Da prije niste radili sranja ovoga ne bi niti bilo.
Printable View
Da prije niste radili sranja ovoga ne bi niti bilo.
bas.
necu ici tako daleko pa upitati sto je ta cura radila tamo jer sam i sama znala ici na utakmice (doduse, nikada na sjever), ali bome cu upitati zakaj se nije sama maknula na vrijeme? zasto je uopce doslo do situacije da ti ili itko treci mora podmetati ledja da bi zastitio tu curu? a gle, nemres mi reci da se u roku milisekunda stvorila murija i stjerala vas na 25 m kvadratnih. tko se zeli maknuti, makne se na vrijeme. tko ne zeli izazivati, niti se ne gura na problematicnu tribinu. tim vise ne mogu shvatiti onog oca sa slike s curicom! kako mu je, pobogu, uopce palo na um voditi dijete na sjever na utakmici dinamo - hajduk? kaze moj muz "pa kad je to najjeftinija ulaznica"
a yebote! ak nemas para, onda si ne ugrozavas dijete na takav nacin nego mu kupis sladoled i zajedno ga lizete gledajuci tekmu s kauca. ili si ne kupis cigarete i pivu pa usparas za fakin kartu za drugu, sigurniju tribinu. sto taj otac porucuje svome djetetu vodeci ga medju navijace koji yebu roditeljicu mamicu il kome li god vec, da ne pricam o svim ostalim pogrdama, i bakljama i svemu! znaci, kaj, ljubav prema navijanju (ne to nije nit ljubav prema klubu, a jos manje prema nogometu) je veca od ljubavi prema vlastitom djetetu i djetetove sigurnosti? to je poruka?
nema smisla...
jednostavno nema smisla...
žalim vas što ste tako ograničeni...
recite što hoćete, istina se zna...
sutra je konferencija, zanima me baš odaziv...
čišćenje zagreba nije najavio nitko od nas, isto novinarska patka...
a taj, kako ti kažeš izbodeni dečko, je uz to što je bio izboden, bio i zaklan, boca mu je razbijena na glavi nakon toga, te polomljeno nekoliko rebara...
i da, bio je navijač...
ne mislim više ništa pisati...
svima želim sretan i ugodan život...
uz post jednog torcidaša...
post jednog Torcida... See Moreša:
Ogorčen sam...Zbog toga šta je ova tipkovnica jedini način da izrazim svoj bijes prema ovom bijednom narodu koji grca u tupilu maloumnih sadržaja kojima ih bombradira televizija i štampa. Recite mi da sam ovakav ili onakav , ali nakon jučerašnje rapidne intervencije svih iz vladajućeg vrha i stoke sitnog zuba koja će u 7 pohitati na birališta jer in je neko obeća 500kn božićnice ne želim ništa hrvatskom narodu nego truljenje i propadanje. Bojite se svoje sjene gospodo, toliko se bojite da čak ni u anonimnosti interneta niste u stanju mućnuti glavom i okaniti se bijednog konformizma.
Ne volim bad blue boyse, ali sam ponosan na njih. Ponosan na svaku njihovu reakciju od jučer jer su pokazali da su spremni ući u neravnopravnu borbu koja je osuđena na poraz. Jer nsu kao i ostali okrenuli drugi obraz. Svi volite laprdati o „bandi lopovskoj“ ali kad ste se trebali skupit ptred tom bandom i pokazati im šta mislite o njoj ostali ste doma..jer se bojite, jer vam je bila kiša ,jer vam je draže prošetati zagušljivim šoping centrom u nadi da ćete se nać u istih 7000 kvadrata sa nekim idiotom iz Big Brother kuće.
Sram me šta sa utakmice koja je završila u 22:00 sata u Zagrebu u Split stižem u 6:00 ujutro kao da razliku od 380km umjesto najmodernijim autoputom prelazim seoskim drumovima. Uostalom ovaj narod ni nije zaslužia ništa nego seoske drumove i blato do koljena. Jer treba čuvat svoje radno mjesto, treba raspravljat o trivijalnim temama s kolegama s posla, faksa ili iz škole. Jer ako ste drugačiji, čudak ste, želite „zamisli sramote“ mijenjat svijet , a to je danas najgora karakteristika ljudi umjesto motor pokretač. Bolje bit kurva iz reality showa nego u oblacima, jer ako si u oblacima loše ćeš proć. Za ideale ginu budale.
