Pokušavao si gurnuti konektor u uho? :belj:
Odo i ja spavati :wave:
P.S.
Ne želim kvariti veselje, ali mislim da je netko stavio i link... :)
Printable View
Pokušavao si gurnuti konektor u uho? :belj:
Odo i ja spavati :wave:
P.S.
Ne želim kvariti veselje, ali mislim da je netko stavio i link... :)
hahahahahahahahahaha...
Nisam jeo od 10 jutros pa sam pojeo jedan mali sendvič da se ne srušim dok budem spavao... ;D
Za desert jednu malu kesu ribica... :)
Laku noć! :zzz:
lagano spavanje, sutra je rano dizanje... :-/
laku noć... :wave:
radni dan počinje... ;D
Ma ne konektor! XD Evo slikao sam sad otvara... Ne kuzim cem ta slika? O_O za kaj se to odnosi? xD
ekipa otisla na koncert Nede Ukraden, ja nisam bas zainteresiran pa evo gledam neki film...
Al ja jos ovijek ne kuzim... =/
Sliku ne kužiš? ;D
Cijelo jutro čistio ovo bijelo govno. Napadalo ga do koljena..:angry:
Polomio jednu lopatu, a druga napukla:cry:
Popeezdio sam više od ovoga snijega:crazy:
Kupio stolicu.
Al' su napasni s upozorenjima da je nosivost stolice do 70 kila...
Pa, ne sjećam se da su prije to toliko govorili...
Ali, dobro.
OT: Sjedim :notooth:
Čudno mi je sada uspravno sjediti :banme:
Bio sinoć na maškaronom plesu. Došo doma ukrcan u pola 5 i zaspao. U pola 9 zvoni službeni mob i to je bilo to šta se tiče spavanja. Sad sam došo doma,malo cu obic net i idem spavat. Valjda me nitko nece opet probudit. Trebam napunit baterije za veceras jer idem na maturalnu zabavu... :)
Koj ti je broj da te nazovem? (spava se navecer, nisi valjda "dangub"?) XD
Ne, stvarno! =/
Sto da ti kazem, ako dosad nisi skuzio, vjerojatno ni ne budes... :jehon:
Kako bolesno...
Ja bih cijeli dan "letio" u tom :notooth:
Još dolje i iza stave ekrane i išao bih tamo na ljetovanje ;D
fico- ozbiljno ne shvaćaš?http://forum.e46fanatics.com/images/...palmsmiley.gif
http://forum.e46fanatics.com/images/...palmsmiley.gifhttp://forum.e46fanatics.com/images/...palmsmiley.gifhttp://forum.e46fanatics.com/images/...palmsmiley.gifEPIC FAIL!http://forum.e46fanatics.com/images/...palmsmiley.gifhttp://forum.e46fanatics.com/images/...palmsmiley.gifhttp://forum.e46fanatics.com/images/...palmsmiley.gif
OT: usisao cijelu kuću, slušam grupu koju sam tek sad otkrio malo bolje... :)
(Enjoy the silence...)
Help pls :)...
@Fico: Grow up :p
@Mario: Koja to grupa? O.o
OT: Nema me par dana na forumu i jedino kaj vidim novog je to da svi spavate i sjedite uspravno :lol:
Cionn- Depeche mode.
Pjesma sa Sony Ericsson reklame, ako se dobro sjećam :)
OT:
Pokušavam uskrsnuti K800...
došao iz arene...
za danas gotovo...
sutra od 9 tamo... :-/
Epic fail je Depeche mode otkriti tek sad :p
Želim ih na Exitu ove godine :) Ko ide večeras - neka uživa :)
georgy, stolica koja može podnijeti samo 70 kg, wtf?! Šta ćemo mi koji imamo više? Ja ne poznajem nikoga ispod 70 kg (muškog, mislim) :))
Idem spavati, laku noć.
polako pravac arena...
posao zove...
:wave:
Po ovima u dućanu- svaka sa plastičnom zvijezdom.
I vidim da su sve po dućanu upozoravali...
Makar mi nije jasno.
Ima neka stolica za 2000 kuna, izgleda kao da su je iz Ferrarija izvadili i stane skoro dvoje ljudi na nju- ali ima plastičnu zvijezdu i po njima nije za ljude od 70+ kila.
Ajde, one šarene stolice mi je jasno da imaju neko ograničenje- ali ne znam da ljudi koji kupuju uredske stolice svi imaju manje od 70 kila.
Uglavnom- kupio sam (riskiram ;D) i rekli su da ako pukne unutar godinu dana- daju mi novu.
Ali, za sada je stolica super.
Samo me bole leđa od uspravnog sjedenja :notooth:- bojim se da nije to nezdravo...
Pjesma sa reklame je bila Depeche mode- Enjoy the silence, ako se dobro sijecam... I da, NE KUZIM!!!! O_O
Gledam DVD od Renate Sopek sa latino plesovima ;D
Odo to gledat :D:D
Evo onda još jedan http://forum.e46fanatics.com/images/...palmsmiley.gif :notooth:
Pogledao sam, google translate ti neće pomoći... :belj:
Došao iz vana, kako bole oči kada hodaš preko livade pokrivene snijegom... :crazy:
Cionn- vježbaš, a? :p
:lol:
;D
OT: pozdrav ljudi, tražim neke igrice za mob, imam feštu doma, sestra i stari slave imendan :D
A trebao sam u kino ić s nekim... ah, nema veze...
dosadno pa gledam oglase na njuskalu :jump: i vidim ovo http://www.njuskalo.hr/apple-iphone/...o-oglas-974623 kako je to moguce kad ga vip nije imao u povudi ili se varam???
došao iz arene...
prvi dio arene gotov... ;D
za par sati nazad...
odoh klopat... ;)
Igram se s avatarom (ne filmom, već ovom sličicom na forumu :notooth: )
Našo sam predobar GT-R SpecV logo al neznam na koju foru da ga ubacim da bude u što većoj veličini..
Sinoć kad sam već bio ukrcan jedna frendica me pita da sta sam napravio s kreditnom karticom. Ja ju gledam ko tele a ona mi kaze da mi je neki dan ostala u bankomatu pa da ju je netko skupio. Ja sam ju umalo proglasio ludom,al svejedno sam bacio oko u novčanik i gle vraga,nema je... :freakout:
Znam gdje se je to desilo,al nemam pojma gdje je trenutno i jeli me netko operušao... Rekoh,mala je sredina,svi me znaju u mom zavičaju i te šeme,pa ću sutra ufatit koga treba... Dođem doma u 5 ukrcan do daske i odoh spavat ni najmanje zabrinut oko novonastale situacije...
Ustanem maloprije i odo na kavu...
Nabavio broj od poznanika koji je radio taj dan na tom parkingu (10m od navedenog bankomata) i pitam ga da sto se desilo...
Kaze mi on da je neki klinjo prčkao po bankomatu nakon sta sam ja otiso i da ga je on otjerao i uzeo karticu te ju dao policajcu koji se u taj čas našao tu. Policajca također poznajem,i reko mi je gdje ju je ostavio na sigurno. :)
Ja sam jedino mogao putem internet bankarstva provjerit jel netko nesto vadio il nije,al izgleda da nitko nije nista skidao,a kako je onaj bankomat od Splitske banke blentav,to me je i začudilo... Mislio sam i sve pretrest na bratov račun da ne bude belaja,al nije bilo potrebno. Dok mi zamrznu račun ovi iz banke vec bi se otelio... Jbg,padala je kiša,meni se žurilo,bankomat vazda pita "želite li još neku transakciju" a ja sam samo pobjego i da je netko htio,stisne "da" i eto ti đavla... :cry: Sve je super ispalo,momcima sam dužen piće i sve 5. ;)
Sutra idem po nju i to je to. :)
Kakvi neredi u Vancuveru...
Strašno!
Smućac - dobro si prošao, moraš biti pažljiviji :)
^^ Znam ja to,al đaba sve kad je žurba,misliš na 100 stvari...... :)
Svakome se može desit... ;)
Jaooo... Ma vidi vraga... :notooth:
A Smućac, pa daj pazi! Da spavas po noci a ne po danu to ti se nebi garant desavalo ;D
Je*at ga kad sam uvatio dan za noć... :D
OT: Najeo se odoyka i zaboli me... ;D
luna sutra ide na razgovor za posao.
fige, momci, fiiiiigeeeeeeeeee!
Raditi ćeš dva posla da uštediš za Kanadu? :belj:
Isti posao, ili u potpunosti mijenjaš karijeru?
isti posao, drugi vrtic.
ovo di sam sad je na odredjeno i nema bas naznaka da bi se moglo promijeniti u skorije vrijeme (sukladno tome djecu cu imat nikad, kreditno sposobna cu bit nikad.. i tak)
ovo di idem na razgovor je novi vrtic, dakle veeeeelke sanse za stalan posao.
cut cu sutra sve.
to je samo razgovor, ne znaci da ce me i uzet.. zato trebam figetineeeeeeeeeee! u mojoj struci je doc do posla ravno jack potu :(
a karijeru ne bih mijenjala nikad :D
Ajd, sretno onda :thumbup:
(Kao slučajno) Povedi djecu iz sadašnjeg vrtića pa da svjedoče kako si dobra teta ;D (ako jesi :belj:).
Kakvi luđaci na Novoj TV, ove Bijele udovice! Krepao sam od smijeha:respect:
@Luna,
Evo ti onda figa: http://i46.tinypic.com/8w04sg.jpg
:belj:
Sala naravno. Sreca nema veze s tim, dobit ces ti taj posao. ;)
došao iz arene...
prešao 17 100 metara i napravio 22254 koraka...
fora gadget je ovaj sat od garmina... :)
lagano odmaranje, sutra na put...
valjda nećemo zapeti u gorskom kotaru... ;D
Dobar jutar! Evo dana skola popodne... XD
Bemliti ovaj Android...
Tako sam se lijepo naucio na flickanje da sad to radim i na touchpadu na laptopu, i uvijek se razocaram kad ne uspije. ;D
Da ne spominjem da mi se povremeno desi i da hocu scrollat u "krivu" stranu... :rolleyes:
OT: idem na posao.
Ništa.
Spremam se za učenje :D
spremanje lagano za put... ;)
:wave:
Luna, sretno na razgovoru, ako bude problema pokaži kako čuvaš red u chataonici....
Il bolje ne ;D
bok svima nakon duzeg vremena odsustvovanja s foruma. sta ima novo...nema nista, sta se radi...pokusavam uciti :D
takodjer bih zelio s zakasnjenjem cestitati svima dan zaljubljenih, ako ima takvih koji su ga proslavljali :D
fala, fala..
jos nije gotovo, ajmo jos figa, mantri, molitvi, bijele magije, pljuvanja na macke..
do kraja tjedna ce javit..
a konkurencije ko pljeve :(
dobit cu cir na zelucu..
Mislim da ovih dana spaljuju Josipovica (zapravo nije, ali tako izgleda :D ) na samoborskom fasniku... Hoce to stagod pomoc?
Može jedno pitanje ljudi.
Šta mislite jel mi se isplati ova zamjena. Ja dajem svoju E52 i 400kn za N97 32GB(stara tjedan dana, sa folijama još, 2 god mobis)? Kolko vrijedi uopće takva N97, realno
Ej ljudi posve sam novi na ovom forumu i možete li mi reći kako se pravi nova tema na forumu??
Odeš na podforum gdje želiš postati i klikneš na sliku gdje piše "Nova tema".
Obavezno pročitaj Naslovi tema, jer će ti u protivnom tema bit obrisana.
Došao iz škole.
Djelomično odgovarao sklopove- čak sam i znao nešto...
Taman me krenulo i zvoni ;D
eto, a meni nikad ne krene pa zvoni... neka sreca il kaj... XD
OT: ima ko kakve moušn sensor igre? imam ja neke al oce mi se jos, dosadno mi je pod odmorima XD
Došo iz škole, najeo se, sad malo surfam pa na spavanje :)
@yager ja bih se na tvom mjestu mjenjao bez razmišljanja ako je sa N97 apsolutno sve u redu, ako nema ni jedne mane.
Druga stvar da obavezno prvo koristis trazilicu, pa tek ako bas stvarno nema pogodne teme, onda otvaras novu. Postojecih tema ima prilicno, nema potrebe za novima osim ako bas ima potrebe (uf, no dobro, siguran sam da si shvatio ;) ).
OT: jos na poslu, ali bjezim sto prije.
Usput, ovo je bas fora ispalo:
http://i47.tinypic.com/316oqhd.png
Pitanje i odgovor, sve na jednom mjestu. :)
Odo spavati :wave:
Sutra doniram krv :)
Poludio sam..
Otiso sam malo opet igrat CoD MW 2..
I cim udjem u server i spawnam se odma popijem headshot..
Nisam se stigo nit pomaknut xD
Katastrofa kolko cheatera ima..
@Georgy: Ocemo opet one Spec Ops prelazit ^^
OT: Vracam se ja na moju Renaticu
Da, da- citeri : belj:
Mene je jučer neki tip optužio da sam citer- kako sam ponosan :notooth:
Drž' se ti Renate :p
Naravno da možemo nabaciti koju misiju, ali ne danas :)
Noć :)
Hahaha ravilov, fora, kak si to skužio ? :)
A znaš zašto je to ispalo, zato što sam ja u razmaku od 2 minute postao u obadvije teme, pa su bile jedne ispod druge...
