doso sa pokera praznih dzepova ...
Printable View
doso sa pokera praznih dzepova ...
evo me nakon nekog vremena na forumu
vidim, prilično ste se raspisali dok me nije bilo . . .
inače, gledam kaj ima na netu . . . ;)
Inter 2 : 1 Milan
wooooohoooo
ovaj milan je pusiona. i proslu utakmicu su izgubili od catanie i tako me sje*** na kladioni
Pišeš pismo? Kak si ti zaostal, pošalji mu e-mail ;D :jump:= Citat =:
pišem djedu mrazu pismo, da je totalna pederčina kaj mi prošle godine nije donesao kaj sam tražil i da mi ove godine donese kofer sa miljom eura, i ako mi nedonese da ću mu kuću u laponiji zapaliti i one patuljke poslati k Hrvoju u Rijeku....
surfam i gledam sam u kuci, klasik ;D
Hmm...radim svašta......:)
stavio vistu na dual boot...faking šit, od 3 gige ukupno - 2 gige su jedan veliki nag screen!
upravo jeo, sad chillam ispred kompa . . .
...došao, danas mi je bio lijep dan...sutra radit, do 12h i tako...uživajte...odoh još malo lunjat po netu...
spičkal komp, mečem friške windoze
dobar jutar svima...
danas badnjak....Jutro ico
evo obavio šoping , vani je ko na klizalištu .. jebote 3x sam skoro kičmu polomio ... a sad idem malo leć kasnije ručat i onda u nočnu , e kad nemaš sreće onda nemaš ;)
također nakupoval svega pod bor, ostalo mi za pljuge :p
Idem sada za hercegovinu...Kak mi se neda putovat
aaaaaaaaaaggggrrrrrrhhh...moji kupili neki bor svinut,nikako ga namjestit u onaj stalak,sve sam im ostavio,ak nastavim poludit cu!
razmišljam kako doći do nokie n73 sa E65... ;D :p
starci maloprije došli sa borom, pa ga ti tegli na prvi kat . . .
i nakon dugo vremena ipak ćemo imati bijeli božić . . . ;) :xmas: :bigjump:
gledam kako pada snjegac..jeeeee bit ce pravi bijeli Bozic!!:xmas:
niposto, aj šel ripit, nipošto ne izlazite iz kuce osim ako bas zaista ne morate..ujutro isla na posao, kasnila, polomila se skoro 15 puta, hodala sam drzeci se za ograde kuca.. promet u kolapsu, nesreca na svaka dva metra..
idem doma, cekam tramvaj ko kreten, tramvaja niotkuda.. bas je bila yebenica pjesacit on inine benzinske u dubravi do dupca po ovakvom vremenu.. i onda mi jos busa nema sto godina.. pa pocele plahte od snjega padat.. to je bilo prije nekih sat vrmena.. i otad niti jedna fakin ralica nije prosla istocnim dijelom grada!?
o, da, bijeli bozic je preyebena stvar, ako i samo ako ne moras mrdnit iz kuce van osim na grudanje i sanjkanje :crazy:
u, evo, prosla ralica! jeeeeeeeeeeej
Dobar Badnji dan svima.....
Evo snijeg pada, kraj moje kuće se djeca sanjkaju i uživaju...ima ih 20-tak..baš im lijepo....
Okitio sam bor i sada gledam kako pada snijeg i kak mi kvari većernje planove...jer očito je da ralica neće proći a napadat će ga dosta...malo sam :angry: no preživjet ću...čekat će mene ta osoba, ima dana ..:respect:
kad smo kod boldanoga, neki cica je na cipele nakacio neke siljke, sto ja znam sto, prevezao ih nekom trakom na dzonove.. i znas sto, spicko se je! ja sam isla u pola 7 ujturo na posao, da si ne znam sto imao na nogama, ne bi znao hodati po tom ledu.. po travi i cesti je nekako islo, ali po nogostupu, nema fakin sanse.. onak, cekam bus, na stanici je lagani, ful lagani nagib. stojim na mjestu i klizem se prema cesti!! morala sam se citavo vrijeme drzat za ogradu! pa ti hodaj yebate ;D
idem bas van vidjet kak je , uzet cu fotic mozda ulovim neki trenutak za slikanje..prekrasno pada.
ja sam isla kad je padala kisa i ledila ,a sad jos gore snjeg...ihhh evo kak zgleda!
http://img523.imageshack.us/img523/1...tamafv4.th.jpg
bemti...
nadao sam se da će biti bijeli božić...
al ne da će biti ovoliko snijega... i još je zemlja zaleđena... :-/
sad nemogu nigdje... :-/
da, čistio sam dvorište... i naradio se pošteno...
:cry: Snjeg mi poremetio planove, šta ću sad, cesta je ledena!:cry: :cry: :cry:
Idem naći utjehu u Jegeru:crazy:
Ima ko Motorne sanjke za posuditi?Povoljno plačam!:angry: :angry:
Idem se sanjkat van......pozdrav svima.....
Da sam bar znal prije tjedan dana da bu takvo vrijeme stavil bi u oglas K: motorne sanjke!:banme:
k: cisternu napalma
A bogati šta je jeftinije Napalm ili Motorne sanjke?:hrv:
bio malo vani, vani je predivno . . .
nije zima, snijega ima, čista uživancija i idila . . . ;)
..nisam u zivotu dobila toliko virtualnih cestitki i lijepih zelja za badnjak i Bozic,a nisam bila nesretnija nego ovih dana...***** ti kako ti neko moze upropastit sve..ma nek se goni...uhh:rifle:
same here :-/
nažalost, same here . . .:-/
Kaj se događa?
hebena ralica...
odo ponovo čistit snijeg... :angry: ;D
Kod mene sve ok.. Jel se širi mailom? :-/
oš kupit? :D
cekam da se top gear epizoda downloduje...
Eto unatoć velikom snijegu upustio se u avanturu ...bio sam "curom" na piću i opet me jezik od nećega boli....;D ;D ;D
Ovi cestari nisu ništa čistili cestu...cesta puna snijega...vozio se 40 čovjeće...skoro sam zaspao od brzine....:crazy:
No evo me sretno sam došao doma, sretan, dobio sam veliku Milka čokoladu i većer je prošla fenomenalno...:bigjump:
Odustao od polnoćke zbog loših cesta....i sada jedem i surfam...
I unaprijed Sretan Božić svima....samo kaj nije...još nekih 15 minuta i poruke će letjeti na sve strane....:hrv:
Idem odmarat uz tv....nema nigdje žive duše...
ccc.. treniraj jezik ;D kako mene nikad ne boli vise... :p
meni je isto recimo bilo dobro, samo mi je kiša upropastila malo, ali opet je na kraju bilo ok.. brzo sam se vratio doma ali nema veze.. uglavnom sretan božić :)
Svim forumašima dobro Božićno jutro... :)
nije vrag da svi još spavate?
jutro...dorucak uskoro pa svi na misu
Svima Sretan Božic ..nije mi sad najbolje poceo ovo jutro mislim , ali ajd..islo se na polnocku u katedralu bar :wave:
Sretan Božić svima....
Evo došao sa mise....
He... forum.hr se gadno spušio. ;D
vrtim poweball, ruka mi bu opala :D
neradim ništa...
ubijam vrijeme, a leđa ubijaju mene...
morao jučer navečer snijeg "micat" koji je ralica njenjal... :-/
probudih se prije pol cuke (burna noc) i docekalo me 50 ojra :bigjump:
malo razonode u ovaj dan
http://www.youtube.com/watch?v=WNZ5z2aYBk8
šteta za facu ;D
pred 15 min se probudio...odgovaram na poruke i tako....SRETAN BOŽIĆ!!
Sinoc polnocka,birc + free kobasice,onda alkoholiziranje,plesanje... Disco do 4:30,onda doma,krevet,ustao u pola dva,cestitao starcima,rucao,i sad cackam po kompu,a poslje opet u birc i isti sequence like sinoc... Radim cet i pet tako da... mislim......hm...da... :belj:
Sretan Božić svima....
Nažalost netko mora i raditi i to do 19h...
kaj je ovo na novoj??? non-sync sapunica???
...pa ljudi - Sretan Božić ...jest da mi je krenulo :mad: & :Puke: al sad je ok...
...evo i moje snježne idile :) ...
http://img411.imageshack.us/img411/3517/dsc02341fg8.jpg
ovaj bozic bas smara... uopce nije fun...
Noć svima,....
lezim i cackam po lapopu joooj...boring
Sutra idem radit a baš mi se i neda ići leći, uff; odo gledat tv dok ne zaspim!!
...odoh...`noć...
noc em:kiss:
Ajmo na noge lagane!!! ;)
Ja bio već na poslu i vratio se jer nisu im potrebne moje stručne usluge hehehe.
Moram se danas psiho-fizički pripremiti za sankanje (budem glumio Soba LOL)
ho ho ho
pijem kavu
...jutro....:wave:
dobar jutar svima...
Malo se vozio po snijegu. 4x4, zimske gume na 16".... :chatter:
i moj je visok i bas zato sam se zajebavo (ne zapinje snjeg o podvozje)
čekam ručak... :)
pišem nekakav seminarski, pa sad malo odmaram... a ko za vraga moram pisat "ručno" a ne na kompu... :-/
ma kakvi, jer nema trenja (ima nesto malo) pa se ne naginje auto nego samo klizi u koju stranu i kako hocu
Dan svima....
Evo moram raditi neku skriptu za faks...tak da mi neće biti dosadno...:mega:
došao maloprije od bake . . .
a jučer . . .
pivo i rakija rules . . . ;) :thumbup: