PC 6288: 0539843
A sto se problema tice, deinstaliraj program, mozda ima konflikt s nekim od drugih programa tipa PCsuite, MobyMB ili koji vec imas...
Printable View
PC 6288: 0539843
A sto se problema tice, deinstaliraj program, mozda ima konflikt s nekim od drugih programa tipa PCsuite, MobyMB ili koji vec imas...
evo ovo s programom sam rješio,i probo sam ovaj pc ali neće...i dalje mi javlja da nije prepoznat... ?????
dajte....pa valjda ima netko ko zna rješit ovaj problem...fakat mi je hitno...
Postovani evo novi sam ovdje pa vas molim za razumijevanje ako sam fulao thread.Ovako,planiram uzeti Nokiu 6500 slide (black).Mobitel je iz Italije i nema hr meni.Zanima me da li je moguce ubaciti hr meni u nju putem kabela koji se dobije s njom i kako?Hvala vam unaprijed na odgovoru.
imas ovdje sve objasnjeno.
http://cafe.mobil.hr/announcement.php?f=8&a=41
http://cafe.mobil.hr/showpost.php?p=...&postcount=160
Evo skuzio sam kako.Prvo treba promjeniti taj product code.Nasao sam ovaj kod pa ako mi netko moze potvrdit da je to taj:549723 RM-240 CTR SILVER EURO-D LATIN.Vidim da pise silver pa me zanima dal to znaci da je samo za silver verziju ili moze i za black?Nakon sta se promjeni taj kod sa nemesisom ode se na software update i onda bi on trebao povuc novu verziju softwarea sa hr jezikom zar ne?
Hvala RS4.Reci mi samo dal stima taj kod koji sam odabrao za hr da mi nebi bilo veselo kasnije?
i meni se to nedavno desilo sa n95 8gb, pokusavao sam svasta iako me nije mnogo opterecavalo mobitel je jos u garanciji a nokia ovdje u njemackoj sve probleme softwera popravlja bez ikakvih pitanja i to u roku dan dva ovisi u okje im vrijeme predas aparat, i na kraju se uspio spojiti nakon vise pokusaja spojim pa tek onda upalim mobilni ......, a na kraju sam dosao do zakljucka da je glavni krivac za prekid update USB kabel posto mi se sa istim kabelom vec jednom desilo da mi prekine vezu (na srecu nije bilo update), i sada za update spajam samo sa provjerenim kabelom...
pozdrav
Jel netko isprobao novi firmware? Ima li kakve razlike na bolje od 5.11? Čitam po nekim forumima da nije baš dobar, čak i da sam telefon ne funkcionira najbolje.
e ljudi, n82 sam si prebacio balkan language,
a sad oću starom njegovu nokiu 2630
jel ista shema, nađem prod code, ubacim u nss pa updateam soft prek nsu!???
e da nigdje nemrem nać balkan code za 2630, daj te pomozi te, stari će bit zahvalan :respect:
http://www.letsgodigital.org/images/...nokia-2630.jpg
evo slika
a niš po garancijom bio,sredili njoku...došo doma,vidim nije najnoviji soft reko idem ponovno...i eto uspio sam,i na mom i na ženinom....
al iskreno,šta sam ja sad dobio sa tim softom? mobilni TV?
ma sve više se meni čini da to sve manje više njesra!
niti mi je brži...nit išta...
Da li neko zna kako instalirati nepotpisane aplikacije nakon updatea na novi firmver nokie N82? Nadam se da ovo pitanje nije van ovog posta, ako jeste, izvinjenje svima!
Skinuo sam zadnju verziju NSU-a. Nisam nikad prije radio update preko njega. Pokrenem program i dođe prozorčić starting application i ništa dalje, na tome ostaje.
Molim da mi netko kaže točan postupak za update preko nsu-a. Imam N78, i na računalu sam isključio anti virus i firewall ali i dalje ništa. Mobitel je spojen u pc suite modu i ima umetnutu sim i memorijsku karticu, profil općenito.
Hvala!!!
moze li mi neko poblize objasnit kako cu stavit hrvatski software za nokiu 5310
mislim da neće biti teško:
OBAVEZNO PROČITATI: Upgrade firmware-a, promjena product code-a i traženje aplikacija za Nokije
ono što je tebi bitno.
Ukoliko želite staviti HR izbornik na mobitel, prvo morate staviti Balkans product code, te napraviti update software-a.
Drugi način je pomoću Phoenix-a
Imam nokiu 6300 kupljenu u VIPu i htio sam je debrandirad, našao sam na internetu product code koji nije brandiran i ima hr jezik, međutim updateom na noviju verziju ništa se nije promjenjilo tj. telefon je i dalje ostao brandiran.
code koji sam koristio je 0537626.
da li ima netko možda product code od nokije 6300 sa hr jezikom i da soft nije brandiran.
hvala
pojasni malo: ovo brendiran, što ustvari trebaš.
što se tiče koda (0537626) tog sam i ja pronaša, nemam 6300 da ti mogu potvrditi tako da... Sad neznam, od kad si napravio promjenu product coda i update softa. imaš li hr jezik ili ne, odnosno dali su ti se makli logo i ostalo od VIP-a (Vodafone), naravno ako je isto i postojalo.
Neznam di si mogao zapeti da nije uspjelo, probaj ponovo ili....