nista ima mi samo ovo
Avatari su male sličice koje se prikazuju ispod tvog korisničkog imena u postovima.
Do not use an avatar
Note: if you have a custom avatar selecting this option will delete it.
Printable View
nista ima mi samo ovo
Avatari su male sličice koje se prikazuju ispod tvog korisničkog imena u postovima.
Do not use an avatar
Note: if you have a custom avatar selecting this option will delete it.
Pričekaj onda još jedan post... Mislim da je više od 50 postova custom avatar.
Ste culi da je The Piratebay pao???
Skupila se grupica odvjetnika i zapocela tuzbu protiv 4 osnivaca The Piratebay. Osnivaci su u grdnoj banani zato sto trebaju platit kaznu od 20 mil kn (nisam tocno ziher za cifru) i najvjerojatnije ce dobit 1 godinu zatvora...
Glupi odvjetnici su najavili da ce tuzit i druge torrente (Demonoid, TorrentLeech....).:(:(:(
I LimeWire :(? Nadajmo se da neće početi hititi korisnike :D...
Nisam cuo za LimeWire...
Ali su rekli da je svaka osoba koja je skinula nesto sa ilegalno sa neta (igra, pjesma, film) kriva i da ce zapocet postupak "lociranja" korisnika tih stranica...
Ja cu cekat da se prasina slegne pa cu vidjet kasnije kak stvari stoje.
uff jel hića pa da zbrišem acc sa svih tih stranica ili .. ;D ;D
A ja sam svoj sa Demonoida zbriso sa svaki slucaj...al sam sacuvao jednu pozivnicu da se vratim nazad :D:D nikad se nezna ^^
A napravi... :D
A, da- 10 milijuna ljudi će zatvoriti koji su skidali u jednom danu s mininove... ;D;D
Pa, već su optuživali te tipove- i oni su rekli da neće platiti jer nemaju od kud :lol:
Hehehe to ti mislis....sam kad se jednog ljepog jutra probudis i zaviris u sanducic pa vidis neko pisance od FBI-a ;D;D;D;D
Sjecam se dok sam igrao WoW na krekanim serverima, pa kada je neka odvjetnicka firma Sonnenschein tuzila (u suradnji sa Blizzardom) vlasnike tih servera...uhhh to su bila vremena :D:D
A nije bitno to kaj nemaju para, strpaju ih u zatvor, uzmu kucu, auto, bilo kaj sam da ih "kazne"...
Georgy pametno zbori. Mislim realno gledajte...a ako se bojite da cete nadrapat, onda nemojte.
Ilegalne radnje pa tako i kopiranje autorskih djela nisu za papke...
Ah, nije to da se skupilo 5 klinaca iz ulice pa skidaju s interneta negdje gdje ne smiju.
Ovo je ogromna brojka i ne vjerujem da će se nekoj policiji (čija djeca isto vjerojatno koriste torrent :D) dati za....ti sa uhićenjem 10000 ljudi u Zagrebu.
A po kojoj osnovi bi radili ovrhu (pošto je malo teže strpati toliko ljudi u već pretrpane zatvore), u kojoj vrijednosti si skinuo programa/ fimova/ muzike...
Pa koliko ljudi bi se žalilo da nisu oni skidali- već im je netko hakirao...
Nema tog zakona u kojem se na bi našla rupa- ako netko ne želi platiti. :D
A koliko bi to tek bilo sudskih procesa.... u već sad prenatrpanom sustavu.
Jedino da kazne cijelu državu- kažu, Hrvati su skinuli stvari u cijeni od 20 541 416 146 €, Ivo- plati to ako hoćeš u EU. :lol:
Ma, to su priče za malo djecu...sve koji skidaju će zatvoriti... ;D:lol:
Ne želim te ja sad poticati na skidanje i što ja znam što- ali, pogledaj to realno. :)
kupujem komplet živaca. ostao lakši za 800kn.. :notooth: scam!
http://torrentfreak.com/the-pirate-b...erdict-090417/
Nije Piratebay uopce pao niti ce pasti, to je rekla i sama cetvorka. Check your facts. :)
Pa da, to su i rekli, da su originalni prekrsitelji zakona zapravo korisnici, a da je cetvorka osudjena samo za "potpomaganje u sirenju autorski zasticenih sadrzaja".
BTW ova osuda ce zapravo biti jedna od kljucnih tocki zalbe. Naime cetvorka je relativno pasivna (samo hostaju torrente), pa su po toj logici krivi i ISP-ovi kroz koje ide taj promet... :D
A sto se tice tih ~$3M, bas je frend komentirao, to bi trebali relativno lako dobiti donacijama. Mislim da ima prilicno dovoljno korisnika njihovog "servisa" koji ce rado donirati da ih spase (a mozda i servis). ;)
http://www.saintsrow.com/index.php
Počeo skidati sa torenta po drugi put i opet nije nešto ok, valjda frajer nešto dobro složio, pa sada (kad se sjetim) skidam sa Rapida!
Čini mi se kao GTA San Andreas ali nešto malo bolja kada je u pitanja pičnjava!
Otvorite temu u igrama ako je netko probao!!!!
Ok, krivo sam se izrazio sa tim "pao je TPB", mislio sam rec da su ga tuzili :D:D
A trta me sad trazit po TPB-u, da nebi nekaj bilo. Rade ostajem na onim "privatnim" torrentima (Demonoid, TorrentLeech...)
Bacio se taman u fotelju i sada gledam Wanted po 15 put ;D;D
Jel valja šta taj film?
jedina dobra stvar u tom filmu mi je bila gola angelina, drugo nista.
Pozdrav
Evo čekam neki film.
Mario, kako se gleda ono 'who posted'? :notooth:
Smuchac, jesi vidio snimak što sam postavio na fb? :notooth:
wuuhu custom user avatar...xD
Dok si u Chataonici, samo klikni na broj postova:
http://slike.hr/slika/capture15.jpg
OT: jutro... radim referat iz kemije...
jutro... ;)
odspavao par sati, šljakica...
sva sreća pa je lijep dan, pa je malo lakše... ;)
Zijev... Kavica, pljugica i browser :) Lud tjedan, a sutra opet radim
Nabacio još slika... :)
LuKaAa- piše se carry, a ne carrie :p (u potpisu)
a jbg zajeb.. idem ispraviti...xD
Idem odma vidjet... http://slike.hr/slika/trk0.gif
Ajmo rec da sam se naspavao... :)
Budjav lebac...
Nakon tjedan dana na netbooku, sad mi se 15,4 laptop čini ogroman ;D
kako sam naso predobru pjesmu..
marlin manson - the new shit ... predobro ;);)
došao iz arene...
sutra veselica... :D
vadimo miši dalmaciju iz oka... ;D
Malo slušam mjuzu, mjenjam potpis, čekam kad će mi nick promjenit...
Dosađujem se... I onda se sjetim što trebam radit!
Ja iz dosade skidam Gran Torino i igram Ogame...:D:D
Paz' da te ne uhvate oni koji su uhvatili osnivače PirateBaya... :p
Radim maketu automobila...
Porsche 911 Turbo...
Zasad je neuspješno :)
uff imam ja na tone neuspjelih.. sve po redu potrgane...xD
Igrao Fable TLC, baš mi je fora (čak je i moj kompjuter može pokrenuti) ;D
Samo su malo retardirano napravili- glavnom tipu su dlanovi veliki kao pola tijela :lol:
Idem pit.Sam. Dobro ste culi. SAM!!!!! :drunk:
:lol:
*ebat ga,nema nikog veceras...
:wave:
idem spavat pogledo film...
došao doma s posla, ranije nego inače...
sutra ujutro opet rano dizanje, pravac arena, i tamo cijeli dan... :-/
treba miši izvaditi više tu dalmaciju iz oka... ;)
idem spavati...
laku noć... :wave:
slazem se brljo..
ne volem misu.. volila sam ko klinka.. not anymore..
cupaj mu je van :D
Jutro :wave:
Šta je ovo, rapidshare mi skida 300-500 kb/s na free?
Nije da mi smeta... :D
Gledam reprizu VN Kine
Slušam radio i spikerica po neznam koji put upozorava na vozača koji vozi krivim trakom autoceste RI-ZG omg ;D
update: u pitanju je vozačica na dionici KC-ZG :D :D
ojhaaa dobro jutrooo xD meni jutro, sad ustao,skoro sam i iz provoda dosao nemojte zamjerit.
uuuu kako tuborg sinoc valjao,kao prvi put xD inace pijem karlovacko al ovi papci kod nas nemaju karlovacko :@ narusavaju mi idilu (walter + karlovacko) :)
Tek sad doso doma... :drunk: Katastrofa. Pakujem dres,kopačke i odo na tekmu. Danas cu bit krasan... Aj bog... :wave:
Jučer ubio Boga u sebi.. Zabranjeni izlasci i sve kaj s tim ide :D
hm. da. vidim na pol foruma danas ima glavobolju :D
jučer sam prolazio kroz Sesvetski Kraljevec
i onako slučajno pogledam sa strane, kad ono neki kafić imenom Luna
pa se zamislih.
možda forumska LaLuna živi u blizini tog kafića, pa joj od tud i inspiracija za nick na forumu...
:D
BTW: pozdrav svima
jedem burek :D sad doso iz kafane xD
Fakat, pol foruma je u... khm.
A dobro...
OT: jučerašnji referat je još uvijek u izradi... ;D
Usput se još više upoznavam s Officeom 2007 :)
ima i birc bas imenom la luna negdje na vrbanima il tak nest. tj, bar je bio prije jedno 3 godine kad sam ja prolazila tramvajem onuda :D
i ne zivim bas preblizu tog birca Ico :D
i ja sam se bas izmasakrirala sinoc.. nisam puno popila, al ko da je u tom hmelju halucogenih supstanci bilo.. sorale me emocije od histerije do depresije i tako u krug, izmjenicna struja :D
u totalnom bedu sam
umro frend,borili se protiv raka ali nažalost on nije uspio...
