hey.. malo je glup nick ali to je jer nemogu vise docekat password na mail a zatrazih nekoliko puta.... nego da predjem na problem...
imao sam nekih problema sa mobom (tj pao mi je u vodu) i nakon sto ga osusih i sve to sam imao manjih problema... prvo mi se nije otvaarla ona plastika "u leci" a mob je slikao (samo je bilo crno naravno)... kad sam to sredio slusalica je bila pretiha... (culo se ali jako slabo) a zvucnik i mikrofon su radili... zatim sam i zvucnik nekako sredio i neko vrijeme je radilo sve... no sada je opet pocela kamera nesto zezati.. (leca je u redu) ali kad otvorim poklopac javlja mi poruku koja glasi "izvrsava se drugi program. zatvorite ga, a zatim pokrenite kameru."... i to je to... ne pomaze mjenjanje originalnog softwarea (za k800 posto je bio moddan u k810...) starijeg i novijeg.. kao ni ponovno modanje u k810 sa patchem za izvrsavanje kamere dok je java aplikacija u pozadini...
ni jedan program mi nije pokrenut, niti u aktivnim funkcijama ni gore na zaslonu se nevidi... nigdje.. pokusao sam i samostalno pokrenuti program bacit ga u pozadinu pa zatim pokrenut kameru i opet se javlja ista poruka... (sa patchem naravno...)...
e da... i u onom meniju gdje su servisni testovi i sve to... odem na njih i probam "testirat" kameru i takodjer mi se javlja ona ista poruka...
eto... jel ima tko kakvih ideja ili sta da radim... da ga probam bacit pod garanciju?? (da napomenem da nije otvaran u pokusaju susenja i da je sigurno suh jer je pao u vodu prije 15 dana, 5 dana je bio u termoforu na temperaturi od 32 stupnjeva, i kasnije na sobnoj jos 2 dana...) nakon toga do danas ujutro nije bilo problema s tom kamerom...