To bi bilo super
Printable View
To bi bilo super
Reci mi molim te da se šališ. 3G mreža HTa je ionako preopterećena... kako će sada tek biti kad se i tele2 korisnici budu mogli služiti njom... doslovno svaki poziv će pucati nakon par minuta, te će biti još više "tko-me-zvao" poruka... ne sviđa mi se ovo uopće
ne šalim se :-)
nešto će vjerojatno iskombinirati da neće dolaziti do pucanja veza
i ako se mene pita to im je jedan veliki potez
Posebne ponude
Od 28.1.2013. godine uvodi se jednokratna pogodnost od 30 minuta unutar mreže na posebnim prepaid govornim start paketima koji će biti dostupni za kupnju na Tele2 prodajnim mjestima.
Korisnici koji u razdoblju od 1.3.2013. do 31.12.2013. kupe bon od 25, 50, 100 ili 200 kn na Tele2 webshopu ostvaruju pravo na 25% dodatnih bonus kuna za kupnju bona od 25 kn, 50 kn, 100 kn i 200 kn. Tako za bon od 25 kn korisnik ostvaruje dodatnih 6,25 kn bonusa, za bon od 50 kn dodatnih 12,5 kn bonusa, za bon od 100 kn dodatnih 25 kn bonusa, a za bon od 200 kn dodatnih 50 kn bonusa
Korisnici koji podnesu zahtjev za prijenos broja u razdoblju od 8.8.2013. do 30.11.2013. i koji postanu novi Tele2 prepaid korisnici govornih usluga ostvaruju pravo na 50% bonus kuna za prvu mjesečnu nadoplatu od 50 ili više kuna, 3 kalendarska mjeseca od aktivacije SIM kartice, sukladno Uvjetima korištenja. Pravo na isto promociju ostvaruju i ostali novi korisnici koji postanu novi Tele2 korisnici govornih usluga od 23.08. do 30.11.2013. (redovni novi korisnici i korisnici koji prijeđu s pretplate na bonove), sukladno Uvjetima korištenja.
Od 28.09.2013. do 31.12.2013. korisnici koji posljednjih 31 dan nisu ostvarili naplatni odlazni promet dobit će ponudu za 20% dodatnih kuna na račun ako obnove račun bonom od 25, 50, 100 ili 200 kuna u roku od 5 dana. Korisnici koji posljednjih 61 dan nisu ostvarili naplatni odlazni promet dobit će ponudu za 50% dodatnih kuna na račun ako obnove račun bonom od 25, 50, 100 ili 200 kuna u roku od 5 dana, a korisnici koji posljednjih 91 dan nisu ostvarili naplatni odlazni promet dobit će ponudu za 50% dodatnih kuna na račun za sljedeće tri nadoplate, ako obnove račun bonom od 25, 50, 100 ili 200 kuna, u roku od 5 dana prvi put, te do kraja godine drugi i treći put.
Korisnici koji aktiviraju prepaid govornu SIM karticu iz posebne promocije „S-Box“ od 24.09.2013. do 30.11.2013. ostvaruju pravo na promociju „50% više“ na način da za šest nadoplata računa bonom od 50 ili više kuna u 12 kalendarskih mjeseci od aktivacije SIM kartice ostvaruju pravo na 50% bonus kuna. Bonus kune dodjeljuju se jednom u kalendarskom mjesecu za prvu nadoplatu od 50 ili više kuna.
Od 01.10.2013. do 31.12.2013. na Tele2 prodajnim mjestima u Slavoniji (u sljedećim gradovima: Beli Manastir, Daruvar, Donji Miholjac, Đakovo, Garešnica, Kutina, Nova. Gradiška, Našice, Osijek, Pakrac, Požega, Slatina, Slavonski Brod, Valpovo, Vinkovci, Virovitica, Vukovar i Županja) bit će dostupna sljedeća 2 mobitela s posebnom promocijom:
Cjenik je važeći od 31.10.2013. 13/55
1) Alcatel Tribe po cijeni od 396 kuna uz prepaid govornu SIM karticu s pogodnosti u vidu dodatnih 396 bonus kuna natrag na račun, po 33 kune tokom 12 mjeseci od dana aktivacije SIM kartice pri čemu se mjesec u kojem je aktivirana kartica broji kao prvi, uz uvjet nadoplate računa bonom s 50 ili više kako bi se ostvario mjesečni bonus . 2) Alcatel One Touch S'Pop po cijeni od 660 kuna uz prepaid govornu SIM karticu s pogodnosti u vidu dodatnih 660 bonus kuna natrag na račun, po 50 kuna tokom 12 mjeseci od dana aktivacije SIM kartice pri čemu se mjesec u kojem je aktivirana kartica broji kao prvi, uz uvjet nadoplate računa bonom s 50 ili više kako bi se ostvario mjesečni bonus .
Korisnici koji aktiviraju prepaid govornu SIM karticu kupljenu u dm-u ostvaruju pravo 512 MB jednom mjesečno tokom 6 mjeseci uz uvjet nadoplate računa bonom s 50 ili više kuna.
Ne znam kako, ali nakon uplate bona vrijednoga 50 kuna dobio sam 25 + 25 + 12.5, tj. još 62.5 kn!
Ja sam isto dobio 2x po 25kn
TELE2 SADA JE APSOLUTNO NAJPOVOLJNIJI!
Korisnici koji nadoplate račun bonom putem Tele2 webshopa i na Tele2 prodajnom mjestu od 29.11.2013. do 31.12.2013. ostvaruju pravo na 100% bonus kuna.
pa to ima i HT..
Tele2 je svemirska kategorija za HT!
