Da, ni moja nikako da stigne... Ah, goddamn posta... :notooth:
@Nered,
Nesto ti u zadnje vrijeme ide ta matematika. :D
OT: doma, uzivam u maminoj kuhinji. :eat:
Printable View
Juha,teletina s krumpirom ispod peke+hladna salata+ladni crni gemišt+cigara nakon ručka = Neprocjenjivo :belj:
Ni tebi? :hm:;D
Došao s vožnje, novi rekord- 60 km/h.
:bigjump:
Jest da sam išao nizbrdo, ali šta ćeš :notooth:
POz svima...
Bio na Sljemenu, malo pješačenja... :)
A na povratku, koju sekundu prije nego ću stati na semaforu, motorist se zapičio u autobus, na zelenom valu
jbemti motore...
@ico, ima li ozlijeđenih?
Jutro :) 10 znakova
Jutro :D
Najgora stvar kaj mi se može desiti ujutro je kad mi pukne vreća za smeće... :fak:
...mrzim iPod i iTunes-e - jbt, već se dva dana koljem sa alternativama i ridam od sranja s svime - napokon se riješim iTunes-a i sad me alteri traže da sincam makar jednu pjesmu s njima ma tko tu koga j...
E da dobro jutro...
@dmi,
Znas sta sam ja napravio sa iPodom koji sam dobio na poklon? Poklonio sam ga dalje. I jos uvijek sam siguran da je to najpametnije sto sam napravio s njim.
OT: jutro.
Došao iz kupnje, malo sam fulao dućan (za koja 3 kilometra :notooth:), ali sam se barem provozao :)
Ili pod-to-pc ili iPod Access:)
Na povratku s posla zvali me frendovi na piće u birc. Sta mislite da se dogodilo...? :)
:drunk:
Vratio si se na posao? :notooth:
^^ Znas da jesam... :belj:
Kolika je šteta? :D
pozdrav svima...
došao sa mora. igram se sa mobitelom... :)
odo malo odmoriti, pa dalje u grad... :)
Došao iz berbe krušaka.
Nisam se baš proslavio... :D
Neko mutavo drvo, lišća ima više nego iglica na boru, a krušaka samo u grupicama od 3+, takvih grupa je bilo 10-15.
Uglavnom, bezveze, izgleda da ništa druge godine od tog drva.
Ali, barem su kruške ok. :)
Danas išao u "muški šoping" kupio telefon Panasonic DECT KX TG7200 u Konzumu (180kuna)
i u Kauflandu radnu svjetiljku HH 60
(kao mehaničarska tuba sa kukom samo sa 60 ledica kao osvijetljenjem i ima punjivu bateriju-punjač kućni i za auto umjesto kabla za štekat- 77kuna)
:happy:
;D;D;D
Plus toga mi se akumulator u autu ispraznio da bi skužio da je "suh" do pola i da je to uzrok nestanku struje na mome bolidu!
A šta ćeš kada sam prije imao "suhu bateriju" pa zaboravio ovaj kontrolirati, ali kupio destilirane i dosuo i eno sada se sve zajedno puni. I telefon i lampa i akumulator.
LOL majstora! ;D
To je povoljna cijena za taj fiksni telefon.
I, jesi li zadovoljan? :)
Čim je Panasonic bez žica ispod 200kn,mora bit povoljno... :)
I sam imam jednog,al ne znam koji je model...
OT: Popio kavu,i osjećam se mač bedr... :)
ma panasonci ima naj bezicne,kupil sam si baseball lopticu,bas je guba,iako nemam pojma kaj ce mi,al bas je guba,sad spat,noc! :D
Bandic ne da dirati moju placu.
nemrem vjerovati..
stavila bih sad tu hrpu onih skakajucih smajlica, al necu iz suosjecanja prema onima cije place su skresali :-/
...zato će te oderati s parkiranjem - brine on o prihodima grada - ti imaš više novaca - više nameta možeš platiti... :D
Još kad zamjenik šerifa pretvori taksi stajalište u parking, kako je počelo mogli bi i dječja igrališta pretvorit u parking ;D
btw., šta je na kraju bilo s izgradnjom one crkve u novom Zagrebu, trebala je bit izgrađena na sred parka....
a decki, ja sam tak i tak glupavo zensko koje ne vozi :D ja ganjam svoj biciklic kad je oke vrijeme.
nije da ljubim ZET i HZ, al za ici u grad su bome sretnija rjesenja od auta :o pogotovo sad kad mi je pola kvarta raskopano..
plus sto mi godisnju kartu placa firma :D
za parking nije u redu da se toliko naplacuje, a jos je manje u redu da parkirna mjesta pred zgradama pretvaraju u parkirne zone, pa ljudi koji tu zive moraju placati.. ne pratim bas tu temu jer me osobno ne pogadja, al uocih neki naslov da se netko prijeti Ustavnim sudom i sl..
druze, koja crkva, koji kvart u NZ?
Ma, daj...
Sve raskopano i onda još moram silaziti 3 puta na Zagrebačku jer se parkiraju kamioni i auti.
I to se mogu sparkirati tako da može netko proći, ali- ne, stane se tako da se zauzme što više mjesta.
Svako malo si mislim da bi najradije zvao Spidermana (pošto imaju "centralu" Sesvetama kod novog parkirališta) da podigne ove koji se stalno tako parkiraju- ali opet bi im trebalo tri dana da dođu...
Najbolji su mi oni koji me tjeraju sa semafora jer žele izaći na cestu ;D
Samo uključim ignore i čekam svoje zeleno :notooth:
@georgy, stigne spidercar i prebrzo... ;D
Ma, kada bi ja zvao- sigurno bi mu trebalo dulje ;D
Jutro :wave:
A neš ti ustavnog suda i njegove vjerodostojnosti kad u njemu sjede likovi poput Vice Vukojiveića :notooth:
Apropos crkve http://www.index.hr/vijesti/clanak/z...ed/317776.aspx
jbg sad vidim da je gotova i da već mise održavaju. Možda baš tu bude i Bandićeva misa zadušnica ;D
...molim pazite što pišete jer je on novi precednik republike... :)
žorži, kojom stranom ides? brijem da je lijeva strana (kad ides prema zegeju) bolja od desne.. ja redovito dobivam popizditikus tamo prije skretanja u novo brestje, di vec godinu dana grade onu neku zgradicu - vjecito je netko parkiran nasred nogostupa.
i kod trcz-a, jao, kako se parkiraju.. uvijek mi prodje kroz glavu - sto da sam majka s bebom u kolicima, sad bih morala silaziti na cestu, a kod trcz-a se redovito ganjaju velikim brzinama jer je bas na solidnoj udaljenosti od semafora.. katastrofa!
sta ce nam pauk u sesvetama kada ordinira samo po centru i po selcini, po glavnoj (zagrebacka - bjelovarska) se zapicio samo jednom, i to kad je bandic dosao i vidio kak su ljudi poparkirani po bjelovarskoj :D
najzesci su mi bili komentari "ljudova" kad su popikali stupice u centru, tam kod kokicara i kijoska.. sto su se zestili sto se vise ne mogu navesti aftom pred sam bankomat zagrebacke :rofl:
druze, sto se crkve tice.. a cemu cudjenje, takvih je stvari bilo i prije cika bandica, i bit ce ih i da njega nestane.. sjecam se, jos u devedesetima, zivjeli smo u preckom. tamo su na jednoj oooogromnoj livadi (koja je nama klincadiji bila fenomenalno igraliste) preko noci krenuli rovati, kopati, betonirati.. te da ce tu biti konzum, te da ce bit ovaj trgovacki centar, onaj trgovacki centar.. jedne godine je za prvi april cak osvanulo u vecernjaku da ce tamo biti natova baza :rofl: ljudi su se bunili.. djabe..
radovi nikada nisu zavrseni..
zadnji info koji imam (nisam vec dugo bila u svom starom kvartu) je da ta betonska jama i dan danas zjapi raskopana i otvorena..
crkva je, ako nis drugo, bar zavrsena..
a sta je tu cudno, ipak smo mi katolicki narod i crkva nam zakone kroji, pa brate mili, radije nek djecica idu u crkvu nego u parkic na igru :lol:
u svakom slucaju, bolje i on nego hebrang :freakout:
...ma Hembrang je zakon - toliko je zabio glavu u prošlost da mu više ni plaću ne isplačuju jer iovako ne živi u ovom vremenu - usput čuo sam da će za prvog savjetnika (ako ga uzaberu (ne nije greška)) izabrati bana Jelačića kao mjerodavnog za sadašnja pitanja...
