jel neko zna gdje mogu pogledat koje sve funkcije ima firmware 3.0638.0.0.1.
i ak neko zna dal taj firmware podržava a2dp
Printable View
jel neko zna gdje mogu pogledat koje sve funkcije ima firmware 3.0638.0.0.1.
i ak neko zna dal taj firmware podržava a2dp
A to je za Nokiu 3310?
imam nekoliko pitanja jer prvi put ovo radim...
jel ja gubim garanciju ako ja to upadeam?
sta ako se nesto za*ebe i nemognem upalit, jel mogu ispocetka pocet ili kako?
i mogu li ja njega stavit da se puni dok se updatea?
evo ja sa nokia software updaterom na 2. mi koraku kaze da imam 3.63 i da ce obnovit na 7.01, a ODE mi kaze da je najnovije 5.81 sta sad
nego, nekuzin on sa product codeom, ja sam kupio ovaj mob u t-mobilea i hr mi je, trebam li ja mjenjat taj product code?
i ako nije tesko, jel se gubi garancija jer mi se neda trazit na 20 i nesto stranica :notooth:
aha, e fala, ionako nevidim nigdi ona t mobileova sranja kao na prethodnim mobitelima iz tmobila...
EDIT:
evo upgradeo sam, bilo je gotovo za 5-6 minuta, sve radi super bla bla...
ja sam mislio da ce mi obrisat podatke sa moba al nije nista, samo se izbornik resetirao i tako to...
Da li meni netko može ovo objasniti:
Imam N78, i znam da je nova verzija softvera dostupna za njega, ali kad god sa nokia software updater-om pokušam upgrade mi javi da nema nve verzije softvera.
Pokušao sam promijeniti i product code sa NSS-om, i provjerio da li mi je ga je NSS promijenio, ali i dalje mi javlja isto.
jel netko zna u čemu bi bila stvar?
Možda nova verzija softa nije dostupna za europu i "balkan".
po meni je to jedino logično objašnjenje... :-/ :duno:
To bih i ja mislio da nisam otišao ovdje i nisam prvo upisao product code koji mi se nalazi napisan na samom mobitelu, i dobio ovo:
A zatim sam upisao Balkans code 0545623 za N78 i dobio istu stvar:= Citat =:
Latest available software for Nokia N78, product code 0560818
Version: 12.046
:dunno:= Citat =:
Latest available software for Nokia N78, product code 0545623
Version: 12.046
Izišao je novi soft za N95 8GB. Verzija 30.0.018.
Nažalost za Balkans još ništa nije dostupno. Govori mi da je 20.0.016 posljednja verzija.
Već ga ljudi koriste u UK, Njemačkoj, Italiji...
Čudno.
Dajte mi ljudi,molim vas, product code za 5610 Xpressmusic. Nigdje ne mogu naći a nemam Hrvatski jezik.
:respect:
Nastavno na ovo
http://cafe.mobil.hr/showthread.php?t=58511
NSS me zeza i nikako mi ne može detektirati Nokiu.
Probao sam sljedeće kombinacije
1. Deinstalirao sam sve Nokia apliklcije + NSS
2. Instalirao samo Nokia_Connectivity_Cable_Driver_rel_7_0_2_0_eng + NSS
3. maknuo NSS, stavio NSS
4. Dodao NokiaSoftwareUpdaterSetup_en, maknuo NSS, dodao NSS
5. promjenio USB kabel
Ponestaje mi ideja...
Našao na netu prijedlog - instalirati PC Suite koji dolazi na CD-u sa telfonom (stara verzija) i onda probati.
uspjesno sam sinoc ubacio update u n95 sa tim-a i to balkan. dobio sam "nase" jezike i t9. telefon radi malo brze ali quickoffice radi sigurno 2x brze.
koristio sam ovaj product code sa linka iz uputstva: 0536075
malo je igra zivaca dok se ceka da to sve instalira ali je vrijedilo ;)
zahvaljujem se na detaljnom i tacnom uputstvu :D
edit: izgubi se ona multimedijalna galerija kad se pomakne ekran na drugu stranu
edit2: ne izgubi se multimedijalna galerija ali ne pokrece se pomjeranjem ekrana nego samo kroz menu
jel se ovaj product code mpra mijenjat prilikom upgradea ili? sto ja s tim dobijem ?
jel mi moze netko to reci onda .. cemu sluzi taj product code ? jel se mora obavezno promijeniti prilikom upgrade-a ? jer mi nije ni jedan code od ona dva navedena .. a i nikako ne uspijevam upgrade-at pa mozda ima veze s tim :S
Product code sadrži informacije o jezicima neke regije/područja (primjer balcan code asrže info za hrvatski,srpski,makedonski jezik....).= Citat =:
cemu sluzi taj product code ? jel se mora obavezno promijeniti prilikom upgrade-a
jel to obavezno promijeniti ? jel moguce da zbog tog ne uspijevam upgrade-at ? :S
Ako imaš hrvatski jezik u mobitelu onda nije potrebno mijenjati product code.= Citat =:
jel to obavezno promijeniti ? jel moguce da zbog tog ne uspijevam upgrade-at ?
Bez promjene možeš napraviti upgrade firmware-a.
Uvijet je da novi firmare bude dostupan kako bi se napravio upgrade.
imam hrvatski jezik, al sam negdje procitao da samo ako imamo neka dva niza brojeva kao product code da se ne mora mijenjati .. tnx na odg.
upravo sam updatala softwer na noki6300 sa verzije 6.01 na najnoviju 6.60 koristeci nokiin softwer updater 1.4.56en i prvi dojam je bio vrlo pozitivan, naime sve se dosta vidno ubrzalo ali onda sljedi iznenadjenje, upalim foto ili kameru a na prvoj trecini ekrana ravna vodoravna crta(kao da svjetle bijeli pixeli) sto naravno prije nije postojala.
Ponovno sam izvrsila reinstalaciju ali ta crta ne nestaje.....
U cemu je problem greska u softweru , telefon,.......
Ekran ne bi smio biti jer kod pregledavanja raznih drugih slika od prije i novo ubacenih te crte nema znaci po meni softwer camere ???
Kako vratiti stari softwer, ali mi se neda jer je stvarno taj novi jako ubrzao telefon
hvala unaprijed !
evo probao sam opet .. stavio sam general profil, automatski jezik, napunio potpuno bateriju i nista .. poludit cu :(:( nisam mijenjao product code ako ti ima ikakve veze .. uglavnom pronađe mi ga i pise ko da imam verziju 10 i da mi ga moze update-at na 30 i krene ko .. i pojavi mi se: 1. remove battery and charger from phone; 2. insert baterry and connect charger; 3. press the phone's power button for a few sec. i sve sam i to napravio cak i nista .. u cem grijesim .. :(:( ne znam ..
zanima me jel netko zna product code za nokiu 6288??? treba mi za moju 6280...jer sam vidio da za nju nema soft nek se mora promjenit p.c. u onaj za nokiu 6288 pa se onda tek može....
i da...neznam zašto nemogu u nss-u promjenit p.c....kaj god stisnem tam piše mi eror...neznam zakaj...jedino radi ono prvo kaj se napravi, ono: scan for new device...a za ovo ostalo mi stalno javlja eror...jel zna ko zašto???