A posebno mi se sere od onih koji opravdavaju reakciju policije, ali bi kako kažu za svoju djecu klali. Poštujete umjetne principe naše „demokracije“ dok se oni tiču nekog drugoga. A kada se odnosi na vas svi ti principi nestaju. Kad prođete drugi put kroz crveno tada govorite da vam treba kazna od 2000kn, kad vam panduri upadnu na najnormalniju kućnu zabavu tada recite „jebiga kršim kućni red“. 70% Hrvata direktno krši neki od hrvatskih zakona ali svi su glavni u razapinjanju kada to radi neko drugi. Tako je i ovaj put stoko!
O Hrvatskoj policiji nema potrebe pričat. Pogledajte im lica, pogledajte kako govore, sjetite se prometnika koji vas zaustavljaju bez zubiju, bez vještine razgovjetnog govora. Sjetite se toga ako vas interventni policajci ( koji ako niste znali reketare kafiće i bave se ilegalno zaštitarenjem po noćnim klubovima raspitajte se(!)) nikad nisu udarili bez razloga. Mene jesu, jesu i 95% mojih prijatelja, shvaćam vaše nepoznavanje situacije ali ne shvaćam vaše licemjerje.
Što li je nego licemjerje zgražati se nad 3 kamena u gluho doba noći u nekom srpskom selu di niko živ nema ispod 70 godina, a istovremeno pričati o tome kako su navijači dobili ono šta su kroz prošlost zaslužili...Zar to onda nije ista stvar...Ako želite mlatiti navijače zbog Temišvara i Praga ( iako mnogi od njih nemaju veze s konkretnim situacijama) onda se nemojte čuditi kad neko jednako tako primitivan maltretira srpske penzionere koji nemaju veze sa bagrom koja je ovde klala i ubijala. Samo ****** mediji su rekli da je jedno poželjno a drugo ne..I tu završava svaka priča.
Niste u stanju misliti o osnovnim tekovinama građanskog društva kad vam portali i novine napune glavu. Spremni ste zazivati gole otoke, linč, krvnu osvetu....stoko balkanska. Zgražate se na „za dom spremni“ a oni koji su vam punili glavu bjesnilom 90-ih sada vas uče ponašanju. Nema što...
Uglavnom u skorom razdoblju želim vam šta više otkaza, šta teži život i šta više maltretiranja na radnom mjestu jer drugo ne zaslužujete a kad vam iz dupeta napokon dođe u glavu ( iako čisto sumnjam u to jer vam uvijek treba plemenski vođa koji priča glasno i smrdi po masnoj hrani i žestokom piću, a takvi su svoje ostvarili 90-ih i ne misle se maknuti s pozicija), želim da milicija baš na vama isproba vozila čija vam kupnja nije smetala i nove najšire ovlasti koje će dobiti radi vas hrvatski narode, jer vi nemate pojma o ničemu. Jer vi škole ne završavate( ako ih uopće i završavate) zbog znanja nego zbog sigurnog posla, jer ne čitate, ne slušate glazbu ne zanima vas ništa osim vlastitog dupeta. Sramite se!
Moj obraz je čist ali mi je neugodno dijelit zrak sa toliko onih koji su spremni klicati carevom novom ruhu...
Čekaj, ti si ponosan što si navijač i što se družiš sa "onima" sa sjevera koji trgaju stolice, pale baklje i sl???
To su za tebe pravi navijači?
oni koji psuju vlastiti igrače? (bez obzira na pobjedu/poraz)
oni koji rasistički vrijeđaju igrače?
oni koji vrijeđaju svog dopredsjednika?
oni koji misle da su iznad zakona?
oni koji misle su nedodirljivi jer "su upravu", a svi ostali nemaju pojma o nogometu?
To nisu navijači.
to nema ni N od navijača.
Ja volim gledat nogomet, volim doći pogledat koju tekmu.
ali upravo radi huligana, budala i imbecila (kao oni što su podacali stolice, koji su ozlijedili policajca) ne idem na utakmice.
Da je nema jedna Željezna Lady , svi bi ste vi "navijači" imali organizirani prijevoz za tekmu! (ali pravac Remetinac, a ne Maksimir)
Ti bi siguro bbbrljo da Dinamo ostane na Maksimiru, naravno, da se on obnovi?
Zar onakim životinjama treba stadion?
Ja bih na sjevernu tribinu stavio gustu mrežu i maknuo sve stolice.
Huliganima više od toga ne treba...
Ako će mo gledat realno, sami su si krivi što policija ide nja "navijače".
Meni je samo žao jadnog policajca. (nisu ni oni sveci, ali sigurno čovjek nije zaslužio petardu pod kacigu)
A ove huligane, na goli otok....
Na kojoj jebenoj ulici??= Citat =:
STVARNOST JE NA ULICI.
Stvarno nisu niti igrači, niti klub, niti predsjednici, niti presice, niti navijači...
Stvarnost je nešto sasvim drugo. stvarnost je da ljudi nemaju posla, nemaju novaca, da Hrvatska tone, da ovakvi neredi svrstavaju Hrvatsku u zonu opasnih zemalja.
Svetinja nije klub!!
Svetinja je nešto sasvim drugo.
Svetinja je ono što onaj policajac sad nema. Zdravlje.
Ako ste toliko složni vi pravi BBB-i, odite u bolnicu i posjetiti tog policajca!
Jer naravno, huligani nisu BBB-i.
(a ima hrpa ljudi koji su bili učlanjeni u Dinamo, i prije nego što si se ti bbbrljo rodio. ali oni rijetko dolaze na stadion, upravo zbog vas mlađih "navijača" koji mislite da ste Boga za muda uhvatili)
Ja se ispričavam svima zbog svakakvih izraza.
ali kad se nešto ovakvo desi, nemogu se kontrolirati.
Jer ima ljudi koji neznaju cijenit ljudski život, zdravlje.
Sloboda navijačima - da, ali u Engleskoj, Njemačkoj, Španjolskoj
"navijačima" u Hrvatskoj - organizirani prijevoz do Remetinca ili golog otoka na par mjeseci. (tako da normalni ljudi mogu doći na stadion. da ljudi mogu dovest svoju malu djecu na stadion, bez straga da će ih netko istući)
E, ovo si dobro rekao.
Ne kuzim zasto bas inzistiras sve gledati crno-bijelo. Vec sam ti rekao da ako se netko ne slaze s tobom, to ne moze nikako odmah znaciti da je medijski zatupljen i vjeruje sve sto mu se servira. Ustvari ne znam kako si uopce povezao to dvoje. Mozda je to cak i tocno za neke ljude, ali niti priblizno za sve. Ali eto, izgleda mi ne vjerujes ni ti ni vecina ostalih "navijaca"...
Isto tako, ako netko bas silom ide na mjesto gdje svi znaju da se dogadjaju sranja, onda se ne moze zaliti kad se sranja i dese, nego se moze u najbolju ruku pripremiti najbolje sto moze za sranja koja ce se SIGURNO desiti. Iskreno, ne vidim smisao komentara tipa "i izboden, i izmlacen, i boca mu na glavi razbijena", ispada kao da niste uopce ocekivali da ce se takvo sto desiti, iako se prakticki svaki put dosad desilo.
Kad ti kazem... Sto vise velicas svoj voljeni Dinamo i bracu navijace, to si manje vjerodostojan u tome, jer sve vise postaje ocigledno da stvari gledas iskljucivo iz svoje perspektive i ne prihvacas nijednu drugu.
Kao sto je Luna gore rekla, svekolika slika navijaca u RH je takva da ih vecina ljudi ne voli, a mnogi ih se i srame. Pa sad, ako ti bas zelis biti dio takvog cega i cak stovise ponositi se time, a budi, tvoj izbor. Vjerujem da sam vec bio rekao, ali eto opet: da sam ja na tvom mjestu, ja ne bi ni trenutka dalje provodio sa drustvom koje je na toliko zlom glasu, bar sto se tice vecine ostatka populacije, te bi bodrio i navijao svoj voljeni tim na civiliziraniji nacin. Pa nema te vjere i tog ponosa koja bi meni neku takvu prilicno apstraktnu i relativnu stvar kao sto je navijanje i nogomet stavila ispred vlastitog zivota!
mene brine nezaposlenost.
mene brine smijurija od pravne drzave.
mene brine milinovic.
mene stosta brine. i ne vucem zakljucke iz medija, vucem ih iz svog zivota, iz zivota ljudi koji me okruzuju. i sorry, da, to mi je najbitnije. jes, gledam na svoje dupe, sto ne znaci da me ne zaboli kad mi strada dupe nekoga koga znam.
i ne, te se stvari nikako ne mogu usporedjivati s ovime sto vi radite. za sto se vi, pobogu, borite? prkosite muriji, pardon, interventnim jedinicama jer vam represiraju baklje?! kaj bi vi, da vam dopuste baklje, jer ste vi svi savrseni i nepogresivi i vama se ne moze dogoditi nestrucno rukovanje? takvo "navijanje" je sigurno okruzenje za ikoga, a da ne pricamo za 12ogodisnje dijete? sto si vi, pobogu, umisljate i dopustate? tko ste vi? sto ste ucinili za svoj klub, za svoj grad? drzavu u krajnjoj liniji? nista, osim veeeeelike ogromne sramote!
mene doista nije briga sto se tocno dogodilo niti koji ce mediji i na koji nacin to prenijeti. zna se sto se dogodilo. zna se da murija, pardon, interventne postrojbe nisu krenule mlatiti dedu od 70 godina. jasno je kako sve takve stvari krecu. i samim time jasno je tko je krivac, tko je iscupao i bacio prvu solicu i tko je upalio onaj fakin top i ranio policajca.
a zasto se to desilo? zbog sacice (no, jasno je i to da se ne radi bas o sacici ljudi, uvijek je vise takvih, svi su hrabri u coporu) huligana i divljaka koji si uzimaju za pravo devastirati i sramotiti moj grad, nas grad! zasto bojsi ili ikoja udruga navijaca staje iza takvih? zasto se i sami ne bore protiv huligana? aj vondr.. jes, da, opet se ponavljam, uvijek je murija kriva. nikada navijaci. nikada. vjerojatno je bas murjak iscupao tu prvu stolicu i zakurio je. ma urota. zavjera protiv navijaca
rofl
ako zelis biti altruist, ako te zauzimanje za druge toliko ispunjuje, onda brate idi radi po bolnicama, domovima, azilima za zivotinje. nesto sto doista znaci i doista se cijeni.
jer ne, nitko s imalo zdrave pameti nece cijeniti altruisticko podmetanje ledja pod pendrek u svrhu obrane onoga tko, ako vec ne sudjeluje u huliganizmu, isti podupire. da ne podupire, maknuo bi se.
Narod bez kruha i na rubu plača, a oči se mažu "PROBLEMOM NAVIJAČA"!?
http://www.youtube.com/watch?v=TRR9-...layer_embedded
OMG!
Pa kaj si ti tolko ogranicen da nemres shvatit da su BBB-i [ne svi, ali 99,9% njih] huligani?
Neobrazovani tipovi, bez posla i nekog zivotnog cilja!
Reko si da vi imaate neke svoje "ciljeve", pa ajde daj mi 1 KONKRETAN cilj?
Vi ste to sranje napravili iako je Dinamo posto prvak Hrvatske??
Pa koji je vama k**ac??
Da, sutra na toj konferenciji ce se "pokazati" VASA "istina", a to ce bit nesto poput ovog:
"Dok smo mi "mirno" navijali, pjevali dinamovu himnu bez ikakvog vrijedjanja i slavili osvojeni naslov Dinama sa 1(??) bakljom, na nas su se sjurili krvozedni interventni policajci sa namjerom da nas sve strpaju u bolnice na iducih 3 mj"
Daj mi sam nekaj objasni, na videu na Indexu, ja tamo vidim malo vise od 1 baklje..
Ma ja jos uvijek stojim pri svom misljenju:
Neka Udruga BBB-a, izda popis svih svojih uclanjenih navijaca i to preda policiji!
Kada se itijedan problem ili incitend dogodi, a da su neki od tih ljudi vezani uz to, treba ih se strpat u Remetinec i ostavit da trunu...
Na maksimiru se treba izgraidt jedan fini zeljezni kavez, na sjevernoj tribini, tak da nitko nemoze pobjec.
Tamo se trebaju stavit SAMO ti navijaci BBB-a, ako se dogadjaju neka sranja, policija nek uzme gumene metke i deri dok svi nisu na podu..
Pa ce vidjet oni ko je tu "Bog i batina" i koga se tu treba bojat..