Ma Bandići je novi precednik jer 'rvacki narod mora odgledati i jednu sapunicu iz SDP tabora pošto su im ovi iz HDZ-a zauzeli sav političko/društveni bandwidth... ;D
Sinoc frendu bio rođendan pa smo malo nagnuli,i doso doma u 3 a ustao u pola 7 nevjerojatno normalan. Skoro smo nalupali nekog Talijana sinoc. Ispred nas je istukao zenu pa smo mu rekli da prestane a on na nas... Da mu nije bilo normalnog frenda tko zna sta bi bilo,malo mu se falilo...
Danas zadnji dan dezurstva,a sutra u 10 pičim za Metković. Idemo na maraton lađa lagano...
http://slike.hr/slika/zrnovskigalijotilogo0.jpg
Mario92 & Smuchac copyright :)
Desnom, ne da mi se prelaziti na lijevu- dupli posao ;D
Ja izlazim na Zagrebačku taman kod podhodnika- pa mi se ne da ići ispod, a niti preko ceste... :)
Ajde, sad su barem kod TRCZ- a stavili one kao rampe.
Jest da su ih mogli napraviti puno bolje, ali ajde bolje išta nego ništa... :)
Ma, da mogu, ljudi bi auto parkirali u dućan da što manje hodaju. :notooth:
Kada vidim po gradu gdje se sve parkiraju... :nono:
Razmišljao sam slikati te koji se parkiraju gdje ikome normalnome ne bi palo napamet, ali bojim se da me Smuchac ne prebije s ekipom :belj: :tomato: ;D
Buraz mi je rekao da će mi platiti kompjuter (da ga dobijem prije) :bigjump:
Pa mu sada skidam Nemu za nagradu :notooth:
Đorđe,kad te snimim na bajsu,najmanje sto ce ti se desit je to da cu te s autom zgazit... :D
:adminrulz:
U zivotu se nisam potukao kako treba,niti sam ikad u zivotu krenuo na nekoga bezveze. Ako me netko dira,to je onda drugi par rukava,tako da se nemas sta strasit od mene. Ja sam dobar decko... :)
Jedno pitanje: hoće li se otvoriti "Sta sad radite? vol. III" i kad? Vidim da će uskoro 1000. str., pa pitam.
otvorit će se kad se ova tema bude usporeno otvarala...
do tada, piši u ovoj temi...
Ja bi da se odma otvori vol. 4.
Zašto? 3 nesretan broj :D?
pokušavam popuniti mob sa pjesmama...
lagano spremam i zadnje stvari za put... :)
Ico pobogu šta ti je bilo s mobom? :p
Nekad mi te tvoje promjene nisu jasne :notooth: http://fc04.deviantart.com/images3/i.../b/d/peace.gif
Meni nije jasno zašto s N82 prijeći na E71, pa s E71 na N95. Također i neke stare, tipa s E61i na 6500s, s Varia II na 6500s, i donekle s K800 na N70 i s P990 na 6233.
OT: Gledam neke filmove na RTL-u i jedem smoki.
Prebacio neku operu na kompjuter, izrezao par komada, stavio na youtube- dobio veliku Milku :notooth:
I još mi je obećana neka novčana naknada :D
Georgy, tko te tjerao na gledanje i montiranje opere, pa ti još podvalio Milku da zašutiš? :D
Ma, nisam morao gledati.
To je za prijateljevog profesora, on je kao poznati pjevač.
Giorgio Surian
Sada sam vidio da kasni video za zvukom ;D
Na 0:59- gdje je spojen drugi dio.
Da li se može to namjestiti nekako na youtubeu ili moram opet uploadati? :)
Na YT tesko, vjerojatno nemoguce. Morat ces ponovo. :notooth:
idem malo ontopicariti u offtopic temi :D
probam tu, ak mi nitko nikaj pametno ne odgovori, idem na racunala :D
daklem, kveščn:
zna li tko neki program za miksanje pjesama?
ono kaj meni treba je da si vise pjesama "spojim", tj neki tool koji ce mi pred kraj sam kraj tekuce pjesme napraviti lagani prijelaz na novu pjesmu, dakle, nekih 10ak i kolko li vec sec preklapanja (prva se stisava, druga pojacava)
jel kuzite kaj mi treba? :D
e jesam objasnila u tri coska :D
ugl, da si mogu na takav nacin vise pjesmica spojiti prakticki u jednu ( s takvim prijelazima) i zaprziti takvo na ceedee
Sta ce ti program za to?
Mislim, ima programa za to, ali to su uglavnom profi alati, ne treba ti to...
Za Winamp postoji plugin za to, zove se cross-fade ili tako nekako
EDIT:
Pardon, nisam vidio ovo da hoces zaprzit...
Pa ono, bilo koji wave editor...
Ja koristim CoolEditPro2, program je star preko 10godina, ali vrlo funkcionalan. :)
e, al pazi, ja to trebam takvo zaprzit na cedej.
u tom je kvaka.
to mi treba za svadbu, za onaj moj set tekna koji ce nas bend samo ubaciti u svoju komponentu i udri mujo :D
jednom smo cak raspravljali i o tome da i laptop ponesemo, al brate mili, tko ce se taj dan u citavoj gunguli sjetit jos i laptopa..
fino sve gotovo na cedeju koji neki dan ranije dam bendu i nemam vise nikakve brige oko toga :D
EDIT: okej, skuzio si :D
jel mnogo komplikovan taj programcic tvoj il ga i tuka koja s time nikad nije radila moze lako prokljuvit? i jel dostupan (torrenti il tak nekaj)?
Pa, prilicno je jednostavan (bar meni :) ), ali sumnjam da ga ima na torrentima, ne postoji vec bar jedno 4-5 godina.
Kupila ga Macromedia AFAIK, ne znam sto su ucinili od njega kasnije...
Ali ono, bilo koji wave editor should do... Siguran sam da danas ima i boljih programa, ja ovaj koristim uglavnom iz navike. :)
Ako bas hoces, mogu ti ga poslat...
ak je tak jednostavan i radi ono kaj meni treba, please, do send
sibnem ti i mejl na peem
Eto, poslano.
Pozitivna stvar kod ovog je da ga ja znam koristit, pa te mogu uputit ako treba. :)
jes, jes, pa nis' ja blesava, kaj mislis zakaj sam ti rekla da saljes :D
stiglo, tenkiju jos jednom!
al nejdem se sad zayebavat s time, spava mi se, a sutra opet rano ustajanje i gletanje..
no, ako sutra stisnem (nije puno ostalo) do veceri osmirglam, u nedjelju sam NAPOKON u fazi krecenja :jump: to je faza prije faze laminata. sto ce reci - ajmeeee, radovima se napokon nazire kraaaaaaaaaaj :bigjump:
Bit ce od tebe pravi baustelac... Cujem da je to trazeno u Kanadi. :belj:
Steta sto ne radis vani, pa da fino izgoris po vratu i budes pravi redneck. :D
Iskreno ti mogu odgovoriti tek danas i mogu reći da nisam imao jednostavniji
a bolji
a još uz to jeftiniji kućni bežićni fon!
Taj komad plastike je ludnica!
Imenik sa 50 mjesta,
sa ID caller funkcijom koji pokazuje upisano ime+broj u imeniku,
sa 15 melodija zvona(cool melodije),
osvjetljen displej,
alarm-budilica(po potrebi)
spikerfon (onaj vrag da čuju svi u prostoriji)
ma fon je za te pare više nego fantastičan!!!!!!!!!!
Imao sam ih 4 bežićna ali ovaj do sada za te pare super iako sam imao i po 2500kn bežičnjake!
Insomnijaci!!!!!!!!
http://slike.hr/slika.php?z=insomnijaci0th.jpg
;D;D;D
Jutro :)
Čekam da mi se torrent dovrši, pa se bacam na COD2 ;D
Jutro... Spremam se za kopno.
Jutar........
Kupili peglu, neka životinjska.
Paru izbacuje kao da uzlijeće ;D
A, ovaj koji je pisao uputstva...
Ne znam kako se on snalazi po cesti, čitajući znakove.
Kao da je dijete iz prvog razreda pisalo uputstva (ili kao da su prevedena google translateom ;D), padeži- nepoznat pojam.
:lol: Ljudi životinje ;D;D= Citat =:
Nikada ne usmjeravajte paru prema ljudima životinjama.
Ili je mislio na kanibale, ili je mislio na grčka mitska čudovišta, ili je mislio na svoju punicu. ;D
Doso s mora :D
Ako mi se posreci otici cu jos jednom na more ;D
A do tad uzivancija sa N97 :p
Koja komedija ovaj koji vodi Pjesme koje u srce diraju... ;D
"Osvojite ovaj mobitel s kliznim vratima" :lol:
doso sa voznje sa svojom "Plavom pticom"
http://gpsed.com/track/6283349786024125115
http://gpsed.com/track/6283349786024125252
gletanje je ofišli G-O-T-O-V-O!!
sutra napokon krecenje!
