Tad već imam neke obveze :)
Ajde, garantirana zabava...
EDIT: Napravio sam event na Fejsu :) Hehehe, pa se dodajte i pozovite ljude koje ja još nemam na Friends listi...
luna je uvijek za ic pit ;D
samo da nije onaj tjedan izmejdu bozica i nju jir jer vec imam neke planove
To sigurno nije...to svi imamo neke planove :)
al moji planovi su bolji od vasih planova!
idem iksu pozderat kolace ;D
enyone with me??
;D
(da, da, ravilov ce znat o cem se radi, dosla oklada na naplatu..)
Hihi... Nisam ni mislio da ce x zaboravit. :D
Ja sam generalno za pijanku, pase mi taj petak koji pise na fejsu. :)
Kul :) Bit će, bit će :)
ovaj tu sad, 19.
nažalost, radim . . . :(
tako da ništa od mene . . .
T-Macin fejs je Tomislav Perić...A event se zove T-ket završava TVZ :)
:hm:
možda svratim... ovisi kako ću biti sa učenjem i poslom i novcima i ostalim stvarima ...
Ma ajde Ico. Za jednu Coca-Colu svatko ima vremena :D
Ajde super. Hvala :)
ajmo nabacit spisak okvirno:
1) te ket
2) luna
3) Ico (mejbi)
Rav, kol'ko znam. V3rt mozda... Drug Mile, Balkanac...
Ak Drug Mile dođe, onda obavezno moram doć...
da upoznam tu legendu od čovjeka...
hee, to sam i ja zazujala na fejsu, drug mile koji je iz splita i smuc koji se s korcule, obojca potvrdila dolazak o.O
a ova banda tu iz zegea ne bi na bar jednu cugu dosla?!
e jeste truli ;D
Pa da...mislim fakat ste truli :) Pogotovo ovi, kojima alkohol teče u krfi :D
Tu kao moram pregovarati sa jednim Icom, oko sokića ;D
...to i dalmatinci najavili dolazak? Morao bi razmisliti da možda i ja jednom navrati. Ovaj petak NE, firma nas časti (domijenak) tako da.... i prođu godine.
OK, neko okvirno vrijeme okupljanja - 19h prerano? Kod stadiona (južni ulaz)...
:hm:
meni je to na-knap...
više bi mi odgovaralo oko 20h... al dobro... kako se većina odluči... :)
A jeste popushili, a ja to na fejsu slučajno kliknuo jer se tamo slabo snalazim :notooth:
Hahahahaha, pa nije nitko popušio...ja sam bio skeptičan do samog kraja...čak sam si i mislio da ti pošaljem SMS ;D :notooth:
Vjerojatno cu doci, no samo da cestitam slavljeniku jer moram ici dalje.
(hm i zadnji puta sam trebao odmah ici pa sam se vracao doma oko 3 ujutro)
A šteta...ma ajde Ivane, kad dođeš, sigurno budeš htio ostati još malo :)
Da rezimiramo tko ide:
1. La_Luna
2. T-ket
3. Ico
4. Ravilov
5. Balkanac
6. lili
7. Smuchac
8. Drug Mile :D
9. Rospaya - da čestita
10. Frish - možda
11. V3rt190 - maybe
Evo, rezerviran je stol sa 12 mjesta. Bude se jelo i pilo. U 20h. Ako nekome nije nest jasno, zvrc na 091/139-1983. Pa se vidimo. I da, dodjite gladni :)
Ico samo se ti izjasni da ti nepase moje drustvo ,opce nema frke.
U čemu je problem. Ico, jel možeš doći pokupiti Lili, prije nego dođeš do Maksimira. Ona ti je usput, a imate otamo 5 minuta vožnje. Njoj bi trebalo bar 15-20 minuta da ide tramvajima...pa ak ti nije problem.
ma nema veze ,maco snaci cu se!!!
@ico pa kad se nejavljas,ni na fejsu ni na mob ,ocito da nekaj nestima(ili je maca dal krivi broj ;))