Za 1 GB prometa i 1000 minuta prema svima (bez ograničenja prema Vipnetovim brojevima) u Tele2 plaćaš 35 kuna (Simpa 50 kn).
Usto stari korisnici imaju dodatnih 50 posto bonusa.
Tako sam ja za uplaćenih 100 kn jučer dobio 250 kuna (150 kn na glavni i 100 kn bonus-račun).
Ne zaboravi da tele2 nema neograničene sms a to je na simpi prednost jer se ne moraš zafrkavati aktivacijama za 5/10 kn dodatno... nemaju još svi whatsapp-e itd.
Za što se mogu koristiti kune sa bonus računa?
objasni mi po cemu je to "svemirska kategorija" (sto god to znacilo)? tu za 50kn dobijem jos i neogranicene poruke, normalnu korisnikcu sluzbu, poslovnicu gdje mogu otici i jebati nekom mater ako nesto ne valja i rijesiti problem, a ne kao mafija u tele2 koja se skriva iz jadnih ljudi koje rade u SZK ili poslovnicama i nista ti ne mogu rijesiti i pomoci. a da ne pricam o jadnom signalu na moru i u Lici gdje imam vikendice. bio sam ravno 6 godina na tele2, u 2 godine na HTu sam se preporodio sto se tice usluge i kvalitete.
Da, HT toliko je napredniji, a onomad je dva dana bio bez signala, što je nezapamćena sramota prema kojoj su i gafovi u Tele2 mila majka. I apsurdno je pozivanje na rad službe za korisnike kada su one očajne u svim operatorima. Jasno, ona je u Tele2 najgora, ali HT-ova i Vipnetova gotovo da nimalo ne zaostaju jer su se drastično srozale u zadnje vrijeme.
Domaće je domaće!
http://www.smsaj.com.hr/
http://smsaj.me/
Za sve što vole mladi: uspostavu poziva, kao i za poruke i pozive u domovini.
Pa poanta i jest u tome da si na tele2 fleksibilan,tj NE MORAS kupiti dodatne pakete ako ti vecina kontakata ima Whatsapp il sl MoiP aplikacije.Ja uopce ne mogu zamisliti kako bi mi bilo koji drugi operater mogao biti privlacan,jer ovdje na selu u juznoj Hrvatskoj,konstantno lovim Hsdpa minimalno 4 Mbps.A fiksni Dsl od drugog operatera,jedva 1,5 Mbps.
Oprez!
Promocija Zauvijek (50 posto bonusa koji sjeda na glavni račun) prestaje ako kojim slučajem završite na osnovnoj tarifi i onda prijeđete na neku od aktualnih!
zna li tko što treba upisati pod verifikacijski kod kad se kupuje bon? ja taj kod nigdje ne vidim!
ja imam običnu karticu i na poleđini nema nikakvih brojeva
Koju karticu imaš? Na nekom karticama (AmEx) je taj broj naprijed.
Ako broja doista nema, tom karticom nije moguće plaćati online.
Maestro
Ove tele2 promocije za kupnju bona koje su trenutno od 100% bonusa i to., dali to vrijedi isključivo samo za kupnju preko tele2 naslovne stranice? ili vrijedi i za kupnju putem drugih online sustava ili linkova? ...npr na Moj tele2 ili internet bankarstvo i dr.
1. Tele2 prepaid korisnik (osim korisnika mobilnog interneta i stare tarife Pričalica) koji kupi bon od 25, 50, 100
ili 200 kuna od 29. studenog 2013. do 31. prosinca 2013. u Tele2 webshopu uključujući aplikaciju Kupi bon i
na prodajnom mjestu Tele2, te Tele2 prepaid korisnik kojem Tele2 pretplatnik nadoplati 50 kuna na račun u
razdoblju od 04.12.2013. do 31.12.2013. putem usluge SMS sponzor, te Tele2 prepaid korisnik koji od
08.12.2013. do 31.12.2013. kupi bon putem bankomata i e-bankarstva ostvaruje pravo dodatne bonus kune.
Da li to znači samo u tele2 centru ili može na drugim mobitel dučanima.Kupio sam u trafici bon od 50 i nisam dobio dodatne kune
@morski vuk Prema onome sto kod Slavonija pise samo webshop,applikacija "Kupi bon",kad pretplatnik uplati i "prodajno mjesto Tele2" sto bi ja shvatio kao Tele2 centri.
I ne znam da li znas da dodatne kune mozes vidjeti samo na *150#
Ja sam kupio u Tele2 centru i tamo su mi rekli da vrijedi za kupnju kod njih i to ne ako kupiš bon, nego ti oni moraju uplatiti.
Inače, nisi mnogo propustio... Naime, postoji tu nekoliko "caka": bonus na računu vrijedi, tj. možeš ga iskoristiti u roku od mjesec dana od uplate bona i to TEK NAKON što potrošiš sav ostali iznos na računu. Poslije mjesec dana neiskorišteni bonus nestaje. I, da, ne možeš ga koristiti za data promet... Moguće je da postoji još začkoljica.
Uglavnom, istekao mi je račun pa sam trebao bon ionako, inače se ne bih uopće zamarao s ovom njihovom krasnom akcijom.
Flow ne govori istinu, bolje nazovite službu za korisnike!
FlowBlow govori istinu, a ako je u ovome što sam napisao nešto pogrešno, onda istinu ne govore u Tele2 u Arena centru i u Avenue Mallu, bio sam u oba i u oba su mi rekli isto ovo što sam napisao. Ako ti znaš istinitiju istinu, zašto ju ne napišeš?
Usput budi rečeno, nemam deset godina da bi mi bilo zabavno lagati po forumima, a za ove u SZK nisam siguran.
Ne govoris istinu jer kod mene troši prvo bonus. Uplatio 100kn i evo još uvijek imam koliko i nakon uplate, a zovem u saljem poruke. Ovo da vrijedi mjesec dana je tocno, a za Internet Internet promet ne znam, nisam ni probavao.
Meni se također troši prvo bonus za sms i uspostavu poziva. Smart tarifa mi je aktivirana sa glavnog ali mi ovo troškovi idi sa bonus. Internet se troši od onih 1 gb iz smart tarife. Ja sam također morao uplatiti bon pa sam to napravio u cityju na tele2 štandu. I nije loše tako uplatiti jer se ipak u 30 dana dosta potroši na uspostavu i smsove. I da, bonus račun traje 30 dana.
Ako tako velite, onda se ispričavam na (djelomičnoj) dezinformaciji, iako nemam baš ništa s tim jer sam samo prenio što su mi rekli na dva prodajna mjesta. Zašto su mi tako rekli, nemam pojma, valjda neće biti neugodnih iznenađenja po isteku mjesec dana...
S kojeg računa uzima za plaćanje parkinga?
Glavnog naravno.
Nema više 100 posto!
--------
Svakom kupnjom bona u Tele2 webshopu u promotivnom razdoblju od 2.1.2014. do 31.1.2014. ostvaruješ pravo na 25% dodatnih bonus kuna:
za bon u vrijednosti od 25 kn ostvaruješ dodatnih 6,25 kn,
za bon u vrijednosti od 50 kn ostvaruješ dodatnih 12,50 kn,
za bon u vrijednosti od 100 kn ostvaruješ dodatnih 25 kn, a
za bon u vrijednosti od 200 kn ostvaruješ dodatnih 50 kn!
Dodatne bonus kune imaju valjanost 30 dana. Stanje bonus kuna provjeri na *150#, potom 2 za Bonuse, ili direktno na *150*5#.
Bilo bi dobro da kada radim provjeru svoje smart tarife da je sve na jednome mjestu a ne da moram ici po meniju za bonus kune,pa drugi meni za promet,treci za minute,cetvrti za sms paket itd...jeli postoji mogucnost da se provjeri sve odjednom?
Mislim da ne postoji kod da sve zajedno vidiš, no postoje direktni kodovi za sve umjesto da šetaš po meniju ako ti je tako lakše. Nisam sad siguran jer nemam Tele2 broj, ali probaj *150*1# (mislim da je ovo za bonus račun),*150*2#, *150*3# itd. mijenjaj tu znamenku nakon zvjezdice.
@Mr.Bean
Imas soluciju da se registriras na moj.tele2.hr i tamo ces vidjeti trenutno stanje na jednom mjestu (sms, internet, min, stanje racuna,opcije,...)
Ok,hvala...
Kupio preko interneta bon za 100 kn i sada na računu imam 275 kuna!
Na glavnomu 150, a na bonus-računu 125 kuna.
Živio Tele2!
P. S.
Ima li neki forumaš koji je Tele2 ili nekoj drugoj mreži dobio sličan bonus?
na bonbonu se za registraciju dobiva 20kn,dali se nešto slično dobije u tele2?
Bonbon dijeli crkavicu, a Tele2 lovu do krova!
Pohvala za tele 2. Uplatio greškom na krivi račun 100 kn,zamijenio jednu znamenki. Ispali su fer i nadoplatili 125 kn na pravi.
Od tvoraca hvaljenih hitova… stiže novo ostvarenje koje će uzbuditi sva vaša osjetila.
Sutra, 13.02.2014. dan je kada telekomunikacijsko tržište više neće biti jednako, sve što ste mislili da je nemoguće postat će moguće, a vaš smartphone nikad više neće biti gladan… ponuda
Ovako se hvali tele2, sutra stiže nešto novo...
živi bili pa vidjeli i to čudo :)
Neka tarifa sa mako vise neta nego dosadasnje
Još ništa od noviteta
Evo najavljivane super ponude.
https://www.tele2.hr/sim2go/
Aktiviraj SIM karticu i uživaj u Double donut ponudi:
3 kune na računu
500 MB i 500 SMS poruka u prva 3 mjeseca i
tarifa Pričalica za 0 kn/min unutar mreže zauvijek!
Dobivenu SIM karticu s 3 kune na računu aktiviraj prvim pozivom ili SMS porukom te uživaj u pogodnostima Double donut ponude: tarifa Pričalica s 0 kn/min unutar mreže zauvijek te 500 MB i 500 SMS poruka u prva 3 mjeseca!
Cijene tarife Pričalica, navedene u tablici niže, ostvaruješ zauvijek, uz uvjet nadoplate računa bonom od minimalno 50 kuna mjesečno. Uz isti uvjet nadoplate računa bonom od minimalno 50 kuna mjesečno, u prva 3 mjeseca na račun ti stiže čak 500 MB i 500 SMS poruka, bez ikakve naknade! Paket od 500 MB i 500 SMS poruka aktivira se u roku od 24 sata od nadoplate računa bonom. Stanje računa i paketa te valjanost računa provjeri na *150#
I dalje ništa.
Darda, ovo je stara ponuda.
---------- Post added at 11:05 ---------- Previous post was at 10:43 ----------
Smart, omiljena tarifa svih surfera, vraća se jača no ikada!
U promotivnom razdoblju do 31. ožujka Smart je pojačan na 3GB podatkovnog prometa!
Ponovimo, za 35 kuna mjesečne naknade dobivaš 1000 minuta prema svim mrežama i 3 GB podatkovnog prometa.
100% više
To nije sve - sudjeluj u promociji u kojoj uz prvu mjesečnu nadoplatu računa bonom kupljenim u bilo kojem prodajnom kanalu imaš pravo na 100% bonus kuna tijekom 6 mjeseci!
