Na internetu? :rolleyes:
edit: zapravo, neću ti dati link, probaj sam :)
Printable View
Na internetu? :rolleyes:
edit: zapravo, neću ti dati link, probaj sam :)
haha makli su onaj banner :)
edit: nisu :D
Joj ma e...i mene ubijaju te reklame na mobu...za pop*, vrijeme je da pređem na smartphone, kad više ni cafe.mobil.hr ne mogu čitat kak treba ;D Samo nakrcavate taj forum sa glupostima, a forum sve postaje nezgrapniji za čitanje...još malo pa će mi otići i omiljena zabava za čitanje u tramvaju i autobusu ;D
ja sam nesto blokala, ali banner koji se preliva mi je ostao samo se ono javno.hr slijeva maknulo...kak da maknem i ovo, fakat me iritira?
ja bi novi nick,a nema te opcije,a ni neke aktulne teme kad će to biti moguće :(
Trebas se ti nakupiti jos postova ja mislim!! :D
@malena: Neznam jesi li vidjela, imaš i u ovoj temi moj post o tome:
http://cafe.mobil.hr/showpost.php?p=...&postcount=545
xclaim su one zelene riječi, a javno.hr je taj baner u desnom kutu koji svih živcira... Moj savjet je da u adblock dodaš ovo:
žž=tt, a zvjezdicu * ne diraj :)= Citat =:
hžžp://www.javno.com/bannext/*
Radi 100% ;)
e jeste neki:D , sad ne vidim pol foruma:busted: . a i ti imatic nemaš pametnija posla u rano jutro:evil:
LOLmogli ste mi ostavit par dana...bar danas, današnji dan bi mi bio zanimljiv!!
Mene živciraju one reklame kad je neka riječ pocrtana i kad pređeš mišom preko nje a otvori se pop up prozor i bez obzira šta stisnem (koristim opera browser) otvara mi se ta stranica, u zadnje vrijeme uglavnom Tele 2 ponuda mobitela....
...vezano za tvoj problem, pročitaj -> http://cafe.mobil.hr/showthread.php?t=41951 ...
e evo u vezi onih preporuka jedan komentar...umjesto onih postova trebala bi se napraviti i neka tablica na primjer jer bi se tako lakse vidilo s kim se isplati a s kim se ne isplati trgovati...
A tko bi tu tablicu održavao?
To je previse posla za jednog moderatora cak i za dva....
Ovakav prijedlog vidimo vec po ne znam koji puta.
I svaki puta ponavljamo isto: namjena ovoga foruma nije da bude kupi/prodaj servis. Ovaj je forum tematski, a Oglasnik je tu da bi clanovi mogli obaviti pokoju kupnju ili prodaju stvari u zajednici u koju manje, vise imaju povjerenja.
Tako da je i ova tema:
http://cafe.mobil.hr/showthread.php?t=16503
I vise nego dovoljna.
Sto se iskustava sa odredjenim korisnikom u razmjeni, kupnji ili prodaji raznih dobara tice, do toga se vrlo lako dodje...sve sto treba je pretraziti doticnu temu u potrazi za nickom korisnika koji vas zanima:
Evo za primjer iskustava sa dva korisnika (prvi koji su mi pali na pamet):
imatic
sodom
Da pitam i ja nesto, za sta ne znam da li je bilo ranije price (search nije pomogao). :)
Elem, interesuje me zasto "session" na ovom forumu traje ovako kratko? Circa 10 minuta. To zna nekad da nervira, kad npr. otvorim forum, gledam, a potom me nesto zaokupi na 20ak minuta, i onda kad kliknem ponovo - sve nove poruke su otisle. :(
Any solution for this? .___.
:)
Anyone? :)
Imam i ja jednu molbicu iliti pitanje...
budući da se forum već razvio kao i brzina interneta kroz ove godine a naš forum sa slikama iliti avatarima je i dalje ostao ograničen, molio bi ako se granice tolerancije (jos uvijek male) mogu pomaknut.
Trenutno maks avatar je 65x65 slika i veličine do 5 KB
Dali bi se to moglo prebaciti na 100x100 sliku i veličine do 100 KB (zbog gifova)... naravno da bi prethodno bilo uploadano na neki drugi server (imageshack i sl)...ako nemože ta veličina (u KB) bar rezolucija od 100x100 jer ove slike su premale meni na nekoj malo većoj rezoluciji a mislim da veličina i nije tako velika da bi uopće usporila internet vezu nekome.
Unaprijed zahvaljujem... :five:
ili da u potpisu mozemo imat one slike csi watcher,se owner,bt user...
Onda neka povećaju na bar 40 KB a reza neka bude minimalno 100x100