Ooooo, pa cestitam onda! :)
http://www.corvettedreamcar.com/imag...driving-C1.gif
Printable View
Ooooo, pa cestitam onda! :)
http://www.corvettedreamcar.com/imag...driving-C1.gif
NAPOKON!
Z-Listers,
This is it! We're having the redemption for Z-Listers only at Lockerz.com. To accommodate our global audience in different time zones across the world, we are going to have two prize waves. Our first wave begins on Monday, November 23 at 7PM EST and we'll do our second wave on Tuesday, November 24 at 12:00PM EST. We've sent you an email with all the important details you'll need to know before you go to PTZ Place. Before you redeem, please read this email and also make sure your address is correct in your settings as well as in your shipping confirmation page so we can get the order to you as quickly as possible.
Congratulations on being a Z-Lister and good luck with your redemption!
El to znaci da sad Z-listersi mogu redemat, a poslije mi koji nismo z-listersi? jos malo pa PSP je moj! Nadam se XD
spremam se na pivu s Drugom Miletom
@ luna: Očekujem review i utiske... Puno sretnih kilometara,i obavezno se registriraj na RKH forum. Tamo imaš jako puno dobrih ljudi koji su spremni pomoć... :wave:
danas dogovorio kupnju auta. renault megan
2003
2.0 16v
full oprema
crne boje
necu nocas moci spavati :bigjump:
I tata bi sine!!!!!!!!! ;D
Nasreću imam ova svoja stara 4 točka + nalju RKH ;D
http://photos-b.ak.fbcdn.net/photos-...04647_8950.jpg
meni se od Renolčeka sviđaju
http://vinkovci.com.hr/images/galeri...gane_Coupe.jpg
i
http://www.draveed.com/ref/renault_laguna.jpg
a od starijih, Megane II PHII
Stari,sretno s novim autićem,i pazi ga! :respect:
Za tebe također vrijedi poziv:
Tebe sam potražio na forumu,i vidim da si u "Small talk" najaktivniji... ;D
Znači moj ti se ne sviđa a...? :belj:
Jedina razlika u svijetlima... :cry:
tvoj mi je isto super...
ali neznam, nekako su mi ona svjetla od PHII puno ljepša... :)
Stavi svjetla od PHII i tvoj megan će mi se sviđati... :D
pazit cemo nego sta staru 19-icu sam teska srca prodao al valjda ce ovo biti dostojan nasljednik. sutra ce bit i koja slika.
a onda u potragu za felgicama, muzika (staru sam prodao) sad imam novu zanimaciju :crazy:
Frenda mi danas nakinđurili s globama... Pazi se,po zakonu vioziš prejak auto... :busted:
Za sijalicu koja ne svijetli 700kn i tako dalje...
Kad već pričate o Renaultima.. Meni je ovaj Renault Megane (ovaj najnoviji, što je Ico na prethodnoj stranici stavio sliku) prežestok auto, u sportskoj izvedbi mi stvarno super izgleda, zadnji farovi mi se jako dopadaju, auspuh u sredini...
Al ipak, auti mojih snova još uvjek stoje u mom potpisu, i nick mi glasi po mom najdražem autu (tj. autima :)).
Nadam se jednog dana da ću ostvariti snove i provozati jedan (ako ne dva :D) od ovih auta..
Nažalost ali skoro da se i ne sjetim doći na forum da nisam PM na oglase!
Previše "visokih" igrača je tamo a ja baš i nisam nekoga takmičarskog duha da "pumpam" limenog ljubimca do nebesa samo da bi imao bolje od onoga drugog! Mislim svaka čast društvu ali nemoš ih pratiti! :respect:
ovaj tu
kilometraza je stvarna, muz vadio podatke u stanici za tehnicki. jedino da je zena svake godine prije rege skidala kliometrazu, sto opet nije bas moguce jer se i na autu vidi da fakat nije vozen, unutrasnjost je bez ikakvog ostecenja ili tragova koristenja (izlizanost na plastici, volanu..) ma, auto nije niti razvozen, sad ga prvo treba propuhat.
ma preyebeno smo prosli! smuc i decki s kave se sjecaju da je jedan frajer u sinju za godinu dana mladjeg clia bez ikakve opreme trazio 3k eura..
mi smo skroz zadovoljni. jos smo i neke bijesne farove dobili s njime.. rezerva guma, trokut.. sve je netaknuto. pedantna neka ta zena :D
a vuki, ono sto si rekao da ce nam bit mali kad stigne podmladak.. mda, kao prvo, podmladak nece tak skoro, kao drugo, ima mjesta, i u gepeku i iza za sjedalicu. not to worry :D
ode pavati :zzz:
Kava u pivnici?
BLASPHEMY!
Lol, e da ja sad mogu pricat o autima... Nista od mog auta jos duuugo XD
buđenje... :-/
lagano spremanje i via kostrena... ;)
jutro...pije se kava :coffee:pa po autić:snagator:
stigao autic,,,slike ce bit kad ga operem i nabacim felge,,tj. sutra...
Znam da sutra neće bit slika. Tako sam i ja pričao... :belj:
:respect: za auto!
