jel zna neko tele2-bla bla
bla bla bla when i met you bla bla bla blu..(tak neš)
Printable View
jel zna neko tele2-bla bla
bla bla bla when i met you bla bla bla blu..(tak neš)
Ne mogu se sjetiti sad reklame, znam da je T-Mobile, ali mozda nekom posluzi pjesma:
The Fratellis - Whistle For The Choir
;)
pjesma iz reklame za nokiu:
Bonde do role – solta o frango
aurora imam ti ja pjesmu time to get away
jel zna netko koja je pjesma u novoj t mobile reklami? ono kad prolaze godišnja doba
a zna ko kako se zove ona pjesma iz sprite zer0 reklame, kad skacu u bazen (u košarkaško igraliste)...
edit: nasao u ovoj temi...
Iz reklame od Dorine ona...
...jer ti si mi....
znali netko gdje mogu skinutu ili da je uploada onu pjesmu iz gta SA loading screena
zna tko koja je pjesma u novoj Yaris reklami??????
btw. pozdraf :beer:
može li netko upladati
Colonia-pod sretnom zvjezdom
meni bi trebalo ako ste vidjeli na rtl-u
najavljuju ovaj film , Tri kralja prvo ide nekakva klasika ali onda ide neka kul pjesma, nekak mi je slicna onoj iz pakleni šund...
zahvaljujem!
i pliz ako ko nadje ako nije problem da pm posalje, jer jedva sam naso ovu temu...
hvala jos jednom
Bok ekipa!! Zna netko onu iz TUBORGA kad presaju auto i od njega naprave limenku (...precious moments...when will I see you... again...) i onu iz OTP banke sa šarenim balonima koji lete po gradu????
:beer:
hvala ljudima koji su odgovorili za pjesmu me and my clone iz t-mobileove reklame "naelektriziraj se"
Hvala Tompa!
Jel moze tko uploadat pjesmu od songkillersa-nikad više.
Hvala
ona stvar za supradyn la lalala
da li netko možda zna koja je ono stvar na reklami za rexonu s onom ženskom i svinjicom pod pazuhom? :)
..... tnx :)
Najžešča je reklama za Cilit sa Sašom Broz. ;-) Dal netko zna gdje bi se mogla nać ta reklama?