Galaxy S3...pretpostavljam de će cijena biti slična HTC One X
Printable View
zasto bi netko platio 2198 kn mob + pretplatu (5mj x 150kn) + (24mj x 10kn)
kad isti taj mobitel moze dobiti za 398 kn + pretplata (5mj x 300kn) + (24mj x 10kn)?
Gore navedene su cijene One X, odnosno u XXL je 1050 kn jeftiniji nego u L.
Zasto ti uopce gubis vrijeme na kalkulacije kad ne znas cijenu robe koju kupujes?
Sto se utrkujes s ekipom da dan prije njih kupis S3?
Ne razumijem ovaj (zajedljivi) dio. Trebam novi telefon i pokušavam iskalkurirati kako najjeftinije proći, ne utrkujem se ni sa kim ali ako već potpisujem na 24 mjeseca zašto ne uzeti solidan uređaj? Što ima loše u pretpostavci da će 2 telefona sličnih karakteristika cijenom biti usporedivi? Do sada si mi dosta pomogao savjetima, ali ne vidim razloga za promjenom tona u postovima...
ali nemas inpute za kalkulaciju, a na primjeru one x u L+ pokazao si da ti matematika nije jaca strana, za tvoj novcanik, ali je za povecati profit HT-u
nema razloga da tako ne bude i ubuduce, ali samo na utemeljenim informacijama. Sto se tice kalkulacija isplativosti s proizvodom kojemu ne znamo cijenu - savjetujem da se odgovor potrazi kod tarot majstora, gatara, cudnovatog kljunca i vidovitog milana
Čini se da je bio problem na relaciji iskusni forumaš<-->newb...dakle kad vidoviti Ivica obznani cijenu (pre)plastičnog telefona, mogu očekivati tvoj prijedlog da istom što manje podebljam milijunski račun (ne očekujući da baš kad ja kupujem uređaj bude baš najbolja akcija)? :D
Samsung Galaxy S3 ce vam biti u Extra total+ XXL 998 kn. Dok ce cijena G2 past na 798kn u XXL TOTALU.
A galaxy S3 u TOTAL S ce biti 3298 :)
s3 u extra total+ S 3298?? a meni je danas rekla da ce u L biti 3098. sta je onda na M 3198?? to mi je nekako premala razlika izmedu pojedinih tarifa a velika izmedu XXL i XL....jer na XL bi trebao biti 2598.
a danas sam opet provjerio jer su me zvali zbog predbiljezbe...rekla mi je webshop cijene...698 xxl, 2298 xl, 2798 l...cijene u trgovinama su uvecane za 300 kn...i meni je velika razlika iznedu xxl i xl. sutra cemo bit pametniji kad objave sluzbene cijene.
tj. ti se nadas da ce bit tako kako ti kazes :)
Lijepo molim cijenjenog ispravljacha da predloži (ili potvrdi već napisano) najjefitini način kupnje uređaja o kojem se u zadnjim postovima priča s obzirom na novospomenutu nemogućnost ulaska kao Nositelj u obitelj odmah nakon potpisa OTPO na single tarifi. Želio bih uzeti (i zadržati) -50% na obitelji L već ovaj mjesec, a krajem godine uzeti dodatni uređaj kad ženi istekne OTPO. Mnogo hvala.
a nada je ...
naravno danas su objavljene cijene identične onima koje si ti pisao
uz takve sulude razlike između XXL i XL se stvarno isplati uzeti na XXL
samo ne znam dal onaj online popust još vrijedi, ili je to bilo samo za predbilježbe
ti si, bojim se, nešto krivo shvatio.
koliko ja znam, ne radi se o nemogućnosti da se sa singl tarife prijeđe na novu obiteljsku tarifu kao nositelj,
nego o nemogućnosti da se kao nositelj uđe u postojeću obitelj gdje već postoji nositelj (u toj je kombinaciji taj stari nositelj prelazio u člana)
15.6. - novi pretplatnicki broj na t+xxl i kupi s3 za 898 kn, a nositelj oL > t+L, a clan na pricu xs
17.6. - t+xxl > nositelj o+xxl i clanovi (prijenos iz druge mreze, t+L i prica xs)
2_.6. - ugovor po clanu da bi dobio -50%
rezultat
s3 za 898 kn
tarifa xxl
pretplata 600-50%=300+40=340 kn, a do sada si placao 270 kn + uspostave poziva
A što ako se desi ovaj problem
Cijena za S III od danas u tarifi total xxl+ 98KN!
...a da nesto ide po zlu to se uvijek i svatkome moze desiti, i ja sam prosao kroz slicnu situaciju, ali treba biti uporan i svako malo provjeravati trenutni status u procesu realizacije pojedinih prijenosa/prijelaza, a to se moze putem SZK...
Bas naprotiv, meni nitko u SZK nije znao nista konkretno reci. Ako bi doslo do takvog problema, valjda bi uvazili situaciju pa omogucili iste uvjete kao da do problema nije doslo. Medjutim, osobno nakon neugodne situacije jos uvijek nisam dobio ni sluzbenu ispriku, pa mi se cini da bi se i oko toga morao natezati.
Nisam rekao da je jednostavno, ali postoje tu jos i facebook podrska, od njih dosta brzo dobijes odgovor, a zadnja solucija je ako nesto krene po zlu prigovor, a ako je greska nastala njihovom krivicom, onda ce ti i uvaziti prigovor...
ja sam dobio vec i ispriku radi nastalih gresaka od strane t-mobila...
evo citati iz odgovora na moje prituzbe:
Primjer 1
...Prvenstveno se želimo ispričati zbog, u prethodnom odgovoru, pogrešno navedenog pretplatničkog broja za koji je izvršen prijelaz u T-Mobile mrežu temeljem kojeg ste ostvarili 50% popusta na mjesečnu naknadu u trajanju od 24 mjeseca...
Primjer 2
....Napominjemo, kako je raskid obitelji napravljen sa zakašnjenjem, na čemu se iskreno ispričavamo, izvršili smo financijsko odobrenje na računu za mjesec veljaču 2012. godine za pretplatnički račun broj xxxxxx/000 u iznosu od 210,00 kn. Ljubazno Vas molimo da račun za mjesec veljaču umanjite za iznos odobrenja te uplatite u preostalom iznosu od 20,00 kn....
Imam jedan ugovor na extra total l kojem je ostalo jos 13 mjeseci do isteka (kupjen iPhone). Par mjeseci nakon potpisivanja je dignut na xl jer se u tom trenutku cinilo isplativije. Obzirom da su racuni uglavnom oko 500kn imate kakvih prijedloga kako to najbolje srezati (i mozda nabavit neki novi mob)?
19.6. - nova pretplata na total+ xl/l i kupi smartphone
20.6. - t+ xl/l > nositelj obitelji+ xl/l i clan: prijenos iz druge mreze
2_.6. - kad prenesu clana napravi otpo na 24 mj te dobivas -50% 24 mj
1_.7. - kad platis 12. racun po total xl > clan obitelji+ xl/l
rezultat
sadasnju pretplatu total xl (500 kn) smanjit ces na:
a) 180 kn = o+ L
ili na
b) 255 kn = o+ XL (u prosincu 2012. moći ces zatražiti prelazak na o+ L)
uz to neces placati naknadu za uspostavu poziva
a kupit ces si vrlo jeftino jos jedan smartphone
Ono sto ne razumijem je zašto si čekao 18.6.2012.?
Već od 25.7.2011. imao si mogućnost prepoloviti pretplatu: (10)+350-50%=175+(20) kn
imas pravo.
kako onda ide sa ovim ugovorima, kada uzimam total+ L radim novi ugovor na 24 mjeseca, kada prenesem broj iz druge mreze kao clana, onda radim novi ugovor na 24 mjeseca da bih dobio popust ili nesto drugo? mozes mi molim te pojasnit malo taj dio.
hvala!