...samo tren - od kada je n95 u vipu kodiran? :confused: ...
Printable View
...samo tren - od kada je n95 u vipu kodiran? :confused: ...
evo dostupan je soft v20 i za balkan code :p
0550379
evo sad sam bio na nokiinom sajtu i proverio soft za svoj produkt code...ima v20 :D :D :D :D jedva cekam da instaliram :D
Za mene još ništa pas mater
koji je to biser napiso da je izašo novi soft. za n95 8gb balkan kod 0557650 , nemojte širit netočne informacije :)
PS. obrisan post od dotičnog dezinformatora.
PPS. a jesam nasjeo, pripremio fon back up, format , a nisam provjerio dostupnost soft.gggrrrrrrrrrrrrrr
@ lubenne baalkan kod ti je 0550379 - BALKANS
više ovdje http://cafe.mobil.hr/showpost.php?p=...&postcount=562
a evo i da nadodam malo toga nakon tjedan dana korištenja
dojmovi...
ASR-fenomenalno radi prezadovoljan(namucio sam se dok sma ga našao :P )
brzina-fenomenalno klizi po meniu nema štekanja iz foldera u folder ni ne primjetiš koliko brzo ide
Fotke-ne ceka se gotovo ni 1sec izmedju slikanja (dok sam na V15 morao cekati nekih 10 sec nakon prve 2 slike za trecu)
Slide-kada se prebaci dakle iz normalnog slide-a u music u 1sec sve se stvori u landscape gotovo se ni ne primjeti
WLAN- radi fenomenalno totalno sam oduševljen nakon onog v15 na kojem mi se veza rušila i makar bio 2m udaljen od routera.
Baterija-vidljivo se poboljšalo trajanje baterije puno ga koristim slušam mjuzu non stop i to vecinom na zvucnike i traje mi oko 3 dana dok ne slušam mjuziku 4 i pol dana sigurno .makar previpe ne obrracam pažnju na to,kad je prazan stavim na punjenje i koristim ga full
I evo gaaaaa :
http://img501.imageshack.us/img501/8614/123ap5.jpg
:D
ASR sam nasao iz prve i ne znam sto je tako super.isti je ko i rotateME,mozda je rotate me cak i bolji
moze li mi netko pomoci, naime kada preko NSU zapocnem update, sve normalno pronadje mob i najnoviju verziju softa, ali onda update pocne i pise eta 15 minutes i tako samo stoji cijelo vrijeme kao da je zaledjen i to je to ne ide ni gore ni dolje i onda sam primoran prekinuti proces, jel netko zna u cemu je problem, koristim win vistu, a mob je N95 8GB da li bi trebalo promijeniti product code mozda ? unatoc tome sto NSU prepoznaje kod ?
pozdrav svima, novi sam i na forumu i sa n73.
kupio sam tu nokiu jučer, polako se snalazim sa tim programima i svime, ali me zanima kako dodat jezik u firmware? sad imam engleski, hrvatski i još par nepotrebnih, a trebao bi mi talijanski, jer sam naviknut na njega, stare nokie koje sam do sad imao su imale talijanski, ali ova n73 nema.
Prvo trebaš napraviti izmjenu prodcut code-a na mobitelu.
0539239 --> ovo je product code s talijanskim jezikom za N73.
http://cafe.mobil.hr/showpost.php?p=...&postcount=160 -->ovdje je opisano kako promjeniti product code ,u tom postu je opisan i upgrade fimrware-a preko interneta kako bi dobio talijasnki jezik kad promijeniš product code.
hvala, upravo čitam. ali ako to napravim, tada ću izgubiti hrvatski i engleski, ili neću? jer bih volio imat tal kao glavni jezik, ali hrv da mi ostane radi naših slova. također, dali kad napravim update firmwarea, dali mi se izbrišu sve instalirane aplikacije i tako to? jer sam se dosta namučio (iako sad bih to sve skupa brže napravio) dok sam sve doveo u ovo stanje koje je.
hvala unapred.
koliko se isplati raditi update uz dial up vezu? koliko bi to vremenski iznosilo?
koji je najnoviji firmware za n73 music edition
Za sve koji imaju problem na Win Vista prilikom update-anja i kada se FW skine i krene instaliravat javi se greška Nokia layer ili tako nešto,mob ne iskopčavati s usb-a ostaviti da mu ekrean svijetli bijelo te otvoriti Task manager (ctrl + alt + delete) i ugasiti NSU (end now) i ponovno otvoriti NSU te ce ga prepoznati eventualno tražiti da se stavi na punjenje zatim ce se instaliranje nastaviti bez ikakvog problema i dovršiti ! ja sam to supio jucer napraviti !
molio bih ako mi netko moze pomoci jos uvijek se tesko snalazim na ovom forumu, a prvi puta bi htio ovako nesto raditi na forumu!
ima li netko product code za nokiu 5610??
hvala
Izvor: http://europe.nokia.com/A4577225= Citat =:
Nokia Software Updater planned maintenance break - 17 May 19:00GMT - 18 May 19:00GMT
There will be a planned maintenance break this weekend, during which time the Nokia Software Updater service will not be available. During the maintenance break, customers attempting to use the Nokia Software Updater will see the message "Connected phone not supported". We apologize for any inconvenience this may cause.
Pozdrav! Imam jedan problem. Napravio sam update softwarea na v 20.0.016. i izgubio sam hrvatski jezik. Posto je mob kupljen na crno u njemu mi je dosao hrv. (vjerojatno stavljen od prodavaca). Engleskim se koristim sasvim solidno ali ipak sam navikao na nas jezik. Pitanje - kako ga vratiti?
I da, telefon je N95 8gb.
Nisam primjetio ranije :D
= Citat =:
Nokia N73 software version 4.0812.4.x released - 22 May 2008
This software version includes support for mobile TV (when used with SU-33W receiver) and Express Mail clients. This release also includes updates and improvements to Nokia Maps and improved Java support.
-----------------Nemesis Service Suite Beta 1.0.38.14-------------------Čini se da je ovo izašlo prije 20-ak dana ali nisam provjeravao uopće ranije.
http://img214.imageshack.us/img214/5...ononnewnr1.jpg
ovaj nss ne radi,tj kad stisnem na scan ne prepozna nish;why?
Skini zadnju verziju NSS-a (sad sam stavio link u post iznad),zadnje USB kabel drivere,instaliraj i pokušaj ponovo.