Blu.. kolko tražiš...za protu čini....:satan:
Printable View
Ja se pitam- je li ovo uopće forum za mobitele?
Danas je izašlo 10 novih Sony Ericssona, i nitko ne trza na to.
Iss, mislim na cijeli cafe.mobil= Citat =:
Ne, OVO je Chataonica, tak da tu ne trzamo na 10-ak novih SE-a....
Pa i ja sam danas izašo 20-ak puta iz kuće,pa nitko netrza na to..
Blue, iscitavam li ja to jednu ogromnu averziju spram svojte bilokakvog oblika?!
opcenito ne kuzim negativne osjecaje prema svekrvama/punicama, jer, osim sto se moj sogi i mater moja super slazu, moja sveki-to-be prema meni je fenomenalna..
ili..
ce zloca izbit na povrsinu tek kad postane ofisl sveki?! hm.. :zabrinuta:
učila..sad malo CSI gledam..s nestrpljenjem čekam sljedeći vikend i takooo
Čekaj dok izbije na Površinu!!!!!!!!!!!!!! sad si još priprema scenarije,za narednih neeeekoliko godina,jer naravno,one duuuuuuuuuuugo žive,dišu,gledaju te!!!!:satan:
Ma nije ta "dodatna oprema" problem - barem obično nije. S druge strane, ako tu i tamo pogledaš "Svi vole Raymonda", onda počneš drugačije misliti ;)
A najveća kobra, ona Kraljevska Kobra, je ona koju dovedeš doma. E toga se treba bojat ko' vrag tamjana :bat:
;D :D
pukam sins of a solar empire :licklips:
a ne znam..
pritisak je sve veci.. puno ekipe nam se pozenilo/poudavalo/uzgaja trbuhe..
majka navaljuje na unuke valjd otkad sam postala punoljetna, to me ni ne tangira vise.. zabrinjavajuce je sto je sad i caca poceo forsirati, cuva inine dijonice za 'cerinu svadbu i tak.. a kad flegmaticni slavonac ceri silom 'oce svatove pravit, to je vec problem ;D
najbolji frend gore mi polovice se zeni.. ulovila sam svoju goru polovicu da ga ispituje kolko je platio zarucnicko prstenje :freakout:
sinoc sveki inzistira na unucadi..
ne znam vise sto mislit..
gadno, u svakom slucaju..
idem gledat slike vjencanica ;D
ajde luna, dopeljaj doma bandu potencijalnih, da pogledaju tekmu sa starim na kauču :D On nek odluči koji najjače urla :p
Ljudi pozzz