Idem je vaditi, kao neki pregled.
Ali, vjerojatno mi je neće vratiti- tako da je doniram :p
Pa, koju god imao, mislim da je ok donirati (ako možeš)- ništa te ne košta, a nekome pomogneš (ili samom sebi) :)
Lol, izdala bu Renata poseban DVD posvecen Cionu:"Renata Sopek! 'Viježbe' za Ciona!" :D
A ja isto mislim da moras bit punoljetan za donaciju... O_O
E da, OT: Napunim mob prek noci, upalim ga i iskopcam sa punjaca i u sekundi imam 99% baterije O_O
Ne, AB je najrjeđa- ali 0 je najkorisnija (i najrasprostrenjenija).
AB može primati od svih krv, a 0 može dati svima.
Evo, ja sam dao svoju krv (ali nemam pojma koju grupu imam).
Skoro sam ubio nekoga- trknuo sam sestru iza sebe, ali je taman izvadila iglu :notooth:
tak ti i treba kad se zaje... Mislim, zafrkavas! XD
Pa logicno je da je baterija na 100%, ne 99% =/
EDIT: Imam problem, nece me se spojit na WiFi u skoli ni u crkvi, a password mi je tocan... Samo kaze Greska mreze O_O A i kaze mi Spojeno!
Probuši na boci rupicu na dnu, pritisni je prstom, napuni bocu vodom do vrha (100%), makni prst s rupice i u tom trenutku više nemaš 100% napunjenosti boce vodom. As easy as pie.
Kad već pričate o krvnim grupama, malo ću se pravit pametan :D
Učestalost različitih krvnih grupa među bjelcima:
Grupa | Postotak
0 (nula) | 47%
A | 41%
B | 9%
Krvna grupa 0 je u slučaju opasnosti univerzalni davatelj, a AB univerzalni primatelj.
Mislim da krv mogu donirati samo punoljetne osobe, ali krv mogu vaditi (ako ste recimo bolesni) svi.
Šta ovo bi prije koju minutu u Zagrebu, padaju pahulje veličine kruške ;D
Ja sam dosad 10 puta darivao krv. 0+ :)
Idem na maškare,a doma sam najvjerojatnije sutra ako bude sve po planu... :drunk:
jeee, nakon duugoo vremena položio ispit, bravo ja.
Zadovoljstvo je, ali ima nešto što me "grebe" nevezano za to, a opet "grebe". Sve si mislim da ću se ići istrčati.
A je i to kaj velis... :D Inace mi je na starom SE-u pisalo 100% barem jedno 10 min xD
A ni ne radi mi nikaj zbog USB sticka, nece mi ga ucitat... O_O
Jedva se sjećam kakav je to filing :D
Al uskoro ću se podsjetiti, upisujem specijalistički ovih dana pa i mene čekaju te "muke" po ispitima... opet!
Pa i nema baš puno :p
http://www.exploratorium.edu/pi/Pi10-6.html
A ne, ne, nije ovo copy/paste sa wikipedije, ovo je iz moje stare bilježnice iz biologije :D
Neznam koji k**** se dešava samnom, zadnja 4 dana me boli trbuh (nemam nikakve ostale simptome, samo me boli), na desnoj ruci mi dva velika crvena kruga (vjetar mi sk*rio ruke), pa peče, iako sam stalno mazao masti i kremama, džaba... , leđa me često bole, osjećam se ko starček, kao da se raspadam, mrzim ovu šugavu zimu, jednostavno me uništava..
od svih darivanja krvi najdraze mi je bilo ono u vojsci kad smo dobili po 0.5l vina kao da malo nadoknadimo to sto smo dali.:crazy:
gledam HTZ...;D
Ja ni neznam koja sam krvna grupa:banme:
A kamoli da sam još donirao krv:banme:
Ne ponosim se time, no nikad nisam ni razmišljao o tome.. Morati ću nešto promjeniti u svezi s time.
OT: Sutra počinje korizma, tj. večeras u 00:00:01. Odlučio sam ostaviti cigare, stoga ljudi, drž´te fige..:respect: Šala, mogu ja to.;D
Ja se odričem učenja, spavanja i bezalkoholnog pića ;D
Slusam Aca Lukas-Reci i umirem od smijehaaa xDD..
OT: Odo corit..laku noc ;)
Korizma? Ja se odricem pameti! ;D
Ohh kako volim ovaj ZET...Uvijek nesto za*ebe kada netreba xD
U cijelom Novom Zagrebu ne voze tramvaji :DD...
Vrijeme je da pocnemo pjesacit :lol: