da, on je kopirao krivo, točkice su mu zamijenile dio linka
Printable View
moby.....
ne mora te bit strah postat, i nemoj odmah paranoje sirit ostaloj populaciji,m sad cu jos ja bit kriv zbog uvedenog, nazovimo ga pravila. dakle, da malo pojasnim;
prvo i osnovno, ti kao i svi na ovom svjetu koji imaju tipkovnicu imas te zagrade, a one ti se nalaze na slovima F(otvara) i G(zatvara). ali, da bi napisao te zagrade pomocu slova, moras ih stisnut u kombinaciji s tipkom "Alt Gr", koja se nalazi tik do razmaknice (space), dakle, prva tipka desno, sto znaci;
Alt Gr+F = [
Alt Gr+G = ]
no, upravo ono sto je bimbi rekao, reci cu i ja... nitko tebe ni sve ostale nece kaznjavat, ovo sam napravi kad prednost svima koji tamo postaju, pogotovo pretrazuju, jer ovaj nacin zapisa uvelike olaksava pretragu, indeksiranje, a i pri pregledavanju tema (stavi se u tu poziciju) fino ka pretrazivac izbaci rezultate se lijepo u naslovu vidi o kojim je modelima rijec. naravno, nisu bitne uglate, kose, oble, kakve vec zagrade, tagovi sde obicno stavljaju u te uglate, sto se mene tice mozes u bilo kakve, ali preglednosti radi, stavlja se u te []. meni je osobno bitna preglednost, da se zna o cemu se prica, a i vama je bolje jer ako netko pogrijesi, aj je necu bacat u smece, vec premjestit u za to odredjen forum, jer moram napravit neki premjestaj, dakle, bila ta akcija u smece, ili u odredjeni forum, meni svejedno, a ako vidim iz naslova da znam gdje treba ici, bez obzira ako je naslov malo neprihvatljiv, editirat cu ga i premjestit tamo gdje treba. dakle, ovo je na usluzi svima nama, i mislim da niej tesko napisati te dvije male zagradice, a s vremenom cvete vidjet da to ima svoje prednosti, kazem, pogotovo kod pretrazivanja foruma.
ako mislite da je ovo puno sto trazimo od vas, slobodno se izjasnite, maknut cemo to, al budite uvjereni da je ovo samo jedna prednost, a ne mana, a i nije neki problem.
srdacno vase dvije male uglate zagrade
[]
meni se bas sviđa ovo novo pravilo, u zagradu se napise model mobitela, a izvan nje problem ili vec nest. Sve u svemu zanimljivo:)
upravo to. znam da neki napisu u naslovu teme i model, al velim, s vremena na vrijeme ce se to fino isfiltrirat i bit ce puno preglednije. pogledate naslov, pise o cemu se radi, znate odmah o cemu se radi i zanima li to upravoo vas. evo primjer;
stari princip:
Problem sa punjenjem baterije - Naslov
Imam E50 bla bla bla... - Post
dakle, vi sad ne znate iz naslova o kojem se tu modelu radi (kad pretrazujete), pa morate otvorit ako imate taj problem, i onda skuzite da nije ono sto trazite...
drugi, novi sustav;
[E50]Problem sa punjenjem baterije - Naslov
Imam E50 bla bla bla... - Post
dakle, bez obzira na post, iz naslova se vidi o kojem se modelu radi, i koji je problem/tematika
znaci, da jos jednom ponovim, ovo nije globalno pravilo foruma, ovo je moj mali prijedlog koji sam vidio na jednom drugom forumu, i uvidio njegove prednosti. ako vi to iz nekih razloga ne zelite pisati, ja vas ne mogu natjerati, mogu vas samo zamoliti da to pocnete korstit radi pogodnosti sto vama, sto meni. osobno cu svako malo editirati teme koje se dizu iz starih dana, promjenit naslove na taj nacin pisanja, pa cete uvidjet kako stvari funkcioniraju, a vjerojatno ce i s vremenom ekipa pocet pisat na taj nacin. koliko znam, drugi modovi nemaju taj nacin, iako bi bilo dobro da steknete naviku takvog pisanja naslova. tamo gdje to nije potrebno, gdje se ne radi o nikakvom konkretnom modelu, nego je neka opcenita rasprava, ne morate stavljat tagove, a mozete na nacin da stavit neku kljucnu rijec, tipa [INFO], [Tips & Tricks] itd....
Erm..
u svakom podforumu u oglasniku imaju one sticky teme koje vode do te druge teme
Najbolje bi bilo da se sve te teme prebace u root forum oglasnika
zabrani se otvaranje threada, a dopusti samo postanje
Znam da je glupo ali gdje se ode otvara nova tema?? Odgovor na PM
ja bi opet uveo neki sustav reputacija(nesto kao na dotsisu,opcija thanks)
hlapičev sok
bilo bi dobro imati opet reputaciju..
Kakva je to logika sa dobijanjem postova?
Definitivno NE uvođenju reputacije.
Nema koristi od toga jer će se sigurno opet zloporabiti. Ako napišeš kvalitetan post ili riješiš neki problem nek ti druga strana lijepo zahvali (naravno, ako je kulturno odgojena) i amen.
ja bi volio da bude neki sustav reputacija,jer po meni bi se svaki trud trebao nagraditi,zar ne???
bedastoće (bez uvrede ikome), ovdje smo svojom voljom i htjenjem. ak buš dobar dobiš dudu, a poslije pikice i sladoled!! inače se trud nagrađuje nekim od smajlija, recimo onaj s pivama isl.
mene sad živciraju one riječi zelene po forumu što vode na tele2
Lijepo bi to bilo, ali kako smo mi pokvarljiv narod, lako bi našli neku 'rupu u zakonu'...
@Compov: Firefox + AdBlock.. Blokiraš ovaj link:
h**p://engine.xclaimwords.net/script.aspx?partnerid=114532
@Maniac: ista stvar, samo ti blokiraš ovo:
h**p://www.javno.com/bannext/javno_horiz.php?%20h=60&w=468&j=1&r=mobilbanner&cp =2
Imaju još neki linkovi koje treba blokirati, neznam što točno predstavljaju, valjda reklame:
h**p://cafe.mobil.hr/ads/*
h**p://www.google-analytics.com/urchin.js (ili h**p://www.google-analytics.com/* da blokirate google adsense na svim stranicama)
da misliš ovo? joj a kako mene tek živcira jooj... neki biser radio flash reklamu lol
http://img339.imageshack.us/img339/5567/loluj2.jpg
i xlr ja volim reklame da se smijem kako ljudi rade :)
pa sta vam se ne makne taj tekst nakon 1-2 sekunde... meni se pojavi na sekundu pri octavanju i nestane...