Više o ovoj genijalnoj ponudi saznaj na stranicama Smart tarife.
Nisu bas jasni sa ovom Smart promocijom gdje dobije 3Gb!
Po jednom ova 3Gb vrijede do 31.3.2014 a po drugom ako aktiviras promociju do 31.3.2014 moci ces je koristiti zauvijek (ili ja nesto krivo citam :))
Na web stranici pise:
U promotivnom razdoblju do 31. ožujka 2014. za 35 kuna mjesečno dobivaš 1000 minuta razgovora prema svim mrežama i već spomenutih nevjerojatnih 3 GB podatkovnog prometa.
A u uvijetima koristenja:
Svi korisnici koji aktiviraju promotivnu tarifu Smart od 13.2.2014. do 31.3.2014. ostvaruju pravo na 1.000 minuta prema svim mrežama i 3 GB podatkovnog prometa uz naknadu od 35 kuna za 30 dana korištenja. Nakon 30 dana Tarifa se automatski produljuje, te se uz naplatu naknade od 35 kuna Korisniku dodjeljuje novi paket od 1.000 minuta i 3 GB podatkovnog prometa...
Korisnik koji je aktivirao Tarifu na navedeni način Tarifu može koristiti zauvijek, pod uvjetom da kod reaktivacije, odnosno produljenja tarife svakih 30 dana na računu ima dovoljan iznos za produljenje Tarife.
Ponuda je meh... Svaka čast za GB, ali naknada za uspostavu poziva je tu i dalje... Bilo bi bolje da su dali 1000 sveka za 50-60kn bez naknade za uspostavu poziva i onda bi pričali o sjajnoj ponudi, ovako mi je baš... meh!
Sve ovisi koliko pričaš. Neki mjesečno ne skupe ni 10 kuna uspostava.
upravo ovakva je bila i moja reakcija, jedno veliko meh :D
džaba mi 3gb neta kad im je na mom području pokrivenost očajna, kako 2g tako i 3g mreže. a i brzina je kao da je GPRS svo vrijeme, a ne EDGE, dok je ping na 3g mreži oko 200 i brzina 1Mbps...
ali opet, nisam ni imao neka velika očekivanja :D no, nekome će biti odlično
Meni je ponuda odlična i hvala im. Za očekivati je odgovor konkurencije
Jesi li ti pijan? Za 50 uplaćenih kuna dobiješ 50 kuna na bonus-račun, a to je 166 uspostava poziva. I još ti na kraju mjeseca ostane 15 kuna. To, 3 GB i 1000 minuta dovoljno je za 99 posto korisnika, ali uvijek ima onih koji će i u najboljoj ponudi naći dlaku u jajetu. Ne zato što ih se ne može zadovoljiti, nego zato što su najobičniji tupani.
Ne znam sto ti nije jasno. Ako ju sad aktiviras (točnije do tog datuma) i svaki mjesec reaktiviras tako sto ces imati dovoljno novaca na računu tarifa ti ostaje zauvijek. Nakon tog datuma istjece promo akcija sto znaci da u slučaju preskakanja jednog mjeseca, odnosno vraćanja na osnovnu više ne možeš aktivirati ovu promo (jer je tad prošao taj datum...)
Vidim da je tebi teško komunicirati na ovom forumu bez spuštanja rasprave na osobnu razinu... pa nismo na ulici. Nije sve u cijeni usluge, ima nešto (točnije više toga jest) i u kvaliteti pružene usluge. Džaba ljudima 3GB kada će to moći iskoristiti samo na presporoj 2G mreži u ruralnim područjima odnosno na 1Mbps u gradovima. Imam i na Simpi sve ono što i Tele2 nudi, a kvaliteta je neopisivo bolja. 100% bonusa je i na Simpi i isti vrijedi sve dok je kartica aktivna, za razliku od Tele2 gdje bonus traje mjesec dana, a potom se briše.
I ja sam mislio da je zauvjek na simpi 100% bonusa al nije traje do 28.2.2014
Upravo tako :cthumbup: bonus ostaje i ne briše se nakon 30 dana.
Bio sam zagriženi Tele2 korisnik, ali kada su mi rekli siječnja 2013. da će signal na mojoj lokaciji ostati takak kakav jest (čitaj slab) u narednih 2 (dvije) godine jer ne planiraju postavljanje bazne stanice prije tog roka, uzeo sam PUK broj u ruke i prebacio se na tomato, a zatim na simpu. Hvala, ali ne hvala. Ne sumnjam da će nekima odlično doći ovih 3GB prometa i to je isto OK :cthumbup:
Odlican ponuda, 99.9% da sa Tomata prelazim na ovu novu tarifu od Tele2.
Simpa stoji 50 kuna, daje 1 GB, samo 200 minuta prema Vipu i Tomatu, a ti da imaš sve ono što i Tele2 nudi!? I što će ti 500 kuna bonusa na Simpi ako ga nemaš na što potrošiti. Ovdje dobiješ 50 kuna i to je sasvim dovoljno za trocifrenu seriju uspostava poziva. A prigovaranje signalu, presporim mrežama ispod je svake razine. Gledanje interneta na mobitelu nema preveliku svrhu. Ako si obični korisnik, internet ti služi da ne izgubiš najosnovniji kontakt. Ako si profesionalac, internetu ćeš pristupiti preko malo većega ekrana i ne ćeš se opterećivati baznim stanicama.
Ovo je, recimo tako, revolucionarno do sada! Ako zanemarimo zbilja veliku cifru za MMS (a katkad znam poslati baš tu vrstu poruke) i SMS koji se plaća, 3GB je dosta veliko!