Ja idem na jedno ladno pivo... :beer:
Šta je ovo, svi kupuju aute u zadnje vrijeme...
Moram i ja jednog onda ;D
Kupi odmah i meni onda. :)
Može motor?
Našao sam dobru ponudu za ovaj:
http://www.made-in-china.com/image/2...le-ZP9886-.jpg
:belj:
A ono... Daj sta das. :D
Došo frend s faxa malo doma. Nakon menze i ostale nezdrave 'rane,odosmo ispeć par kila mesine i malo zalit jelte... :drunk: :)
heh smuchac bio si u pravu nista od slika,,,
A šta san ti ja reka? :belj:
Ajd,polako... :wave:
lagano spremanje, pa na posao...
arena zove...
:wave:
ko će biti jači,viroza ili ja
Ode mininova... :cry: ;D
Kako se nisu mogli "obraniti" kao piratebay- stranice rade na istom principu... :hm:
Pa ni TPB vise nije funkcionalan kao prije... Bar sam tako cuo, nije da ga puno koristim.
Meni normalno radi, mislim nekada je spor- ali to je normalno.
Barem nisu morali maknuti ništa od sadržaja (čak i objavljuju mailove i odgovore tvrtki koje su im slale prijetnje ;D).
Meni TPB ne radi već duže vrijeme, baš tražim nove epke Californicationa i tracker nešto kaki. A mininovu neću prežalit :\
Meni najnormalnije nađe (koristim Chrome- kao što vidiš, ako ima veze)...
http://www.imagesforme.com/thumb/thumb_cd3d6bea.png
Ako hoćeš- javi na PM koja epizoda ti treba, pa ti pošaljem .torrent file ;)
Ma radi TPB, ali ne radi njegov tracker. rade mi i torrenti skinuti sa TPBa ali samo ako ima u sebi druge trackere... mah, skinuo vec epku, nemas frke, tnx anyway :)
Meni isto radi The Pirate Bay, ali stvarno veliko razočaranje što se tiče mininove.
Uvjek sam prvo išao na nju kad bih nešto skidao, pa ako nenađem tek onda na pirate bay, koji nisam baš previše volio jer je bio spor, i uvjek davao netočne rezultate...
Aj dajte imena još nekih korisnih torrent stranica, koje su po vašem mišljenju kao što je bila mininova.
Pada kiša napolju,kaplje mi po prozoru.... ;D
ples sa zvijezdama
gledatelji odlučili mo´š si misliti
šteta za ivu i damira al teta ana :creep:
nastavljam gledat gamera
Ja idem van a vi skidajte... :belj:
Ja isto kad sam isao trazit torrent uvijek je prvo bila mininova.
Sad sve vise i vise koristim rapid, a ako ponekad ocu neki torrent trenutno mi je najbolji isohunt i eztv koji je namjenjen serijama. Trebao bih trazit neki privatni torrent site, pa ako neko zna dobar...
Razmišljam da napravim update na 3.1.2 :hm:
NEEEEEEEEE!!!!!!! Stara mi uzela mobiteeeellll:mad::mad::cry::cry::cry::cry:
ZASTOOO?!??!??!?!!?!?!:rifle: A i moram ucit geografijuuuuuuuu :mad::envy:
Imam osjećaj da je povezano s tom geografijom... ;D
Ma, nije.
Mislim da neće raditi Offline Maps, pa za sad ostajem na 3.0. :)
helou... :wave:
Vise nikad ne pijem. :Puke:
trebam pomoc,
Ocigledno, kad prvo sto napravis je da postas u ovu temu, i jos ni ne kazes sto trebas. :D
pardon,,pre dva meseca je vidjen moj brat u californiji,u emisiji Gorana Milica,slucajno
Nestao je nakon toga- ili se samo hvališ? ;D
ne,goran ga je slucajno snimio na nekom parkingu,pre 2,5meseca
zanima me ima li kakav direktan link za njegove putopisne emisije
Nema bas direktan link, ali koliko znam nadje se na RapidShareu za download.
Vidi recimo tu.
@ xperia: Dobro,jel ti misliš neke slike nabacit ili ja trebam doć tamo pa te izvuć za uši? http://slike.hr/slike/b/bat_a11c1.gif
Znaci,umalo da nemas Megane F1,i neces da uslikaš... :belj:
Šta ćeš sad po pitanju felgi?
