Ako pišeš password kako ovdje pišeš,vjerujem da ne radi. :lol:
Sorry,mora san... :D
Poslano sa mog Redmi Note 8 Pro koristeći Tapatalk
Printable View
Ako pišeš password kako ovdje pišeš,vjerujem da ne radi. :lol:
Sorry,mora san... :D
Poslano sa mog Redmi Note 8 Pro koristeći Tapatalk
Meni piše da sam izlogiran kad otvorim homepage, ali kad uđem na ovu temu - ulogiran sam.
LA LUNA! Baš mi je drago! Kad stižeš na ćevape?
---------- Post added at 15:21 ---------- Previous post was at 15:11 ----------
Ne znam tko je na fejsu iza Mobil.hr, ali tek kad sam se tamo požalio problem sa loginom je riješen. Tako da sad ćete me opet trpiti. A ako se ne varam ima u privatnom dijelu foruma tema sa brojevima mobitela.
Radi Login na PC_u i sa Edge i Chrome, ali Forum ne pamti lozinku, pamti je Edge tako da se svaki put moram logirati. Dok je bilo "http" pisalo je "Nije sigurno" i bilo je problema, sad je "https" i sigurno, ali ne pamti lozinku.
jedno virtualno barem okupljanje
Podržavam i rado ću se odazvati
Isto :)
Nasla sam temu s brojevima moba. Zadnji upis iz prošlog desetljeća lol, al idem se upisati. Ljudi moji dragi, prezirem društvene mreže al mi moj kafe fali nenormalno i realno veze nema sa social media.
Javite se, na WhatsAppu sam uvijek!!!
---------- Post added at 07:58 ---------- Previous post was at 07:53 ----------
Ne da mi da postam u temu, nvm, tko god ovo vidi je stvarno dobrodošao da se javi
12048231372
WhatsApp koristitm više manje stalno.
Sumnjam da ću skoro na ćevape, ova godina nije u planu, ali čim sam blizu, javim!!!!
S obzirom na čitanost, mislim da će trebati malo ranije najaviti :D Ili u WhatsApp grupu.
Pozdrav svima! Evo trenutno zapalio cigaretu i čitam što je novoga na forumu. Nekih pola godine je bio izvan funkcije pa mi je sve zanimljivo. Koliko sati imam ugrađeno u baš ovaj forum :) Nekad glavni izvor informacija o mobitelima, ali i o svemu ostalom.
A zbilja, gdje su svi članovi nestali? Kužim da danas postoje dru(gačij)i načini internet razgovaranja, ali da ne moš jednom mjesečno otvorit' forum... Stvarno ne razumijem.
Neki forumi slične temetike još uvijek se dobro drže. Ovdje je čini mi se malo dublji problem....
Da, ovdje kao da je netko uzviknuo Fajrunt!
Ovaj je prdno u bocu davno. Nažalost al istina je. Još se navigacije koprcaju i to je to. Ne prođe dan da ne navratim iz navike al ćorak... Ponavljam,nažalost...
Sent with my Poco X4 Pro 5G using Tapatalk
Prdmuo je davno nažalost da. Navratim samo da vidim jesu iskopčali kabel :D
Bio je, kada, prije 18 mjeseci jedno pola godine nedostupan.
...navratim i ja skopro pa svakodnevno
Ništa, da i u novoj godini ostavimo post :D
Inače, prešao prije par godina na jabuku. Već sam zaboravio kaj je root :D
Ja se razmišljam uzeti ili ne novu S23 Ultru kod HT-a. Kao neka idealna cijena skupa i tarifa i otplata uređaja na 24 mjeseca je 79 eurax24. Uređaj bi bio 0 eura odmah.
Inače, već sam 25 mjeseci na S21 Ultri i prezadovoljan!
Jebate, skoro dva soma eura. Puno :D