Ne znam koliko je bilo bitno napominjanje cifre al aj
Printable View
Ne znam koliko je bilo bitno napominjanje cifre al aj
bolje mu kupi gajbu pive
Pa, ajd, ako su ostali u korektnim odnosima... al 1100?
Ako nisu u korektnim odnosima, onda je previse i 1kn
Da mi bivša kupi takav viski, prodao bi ga za 500 i odveo raju na pivu :D
Opa... pa i Wild-Boy je tu...
Sta ce to biti... :D
Rekoh,vratiće se rode. :D
Viski od 1100kn? To ne bi kupio nikome pa ni ženi/curi bila ona bivša,sadašnja ili buduća. Ta proseravanja sa jako skupim poklonima ne mogu prožvakat. Nisam špiko al šta je slano,ni mački nije drago.
Pa sve mi se cini da se "rode" vracaju...
Zapravo, nikad nisu ni otisle, samo se povuke malo... ;)
Jel netko prati tekmu?
Pa koliko on potrosi na nas...
Voli takvu cugu. Ima ju godinama i bas gusta u tome. Vazno je da je njemu to vrijedniji poklon od 1100 kuna... a meni je puno dat toliko novaca ali iskazao se u zadnja dva mjeseca a ja nisam rastrosna. Uvijek štedim,pa zasto ne. On nama kupi i skuplje poklone. Zapravo tokom godine ode puno love na dijete. A nije ni njegovo dijete. Miro ne pricam o osobi o kojoj smo pricali u inboxu nego o mojem zadnjem bivsem partneru.
A šta si ti mislio da će se desit? :D
Da ne otvaram novu temu bezveze, jeli ima koji shop kod nas da ima black friday akcije? Trebam laptop za sestru naći.
Iako je Dinamo institucija i ima povijest i volimo ga,ti klubovi su svijetlosnim godinama ispred...
Dinamo kao i uvjek igra toplo-hladno...
Ali ajde, ove godine se nisu obrukali kao zadnji put u LP....
Moram prestat piti pive cetvrtkom, petkom se onda teze budim... :D
Procitala sam da se petkom teže uzbudiš :facepalm:
S tim nemam problema...
Bez obzira na pivo?
Jedino ako pretjeram sa pivom da jedva stojim na nogama... :P
Ali treba piti umjereno... :D
Odmah se sjetim kako sam jednom na motorijadi blizu jezera cice spavala u nekakvoj vikendici od prijateljice. Islo nas je valjda 15 i neka 4 lika koje sam tek tada upoznala. Njih cetvoro je sjedilo od 4 popodne do sutra dan 6 unutro i kartalo (mozda belu? Ne sjecam se) pored stola su imali 6 gajbi pive. Dok nisu sve popili nisu se ustali :rofl:
A još se i pušilo :p
Ah. Davno je to bilo :D
Opet neko mrtvilo ovdje...
WTF??
Ko Klicko vs Fury :D
Mrtvilo....
jel gledate Walking dead, Fargo ? :D
Limitless se gleda
Dobar film,gledao ga par puta...