Izvorno postao
TigarZg
Ali ne vjerujem da je tako i u servisu jer kao što sam već napisao, moj već više od tjedan dana u servisu nakon BROD-a a tamo su mi rekli da će mi staviti R1FA035 dakle isto kao i za čiste (nebrendirane)....sutra bi trebao biti gotov pa ćemo vidjeti....
Sniper....Tebi je jedino rješenje, kao što ti već rekoh servis kao štoje i moj frend isto napravio sa čistim, dakle morat će platiti i mislim da je ispod 200 kn (uskoro ću znati)....
Nedavno si rekao da i ti imaš garanciju, ali nakon što sam pročitao tvoj zadnji post jasno mi je zašto izbjegavaš servis....Naravno tebi garancija više ne vrijedi jer si ga skidao sa vodafona i time izgubio garanciju, tako da je za tebe jedina opcija plačanje kad bi ga dao na servis...
Po mome, mobitel koji toliko košta kao k850, a kupljen sa garancijom, nikad se privatno ne prčka po njemu jer garanciju izgubiš a može doći i do ozbiljnijih kvarova i možeš ga jebat onda (to se desilo i mom frendu)...
Mene je i on nagovaraop da ga maknem sa vodafona ili da si ga sam update-am....ali nema šanse da bi ga dirao dok imam garanciju...
Ja sam se jednostavno uputio prošli put u servis i tražo da mi stave noviji software na osnovu garancije i to su napravili, to što nije valjao...jbg...sad neka stavljaju nove skroz dok nebude uredu...A vodafon mi toliko ne smeta da ga nebi mogao isfurati do isteka garancije...