Nije valjda... Aj ne umires napiso si ovo ko da se ides ubit (ne od alkohola, mislio sam na ono drugo ubijanje ;D ).
Printable View
Nije valjda... Aj ne umires napiso si ovo ko da se ides ubit (ne od alkohola, mislio sam na ono drugo ubijanje ;D ).
http://java.sun.com/docs/books/tutor...ign/index.html el se ovako mogu potpisat java aplikacije? I Smuchac, nekako mi tvoj avatar lici na onu slikicu skroz dolje lijevo ;)
Bio na poslu i kao nešto radili ;D (jesmo radili ali ono full cool opušteni i zajebancija do jaja),
poslije posla zapeli u lokalnom bircu (samo 4 piva ;))sa prekrasnom mladom Mađaricom (konobaricu kao da su sami bogovi klesali) čestitali joj novu i pošli doma! ;D
Došao kući, tuširanje & brijanje, ručao i sada malo opuštanje na netu prije prasetine iz krušne peke i ostalih đakonija koje idu uz to.
Nova se slavi u užem krugu prijatelja!
Sretna vam Nova i nemojte raditi ono što ja nebi. ;) ;D
pozdrav ljudi...
evo da ja napišem zadnji post za ovu godinu... :)
u iduću ulazim sa 6.206 postova...
Do pisanja, iduće godine... ;)
evo bas idem jesti treba napravit dobru podlogu za veceras ;D
sve najbolje u novoj 2010-oj lijepo se provedite, nemojte pretjerat s alkoholom pa da vas nema 2-3 dana na netu. ;D;D
:wave:
Dobar provod svima večeras! Sretna vam nova 2010. godina :beer:
Sretna vam Nova 20.... ček, koja, aha, 10. godina, puno sreće zdravlja i alkohola!
vid. gle. vot iz difrnt?!
Difrnt je godina koju ces se sad morat naucit pisat posvuda. :belj:
houli tvrda stolica.
taman se mavikla pisat novo prezime (lazem, nisam) a sad se moram i na novu godinu naviknut?! i to pazi bezobrazluka, na dvije znamenke, a ne jednu!!
Samo zamisli da je godina binarna, s tim da je netko sje*o prvu znamenku. :p
Ili se jednostavno pomiri s tim da ces sve (i godinu i prezime i ostalo) pisat krivo, pa ce ti bit svejedno. :belj:
sretna Nova godina
Upravo sam postal na "zajebancije" ono kaj sam htel postat ovdije :S SRETVA NOVA GODINA! xD
šta sam se ubio... ljudi idem dalje špat, u pol 6 sam zaspal... laku noĉ, može i dan
Kavica sada - mamurluk & oštečenje sluha od jučer! ;D
Da,to je taj šta maše vec fju jirs kod mene... ;)
OT:
Došo doma u 4 sata. Kako sam reko ono s ozvučenjem,zuji mi u ušima još uvijek,al opet puno manje nego kad sam oso spavat jutros. Nisam nešto baš dobar jer mi se još sve vrti,al bit ce bolje... Predao sam dežurstvo kolegi. Ovo mi je druga godina zaredom da su mi ga uvalili za Božić i Novu godinu,pa se nadam da neće i dogodine... :D
Morat cu jos malo odspavat jer mi baterije nisu pune... :zzz:
Svima sretna nova 2010. Godina!!!!! Sve najbolje!!!!
E da ko je od vas aktivan na lockerz.com? Vidim sprema se redemption, ali neki kazu da je cak i bio za novu :(
Subota i to neradna,a sve planove s*ebala kiša. Jesam baksuz,nema šta...
danas odrađen povrat cuge, sad par dana odmora... :)
u ušima mi još zuji, ne od sounda na koji sam naviknuo, nego od detonacija... ;D
nije pametno stajati ispred kućice za kontejner kad u nju baciš zengu...
zuji u ušima i nekoliko dana kasnije... ;D
igram Mafia Wars na facebook-u... :notooth:
Odo na Platak dve grude snijega baciti...
dosao kuci bio u gradu, situacija tipa u onim kaubojskim filmovima kad se oni kolutovi trave kotrljaju i nigdje zive duse nema :bigjump:
Nestala mi opcija Load iz Fallouta 3 :jehon:
A imam save folder i u njemu sve fileove- 1.17 GB...
EDIT: Ipak radi, LIVE mi je smetao :)
Bezveze......
Ne bas, ode prilika za ustedu soma i nesto kuna.. xD e da i pogledajte moju nobu temu na LG forumu, zanimljivo ;)
^^ Nisam mislo na tvoju situaciju... :)
danas po auto...
uletio jedan, za sitnu lovu, za neko kraće vrijeme, navečer po njega... ;)
A sh*t! xD Sve pripremio za PSP, nisam mogo spat par dana i jbg uj**o situaciu... xD ocito nis od PSPa... Aj bar iPod il nekaj... xD
Hahahahahhahaha georgy tebe bas kompjuter voli zafrkavat :)
OT: Doso iz Dubai-a :D
Ma, nije toliko često... :)
Baš iz Dubaia ili njaš- ke? :p
Šta si tamo radio?
pa bijo je u nofoj zgradici u dubaju :D
inace. cekam vijesti. nisam mislila da cu se ikad veselit Jacinoj pojavi, ali sada je zaista s osmjehom iscekujem :D
Ma, daj...
Kolike budale bi bile da puste nazad Ivu...
Em po nekoj općoj logici, em znaju da će ih većina ljudi zamrziti.
Ne znam šta sad uopće hoće Ivo, neka bude sretan da ga netko nije ubio :D
na jednom forumu sam procitala da je protega bebicev zet. sta oce Ivo? pa oce imunitet :D
ahahaha
"Malo vitra" tone... ;D
Uvalio pojačalce u auto i sve pospajao. Sutra završavam kutiju i prištekavam sub konačno... :)
I naravno,čudim se kako nekima ne pali ZIPPO upaljač... ;D
mrs tamo.
ne pali. sta b mu ja sad :belj:
Može. :thumbup:
Ode Ivo :cry: :crazy:
A Jadranka se nije stigla ni počešljati... ;D Žustra rasprava bila :notooth:
evo bas instalirao windows 7
:crazy:
Slušam U2 - Moment of surrender, s novog albuma.:guitar:
Ponovno krenuo Fallout 3 igrati, predobro :D
Ma to Lunino je neko cudo od Cigica s placa. :belj:
OT: dosao doma konacno, idem narucit neku pizzu.
cestari opet zaspali... ;D
ali ajde, autek ide dobro i po snijegu... :)
Sutra, ops danas se dižem u 06:40 i još ne ne spavam.
inače i kod mene bijelo
evo mene preko moba jednom da pisem, preko opere mini 5 beta 2 (jbt nisu mogli neki kraci naziv xD) a i pisem brze na mobu neg na kompu :P
E da i stari me dns pocel tjerat da ponavljam prije neg pocne skola... XD
Igram se s mobitelima, stavljam im POI-je u navigacijske programe (iGO i Garmin), pripremam polako N82 za hard reset i format memorijske, te nadogradnje novog softa v35. Brišem sve nepotrebne pjesme (imam ih 700 u mobitelu, 70% sam zaboravio da uopće postoji). Tek sad vidim kakvo smeće od muzike imam..
OMG
"Bolje ne znati engleski nego ne vjerovati u Boga kao Josipović."
(grupa na fejsbuku)
Pa ovo više nije normalno... Pa bokte ubio kako retardiran moraš biti uopće razmišljati na takav način... A još je žalosnije što grupa brzo raste, trenutno ima preko 1000 članova...
Na mladima svijet ostaje... odlazim ja na Antartiku, tamo nema fejsbuka...
Trebali bi jedan dan ISP- ovi organizirati dan bez interneta.
Makar, to se nikada neće dogoditi, sigurno bi puno izgubili.
A i porasla bi stopa samoubojstava taj dan :notooth:
Djeca ne bi znala što raditi... ;D
Žalosno je što većina nisu djeca. http://www.hcl.hr/forum/Smileys/Alpha/facepalm.gif
A nije ni jedina takva grupa. Ima ih puno glupljih i zatucanijih. Ah, Balkane, Balkane.
jur alajv :D
mene vise plasi i brine cinjenica da moja generacija vise nije bas onak "deca smo", mnogo ih je visokoobrazovanih.. pa se svejedno ukljucuju u takve grupe i imaju takvo misljenje..
dakle, kaj, ja se deklariram kao agnostik (kao i ivo nam, ovaj trenutno dragi ivo, jel :D), dakle mogu ocekivat da ce me netko ubit zbog toga?ono, sacekusa i to? kaj s ljudima druge vjere? :dunno:
Ja sam stalno tu, the silent watcher. :D
voajercina, o's rec :D
ne broji se ak ne sudjelujes :D
Ovisi... znaš li engleski? :p
Ako ne znaš i još se deklariraš (malo bezveze riječ, možda bi zgodnija bila izjasniš :)) kao agnostik... :suicide: :notooth:
OT: Sjetio se igre koju sam igrao na PS2 prije 8- 9 godina... :D
Još se sjećam dobrog dijela igre- odlična atmosfera i soundtrack koji bih u bilo kojem trenutku prepoznao :D
Ma, kakav MW2... Bolje da se sakrije pred Medievil 2... ;D
Što bih dao da mi netko na jedan dan posudi PS i da se "vratim u prošlost"... :)
:crazy:
Budem sutra pogledao emulaciju (hint: pošaljite mi PM ako imate provjeren setup ;)).
I pitao prijatelje imaju li PS sa joystickom koji bi mi mogli posuditi :D
Laku noć :wave:
OFF: Kako to da nekada ispod posta piše da sam editirao post, a nekada ne? Ima neki period u kojem se editiranje ne računa (i prikazuje) kao editiranje?
Da, ima neki period. Ako edituješ kratko nakon postovanja, neće ništa pisati :)
Odoh ranije spavati, sutra idem malo u rodni mi grad :p
A oko tih retardiranih grupa i stranica (pages) na fb je bolje ne uzrujavati se, ja sam davno prestao :) Blaženi ignore (i na fejsu i u životu :) )
cestari opet zaspali... ;D
vani skijanje po ulicama dragog nam grada... ;)
kakav snow queen, zagreb rules... :D
zanima me jel se i za to dobije 50 000 ojra... ;D
Eventualno od nekog osiguranja, ako se polomis pod povoljnim uvjetima. :p
Zeza me Nokia Software Updater, neće mi update-at soft na N82.
Kako retardirano, piše remove the battery, charger and USB cable from your device..
Koji charger kad ga uopće nemam spojenog??
dobar dan svima...
malo prije ušao u kuću...
zimske radosti... grtanje snijega...
a o Zagrebačkim cestama i njihovim ralicama da ne pričam...
valjda im služe za reklamiranje...
aaaa neće opet, nadogradio sam najnoviju verziju PC suite-a, tražio me da instaliram 2 aplikacije na mob (što sam i napravio) i opet isto!
Formatirat ću memorijsku i napravit hard reset, možda smetaju programi koji se vrte u pozadini..
EDIT: Evo nekako uspio :)
Ustajanje,kava,ručak,kava,večera,piva.... Pravi neradni dan... :D
očito je moja ulica posebna... ;D
u moju slijepu ulicu u razmaku od 2 sata ralica je bila dvaput, dok je centar cijeli bio pod snijegom...
govorim o jutarnjim satima, od 03:30 do 05:30...
nisam mogao vjerovati... :D
Nešto si kukao da ih nema,pa sam ih ja poslo,al ni to ti ne odgovara... :belj:
OT: Popravio maglenku na autiću. Bubnuo nekog ćuku prekjučer a tek danas skontao da je izbilo maglenku. Vidim da je malo kao "kriva" i ja ju samo taknem a ona upadne unutra skroz... Sad sam sve rastavio,i našarafio nove nosače s novim vijcima. Sad može drugi ćuko bez beda... :D
*ebat ga,nisam ga mogo izbjeć ni da sam htio. Đaba ABS,ASR i ostale điđe kad je bio iza zavoja s kolegom na sred ceste. Da sam pokusao smotat,najvjerojatnije bi zavrsio u crnoj kronici jer je bilo mokro sve i padala je kiša. RIP to dog... :cry:
:lol::lol:
Jesi bezosjećajan... :belj:
Ja sada jedva izbjegao zasipanje snijegom ;D
Izlazim iz crkve, preko puta rulja (7- 8 mladića) počinje skidati snijeg sa živice i priprema se za moj prolazak...
