ja sam jednom bio sam...
Printable View
ja sam jednom bio sam...
SymbianFAN nema pametnijeg posla pa samo zajebava, ali nama je jako bilo fino kad nas se okupilo 4-5. Ksajmek je samo jedno lijeno cheljade kojem se ne da maknuti 5 minuta od doma, kak bi upoznao nove ljude, pa onda tu cima ljude okolo.
Dobro,dovucite guzice u petak u 19:30 ispod sata....ko'će doć nek dođe...
Weeee, imacemo i marcipana ;D
ja ljudi moji izgleda ipak ne dolazim, a kako i zasto- jer sam nasla pametniji poso :notooth:
ajde vi uzivajte :beer:
Ako neces ti doci, ne budem niti ja onda! :notooth: :D
Wilde..ti ideš i to pjevajuči.Sve smo se dogovorili.
2 Malena:ti to mene zaje.....???PA rekla si prije dva sata da ideš?!
evo doći će i Gocznet ;D nagovorit ćemo ga ;D
Ja možda svratim psolije predavanja...
Pitat ću nekog di ste, pa svratim kasnije u birtiju (osim ako kojim slučajem stignem do 19 ispod sata, da je u 20, stigo bi)
ja stignem u 22 pa nek mi neko smsne ak kafa/pifa potraje ;)
Ja bi mogao doci a ako dodem kako cu prepoznati ljude kada nisam vidio nikoga s foruma?
nisam ni ja teoretski, bernarda je moja izaslanica, bit će te pravovremeno obavješteni ;D
@predator: najbolje ti da nekome daš ili tražiš broj moba tko će sigurno doć onda dođe koju minutu prije pola 8 ispod sata, i nazoveš tu osobu i onda se nađeš sa njom... (a ta osoba valjda pozna nekog drugog sa foruma) ;D
Ajde neka mi onda netko tko ce doci posalje broj na pm da mu se mogu javiti.
Idemo zatrpati predatora brojevima. LoL ;D
Ko nakraju sigurno misli doc danas?
nista od mene, nesto iskrsnulo
Dragi moji forumaši....na kraju sigurno dolazimo ja i t-maca.očito nitko više.Wildbabe,mala,malena otkazali...za zerobrava ne znam.A već je 17:00sati.
Pa ja vas pitam isplati li se nalazit ili ne????
Baš razmišljam bili - nebili. Cajke ili forumaši...
Od okupljanja ništa!Meni je jako žao,posebno one koji su imali stvarnu namjeru doći...nadam se da ste pročitali ovu obavijest i da ćete ju prenjeti onima koji nisu.Pozdrav
Nemoj to uzimati previse k srcu mili jer ce biti jos prilike za okupljanje, ekipa jednostavno nije mogla danas, tako se potrefilo valjda...:beer:
Ne znam za ivstojica, ali ja ću doć kod Trga, pa ako netko hoće još nek dođe do 20h (ja ću dotad čekat)...
Da draga moja, kad ti svi otkažu bez nekog očiglednog razloga u zadnjem trenutku to se može samo protumačiti na jedan način :notooth: Anyway, možemo održati sastanak kakav god da bude. Ja sam još uvijek da se nađemo kod Trga bana Jelačića u 19:30, pa ako nas dođe samo troje, bit će troje :notooth: Ako treba netko moj broj mobitela, može ga zatražiti na PP...
Ajde vidimo se :)
Pa onda dodji na 1 sat. Bit ce veselije nakon 1 pive ;D
Tja, zafrkali ste se sto niste dosli. Gore je Ico stigao, ja i Zero cemo za koji minut, tak da jos nije kasno da dodjete tko je htio...
Idemo opet. Sutra u 6 ujutro na sladoledne slastice. Kome pase?
moze, sam, kaj to nije malo prekasno :jump: ?
E meni to ne odgovara... eventualno neki petak poslije 8 ili vikend...
LOL, fino se šalite :) Ono ne znam, tko bi se lud dignuo u 6 ujutro i išao na sladoled :)
sve za sladoled :D
Meni bin pasalo neko okupljanje nocas oko pol 4 ujutro ;D
I ja sam za :) Taman prije krosa :D Samo tad ne radi ni jedna slastičarna ;D
ova tema je nesto zamrla.... ajde
AKCIJA ;D
kakva akcija?
Ako je idući tjedan, može mo se dogovoriti...
ovaj ništa... :-/ :spin:
malena nam je nesto hiperaktivna veceras, ajmo neki prijedlog za okupljanje....:turn:
kad dobim godišnji
iza sljedećeg dolaska Isusa :p
Eh, a ja taman pomislio da ovdje ima pomaka nabolje :P Silly me!
Petak u 20 sati.
Icin prosjecni tjedan u vecernjim satima:
PON - Obveze, jebeni prokleti faks mi ne omogucuje da pratim Kucanice, dozlaboga.
UTO: Mama spremila finu hranu, palacinke sa bananama i prelivom od cokolade. "Koliko god volim svoje frendove, vlastiti uzitak mi je vazniji." ;D
SRI: Cura, zove da se malo mazimo. Mazenje najcesce zavrsi u kinu sa superpovoljnom kartom za parove od 40 kuna. Hehe :D
CET: Prijatelji me zovu u Oliver (Twist?), ali meni se pjeva. Idem radje u Movie Pub na karaoke night pa ako netko od frendova dodje, tim bolje.