Također ozbiljno razmišljam o napuštanju rajčice!
Ooo imam ih na što potrošiti. Evo npr. sa svim bonusima kroz zadnjih par mjeseci sam miran za uspostavu poziva narednih godinu dana, ako ne i više i to čisto iz razloga što bonus ne traje mjesec dana :wink: Nekada možda neću imati na računu za Prejaku opciju pa ću koristiti bonus kune na pozive i net... Sa druge strane u Tele2 sav bonus bi propao. Ni nemam više poziva prema Vipu da mi treba više minuta, a poučen starim iskustvom, tele2 će gasiti kartice ako imaš više poziva prema Vip/tomato mreži, tako da mi se ne kocka sa brojem koji bi mogao biti ugašen ako slučajno imam koji poziv više prema tomatu.
:facepalm: kako može prigovaranje signalu biti ispod svake razine? Ljudi prigovaraju već godinama, a oni ništa ne rade, a ako i rade nešto po pitanju signala onda to ide sporo. Ne da mi se baš uvijek vaditi mobitel iz džepa samo da bi me ljudi mogli dobiti. Tele2 jedini u Hrvatskoj nema licencu za LTE/4G, i zbilja se pitam kamo im mreža ide, planiraju li oni ulagati u infrastrukturu ili ostati na tehnologijama starim 10 godina?= Citat =:
A prigovaranje signalu, presporim mrežama ispod je svake razine.
Evo ti si kao i Tele2 ostao u 2005. kada je internet na mobitelu bio najnoviji izum tehnologije. Probudi se, 2014. godina je, ljudi koriste internet na mobitelu uveliko. Ok, ne po 20GB možda, ali da, ljudi koriste internet i to po par GB. VoIP, instant messaging, gledanje YouTube klipova, streamanje muzike sa raznih servisa, slušanje radija preko interneta, updateanje aplikacija... i lista ide i ide. Upravo zato je Tele2 ponudio 3GB interneta na Smart tarifi, što jest za svaku pohvalu :cthumbup: No kao što sam već rekao-hvala, ali ne hvala.= Citat =:
Gledanje interneta na mobitelu nema preveliku svrhu. Ako si običan korisnik, internet ti služi da ne izgubiš najosnovniji kontakt. Ako si profesionalac, internetu ćeš pristupiti preko malo većega ekrana i ne ćeš se opterećivati baznim stanicama.
Malo išel baš proučiti ovaj Simpa i nije mi se čini tak loše, pogotovo zbog 100% bonusa, al kad sam videl ovo:
Fak u, Ne štima. Samo mi treba da pratim ko je na kojoj mreži i kolko ga zovem= Citat =:
Od uključenih ukupno 1.000 minuta, 800 minuta možeš potrošiti prema Tele2, bonbonu, MultiPlus mobileu, mobilnoj mreži Hrvatskog Telekoma te svim fiksnim mrežama u Hrvatskoj, a 200 minuta prema Vipnet mreži (Vip i Tomato).
Štima?
bljak
15.02 u 15 sati mi produžena smart tarifa i onda vidim ovu ponudu
sad čekaj mjesec dana
bljak= Citat =:
Ako već koristiš Smart tarifu s 1000 minuta i 1 GB, pred istek tvog trenutnog 30-dnevnog
obračunskog razdoblja samo pošalji SMARTPROMO na 888.
E to, upravo to. Ljudi neka odluče što je njima povoljnije. Meni jedino smeta što @slavonija govori što je univerzalno svima povoljnije. Svatko ima drugačije navike i neka si izabere što mu odgovara. Hvala bogu izbor je velik. I isto kako tele2 ima svoje korisnike, tako ih ima i simpa i tomato i bonbon... Da je tele2 toliko povoljan i kvalitetan većina ljudi bi bila na njihovoj mreži, ali kao što vidimo to nije slučaj.
Baš mi dođe da piknem ovu Xperiju J za 1050kn u webshopu i uključim novu Smart tarifu. Čini mi se gotovo savršenim rješenjem!
pozz svima
ovako šta se tiče dotične tarife na prvi pogled sam rekao wauuu ... to je to! jer to je ono šta mi treba 3gige i 1000min, sms ionako nikad ne šaljem... ukratko to je sve šta mi treba... ALI sjetih kako čitam komentare na facebooku ljudi ih samo pljuju, te signal, te ovo te ono...
preko svega toga ja prelazim, jer mobitel koristim u dva velika grada u kojima je pokrivenost dobra, ALI preko jedne stvari ne mogu preći, sjetih se onog famoznog gašenja kartica kad bi ljudi zvali malo više vip i/ili tomato... oni nigdje nemaju točno navedeno koliko smijete zvati dotične mreže, nego proglašavaju zlopotrebom sve ko malo više zove vip/tomato.... i jednostavno dokle god oni točno ne preciziraju i kažu koliko smijem zvat vip i tomato ja ih neću koristiti, jer zapričam se ja nekad i pola sata i šta da mi iskopčaju? a vrlo lako mmogu, pitao sam u szk kažu da prvo gase tarifu, a ako se ponovi ugase broj.... mislio sam koristiti pa ako slučajno mi ugase tarifu odmah prebaciti na tomato.... ali razmislit ću si još dobro..... sad koristim simpu prejaku i nisam baš oduševljen, na tomatu mi je to sve skupa puno bolje radilo, sad mi se na simpi dešava da mi pucaju pozivi, odjednom prestanem čut sugovornika, nekakva zujanja, ponekad dobijem sms o propuštenom pozivu, a mobitel uključen kod mene, tako da sam razmišljao se vratiti na tomato, ali možda probam taj tele2, ali jedno veliko MOŽDA zbog ovog samovoljnog gašenja brojeva od strane tele2.. razmišljam koristiti dotičnu tarifu od tele2 samo za stick za internet, jer čini mi se da ispada jeftinije te 3gige na prepaidu kod njih nego kod tarifa na pretplatu podatkovni promet, eto...
