Da, i stalno prekida
Printable View
DominikOS, Invisible shield u Zagrebu možeš kupiti u King Cross-u u Technomax dučanu, košta 40 i nešto kuna. Znam da ima za Omniu, a ima i neki za izrezivanje, univerzalni.
Rozy, zahvaljujem na odgovoru, ali nemaju ZAGG ne neku zamjensku, naravno made in china hehehe
A jesi provjerio ovo?
http://iphone.piranhastudio.com/
:spin:
imam jedan problem na omniji!
zna mi se dogodit da mi bez razloga nestane zvuk tipki, glazbe, svega!
a piše da su tonovi uključeni!
i u touch playeru sam stavio na 5 zvuk!
jedni se uključi zvuk kad ga ugasim i uplalim ili kad me netko nazove!
jel postoji kakva caka za to? jel treba nešto uključit ili isključit?
hvala
ovo s memorijom je stvarno katastrofa,sve sam instalirao na my storage osim mobile shell, jednu melodiju za zvono i jednu za sms i sad mi je ostalo samo 25mb slobodno.i sad kad pokrenem neku igricu javlja mi da je storage memorija puna da necu moci primati sms tra lala.normalno sve se zablokira i ne radi task menager nego moram gasiti mobitel.
ima tu kakvog normalnog rjesenja za ovo??
i ne kuzim kad ugasim igricu i dalje mi kaze da imam 0 mjesta tek kad resetiram se vrati 25
da i meni se nešto tako događa, samo ja sam sve instalirala (i mob shell) u my storage, i prebacila da mi se sve fotke i videi pohranjuju u mystorage)...mislim da je to do tog shell-a.
A imam jedan drugi problem, skinula sam onaj recrocall kak se već zove, da mi pozivateljeva slika bude preko cijelog ekrana, no ne štima nešto jer kad me netko zove pojavi mi se slika preko cijelog ekrana ali rezolucija u k... i ne mogu prihvatiti niti odbiti poziv, ono ne reagira mi touch na screenu... a i glupo mi je jer imam od shella i od tog recra, kako jedno od toga uključiti ili isključiti, jer nema smisla imati oboje. Kad me netko zove nekad se upali od recra a nekad od shella ta aplikacija :hm:
itko? ????????????
Da nemaš uključenu opciju da se zvuk ugasi kad je mobitel okrenut ekranom prema dolje?
gdje se ta opcija nalazi??
da je možda je ona uključena! =(
ali ekran mi je okrenut prema gore!
Novi sam, pozdrav svima!
Jucer sam stavio novi windows 6.5, danas dok sam stavljao neke programcice mi se jednostavno ugasio... Mrtav! Pokusavao sam sa hard resetom, nista!!
Ima li tko kakav savjet?
Uspio hard reset, podaci pa pa!
ali ja mislim da mora bit nešto!
nemože zvuk samo tako nestat!!!
meni se vrati kad nekog nazovem, kad me netko nazove ili kad restartiram!
jel zna netko kako to?
zna itko ovo za memoriju??
a sto se tice zvuka meni treba samo da se cuje kad zvoni i sms jel se moze sve ostalo ugasiti?
i iako sam namjestao u onom meniju zvuk za slusalice moram priznat da se i dalje slabo cuje kad slusam mp3 iako je sve na najjace
Jel mi netko može objasnit zašto kad šaljem preko bluetooth-a šalje tako dugo!
npr. 5mb šalje skoro 10minuta!
Spb ima dosta zgodnih stvari. Vrijede li isti brojevi (serials) ako skinem npr weather ili nešto drugo?
Budući da sam novi, molim pomoć kako doći do tih brojeva?[/QUOTE]
A sta tocno mislis pod wheather?
misli na spb weather kao poseban program, ali to mu ne treba jer ima ugrađen u spb shell. i ne, ne vrijede isti seriali za sve
Hvala na odgovorima i pomoći.
Mislio sam da je spb weather korisniji, no ne može naći naše gradove niti kad mu zadaš koordinate.
Ima li netko serials za spb Brain Evolution?
Hmm ... ja u Spb weatheru imam 10-ak gradova u HR. Probaj još malo potražiti. Koju verziju imaš?
popravio sam koordinate, uključio gradove koje nudi i sve je OK. Hvala ti.