u, u, Luna hepi, Luna sutra gleda borga!;D
i ja cu skoro off s matrice.. sutra opet ustajanje s pijetlovima.. i prekosutra.. i prekoprekosutra :(
Printable View
u, u, Luna hepi, Luna sutra gleda borga!;D
i ja cu skoro off s matrice.. sutra opet ustajanje s pijetlovima.. i prekosutra.. i prekoprekosutra :(
Zaprijeti im da ćeš ih sravniti sa fotonskim torpedima, da vidiš kako je kod mene to upalilo - nikad me više nisu probudili ;D
ma necu, u biti dobro je ovako da radim ujutro, tjedan je divan, toplo, suncano, imam neke kave popodnevne u planu narednih dana, pa.. ;) jos ne ulazim u red alert ;D
Istina...ja fakat ponekad zažalim što sam morao one pijetlove sravniti sa Zemljom :D
Just Kiddin'
ode ja zvalit jastuk..
btw, vi koji si mozete priustit luksuz gledanja pikarda u ovom terminu, trk pred teve ;) nije bila losa epizoda (ja partibrejker gledala popodne)
'noc forume, matrico, votevr
i, da, maco, cestitam na ispitu!! :beer:
Ma kaj dramim...idem i ja u krevetac, umoran sam k'o svinja koja se okupala u blatu...još 6 sati svega do Icinog posta ;D
Hvala Luna...pozz svima :wave:
Diskonektam se,idem gledat najjačeg ćelavca poslije Roberta Valdeca :)
jutro svima :wave:
Dobro jutro :wave:
Jutro :wave:
evo upravo me izbacio profesor.. što je najgore nisam ni kriv..
Hm, ja krenuo konačno da vježbam finansijsku matematiku, imam neku skriptu... A ne da mi se nikako... :( :( points tužan.
Ja imam gripu pa danas neidem u skolu...sad se dosadujem na kompu...
aaa..dobra ti gripa...daj meni na PM malo da i ja imam...
Hm, tek sam 3 zadatka uradio, no sad odoh malo napolje :)
Baš stigao na cafe...kad ono..stisnulo me...moram ići...:notooth: :notooth: :notooth:
:wave: :wave: :wave:
evo me...;D
:wave:
pisem s faxa,pala je 4!!:bigjump: jeeeeeeeee!!!:bigjump: napio bi se al sam preumoran:retard: :wave:
doso iz skole...Danas imo svega dva sata...Prvo dodjem na sat trebamo pisati fiziku profesora nema...Mi ono fiju buraz...Onda pod biologijom moramo u botanicki...kada smo se vratili imali vjer i njem,nakon toga trebali hrv profa se razboli tako ti to...
A osim skole nista posebno