Jel ocito debili mogu ucit samo iz batina.
toliko koliko vjerujete novinama...
pod vizir se policajcu ne može ništa ugurati, zato ga i ima...
a nitko mu nit ne može prići da bi mu gurnuo išta pod vizir...
a, da mu je "topovski" eksplodirao ispod vizira, kako svi policijski navodi govore, ne da mu ne bi ništa ostalo od oka, nego mu ne bi ništa od glave ostalo...
stoga, vjerujte i dalje novinama i policiji...
a za sve koji vole engleze, nijemce i španjolce:
Engleska:
http://www.youtube.com/watch?v=0szO5vkFgFs
Njemačka:
http://www.youtube.com/watch?v=ZA_fr...eature=related
Španjolska:
(točnije, portugal, liga uefe)
http://www.youtube.com/watch?v=FyzMueKPbVU
treba li još?
i, zabranjen je posjet Udruge navijača Dinama ozlijeđenom policajcu... ;)
Stvaro si našao članak :rolleyes:
U kojemu "pisac" sam sebi uskače u usta.
Srcedrapajuća sloga "navijača" klubova koji "se mrze"... U kojoj su sami protiv cijelog tupog svijeta.
Oni, tako mudri, ustrajni i spremni za ustanak.
U članku se govori kako su hrabri ustati protiv policije, spominje se rat i ogorčenost zbog stanja u državi- koji nemaju nikakve veze sa "prosvjedom" "navijača" koji su "ušli u neravnopravnu borbu"...
Cijeli članak zvuči kao neki predgovor za ulazak u rat ili revoluciju ;D
Da, mijenjati svijet i uništavati svoji imovinu, živote svojih ljudi je isto.= Citat =:
Jer treba čuvat svoje radno mjesto, treba raspravljat o trivijalnim temama s kolegama s posla, faksa ili iz škole. Jer ako ste drugačiji, čudak ste, želite „zamisli sramote“ mijenjat svijet , a to je danas najgora karakteristika ljudi umjesto motor pokretač.
Ovo za radno mjesto mislim da ne treba ni komentirati.
Ako primjenimo istu logiku na station... Treba ga srušiti, ako ga sami huligani ne devastiraju do kraja.= Citat =:
Sram me šta sa utakmice koja je završila u 22:00 sata u Zagrebu u Split stižem u 6:00 ujutro kao da razliku od 380km umjesto najmodernijim autoputom prelazim seoskim drumovima. Uostalom ovaj narod ni nije zaslužia ništa nego seoske drumove i blato do koljena.
Malo statistike kako bi zvučalo pametnije...= Citat =:
70% Hrvata direktno krši neki od hrvatskih zakona ali svi su glavni u razapinjanju kada to radi neko drugi. Tako je i ovaj put stoko!
Kao što je Luna napisala- kada su huligani priznali da su oni krivi?
Da, rat i utakmica koja odlučuje o trivijalnoj stvari su ista stvar.= Citat =:
Što li je nego licemjerje zgražati se nad 3 kamena u gluho doba noći u nekom srpskom selu di niko živ nema ispod 70 godina, a istovremeno pričati o tome kako su navijači dobili ono šta su kroz prošlost zaslužili...Zar to onda nije ista stvar...
Prije nego što netko napiše da nije trivijalna, neka malo razmisli o "uspjesima" naših nogometaša (čast iznimkama, bilo ih je- ali da ih se izbrojati na prste).
A pisac je Švicarac?= Citat =:
Jer vi škole ne završavate( ako ih uopće i završavate) zbog znanja nego zbog sigurnog posla, jer ne čitate, ne slušate glazbu ne zanima vas ništa osim vlastitog dupeta. Sramite se!
Moj obraz je čist ali mi je neugodno dijelit zrak sa toliko onih koji su spremni klicati carevom novom ruhu...
Ma, presmješan tekst...
Malo nabrijavanja, generaliziranja, izmišljene statistike, vrijeđanja (svog) naroda (a time i samog sebe), optuživanje za licemjerje, tužaljka na opću situaciju (koja nema veze sa navijanjem), zatim malo vrijeđanja, preuveličavanja, uzdizanja samog sebe (i svoje "ekipe") i imamo odličan članak protivan "onima koje nam plasiraju i u koje slijepo vjerujemo"- isti stil, samo s druge strane.
