K850 se jos nemoze moddati...nista zasad...........
K850 se jos nemoze moddati...nista zasad...........
Iako, da, K850 inace podrzava flash lite.
baš sam se ponadao... znači ništa za k850... konto sam k800 , k850 da je to slično, pa da će šljakati....baš nemam sreće
ljudovi pozdrav iz slavonskog broda
moddao sam k800---na k810
i stavio sam meni ipod
zanima me gdje skinuticijeli skin za sve ikonice,tipa album kamere,videos
i gdje ubaciti u xsu.hvala
To se radi pomoću gfx patcha (ili sysgfx)- tutorial za patchanje je sticky.
Ovdje ih ima, alio nisu svi da sve od jednom promijene.
Malo pročitaj i pogledaj o njima.
ma ništa od tog,na k750 sam se zajebavao s tim i nisam bio zadovoljan,ne ispadne uvijek kako treba
Nije uopće teško (kad jednom napraviš- skužiš), iako je na k750 puno lakše patchanje.
Samo sam ja tim bio "opsjednut"- svako malo sam stavljao nešto novo, nikad nisam bio zadovoljan. :)
Koristi gumb edit, ne smiješ postati 2 posta za redom.
a nisam ni skuzio :D
nije da nabijam postove,nemam ih baš :D
e daj mi reci molim te kako ubaciti onaj light program,ne svijetli mi gornji dio tipaka otkako sam flashao k800 u k810
imam sve ali ne znam kako
ili netko drugi,tko prvi dođe i vidi da mi objasni,molio bih
Ubacis K800 lighteffects u mobitel (http://cafe.mobil.hr/showpost.php?p=...&postcount=337, inace ova ista tema), u pravi podfolder (ne znam sad napamet koji, potrazi malo).
Znaci isto kao i svaka druga customizacija (driveri, ikone...). Mozes sa XS++, sa SETool2Lite, sa jdflasherom...
sredio sam sve :D
e sad maknuo sam logo operatera i hoću ga natrag,kako?
Vrati originalni layout.
pa nemam link odakle da ga skinem :D
Link na layout i link gdje se može naći layout za k810 i puno korisnih stvari
@cameo,
Svasta mozes naci koristeci pretrazivanje...
https://cafe.mobil.hr/showthread.php?t=55770
hvala na prvom linku :D
dali je moguce preko xs++ a srediti da se radio slusa bez slušalica?
Ne, jer za to treba staviti patch.
jel ima netko online tko bi mi preko msn-a pomogao u flashanju K800i cid 53 pomoću JD flashera?pliz?
isto ti je kao i cid52.i ne mozes crossflashati u k810 ao to pokusavas.ne radi na cid53 mobitelima
mozes mene addati na msn ako ti bas treba pomoc,ali imam samo pola sata vremena pa se pozuri
A zakaj se ne bi moglo?Ne vidim razloga....hmmm
Ovak, ako mi itko moze pomoci bio bih vrlo zahvalan, znaci imam k800 kupljen u simpa paketu, cid53, zanima me samo jedna stvar kako zamijenit ikone u meniju koje su mi odvratne debrandanje i sl. me ne zanima, odnosno nije mi prioritet, ako bi mi netko pomogao step by step bio bih vrlo zahvalan :)
Evo step by step flashanje/ debrandiranje (iako mislim da nije obavezno) i onda na kraju stavljanje drivera za zvuk, ikona i sličnog.
Spojis mob sa far-om...to valjda znas.....ofs/tpa/preset/system/menu .....i tu zbrises menu.ml stari a sa druge strane nađeš ikone koje hoces i odvuces ih u tu mapu..samo drag'n'drop ;)
imam far ali koliko sam skuzio taj far je samo baza, odnosno trebam i neke pluginove? ja imam samo JD flasher, koje trebam pluginove za izmjenu menija?
i kako u faru pronaci mapu sa ikonama ili ih trebam kpirat negdje unutar mape fara?
tnx :tomato:
EDIT:
napravio sam pizdariju, skopirao sam te ikone i obrisao menu kako si mi rekao, sad mi pise kad hocu u menuconfiguration error. Please contact your network operator or service center :adminrulz:
Anybody help, ne mogu mob koristit :cry: