ne ne. :nono: .. moraš gledat, inače nije zanimljivo...
Printable View
ono prišivanje šake kod veterinara je nevjerovatno realno...
pogotovo riganje nakon operacije uz držanje u zraku ruke na kojoj se vidi samo šav oko zapešća, bez ikakvih zavoja, imobilizacije... a možda kost i nije bila slomljena?
kad bi tak gledao onda bi primijetio da je skoro pola serije nerealno
ma je**s nerealnost drama je serija ;)
čovječe a koja bi bila zanimljivost gledati nešto realno...pa nije dokumentarac, to je gluma...jučer je bilo jebeno
jel ima koja dobra dusa da mi sprzi od 16. serije 2. sezone pa do kraja te sezone..te mi fale..a neda mi se cekat ove na RTl-u..
ako os mogu ti ja staviti da mi se skida veceras...
da hihihhihihi
jel znate kaj za 3. sezonu kad će biti puštena na download
mislim da su poceli malo pretjerivati s epizodama, nakraju će doći duhovi, vještice i ko zna kaj ne... malo po malo se pretvara u sapunicu
A cuj, vidjeli su da je serija turbo turbo popularna i sad ju zele sto vise produziti.
- - -
Pogledaj samo Seinfeld, serija koja je pocela kao nebuloza, iz dosade, htjeli su snimati svoju svakodnevicu, i sad je jedna od kultnih serija, i jedan od najplacenih glumaca
- - -
Kad ide, onda pokusavaju da ide dok ne iscrpe sve moguce ideje
ali nadam se da nece produziti ni sam neznam koliko, ali ako naprave dobru pricu, sve je moguce.
pogledaj samo 24h
svaka sezona je zasebna, ali uvijek se nadovezuju na nesto iz prosle sezone.
no, ovo je totalno drugaciji format price, ali cuj, sigurno da imaju vise profesionalaca i visoko placenih ljudi koji bi trebali smisliti priču koja bi bez problema trebala pratiti nastavak dosadasnjih sezona, samo kazem, da ne odlaze u krajnost, jer bilo bi stvarno uzasno za takvu seriju koja je stvarno jedna od najboljih, da ju zaseru kako ti kažes s duhovima i sličnim nebulozama
a jesam se raspisao, nemam pojma koji mi je :hm:
u americi će se emitirati na jesen
http://www.fox.com/prisonbreak/
a joj pa nisu normalni tko će to dočekat ja hoću sad!! dar prvu epizodu!!!! da znam kaj je u tom zatvoru
3 sezona se nije počela ni snimat još a ti bi gledo već.
nije nesto serija, bilo bi bolje da su prvi dio serije lijepo dovrsili..jer scene u zatvoru su bile ako napete, i to cijelo vrijeme napeto.. ovaj drugi nastavak je preso vise u komercijalu tako da vise nema veze s vezom, a vidjet cemo to ce it u 3 dijelu, fkat svaka cast onome ako u 3nastavku uspije nadmasiti 1dio sezone.
Ova serija fakat prelazi u krajnost....kak je jadno zavrsilo....
Dugo nije bila ovako dobra serija pa bi volio da ga ne zaseru a kako su krenuli sve je moguce...
e ako sam ikad u zivotu gledao gluplju seriju stvarno neznam......
sta mi sad godinu dana trebamo cekati da nam kazu kako je zavrsilo , a ne cekaj malo jos se snima znaci nije se ni zavrsilo ......
sjecam se santa barbare od 10 k epizoda.
iskreno povraca mi se na ovakve serije...
Pa jos uvjek je serija zanimljiva ali vec zamisljam kakav ce kraj bit...
jel danas bila zadnja epizoda??? demit.... propustila sam kraj :-/ baš sam panjina.
sutra navecer je repriza obje epizode oko 23h...
Kaj nije danas u pola 1?
nisi previse propustila , ona treba ubije mafijasa nekog, i umjesto nje onaj mali ode u zatvor, a ta treba i njegov stariji brat slobodni ostanu ...
e da u tom zatvoru ima svakakve bagre izmedju ostalog onaj njihov glavni cuvar iz zatvora u ameriki ....:loco: :wtf: :suicide:
:gimmebeer: