što više to bolje . . . :notooth:
Printable View
smuc.. ćut' tamo!! ;)
brljo, da, da, nek jednog da meni! sta ce mu tolko, to zedno ;D
E pa srami se! :belj:
cetiri?!?!?
jedan za kod punice i u trgovinu.
jedan za malu peljat u vrtic.
jedan za na posao.
jedan za sminku.
kaj ti dilas aute, or what?? i jos reci da su svi :wanna have: kao ovaj..
Sta ce ti tolko auticha? Nije mi jasno...
Dosao kuci, gladan. Uskoro cu nesto pojesti.
E da vas nesto pitam; Sto da kazem u frizerskom ako hocu da mi samo smanji volumen kose sa strana? :D To pitam jer se inace sisam na pola cm, a ovaj put sam pustio kosu i htio bih je zadrzati. (nisam se sisao od 9. mjeseca)
al i dalje nam nije jasno.. ma da su ostali svi redom zadnje kante, opet, sto ce jedinki 4 osobna motorna vozila, osim ako ne pati od sindroma malog pimpeka?! nije da aludiram na nesto, uvjerio si nas da imas 'cer ;D samo mi nije jasno cemu 4 komada..
lada niva, bejbe, lada niva!!
ma ne novu, nove ne valjaju! stariju, al tu treba puuuno paznje i truda pri pronalazenju iste.. stare su super ak nisu razvaljene do bola, meni je to tak kul auto da bih si 3 odma kupila! tesko se nadje starija, a da je u dobrom stanju.. a ak nadjes, grabi, covjece! ak ne's za sebe, pokloni meni ;))
ma nek je on izdrzljiv, neb ja njega novoga u polje, blato, kanale.. ne, ne, to je za pokazivanje!! tek za 10 godina moze u polje s njim ;)
btw, a zasto mi pricamo o terencima? palim se na njih do bola i nazad!! i na suvove! na sve sto je veeeeeliko i moze van ceste, pa makar samo na papiru (x5 je ljubav mog zivota, al ne bih ga van ceste drndala nikada!! maj prešs..)
ajmo ne o takvim autima.. ne ne.. jos malo pa cu se povampirit, pretvorit u sponzorusu i trazit bogatog poduzetnika po forumu i sire.. a sve samo zbog terenca.. tata kupi mi auto..