Jel troši ispod 10? Mada ne vjerujem... :dunno:
Bluraj trenutne felge, da se ne vide. :)
Ili ih prekrij kartonima. :D
Ma, laže- nema nikakav auto :belj:
Učio digitalnu, sutra se bacam na sklopove :smart:
ma obicne celicne pa ruzne,,,uf 10 kad trosi ja sretan ;)
ma kupit cu neke 16-ice s 5 krakova ili slicno nesto..
taj od kog sam kupio ga je slikao s felgama i kad sam ja dosao on ih skinuo kao bile ostecene.
a valjda ce i neko okupljanje biti pa da vidite sta je megi,,,
Kontaktiraj sa nekim kao ovime za emisije:
http://www.croforumi.com/board48-kup...entarci-250kn/
Ili probaj njega kontaktirati preko grupe na FB:
http://www.facebook.com/group.php?gi...id=49473446307
Jao.... Jao.... Ma samo jao... Kako je ruzno berz mobitela, zovem aj jucer navecer staru a tata mi neda da sa fiksnog zovem staru... UZAS! A ona mi i uzela mob XD
E da, pisali smo danas matkišu, nadam se petiici ko i uvijek da dobim mob natrag, i dobil sam 5 iz lektire po 1. puta u ove 4 god! 0..0
Kako me živcira ovaj Dexter.... ;D
Još samo dvije epizode.... :bigjump:
Došo malo iz škole, pa odmaram.. Jutros u 5 ustao da bi išao na zornicu :D
Danas dok sam se vraćao iz škole, na Zagrebačkoj aveniji kod Vijesnika, slučajno vidjeh auto svojih snova-Nissan GT-R, crne boje prošao pored mene, nisam mogao vjerovati svojim očima, srce mi je stalo ;D (ipak je taj auto rijetkost u Europi, a kamoli Hrvatskoj)
Auto uživo izgleda nevjerojatno, ljepotan kakvog nema, zvijer od auta...
Psssst...dečki... jeste primjetili da ima volan s krive strane? :notooth:
Hm, pardon, ali samo je jedan normalan Nissan - s volanom na desnoj strani :D
http://www.planetearthseries.com/ima...-earth-dvd.jpg
Btw ako nekog zanima DVD/BluRay komplet serije Planet Earth, evo ih po ful niskoj cijeni. Nekako sam siguran da sam vidio par zaljubljenika u ovaj doc pa eto da podjelim:
http://store.discovery.com/index.php...PRF-TV1-100744
Šta je s felgama?
Reko sam čoeku da sam ti dao broj. Nema zeza,coek je O.K skroz.
Kako dobar dan.. Pozitivna iz kemije, opomena i glupi esej.. Gdje ćeš bolje? ;D
Kako su pristojni ovi u Appleovoj korisničkoj podršci...
Ne mogu vjerovati... ;D
Imaš osjećaj da bi ti žena donirala oba bubrega da je pitaš :notooth:
Ona meni napiše da joj je žao što sam najvjerojatnije frustriran i imam problema jer mi neka aplikacija ne radi. Ja napišem da nisam frustriran i nije mi toliko bitna aplikacija, a ona se meni onda isprIčava što je rekla da sam frustriran- ali bi ona bila jako frustrirana kada bi se našla u istoj situaciji...
Stvarno za ne povjerovati, kad usporediš sa većinom hrvatskih firmi gdje si sretan ako ti uopće odgovore... :D
Laku noć :wave:
pogledo Top Gear - [14x03] pa cu lagano na spavanje.
Jos ocekujem nastavak Dozivljaja iz Jankomira ali ga nema.
Going off...
Pozz :wave:
jutro
ode radit iako krokleta kisa pocinje :wave:
Ujutro sam pokiso... Sve je kapalo sa mene u skoli (kao sto vidite kosa mi poduža ;D ) da to nije normalno, a i zabravio sam majcu za tjelesni... Nekako... Neznam kak.... XD
Windows 7, pritisnut konkurencijom, integrirao je brojne "svemirske" funkcije koje rad na računalu čine i nekoliko puta jednostavnijim.
:lmao:
Prokleto sam umoran od učenja. Još samo jedan kolokvij u petak, pa ću moći odmoriti mozak :o
updateam soft na E71
malo šteka... :(
valjda će sve uspjeti...
skidam novu verziju PC Suite-a (skupa sa novim driverima), pa ću ponovno probati napraviti update...
de ste mamlazi! :D
došel z posla, nametal se bažulja i šniclinuf, idem male ne delati NIŠ! HAHAH! ^^
Ajd vert,nemoj da se umoriš...
Ja ću ti vamo moderirat... :belj:
cekam da se struklji speku :mmmmmm:
evo instalirao prvi hrvatski Sources iz Cydie zove se WarezHR.org! :belj:
Jos nema moba (mhm...) i moram napisat referat iz biologije, neki žifci il tak nes :/ A NEMAM NI PRINTER INSTALIRAN NI WORD! -.-' Jao posla danas, a i stara mi dolazi pec strudle 0..0
Provozao malo motore jer vec dva mjeseca spavaju u garazi i nitko ih ne vozi pa da se ne bi naljutili... :)
Spava mi se,tako da cu poduzest nesto po tom pitanju... :zzz:
:loco::loco:doma, easy rider na repertoaru, zeleno...
Hah, curiosity killed the cat :D imam mob koji ne može ništa više instalirati na sebe, prokleta cigla.
Pauziram, pa se bacam na učenje sklopova i strojeva (više sklopova nego strojeva :D)... :)
xlr- moja sućut za mobitel ;D
Koji mobitel i što si radio, da znam što ne raditi? :notooth:
Lol, should I say thanks? ;D Ma e71, nešto sam nepovratno zeznuo kod hakiranja. Prekomplicirano štivo za prosječnog ajFonera :p