Jutro :)
Nema nikoga?
Ma ima nas samo nam se neda pisati! ;)
Edit:
Ja osobno maštam kako bi došao do N86 Njoke iz Tele2 jer mi nedostaje symbian kuckanje.
http://tbn3.google.com/images?q=tbn:...n86-8mp-01.jpg
Zbilja me je razočarao N97. Očekivao sam da će bit bolji :S
OT: Igram CoD4
@Georgy: Instaliraj si CoD4 pa dođi igrat samnom :D
Daj nemoj sol na ranu ;D
Nadam se da drugi tjedan kupujem kompjuter- pa ću odmah COD4,5.
Već sam si poskidao sve što treba :notooth:
Odo instalirati susjedu Windows :wave:
Odmaram doma nakon noćne... i brojim sitno do godišnjeg odmora. Još 3 dana i onda palim na moreno 5 tjedana :hrv:. Dakle čeka me dugo toplo ljeto ;D.
Hehehe :D
A Georgy ko neki dobrotvorac šeće po susjedstvu i instalirava drugim ljudima Windowse ;D
Updateao Firefox na verziju 3.5.2.
Gledam poboljšanja.
Dosao jutros u pola 6 s maratona lađa.... Zavrsili 16/40 sto je jako velik uspjeh s obzirom da nam je ovo druga godina i da ne treniramo kako treba... :)
;D
Tako treba ^^
OT: Gledam trailera za G.I.Joe
Kupio si pingvina na navijanje koji svijetli. :D
http://slike.hr/slika/dsc007895th.jpg http://slike.hr/slika/dsc007918th.jpg http://slike.hr/slika/dsc007901th.jpg
A sad se idem spremat za U2. :hrv:
Yo people ;D
Dajte recite postoji kakva šansa da se mogu napraviti puzzle od neke slike, hoću reći da recimo imam sliku neku pa želim da se naprave puzzle iz nje?
Vjerojatno ne, ali svejedno pitam ;D
Ako imaš sliku već izrađenu, vjerojatno ne.
Ako je imaš na kompjuteru, fotiću... vjerojatno da. :)
Evo našao sam..znači sve je moguće u ovoj državi ;D
https://asp.photoprintit.de/microsit...hp?formatid=42
__________________________________________________ ________________
Evo naručio sam puzzle 30x45cm sa svojom slikom i tekstom...
Nadam se da će to dobro izgledati...
Imaš to i u Novom Zagrebu, u Sigetu preko puta Velesajma u Photoshop dućanu. Tamo ti naprave to ako se ne varam.
Odo instalirati druge Windowse danas :lol:
Neki virus u susjedstvu... ;D
Ovi ne će biti besplatni... :notooth:
Hahahaha
A Georgy postao biznismen. Prvo instalira windowse susjedu, pa mu poslje ubaci virus da opet dodje ali da ga plate :D
Nisam se oduševio svojim "prosječnim" rezultatom testa inteligencije koji je 102 :(
Na stranim sajtovima sam prolazio sa 117-120 ;D;D;D
Pa kaj si slao sms i porošio 6.15kn za poruku?
No fucking way...;D
Idem odigrati Jamesa Bonda preko neta sa freakovima iz Japana ;D
vuki, ma zayebi ti to (i zaista, pa nisi valjda slao sms?!?!!)
ovo ti rijesi, ovo je Mensino
http://www.mensa.hr/eu_iq_test/eu_iq_test.php
ja sam imala prek 130..
al ne vjerujem pretjerano tome.. yebat ga kad su mnogi najgori kriminalci, serijski ubojice, psihopati i ino imali vrlo visok IQ.. ima nesto puno bitnije od toga, a zove se emocionalna inteligencija :D
Ovaj test inteligencije nije dobar, evo ja na primjer imao 141, drugi puta sam imao malo više, No on se ne računa. Ne vjerujem da sam tako pametan, he he.
Danas je bio dobar dan, bio u kleti, jeo peku, išao do prijatelja na kukuruz s roštilja.
koji, Vukijev ili moj?
jer moj ti je direkt s Mensine stranice, onaj kojeg ti uvale kad dodjes na sluzbeno testiranje k njima ti nije pretjerano drugaciji (or so they say, necu tvrditi, nisam isla :D)
Ovaj s mensine stranice, nemoguće da imam tako visok iq. Iako ni pašu takvi zadaci. Pravi test traje minimalno nekoliko sati, razmišljam da se prijavim pa da se osramotim. :D