Ma, neću više ni komentirati ovakve stvari...
A taj policajac je sigurno sam stavio petardu ili što već na oko kako bi mogao vas okriviti...
ooodlicna opservacija
dok ja muku mucim s cinjenicom hocu li sutra imati posao, hoce li moja obitelj imati za kruh i krov nad glavom, hocu li ikada moci imati djecu obzirom na stanje u drzavi, neeeeeee, ja bih trebala progledati i vidjeti da je nas jedini problem represija navijaca i da ce nam svima biti miljon puta bolje cim se njima dopusti.. cek, a sto ono? baklje? trganje i devastiranje? neredi?
i da, za sve su mediji krivi. i murjaci, neizostavno.
cionn, pripazi na rijecnik. ne bi volio da tebi netko dijeli takve epitete, jel tako? spustanjem rasprave na takav nivo ne postizes bas nista, osim sto potenciras kaznu!
OMG...ja ne volim ovaj dio foruma...niti postam ovdje...ali ovaj lik. Pa jesam li to samo ja ili ovo i ostalima zvuci kao da je gospodin procitao svezak knjizica dzepnoga formata sa pametnim izrekama i citatima, pa ih onda onako nasumce pobacao medju impresije koje su u njemu izazvala ucestala javljanja iz Big Brother kuce i vijest o razvodu Sandre Bullock. U usiljenom nastojanju da nas pokrije tezinom svoje alegorije fantoma u drustvu, frajer uspjeva samo zato jer prakticki svakom rijeci hiperbolizira nasu odredjenost rudimentarnim. On je izoliran...ne zato jer ga je drustvo izopcilo, nego zato sto shvaca da sa ogranicenjima koja on ima u glavi, nikada nece moci svoje ja plasirati "na trziste" na drugi nacin osim pokojom zapaljenom stolicom ili losim proznim pokusajem, kojega ce netko istih nazora, citirati kao dirljivu personifikaciju.
Cini mi se zadnjih par godina da su nogomet, "sedma noc" reality like show - ovi i Thompson jedino sto doista moze potaknuti ljude na raspravu. Pa imaju li ljudi nesto pametnije na sto ce utrositi vrijeme od jeb***** social networking - a, gdje se o razlicitim stvarima uvijek raspravlja na isti nacin?
Osobno nogomet mrzim, a mrzim i sve vezano uz njega. Ne daj boze da jednoga dana imam dijete i odluci se baviti "tom prekrasnom igrom". Jedino sto moze biti gore od toga (pod uvjetom da je zdravo) je da zavrsi na igli. Sto je okruzenje provincijalnije to osjetljivost na "nogometna" pitanja kao i nogometni ekspertizam brze raste...negdje tamo od trecih do cetvrtih liga, gotovo eksponencijalno. I nikome nije jasno da cemo dati jos 130 milijuna ili koliko vec kuna u maksimirski ili bilo koji drugi stadion, novi ili stari...dati cemo to zato sto ce to za janjcem, masni i zamazani do laktova dogovoriti, bas oni na koje se ovaj momak u citatu zali, samo sto on se shvaca koliko im je slican. Budimo realni...nogometasi su "americki" san na balkanski nacin...prakticki nepismeni, bez skole, bez pretjerano mnogo radnoga vremenama (u domacim klubovima), a voze prave pile, pod jaja bacaju manekenke i sto pozele...zive u elitnim kvartovima...cine i posjeduju sve sto i dileri i mafijasi, koji su ultimativni uzor hrvatskom zelenilu, samo na legalan nacin. I zato ili cemo se pomiriti da zivimo u takvome okruzenju, jer je onih pet polupismenih i masnih slika nasega drustva, i prestati cangrizati oko para koje su utucene u stadion...ili jednostavno odselite iz hrvatske i zapocnite svoj zivot u naprednijem drustvu, jer drustvu da evoluira treba minimalno 50 ak godina, ali usput pripazite jer vam naprednija drustva rade isto sto i ovo nase samo "sa vazelinom".
