Tko ti to toliko bode u oči? :hm:
Printable View
Nije to, neg prilikom surfanja mobom moraš poderati palac da bi "proskrolal" jednu stranicu :/ Ugasim potpise i avatare, al još su postovi "previsoki"
Moguce je, ali samo kroz Admin CP, ali u tome slucaju prikaz informacija o korisniku u svakome postu ne bi bila stvar odabira pojedinoga korisnika, vec bi cijeli forum ostao bez prikaza doticnih informacija, a posto to ne zelimo...u konacnici, kako je sodom i rekao...nije moguce.
ja bi isto vece avatare ali ako ih budemo imali tek onda necemo moci ici na cafe jer ce se non-stop rushiti.............
Pročitao sam u nekoj temi da za vbulletin postoji plugin da korisnik označi grupe podforuma za koje želi dobiti obavjest o novim postovima. Npr kad gledam 'nove postove', da mi ne prikazuje nove postove sa cijelog foruma, nego samo iz onih dijelova koje sam odabrao.
Što mislite o tome?
Ne mislim na to, to su preplate. Kad kliknem na 'novi postovi' želim da mi se izlistaju novi postovi samo iz nekih podforuma, npr: Nokia, SE i Računala. Ostalo me ne zanima.
Evo tog posta koji govori da je to moguće (zadnji ulomak):
http://www.cafe.mobil.hr/showpost.ph...3&postcount=20
jel bi mogli stavit mogucnost stavljanja countdown timera u sig
to mi se cini prakticno, za npr. vrijeme koje je netko odsutan, vrijeme da prestanka bana....
Postovi koji ne pripadaju u ovu temu su obrisani, a još jednom podsjećam da je ovo tematski dio foruma i da offtopic nije dozvoljen
U naslovu pise sto bise promjenili na forumu, a mala je rekla sto bi promjenila. Sto je ovdje offtopic???
Sljaka, stvarno pretjerujete sa tom demonstracijom snage.
ja bih uveo davanje pluseva i minusa, slike u potpisima....
je li ikako moguće, prilikom korištenja opcije: "Find More Posts by nekiNICK", odabrati da se samo prikažu postovi iz tematskog dijela foruma (ili čak samo nekog podforuma) tog korisnika?
otiđi u napredno pretraživanje, tamu imaš sve, upišeš korisničko ime i doli označiš koji potforum.
vidiš, nisam to ni skužila, mislila sam da ne radi ako se ne upiše Key Word:blush:
hvala!:respect:
nema problema ;)
U naslovu piše ŠTO, a ne KOGA pa je prema tome mala debelo otišla u offtopic. K tome još je i komentirala rad moderatora u temi koja tome ne služi i na kraju, osim brisanja postova koji tu ne pripadaju, nije se ništa dogodilo.
Postoji razlika između demonstracije snage i održavanja reda. Da je nekom bilo do demonstracije snage mogli su svi oni koji su se poveli za Malom skupa s njom biti kažnjeni i sve bi bilo prema pravilima foruma.
Zato ubuduće prije nego prigovaraš razmisli da li ti prigovor ima osnove.
ja sam da se dodaju neki effecti. NPR: rainbow linkovi, nije previše upadno, a opet ljepše. :banme:
..pa bi sve ovo postalo jedan kindergarten na globalnoj razini. Jesi ovdje zbog efekata ili sadržaja/koristi?
Ej moderatori i admini mogli bi malo dodati božičnoga ugođaju u izgled foruma ili i vas treba posjetiti tri duha božića!!
Pa dajte si malo truda a ne samo bičevati i u red uvoditi! ;)