kaj ti to uopce mozes gledat??? pa te reklame su najiritantnije ,kaj postoji!!!:angry:
Printable View
Iz reklame za otp banku Israel Kamakawiwo'ole - Somewhere over the rainbow
dali zna tko kako se zove ova hrvatska pjesma,u pozadini je ona glazbica neka francuska ŽTE,tak neš (sori na nepravilnom pisanju,tak se izgovara) a rijči su:
"....jer tvoja jela suuuu ne jestiva sva, meni najljepša,najdraža moja voljena..."
POMOOOOOĆ!!!:hm:
ja mislim da ti je to moja jedina...ali nikako se nemogu sjetiti od koga
J'taime....?
Dali znate koja je pjesma u pozadini što svira na mafia 2 traileru, ta pjesma je malo obrađena i za grande punto novu reklamu.
Link mafia 2 trailer:
http://www.youtube.com/watch?v=1A20M...elated&search=
Zna li netko pjesmu iz reklame za cedevita bombone...play that funky music wlid boy...
ja bi prasence iz rexona reklame :cry:
FRIŠ!!!! daj mi nađiiiiii tu stvar plizzzzz :cry: :cry: :cry:
E thanks careeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee!!!!!!!!!!!!!!:respect:
Evo ako nekom treba,uploado sam http://rapidshare.com/files/62961105...unky_Music.mp3
meni treba ona pjesma iz reklame heineken!Reklama počinje prikazom na automobil saleen s7,i kako ga onaj stroj zgnječi,nakon čega pokažu na limenku heinekena,kao razbili su ljepi auto da bi dobili ljepu limenku!Pjesma m je predobra,ali evo...neznam joj ime.......
tražim pjesmu iz Motorola reklama. frajer i ženska se tuku u podzemnoj i bacaju mobove na sve strane.
pjesma ide: "hello little boys, little toys..."
EDIT-našo
pjesma je: Shiny Toy Guns - Le Disko
da li netko zna koja je to pjesma na novoj reklami za MOTOROLU V8????
kako sam glup......... :creep: ali hvala...
E ljudi, a kako se zove ona pjesma iz reklame za Citroen c4, dok se pretvori u robota i kliže po ledu? Unaprijed Tnx.
Offtopic:I zanimaju me dvije pjesme iz Fife 1998, koje sviraju u menijima?
zna netko pjesmu iz kinder bueno reklame.
ide nekak ovak: and i give a little hmmm(ili ummmm) to you...
eto...:beer:
ne znam ti ja to.. zamoli nekog drugog :)
Ako zna netko za stvar iz nove reklame za >> ferrero rocher <<, mislim da je to soundtrack ali ne znam iz kojeg filma..
Thnx
iz filma dnevnik bridget jones...pjesma se zove OUT OF REACH - Gabrielle