Pokušavam shvatiti o čemu se svađate , non stop pišete o tarifama , koja je bolja , jeftinija , više ili manje interneta .
Uglavnom radi se o bonovima , nije mi jasno zašto ne napravite prijelaz s bonova na neku pametnu pretplatu . Neznam
koliko se ove kombinacije isplate . Na pretplatu se može dobiti neki bolji uređaj ,a riješite se nošenja dva telefona ,
jednog boljeg i jednog sirotinskog na dugmiće ...
hvala lijepa, ali pretplata NE..
ja savršeno funkcioniram na bonove i plaćam upola manje nego da sam na pretplati...
jedina pretplata koju bi uzeo to je Vip savršena u kojoj bi oni meni trebali dati bar 3gige interneta da bi je uzeo, ali toliko minuta jednostavno ne trebam, pa onda na bonovima prolazim duplo jeftinije...
uređaj svaki puta kupim preko oglasa nov (od nekog tko je uzeo pretplatu) i u kombinaciji sa prepaidom sam uštedio ohohoo, bar u mom slučaju
Ovo boldano je problem. Prošla su vremena kad je pretplata značila bolju uslugu. Također, cijene uređaja uz pretplatničke ugovore su previsoke. Često se zna dogoditi da je uređaj u slobodnoj prodaji jeftiniji nego uz dvogodišnju pretplatu s manjom mjesečnom naknadom.
Zato mislim da je za većinu korisnika najisplativija opcija kupnja mobitela preko oglasnika/EU webshopa i neka tarifa na prepaidu.
Malo si pobrkao lončiće. Zlata vrijedi mobitel kojemu baterija traje danima i na kojemu ne lomiš prste pri biranju brojeva, pretraživanju imenika i pisanju SMS-ova. Dakle, sirotinjski je ovaj tvoj "elitni", hrpa čipova skupljenih s koca i konopca koji samo pojačavaju iluziju da u rukama držiš nešto vrijedno.
P. S.
Dakle, zaključili smo da je Tele2 najpovoljniji, da su bonovi bolje rješenje od precijenjene pretplate, a da uređaje treba kupovati u oglasnicima. Valja samo paziti da se ne naruči cigla, ali pametni su naši forumaši i ne daju se tako lako nasanjkati.
može bit najjpovoljniji, ali ako gase tarifu ako malo više zovem vip/tomato, a živim u kraju gdje je 80% ljudi na 091, jbg pa neću valjda sa strahom birat brojeve i svaki puta pazit koliko pričam, da slučajno gospoda se ne sjete i kažu zlopotreba... to je jedina stvar koja mene odbija od tele2, neka lijepo kažu koliko smijem zvat tomato i vip, a ne ovako! neozbinjno i netransparentno skroz... kako sam već rekao iskoristit ću najvjerojatnije dotičnu tarifu za stick za net na laptopu...
@Slavonija , nebih se htio prepirati s tobom , jer si uvjeren kako imaš pravo , nemam neki elitni telefon imam HOX_a , kojeg nisam dobio pretplatom , nego sam ga kupio preko "Njuške" u vrijeme dok je bio "best" telefon i na Tele2 i kod ostalih operatera . Kupio sam ga od tipa koji me je htio "zeznuti" prodajući mi HOX_a umjesto HTC One , a nije mogao finacijski podnesti pretplatu kod Tele2 . Mislio je da sam naivan i da neznam što kupujem , iako sam ja sve karakteristike proučio dobro na internetu . Sama cijena nije bila velika jer mu je trebala gotovina , a priloženi račun je bio nešto manje od 3800 kuna , platio sam ga 3 puta manje . Kod prvog pokretanja ovog telefona vidio sam da je to uređaj koji je bolji od mnogih drugih skupljih i još ga uvijek koristim , iskreno rečeno tako je dobar , da ga nisam mogao zamjeniti za novi LG G2 koji sam dobio na pretplatu u T-Mobile , nego sam istog "oženio na njušku" odmah nakon par dana , fluidnost i uporaba nisu se mogle usporediti. Jedini je nedostatak ovog HTC One X_a što je Tele-2 isporučivao uređaje od 16GB a ne od 32GB RAM_a , s obzirom da isti nema mogućnosti dodavanja ExtSD kartice , a za korisnika ima samo 10.5 GB . Uz normalno korištenje bez "filanja" s filmovima i i igricama tipa "Hopa-Cupa" poput "Flapy bird" ili sličnih "Baby" zabavama , to je dovoljno . U odnosu na Win8 telefone koji imaju manje od 4GB za korisnika ovo je super , iako mi Win uređaj bolje leži i više znam o njemu , nego o Androidu koji i nije baš neki sistem da bi me previše oduševio , još je uvijek nedorađen (nezavršen) , a to se vidi po silnim mjenjanjima verzija odnosno inačica . Šta je tu je , jer ga u današnje vrijeme koristi sigurno 75% "pametnih telefona , ako izuzmemo iOS i WP7 odnosno WP8 i još malo WP8.1 koji će imati podršku za SD karticu , ako bude uopće ugrađena . Valjda će to Microsoft srediti na novim modelima Nokie , a i HTC je isto tu negdje u blizini i s istom idejom ... Neću više jer polako izlazim iz teme ( Off Topic) ...
ne razumijem ovo gašenje brojeva, zbog čega?