Osobno...nogometnim klubovima u RH ne bi dao niti lipe, niti na drzavnoj niti na lokalnoj niti na bilo kojoj drugoj razini. Ulaganje u nogomet kao sport, kroz sponzorske ugovore, dvostruko bi oporezivao, jer je nogomet sport koji generira aktivnost bolnu za drustvo, neposredno unistava legalno stecenu imovinu i narusava ugled drustva, pa da vidis kako bi pao interes sponzora za ovaj sport, a shodno tome i primanja "nogometnih zvijezda u hrvata". Novac koji se sada ulaze u nogomet pre namijenio bi radje za proucavanje migracija rakova pjescara i ocuvanje jadranske medvjedice, koju nitko nikada nije vidio, nego da ga dam ovim karakterima, koji ga sada primaju.
Mislio sam jos...ali tek sam sad skuzio koliko sam napisao i na sto sam potrosio 10 ak minuta svog zivota...pa necu vise.
luna, onaj otac s curicom je bio na istoku...
brine te sve to?
a gdje ste svi bili kad je trebalo prosvjedovati?
lako je preko face-a ući u grupu, ali kad treba izaći na ulicu, onda je to teško, teško se maknuti iz fotelje, ...
svi krećete od prve stolice...
a tko kreće od prvog pendreka kojim je policajac udario na istoku?
jel itko krenuo od toga?
pogledajte video koji je @l@n stavio, pred kraj je opisano postupanje policije kada se upali baklja...
cionn, kao prvo, nikog nisam vrijeđao, što tebi ne daje pravo da vrijeđaš mene i moje prijatelje...
ne, nisu svi debili i seljačine...
niti njih 99,9 %...
velika većina nas ima posao, ima završen faks, i nisu neobrazovani tipovi bez posla i životnog cilja...
da, vidio si više od jedne baklje...
ali to nije bio razlog njihovog uletanja na tribinu...
razlog je bila jedna baklja na istoku...
a svima vam želim da prođete isto...
oćeš reć da se sam ozlijedio?
oni tobože navijači (a.k.a sramota Hrvatskog društva) nisu mu se niti približili??
Sve je to samo inscinirano, da vi "navijači" ispadnete krivi???
ma daj molim te...
Da, znam kakvi su "navijači" bili u Engleskoj, znam kakvi su bili "navijači" u Njemačkoj.
Navijači pod navodnicima, jer su to isto bili huligani.
ali pogledaj malo sad stadione u Engleskoj, u Njemačkoj!!
64000 ljudi bodri Bayern, bez obzira gubio ili dobivao tekme!! svaki put im je stadion rasprodan.
Navijači mogu osjetit kako se navijači znoje koliko blizu sjede svojim igračima (i u Engleskoj i u Njemačkoj)
Imao je jedan čovjek pravo kada je rekao: oni bejzbol boysi su budale (misleći pritom na bad blue boys-e )
PS: ako ti tako dobrovoljno podmećeš leđa da zaštitiš nekoga (kako si sam rekao), čemu oniš teleskopsku palicu???
da bi se osjećao jače?
Toliko o tome...
Nisu navijači nikad krivi, ali imaju svakojake "sprave" s kojima mogu pošteno ozlijediti druge...
I da, di je frikin hvala gumb, da se zahvalim tu na neke postove, jer ljudi stvarno mudro zbore (Ravilov, Luna i ostali) .
:respect:
za ovo imaš ćevape i pivu (ili više njih)!
Nisam niti ja tebe nikako vrijedao.
To sto si se ti prepoznao pod tim da su BBB-i ono kaj sam gore naveo, nije moj problem :/
Govorim iz iskustva.
U mom kvartu [Trnsko] ta tvoja Udruga ima tam neku kancelariju i znam kakvi ljudi tamo "rade"..
Bio sam hrpu puta na tim tekmama Dinama i vidim kakvi ljudi tamo dolaze..
Jednostalno im pise u faci "Ja sam luzer"..
Opet ponavljam, ne svim, ima iznimki.
Al daj mi reci, koji civilizirani i kulturan covjek bi se dero na utakmicama J*bem vam m*ter i slicne stvari da sad ne nabrajam??
Svaka cast onima na zavrsenom faxu, ja smatram da ljudi koji su taj level obrazovanja zavrsili da bi trebali biti pametniji, al opet, trebali :/
Bio sam na 100% vise tekmi vani [u inozemstvu] nego ti na Dinamo- XXX.
I znam kaj se naziva odlicnim navijanjem i koji su to navijaci..
Recimo kada sam bio na tekmi Arsenala, tamo je neki njihov navijac napravio neko sranje, ugl nije bitno al nekaj je napravio.
