pa tu imas neku vrst drustva :wave:
Printable View
pijem caj i oplakujem 150 000 poruka(i ostalog) iz icq-a koje sam izgubila :( :(
sta se radi?brljo si ziv.ja gledam tekmu.
evo upravo došao s treninga . . .
oduševljen sam, danas radili snagu, malo udarce, parter i tako to . . .
sutra nažalost nema treninga, tek u četvrtak . . . ;)
danas sam počeo . . .
a borilačke vještine kao vještine ima mnogo, tj. sve su kombinirane u jednom . . .
i onda na sastanku demonstracija . . . :notooth:
idem racune placat....
oboje :D stavila windowse, pass-a se ne mogu sitit:(
Balkanac i dečki...e Luna, ti očigledno opet imaš one blackoute :D
A što se tiče Gutija pa jebote čime se mediji bave. K'o da je ikome u životu bitno što je tamo neki Guti (koji ima prezime vrlo slično Gucci-ju koji je gle čuda isto bio ***** ili homo- [da ne bi uvrijedili Balkanca i ekipu :D]) zažvalio nekog lika nasred ulice...k'o da će mi to pomoći da uštedim koju lipu više za stan ili da nađem žemsku s kojom ću ostariti uz kamin, od kojeg će mi sagorit kosa...
Hej,ono,ovo je domokratska država,svatko ga ima pravo metat gdje hoće. Budimo politički korektni ;D
Pih Balkanac, nemaš ti pojma ;D To ti samo misliš da imaš prava...Ti si izgubio prava čim si se rodio i nisi postao Sanader ili još bolje - Bush...
Još bolje [inspired by The Matrix] - Neo or Agent Smith :bigjump:
lol, bojz.. ;D
nego, maco, kaki blackouti?? vot??
Bojz, bojz, bojz ;D
Ma niš. Bilo pa prošlo, nitko nije skužio.
Babi Džejnvej fale Kocke u 5. sezoni što ona to napominje već u prvoj epizodi (The Night)...Predobra epizoda, jedino što potroše čak 13 fotonskih torpeda :p
aloha too everyone! :mega:
You're new :D
Ma,daaj,Maca,Cypher je kralj...
"Kako Matrica zna da piletina ima okus po piletini?" ;D
LOL, pa zato što je piletina postojala i prije kompjutera, you dummy :D
Zafrkavam se...ima par epizoda, a u jednoj Baba Džejnvej se, uslijed sveopćeg nedostatka Kockica za napucavanje [issss, skoro sam napisao uslijed čitanja prethodnih postova - napuhavanje], iživljava na Kraljici i njenom Kolektivu :bigjump:
spavanac..laku noc..
Kud ranije, ba :D Večer je tek počela
E, sad mi je neš palo na pamet - imam viška para pa ću sutra regati domenu www.kudranije.ba :bigjump:
Sad bi znatiželjni Balkanac upitao "A jesu kudranije nekaj za jest ili?" :)
@Balkanac: LOL...pa moglo bi i to...kod urbanog bosanskog se nikad ne zna :D Možda bolje onda www.kud-ranije.ba
Pa eto brzo...15 i 16. epka su ti tzv. "Voyager muvi"
Noć svima....:wave:
Ma kak sam to znao...isključuje se ekipa polako iz Matrice :D
I da, jesam spomenuo da sam prošao ispit sa 5. Jest da je trebalo natezanja sa profesorom :notooth: [ne tog natezanja perverznjaci i perverznjakinje ;D], ali je na kraju sve fino završilo :bigjump: