jesi isao na "Osvjezi"?? jer inace ne pokaze
(kad si u galeriji za pjesme,stisnes desnu tipku i ides na "osvjezi")
Printable View
jesi isao na "Osvjezi"?? jer inace ne pokaze
(kad si u galeriji za pjesme,stisnes desnu tipku i ides na "osvjezi")
bravo fala u tom je rjesenje
makar prije nisam vidio taj refresh a znam da sam trazio
thx
vako iman problem kod usb.
detaljno ću opisat da znate o čemu se radi.
u 99 posto slučajeva mob mi se neće spoji s kompjuterom na prijenos datoteka, pise mi da neki drugi programi koriste masovnu memoriju i onda ja ugasin mobitel pa ga upalin i onda se normalno spojin.
(je li ko primjetia one male plave kružiće sta stoje pokraj ikonica na meniju.... sta oni sluze???????? je li pokazuju da je taj program u tijeku?????)
je li ko zna u čemu je greška kod usb-a???????
Ako ti napiše da neki drugi program koristi masovnu memoriju,
onda lijepo stisneš i držiš par sekudi onu tipku za ulazak u izbornik i izgasiš sve programe koji ti rade. i onda ponovo spojiš mob sa kompom i sve radi.
Greška nije kod USB-a, već je tebi pokrenuta neka aplikacija koja je očito instalirana na "masovnu memoriju" i radi ti u pozadini.
Ti plavi kružići ti pokazuju što ti je otvoreno u "pozadini".
je li kn zna di mobitel spremi teme nakon instalacije. Tribam izbrisati neke
programi->upravljanje programima
Bok,
Negdje sam čitao da je netko imao sličan "problem", pri paljenju mob-a pokrene se i neka instalacija i to sve uspori znatno podizanje sistema i na kraju ispiše de nije mogao instalirati nešto (traje ispis jako kratko i ne stignem niti pročitati o čemu se radi). Znam da je netko jednom nešto napisao šta treba obrisati i gdje, da se to više ne događa ali je to bilo davno i slučajno sam na to naletio dok još nisam imao taj slučaj. Jel netko ovdje možda zna što bi trebalo pobrisati i gdje su ti instalacijski fileovi koji se nisu mogli instalirati?
a znam. to je i meni bilo. piše ti da je neki softver nepouzdan (u tom smislu) i da ides u upravljanje programa da ga instaliras.
ubiti taj softver već imas instaliranog koji je nepouzdan.
uglavnom samo tribas ić na upravljnje programa i pogledati pojedinosti svakog instaliranog softvera i na kojem ti bude pisalo da je neki dio nepouzdan izbriši ga i gotov problem.
naprimjer ja san sebi bia stavia napredi kalkulator pa san izgasia pa uplia mob i onda mi se pojavilo to instaliranje. otisa san u upravljanje programima i pisalo mi je za kalkulator da je nepouzdana 3 strana i ja san ga izbrisa i ponovno izgasia i uplia mob. i sve je bilo u redu.
Ja sam imao isti problem - a sve šta sam napravio jest deinstalacija zadnje instalirane teme.
dali je mob moguce nekako spojiti s projektorom?
e i offtopic, lol, dali je moguce kako titlove i film spojiti u jedan divx file?
ako da, molin vas za neke linove, hvala
za projektor neznam ali za ovo drugi...program ovdje
Pozdrav! Nadam se da mi mozete pomoc...
Prijatelj me je zamolio da mu instaliram neku aplikaciju i karte na njegovu n95 8gb jer mu trenutna kao ne radi...
Pa bi vas zamolio da mi kazete koju aplikaciju da skine i gdje da nadem karte... Zahvaljujem
Jel ti trebas neki program za navigaciju?
Ako da probaj GarminMobileXT
Imas upute http://cafe.mobil.hr/showthread.php?t=58055
treba mi pomoc kako da sve uradim da radi.. ima neki garmin instaliran i kao imaju i karte ali nece da radi...
nisam ja nista instalirao vec nesto ima na njemu, ali kad ga pokrenem nece da radi...
Hej ekipa. Imam par pitanja u vezi N95 8gb..
1.) da li je moguce u Galeriji raditi foldere za slike i video ili sve stoji u jednom folderu?
2.) da li je wallpaper preko cijelog zaslona?
1) možeš radit foldere u mobu al u galeriji ce bit natrpano sve kaj trebas i kaj ne trebas
2)jok, samo dio. ako trebas preko cijelog moras napravit takvu temu....
Nudi li šta extra novi softver - isplati li se napravit update sa 2.0 na 3.0?