23 godine....
Ivane hvala ti....
La luna birc na Vrbanima?nemogu vizualizirati.
jos da se vidi iz tramvaja .. to je nes propalo valjda vrlo brzo :smurf:
MASVA, moja sucut. :(
Imam frendicu koja je u slicnoj poziciji, rodjak (mamin brat) joj isto ima tumor, vise je mrtav nego ziv, sad ima valjda manje od 40kg, a inace je bio sportas i imao valjda preko 100...
Frendica samo ceka i tu formalnost, da sluzbeno proglase da ga vise nema. :cry:
@Luna,
Pa ne moras ti bit blizu bircu da bi imala veze s njim... Najbolji je off-shore biznis. ;D
Žao mi je, Masva :(
Luna, postoji i disco-bar 'Luna' u Rapcu. Odvratan je, malen, uvijek prazan... Noćni život u Rapcu je 0 :D
eeee, ima i tu neđe blizu mene isto neki đisko Luna :D
a ima i neka treba la luna, neki tekno trens stvara :D
@Luna, pogleč malo u vrtiću kaj klinci gledaju... Kad kažu Spužva Bob, pitaj ih kako mu se zove frendica... ;D
Kao da ona ne gleda ;D :p
Odo gledat CSI, a sutra ujutro u školu :cry: :)
Strgan,polomljen,umoran,gladan,i blago receno neupotrebljiv. Bar smo pobijedili 2:1 :)
Gud najt! :zzz:
došao iz arene, za večeras dosta...
sutra opet u arenu, riješiti sve do kraja...
strgan, lagano na spavanje...
koncert razočarao, bar mene...
neke pjesme išle po nekoliko puta, i tako to, ali ajde, štimung je bio ok... ;)
strgan i rastavljen idem se sastaviti u krevet...
laku noć... :wave:
Luna = mjesec, Gee, I wonder why :D
@MASVA: Moja sućut...stvarno užas :/
arena, here I come... ;)
pozz svima... :wave:
Haj! (deset znakova)
Od T-shita stigla poruka sljedećeg sadržaja:
Doslovno isto napisano kako sam primio. A kakve su to promjene? Na T-shitovoj stranici ničeg... Ako ko nađe, nek posta ovdje, tako da svi vidimo.= Citat =:
Izmjene Opcih uvjeta poslovanja bit ce objavljene 20. travnja 2009. u Vjesniku i na www.t-mobile.hr Vas T-Mobile
I meni isto.
Valjda će povećati cijene ili tako nešto. :dunno:
Evo, došao sa festivala znanja ;D
Gužva, da ne možete disati (NOT!) :lol:
Meni je bezveze, nema baš puno toga za vidjeti.
Možda ću biti na televiziji- snimali su nas dok smo bili na nekom kompjuteru na youtube- u i onda kad samo neke mjerače za sunce radili ;D
A i možda ste me vidjeli na Glavnom- onaj dečko koji je trčao pa su mu ispale sve stvari iz torbe ;D:lol:
A kad ćeš to bit na TV-u?
BTW, ako povećaju cijenu, prekidam s njima, ovako su nepodnošljivi, a još tad... Joooj... Zato i nikad nikog ne zovem s T-mobitela (K770).
Kako na iskonu :s?= Citat =:
Operater: Vip,T-Srot
Ma, nemam pojma.
Snimali su stalno neki s HTV- a.
Pa smo se tužili da nas ne snimaju bez dopuštenja- da ćemo ih prijaviti za pedofiliju ;D
EDIT: Valjda je makec skroz od*ebao T- com. :D
Ja sam samo fiksno- a stari i ja imamo T- mobile.
Makar- ne trošimo puno, tako da nam ne znači puno njihova razlika u cijeni. :)
odoh prošetati psa... ;)
@iks, to je točno.
@georgy, lol, vi ste ludi... A idem gledat vijesti, pa ću vidit.
napokon došo doma i pojeo ne 6 niti 9 več 18 nageca iz megića..xDD
Dobio sam istu poruku, bas me zanima ako povecaju cijene ja cu odmah prijeci na Tele2. :censored::censored:
ja sam na pretplati
nikakvu poruku nisam dobila.
al mater i ćaća, koji su prepaid, su dobili.
hah moja profa it gitare je pod satom dobila tu poruku i ispitivala me sto to je..xD.. i onda je rekla da si ide kupiti sada vjesnik.. a na njihovoj stranici jos uvjek nis ne pise.. :D
Piše piše, samo treba čitat sitna slova kao i uvijek :D
Nemam pojma, nije da me zanima, a i vid mi je malo u banani :)
http://www.t-mobile.hr/pravne.asp
zanima me, ako netko slučajno zna, da li se može pokrenuti stegovni postupak protiv policajca koji nešto napravi protivno zakonu, a nije bilo za vrijeme radnog vremena?