Pitanje,
Koja je najbolja android igrica, planiram kupit mobitel sa andoridom, pa cisto da znam ?
Koliko su bolje Iphone aplikacije, ako su uopce bolje?
Bok
Printable View
Pitanje,
Koja je najbolja android igrica, planiram kupit mobitel sa andoridom, pa cisto da znam ?
Koliko su bolje Iphone aplikacije, ako su uopce bolje?
Bok
Isto ko da si pitao koja je najbolja PC, PS3, itd. igrica. Sve je stvar osobnog ukusa i preferencije.
Dakinho, baš sam htio napisat da full radi to, no vidim da si probao.
Jel mi mozete reci gdje da nađem ove aplikacije:
CamScanner
PowerAMP
Na...marketu?
DAli ima neki program koji mijenja boju ledice gore, npr, da mi za poruke svijetli plavo, za pozive zeleno i tak? hvala
LED me know (samo Desire): http://www.appbrain.com/app/led-me-k...p0w4.ledMeKnow
Blink: http://www.appbrain.com/app/blink-fl...imoblife.blink
Pozz, zanima me sta mislite o ideji da napeavimo aplikaciju za zet.. kolko treba cekat na tramvaj odredjeni na odredjenoj stanici pomocy gpsa...
Sent from my HTC Desire
Iskreno, ne znam kako mislis doci do tih podataka (gdje je trenutno koji tramvaj), ali ako mozes, podrzavam. :)
Inace, vec postoji domaca aplikacija za ZET, pa ako si zainteresiran, mozda da se cujes s autorom te aplikacije, da ne radis ispocetka nesto sto vec napola postoji.
Jel postoji ikakva aplikacija da save-a šifre od facebooka, ili da blokira ulaz ili bilo što, da kad dam frendovima da odu na fejs, da nemogu uć jer me živciraju s non stop žicanjima i troše mi megabajte a galaxy mi dosta troši
Ne znam za aplikaciju, ali postoji jednostavna metoda zastite - nauci reci NE. :rolleyes:
Ako ne objasnis dobro sto ti treba, tesko da ti netko moze pomoci...
No cini mi se da trazis/ocekujes previse.
A i mislio sam tako.. a dobro nema veze..
Jel izašla kakva aplikacija za webcam preko wlan-a?
Prekratak mi je usb kabal (kad koristim USB Webcam) pa je dosta teško postavit mob.
Dakle trebao bih za Desire ne rootani 2.2 nekakav programčić sa grafičkim sučeljem s kojim bih mogao koristiti Wi-Fi preko proxya jer niti jedan mobilni browser na androidu to ne podržava defaultno.
Imam Xperiu X8 1.6 i Gallery na njemu mi se ne svidja... Dali postoji neki drugi?
Probaj si Securet livestream, imas ga na marketu. Ovo je demo verzija, nisam trazio full...