Slavonija je očiti troll, ne kontam što mu pokušavaš objasniti neke stvari. Ne želi argumentirano raspravljati, nego piše bedastoće i uporan je u tome. Raspravu svodi na osobni nivo kada se ne može nositi sa činjenicama. Smart telefoni nisu luksuz danas, nego ih ima svaka druga osoba, a on govori kao da ljudi još uvijek sa sobom nose stare nokije 3310. Ostavljam ga da živi u svojem mjehuru od sapunice izoliran od stvarnog stanja stvari, neka i dalje vjeruje da je internet na mobitelu nepotreban, a da mobitel kao mobitel služi samo za pozive i poruke.
stara je to praksa kod tele2 još od pojave tomatove tarife "na tuđi račun"... kako tele2 nezna jel broj u vipu ili tomatu (ima i tema točno o tome na forumu -vidim) gasio je prije odmah brojeve koji imaju malo više poziva prema toj destinaciji, sada prvo ukine tarifu, pa "ako se ponovi" ugase karticu tako su mi objasnili u szk neki dan kad sam ih pitao za to(?!?!) ali i dalje reklamiraju kako nude 1000min prema svima....sprdnja od mreže, eto šta
Ja sam prije godinu i pol prenio broj iz vip mreže u tele 2. Uzeo sam smart tarifu sa tih 1000 minuta i normalno zovem sve mreže bez ikakvog gašenja broja. Cura mi je ostala na vipu i znam sa njom dosta dugo pričati i nije nikad bilo problema osim što mi se dva puta nakon točno sat vremena prekinuo poziv. Nazvao sam ponovo i normalno nastavio pričati. Za sada nemam loših loših iskustava s tim gašenjem brojeva.
po novom kažem - ne gase odmah broj, nego isključe tarifu, pa onda ako se opet desi gase broj- to je odgovor lika iz szk.... po meni bi trebali, tj dužni su u tom slučaju ograničit pozive prema vip/tomato na određen broj minuta i nebi bilo problema... kako ima simpa 200min prema vip/tomato u prejakoj ako prijeđeš 0,5kn/min ti je... a ne da ja moram razmišljat koliko sam zvao i "dal je to pravedno" kako se pozivaju na načelo pravednosti... po meni tu HAKOM ne radi svoj posao uopće kako treba, on je trebao natjerati tele2 da se izjasni koliko je dopušteno zvati Vip/tomato,a ne dozvolit da ikome gase tarifu, a kamoli broj... druga stvar trebao je natjerat Tomato da ugasi skroz "na tuđi račun" jer tarifa ionako nema više smisla kad su ugasili mogućnost korištenja u romingu i nema je više za aktivaciju, ali je i dalje tu dostupna za korištenje onom tko ju je aktivirao i samo stvara pomutnju na tržištu mobilnih usluga... taj HAKOM ne radi svoj posao u tome je problem, a operateri čine šta ih volja i vip/tomato i tele2 u ovom slučaju....
pa kaj se ne bi potrošač trebao moći nekome žaliti? osim hakomu?
hakom je jedini nadležan koliko je meni poznato..
U prijevodu, svaka druga osoba nema "pametni telefon". Ne kažem da je internet nepotreban jer od viška glava ne boli. A ja imam Samsung E2230 i mislim da mu Samsung young, čiji sam također vlasnik, nije ni blizu. Na ovomu prvomu sve ide daleko brže i bez previše mučenja. Jasno, nema internetski pristup, ali što će mi kada na osobnomu računalu ionako sve odradim navečer. Kao što to činim već gotovo 20 godina.
P. S.
Ne znam zašto ne možeš prihvatiti moje usporedbe tarifa. Znam u detalje što se nudi i kada donosim sud uvijek gledam opći interes.
Tarifa "Na tuđi račun" i dalje je bez konkurencije. Kao što sam nedavno napisao, od viška glava ne boli i bilo bi dobro da su tu još i međunarodni pozivi. No mora se bez onoga čega nema. I nema tu nikakve pomutnje. Tele2 sve probleme može vrlo lako riješiti, budući da je HT pokazao put, ali ne želi.
Može se žaliti Ministarstvu gospodarstva i pozvati se na Zakon o zaštiti potrošača (nepoštena poslovna praksa). Ako je pak nezadovoljan Hakomovim rješavanjem pritužbe, ostaje spor pred Upravnim sudom.
Ja sam od prvog dana kad je izasla Smart tarifa. Do tada sam imal dva mobitela. Od tada sam na Tele2 i ne moram razmisljati na kojoj je mrezi koga zovem i 1gb je bilo sasvim dovoljno. Sada je pomalo pre malo 1gb i sad je dosla smartpromo sa 3 gb. To mi je vise nego dovoljno. Super tarifa ja sam prezadovoljan.
Ja sam prebacija broj na tele2 i jućer mi je bio aktiviran i stavija sam bon od 50 kn za promociju 100% prošlo je 24h i ništa nisam dobio. Opet
muljaju i iz službe za korisnike kažu za 7 DANA ĆE VAM BITI DODJELJEN IZNOS KATASTROFA OD MREŽE.
Mats Granryd, predsjednik Uprave matičnog Tele2, u uvodnoj riječi izvješća pohvalio je jedino menadžment u Hrvatskoj. "Želim posebno istaknuti preokret koji se počinje nazirati u Hrvatskoj, gdje je menadžment napravio fantastičan posao i nadamo se da je to uvod u trend snažnog kreiranja vrijednosti na tom tržištu", piše Granryd.Malin Holmberg, koja je Tele2 Hrvatska preuzela sredinom 2012. godine, uz prošlogodišnje sređivanje bilance otpisom 400 milijuna kuna, pronašla je i formulu rasta.