A, ja (nakon nekoliko trenutaka- da poraste napetost :notooth:), na veliko razočarenje rulje skrenem dalje- izvan njihovog dometa ;D
I suh odšetam doma uz zvukove i uzdahe nezadovoljne rulje u daljini... :crazy:
Uredio desktop (kad već nisam pobrisao prašinu po sobi ;D).
Laku noć :wave:
Blago se vama, imate snjega iako vam je dosadio sigurno. Nadam se da cu na zimovanje i ja malo i to krajem ovog mjeseca. Ako bude snjega.
Jutro :)
Dođi sad, Goodman- pa da osjetiš užitak čišćenja dvorišta i okoline svakih sat vremena (makar, sad je još i dobro) :p
Ti si plati put, a možeš ostati kod mene na kauču ;D
Kako me živcira kada mi curi nos kroz samo jednu nosnicu- i ne mogu ispuhati :notooth:
Drugi put snifaj bilo na obje nosnice podjednako. :p
OT: idem radit.
hjooj koj samo snijeg pada... XD
U snu mi dosla nova ideja za mobitel, kupujem si c510! To il cookie, sta vi velite? :D
Skinuo film Gamer u Full HD-u, jedva čekam večer :D
vec gledo to, malo dosadno xD
Spajam kraj s krajem... :D
nakupio nekih par mobitela pa idem otkljucati/popravit i sta vec bude potrebno..
Došao tip za prezentaciju usisavača, kako se ulizuje... ;D
Fascinira me kako o svemu priča, samo počne od jednom o nečem bezveze... :notooth:
Kupio novi printer, zafrkavam se s snjim :D
Nećemo kupiti usisavač od 20 000 kuna, ali ima zato pročišćivać/ionizator/ovlaživać/sudarač atoma za 1500 kuna.
Nema filtera, nema brige...
Samo ventilator i neka cjevčica koja siše vodu.
Pitam ga kako ventilator i cjevčica koštaju 1500 kuna- "Ma, nije samo to unutra... Unutra je neka napredna tehnologija. Niti netko tko se razumije ne bi znao što je unutra"
:lol::lol:
Kakav lik... ;D
došao doma...
lagana šetnja po west gateu, dva para traperica i punjenje zaliha u mulleru... :notooth: ;D
sad lagano odmaranje i trošenje navedenih zaliha... :)
Da nije to slučajno usisavač Robot? Prije par godina meni je jedan čovjek dolazio i prezentirao taj neki usisavač, koštao je isto negdje 20 000 kn...
OT: Buraz kupio laptop, stigao kući, ali buraz radi do 0:00 jbg
Treba stavit win 7, sada je trenutno na njemu Linux..
Nije, ovaj je na vodu- Rainbow (reklamirali su ga na televiziji, ne znam da li još uvijek). :D
Huh, nakon sat vremena završio pisanje tutoriala za instalaciju novog ROMa na Pulse. :crazy:
http://www.jutarnji.hr/muskarci-koji...-seksa/468177/
taj sam , svaki dan perem(doduse svoje) sudje
jea!
imam cijelu rutinu oko toga
spojim lap sa hdtv-om
u vlc playeru stavim 10ak [ovakvih spotova
nekako glatko mi ide pranje tog sudja
jednom rukom perem drugom brisem
sve frca
nije vruce nego vrelo
i ti goris ko zar
baci hladan tus na telo
to cu isto
i jaaaaaaaaaaaa
I glasat ćeš za Bandića... ;D
OT: Moram se naspavat...
Nisi valjda mislila da ces uspjet. :p
Vidim kako je bilo živo na forumu, dok sam ja gulio po snijegu.
http://www.imagesforme.com/thumb/thumb_45e65d4e.jpg http://www.imagesforme.com/thumb/thumb_9897cf30.jpg http://www.imagesforme.com/thumb/thumb_b31eeaad.jpg
Izgleda da sam uspio prodat stari auto... :D
Od tih para pravim novome (novijem) garazu :D
smucko, i smisla sam po statusu na fejsu :D
rav, beeelj
smucko, cut' tamo! moj muz je vozijo tvoj afto. noviji. aha.
(to ti je ono, moj tata je jaci od tvog tate)
:D