Izvorno postao
ivonchi19
haj... evo, ima par pitanja... nadam se da sam potrefila temu.. ugl.. uzela sam ovaj mob prije nekoliko dana, na crno.. pa si kontam da nije brandiran.. e sad... prvih desetak dana nije bilo nikakvih problema.. ali jučer sam stavila M2 karticu od 2 gb, krenula skidati teme, i odjednom mi se počeo gasiti mob. i onda, kad ga upalim, vraća mi se početna tema... ajde dobro... reko, mogu preći preko toga. medjutim, ujutro si stavljam slike na karticu, i sada, dok listam po slikama, mob mi se odjednom ugasi. upalim ja njega, opet vrtima po slikama, i on se opet ugasi. onak, polako već malo i zivcira... ali sve mislim da je to zbog te kartice.. zanima me kako se ona formatira i to sve... i kako se formatira baterija?? što sve trebam učiniti da bi mi mob ljepše živio, hehe?? što se kamere tiče, nisam imala nikakvih problema... pošto se ne razumijem u te softvere i ta čuda, evo što meni piše u inačici softvera, od a do ž... 1200 - 4400, R1EA031, 080206 ... kad odem na nadogradnju softvera (preko moba) piše mi da je najnovija inačica već u mobu. kako se nadogradjuje softver preko kompa?? jel mi moze netko malo više i jasnije to objasniti.. ipak sam ja cura, hahahaha...