Prema izvješću, motor je prodaja mobitela i drugih uređaja. Obujam te prodaje je toliki da je usporediv sa 50 posto ukupna prihoda od pretplata i pre-paid korisnika, a veći je i od interkonekcijskog prihoda.Malin Holmberg izjavila je može još bolje.Švedski Tele2 u prezentaciji ulagačima grafički je pokazao kako u Hrvatskoj ima veći prihod nego u Njemačkoj, Austriji, Litvi, Letoniji i Estoniji, ali da unatoč tome ovdje ne može postići ni približnu operativnu dobit.
http://www.poslovni.hr/hrvatska/tele...-u-2013-263535
http://www.poslovni.hr/media/cache/5...af1ad8f818.jpg
Pozdrav!Zanima me zna li itko koliko daleko odašiljači "bacaju" (ne znam kako da se bolje izrazim) signal? Naime,radim na silosu na čijem vrhu je odašiljač od Tele2.Kad se popnem nekih 7-8 metara ispod odašiljača na mobitelu imam 3g mrežu.Kad sam na tlu imam edge i net je užasno spor.Znam da ne mogu imati 3g kad sam u podnožju odašiljača.Od kuće imam nekih 500 metara zračne linije do odašiljača i također imam edge.Nije valjda da je odašiljač toliko slab da 3g mogu uloviti samo 10-ak metara od odašiljača?
Koliko ce dohvatiti odasiljac ovisi i pod kojim kutem su antene (probaj zamisliti baterijsku svjetiljku i sto radis kad hoćeš vidjeti nesto blizu I nesto daleko). Ocigledno su stavljali antenu na silos da sto dalje dohvati a onda objekti u blizini nisu u snopu antene. :-(
Koje su dugoročne poslijedice toga što Tele2 nije konkurirao za 4G mrežu? Što mislite o tome?
kad se mreža proširi i postane sastavna stvar svih mobitela bit će Tele2 u grdnom problemu!
Pa iskreno nije mi jasno... Jedino objasnjenje je da misle da se kao alternativni operater mogu "provuci" bez 4G mreze... Na kratki rok, bez problema, na duzi, nisam bas siguran...
mislim da će omogućiti korištenje 4G od HT-a isto kao što će uskoro omogućiti korištenje 3G mreže
Ja nigdje nisam nasao podatak da ce se 3G iskljuciti kad jednog dana 4G pokrije veci dio zemlje, kao sto se i danas jos uvijek koristi 2G/EDGE iako je tehnoloski potpuno zastario. Mislim da je u interesu operatera da imaju sto vise mogucnosti spajanja s obzirom da se sve vise koristi internet na mobilnim telefonima, drugim rijecima i 3G i 4G. Tako ce telefoni i u buduce imati 3G pored 4G pa ce oni na Tele2 koristit 3G spajanje.
U ostalom 4G nije krajnje dostignuce, sigurno ce se uskoro pojaviti i neki 5G pa ce nakon nekog vremena i 4G biti zastario :)
4G je daleko još da postane standard.
I budimo realni, 3G nije pokriven u cijeloj Hrvatskoj kod ni jednog operatera, a pokrivenost 4G koju sada ima 3G možemo očekivati tek za nekoliko godina(i više).
Sto se toga tice ja bi bio sretan da u mnogim podrucjima imaju gsm signal da barem mozes nazvat nekog a ne 4g.:rolleyes2:
Evo pohvala za Tele2, kako sam prebacio jedan od brojeva u njihovu mrezu imao sam pravo na promociju 100%, buduci da sam primjetio da mi je nisu uplatili, dovoljan je bio jedan poziv u SZK i u roku od 48 sati sve je bilo rijeseno te su mi uplatili na osnovni racun doplatu, nazavali me i ispricali se za propust.Profesilano i odgovorno.
da, jer 4g signal preko 1 odašiljača pokriva veći dio nego 1 2g/3g
ali 4g preko Tele2 neće biti
Nije sve u pokrivenosti i 4G baznim. Vazno je i broj korisnila po baznoj stanici. Sto ti vrijedi ako jedna 4G pokriva veće područje kad ona možda ima na sebi zbog toga 1000 spojenih mobitela ili kad tri 3G bazne pokriju to područje i svaka ima po 350 mobitela spojenih na sebe.
Već danas se osjeti preopterecenje t-mobile mreze (u Osijeku) i ne rješavaju to ali se hvale sa 4G baznim :-(
jel imao tko ovakvo slicno iskustvo sa tele2 ?
cura ima tele2 broj na bonove i prije 10 dana joj došla poruka da joj se ukida tarifa i broj sljedeci dan zbog pretjeranog zvanja, posto nikom nista nije bilo jasno, a ja sam bio blizu tele 2 ducana pa sam odmah pitao u cemu je problem i u kompjuteru pise zloupotreba broja(kakva zloupotreba broja ako ima 1000min), jedino koga zove je mene na 091 .
kupila ona isti dan drugi broj i jucer opet ista stvar sa tim drugim brojem, zvala je sluzbu za korisnike i javi joj se lik i nakon 5 izgovorenih rijeci on prekine, ne znam kak opisat takvo ponašanje i kakve su to fore sa zloupotrebom broja, niti zove 092 kako je prije bilo ono nabijanje impulsa....
Ma fak of te telce, veća su gamad nego t-scum svojevremeno. Dok sam bio njihov korisnik posebno iritantna mi je bila ta neuka balavurdija iz službe za korisnike. Meni su jednom poklopili bezobrazno. slušalicu i nikad više jer sam jednostavno bacio njihovu karticu u smeće i poslao zahtjev za prekid ugovora nakon isteka.