Sa zakašnjenjem, nisam vidio:
Hvala! :licklips:
Printable View
I mene zanima reklama za peugeot, riječi idu nekako "it's possible I..... have come too far.... with you...." Mislim :)
Ja sam tražila pjesmu iz peugeot-ove reklame i našla je, ne znam jesmo li tražili istu :)
http://www.youtube.com/watch?v=Gs5hmFQC1aw
Ida Maria - When it comes to you
Je li netko zna:
1.Kako se zove ona pjesma sta ide na kraju filma I am legend...Znam da je od Boba Marleya...EDIT: Evo nasao sam ovu...Redemption Song...A zna li ko za ovu drugu?
2.Kako se zove ona treca pjesma na onoj reklami za SE w910i...Ono sa onim kinezom
E,da bas na to mislim...
Hvalaaaa!!!!
hvala puno
No problem, drago mi je da vam se sviđa (meni je već malo dosadila, ali dobro)... ova druga stvar za autobus ti je: "Come and check your head" by Blue King Brown.
Hehehe, nije kinez, ali i ja sam u početku mislio da se radi o nekom Kinezu (Japancu) :confused:
TNX :headbang:
DA li slučajno netko zna jednu pjesmu iz D&G reklame, doduše nisam vidio tu reklamu, fura se u Dojčlandu.
Početak ide nekako ovak:
"Speaker, speaker, I'm a dance floor, tell me speaker what is wrong..."
Hitno je!
:wave:
isuse bože.... !!!! kak to to sve znaš?!?!?! :confused:
Pa ne bi htio ispast onako cocky ali dosta toga znam, prvenstveno jer imam prijatelja koji je music guru :) pa sam silom prilika i ja pokupio dosta toga...
Uostalom, tu je otvoreni radio i njegova ON AIR opcija što je i više nego korisno.
Također, kad izađe nekakva reklama koja je onako dobra, a pogotovo kad ima tako neku super stvar, onda se razglaba i traga k'o za zlatom... preko youtube i sl., a imam i dosta prijatelja vani pa pitaš (npr. ona vodafone stvar za koju nikako nismo mogli skužit što je, rekla mi je prijateljica iz Canade jer to je neka njihova grupa - a reklama je bila internacionalna).
Da se razumijemo, dosta puta je i meni ova tema pomogla... a jako mi je drago što postoji jer kad mi se neka stvar sviđa iz reklame želim je odmah (i sada), dok mi još nije dosadila ;)
P. S. nažalost ne znam koristiti te TRACK ID info i sl. stvari... davno sam pokušao (još kad je to uvedeno preko Windows media playera), ali bezuspješno.
Jel je ima netko tu pjesmu?
Rapidshare?
EDIT: našo pomoću Soulseeka.
EDIT number two:
Evo novoga iskušenja:pravi naziv pjesme čiji refren ide "I've been to the year three tousand, much isn't change but we live under water, and your grand granddaughter is pretty fine, it's pretty fine..."
Nisam točno napisal, ali onaj tko zna, skužil bu.
Zahvaljujem unaprijed.
Hehehe, ovo ti sigurno znam (jer sam je skinuo sestri prekjučer) Busted - Year 3000
Onda mi reci koju pjesmu ne znaš? :)
OK,:ontopic: : to je ta pjesma.
Zavaljujem.
Evo znam da sam dosadan ali ovo je zadnja pjesma:
The Russian Futurists je grupa, jel da?
E da, pjesma ide ovako?
It'a one word (world), It's a conquer (tak nekak), i nekaj sa strangers...
Fakat se loše čuje na mobitelu ( a i bitrate je 48 kbps), ali stvarno ću se diviti čovjeku koji je nađe.....
@SEguy, nadam se da znaš ;)
Hebiga, ne znam za ovu, ali ću se raspitat (javim ti za par dana), ako u međuvremenu ne saznaš.