Znas kaj mu se dogodilo??
Nije ga policija ni pipnula, nego su ga prebili NJEGOVI sunavijaci i dobio je zabranu dolaska na 3 tekme Arsenala!?!
Ajde da to vidim isto i od BBB-a i odma mjenjam svoje misljenje!
man utd
http://www.youtube.com/watch?v=gIfgE...eature=related
barcelona
http://www.youtube.com/watch?v=si641o4iUJY
za ovo dvoje ostalih kaj si naveo nisam našao ništa tog obujma kao ovo...
a ne znam otkad su sportinh, hertha, atletico madrid žnj klubovi, ali ok...
moj naklon za ovo.
ja ne zelim da moje pare odlaze za stadion koji se sustavno i opetovano unistava od onih koji se nazivaju navijacima
ja ne zelim da moje pare odlaze za lokacije u gradu koje oni koriste u ime udruge koja po pitanju sprecavanja unistavanja ljubljenog im maksimira ne cini AMA BAS NISTA! ako vec nije u redu prejudicirati da ga i sami ne unistavaju..
ja ne zelim da moje pare odlaze za brazilce i afrikance i koga li vec sve ne a da sama, iako sam obrazovana i radno sposobna te aktivna, nemam uvijete za NORMALAN zivot. uostalom, cemu da ih placamo, kad ih ljubljeni navijaci ionako caste izrazima pred kojima bi se valjda i hitler zacrvenio!
to su MOJI NOVCI! steceni mojim znanjem, mojim znojem i mojim trudom! i ne, ne zelim ga davati vama, "navijacima". ne zelim! eto! sad vas i ja represiram!
i jos da ti, brljo, odgovorim, ja NISAM pobornik rjesavanja icega nasiljem niti masovnim prosvjedima, jer se takvi u nasilje uvijek pretvore. ja nisam clan grupa na fejsu za koje me prozivas. to sto dijelim nezadovoljstvo stanjem u drzavi ne znaci da sam po difoltu pobornik nasilnih mjera, da cu hrliti na ulicu i gadjati politicare ili ikoga ne znam cime. milinovicu bih svasta bila u stanju napraviti, al gle, necu. jer bih time degradirala jedino i iskljucivo sebe!
i kad mi vec zelis da prodjem isto, komotno ti mogu reci da sam to spremna proci za obitelj i dijete. a ne za one koji unistavaju I MOJU imovinu u ime.. ne znam nit ja u ime cega. dinama sigurno ne!
http://www.zagrebancija.com/hr-aktua...iti-sin_303489
dana na dnevniku svjedočanstvo tri cure koje su dobile batina...
@ cionn
dečko koji je smirivao ekipu, danas ima razbijenu glavu od pendreka, točno posred čela...
ma nee... najbolje da onda sa svima ovako otvaramo vrata http://www.youtube.com/watch?v=E4GDr...layer_embedded :mad:
Man. Utd.-ov video ti ne drzi vodu, star je preko 3 god..
ja te trazim da mi nadjes ovak neki sad od ove godine fajt od tih elitnih klubova
Makar i ja kazem, ni ja nevolim Hrvatsku policiju..
I oni su korumpirani do bola i imaju svakavih stvari koje se zatuskava i nikom nista..
EDIT: Jel imas mozda ful snimku onog udarca policajca na onog navijaca koji je mirno sjedio na tribini??
ne drži vodu jer je star preko tri godine?
znači, nije se dogodio? ;D
nije video, ali je članak...
http://www.timesonline.co.uk/tol/spo...cle6893069.ece
j*** te cionn... pogledaj ovaj pa ces vidjet kad pale interisti u polufifnalu lige prvage, bayernovi isto u LP... pa ne ulaze drotovi i ne lupaju sve od reda... :mad: http://www.youtube.com/watch?v=TRR9-...layer_embedded
Ne, ne kazem da se nije dogodio ali tada nisu bile ovako stroge kazne!
Da se sada toako nesto dogodi, na*ebo bi klub, udruga i navijaci..
A klub ne zeli imati divljake za navijace..
EDIT: ma nema sanse ovdje objasnit nekaj...
Jednostavno svako ima svoje misljenje i tocka, iskomentirali smo svoje, svako je svoj stav izjasnio, branio ga i tesko da ce netko poslje ovog promjenit misljenje...