PET: Moram voditi zohare u setnju gradom. Iako nisu domaci, fino su se udomacili, pa im to dugujem, a i jer oni to zasluzuju (Loreal!) LOL.
SUB: Izlazak sa deckima, najcesce u Aquarius, Best ili Kiss. Tamo cu se fino rasplesat, ali i zapjevat koju, no na svu srecu nitko nece cuti turoban glasic koji se istrosio u cetvrtak :P
NED: Eh, dan za sebe, noc za mazenje sa curom u prirodi, najcesce nekom parkicu, ali tu je za svaki slucaj i mobitel da se vidi sto ima novog na cafe.mobil.hr.
Hehe, salim se, so don't take this seriously.
Sorry for OT :)
nedjelja 11h jutarnja coffee :tomato:
Prerano. U to doba jos skidam krmelje ;-)
vidio sam primjer pcexpertovog forumskog sastanka- svi lijepo u restoran i nafilati se mesom, rostiljem i povog do vrha grla. svako da po 50kn i te e to.
.eh da , ljudi zasto uvijek napisete --neodgovara mi datum--, to je papcinski, kad bi se vi htjeli nac nasli bi se odmah prvog ako ne i drugog dana, zaboga pa ne moraju sada svi doci, dovoljno je 3-4ero za pocetak..
ajde, roštiljada na jarunu :ideja: :bat:
da da :) moglo bi to ;D samo da nas vrijeme posluzi kad je ovak glupo ovih dana :(
ma dajte.. najbolje je u parkic, sa par flasica neceg mocnog :)
kakav restoran.. đizs.
Neka cuga večeras u gradu? :japan:
Ja bih mozda i dosao...a rostilj, pa pozeljno je pozurit se dok nisu rokovi poceli.
uf ja danas nebi imam ispit sutra. a ciijjeeeli dan sam na kompu :lmao:
Pa uči sad i odi kasnije...
Istina, navečer dođi do grada ;D
Ja nemrem večeras jer imam jedan dogovor, čekamo ostale prijedloge....:drunk:
Sorry ekipa i meni je nešto totalno glupo iskrsnulo, ali možemo bilo koji drugi dan ovaj tjedan...osim četvrtka :)
nitko nebi predlozio neki sastanak?
evo ja cem, neki miting ovaj tjedan :) ?
neka netko napravi cevape i pozove nas k njemu/njoj:)
ajde kad si predlozio, mogao bi ti ;)
hehe..a bih, al kad neznam radit ukusne cevape ;) btw mogla bi ti, imas veliku livadu :P, pa neki rostilj da nabacimo..usput i zeca stavimo:)
Vidi slučajnosti, čak sam slobodan ovaj tjedan :D
Eto, za sada na je troje:D
a mozemo i u troje;)
menage trois :tomato:
A neka cuga u gradu večeras? :) :) :) :) :)
A NE veceras, vidi vrijeme...
Ma dodite svi kod mene doma u županju ak vam nije daleko...bacit cemo prase na razanj:notooth::jackie:
treba to ispeći..
sve ja manje ljudi u zgb, mozda da se sredi nesto na moru...
Nije, sreo sam ga neki dan (Jadrana) i bogme se zdebljao. Baš nije malen :)
Ma večeras sumnjam, vrijeme je teška banana, u gradu kaos, sve je fuj...
Ovaj tjedan ne mogu i veći dio sljedećeg tjedna ne mogu. Imam ispit 13.-og, a 15 i 16.-og imam obljetnicu mature i još nekih obveza, tako da tek iza toga ću moći :)
bumo isli u bjelovar u onu kuću s crnim krizem;)
a jel ima ko za ovaj ili sljedeci tjedan?
za slijedeći tjedan (sam kraj, tj subota/nedjelja) bi se mogli dogovoriti...
prije mi nikako ne paše... :-/
I jel kome paše četvrtak? :) Idemo na ćevape s lukom, da nas sve strefi srčani :hrv:
ovaj tjedan može, drugi tjedan sam u paralelnom svemiru
ja sam jos u zege ovaj tjedan, neam kaj delat pa bi mobgli neki mitingić slozit :deadthread:
Kulj...Četvrtak kad vam paše? Meni je najbolje predveče ili navečer :)
meni zvuci ok :) bum jos nekog dovela :angel:
E super. Da možda bude malo veći meeting :)
evo, cetvrtak 20h ispod sata na trgu, pase?
Meni da. Čekajmo ostale da vidimo kak će se oglasit :)
ooops kalendar na mobitelu mi namjesten na kolovoz 2006 :D
moze petak' sutra teeesko! pa kasnije vanka! mislim ja idem tak i onak! :respect:
ma mogu ja i sutra ipak, sam ak idemo sam nas 2 bumo onda pricekali da se skupi malo vise ljudi :notooth: pa kaj onda, bu doso ko il nis od toga?
daj se odluči hebemu....