...4. epizoda heroja zaredom - užas - mislim da mi frcaju iskre iz očiju...
Printable View
...4. epizoda heroja zaredom - užas - mislim da mi frcaju iskre iz očiju...
Gle dok god nije 4. epizoda Saraških kronika jer mislim da bi umro od dosade.
ojme vec je toliko sati,pa stavljala fotke iz pivnice,otvorila jednoj zeni blog,jer ona nezna ,pricala sa 5 ljudi,dogovarala se za pice ,kave,slala mailove,dobivala cestitke,jos moram na yovill ..i onda mi neko veli da si nadem neki hobi ahaha:fish:
došao doma s posla...
prošetao psa, sad laganini na spavanje... ;)
sutra spajanje kompa i malo čišćenje... ;)
laku noć... :wave:
evo ustao se..pregledao postu..idem sed odgovoriti na mailove,pa cu u laganu setnju Bakuom te veceras za Aktau....
Evo...probudio se. Nema nikoga.
Čitam novosti, šta se dogodilo i šokiram se kako na Dori pobjedi muškarac koji falša da me duša boli!
Inaće sam od ljudi koji "imaju sluha" pa me ovako šta para po ušima!
Nadam se da se bude popravio do onoga pravoga.
Inače mi ni pjesma nije nešto jer vuće na španjolski melos, nisam gledao sve nego jednim uhom slušao jučer jer nemam živaca za to.:notooth:
Upišao sam se od smijeha na komentare sa hr foruma!
jutro
sunca sija a ja odo u kljet....
a od Igija i Tene spil bum si duplo...
ko je za gem?
traže se mladi i orni za štihanje,spol nije bitan
...tipkam po tipkovnici...
I žderem sladoled....
pržim pušim idem na jutarnju pivu
Klin se klinom izbija ;D
vuki, aj mast disapojnt ju, al cuki ne falsa, to je jednostavno takva pjesma, u molu. svaki mol tak zvuci. a mol pod huljicevim vodstvom zvuci najgore :D inace taj mali igor ima fenomenalan glas i prilagodljiv je svakoj vrsti glazbe
sad, drugi je par rukava sto to nije pjesma za eurosong. ma, uostalom, a tko jos gleda eurosong i zivi u uvjerenju da najbolja pjesma pobjedjuje? :D
de je mala, ona je sretna sto je cuki pobijedio, sto posto. znam da je cendrala kad je ispao iz operacije trijumf.
nit ja, ja sam isto samo pogledala ovo s jutuba.
pjesma je ocaj teze vrste, al mi cukrova ne dirajte!! :D
pozdrav svima...
odo tražiti sklopke i priključnice ... :)
I ko će nas na kraju predstavljati na Eurosongu?
Kruh iz pekare me umalo koštao 2K kn :rolleyes: :desperately need coffee or some uper-screaming-kind-a-pill:
pa moraš ga platit prije neg izađeš iz pekare, ak nečeš biti gonjen!
pospajao novi komp, spojio zvučnike, i sad uživam u blagodatima 22" lcd-a... ;)
to je život... ;)
Stara moja,nemoj me sad krivo shvatit...
Bavim se glazbom evo vec deset godina. Pjevam,i sviram nekoliko instrumenata,i dobro znam sta je sinoć bilo na Dori.
Globalno: Sramota i Bogu i narodu.
Cukrov: Posro se je na sve sto zna,a zna mnogo,i to je najzalosnije u cijeloj prici. Pola pjesme pjeva iz nosa i grkljana,jer je teoretski (njemu) nemoguce pohvatat onako kretenski sastavljenu pjesmu. Brat
-bratu,isto ko da mu je ono bio prvi susret s pjesmom. Inace ga postujem jer je jak vokal,ali kao sto rekoh,posro se je sam po sebi s onim,a kako je pobjedio,Boga pitaj.
Jedna Ivana Banfić je mogla po meni ic u Moskvu,a od ostalih nitko.
P.S Izvinite na rijecniku :respect:
OT: Doso s tekme. Popusili smo 5:0. 11 igraca u vidno alkoholiziranom stanju od sinoć. Trener nas je razapeo,i najavio nam je reforme u disciplini... :beer:
Dan dolazi...
ova Aleksandra Grdic...
ahhhhhhhh uff ahhh
http://img166.imageshack.us/img166/4...ojuliet2jt.gif
Dosao s kave (koja je samo izgledala kao pivo), idem sad opet radit nesto "pametno". :)
Hej, bez veze vam je pjesma :)
Realno, Anina je bila još gora (samo te dvije znam).
No kao da je važno :notooth:
Večeras je bilo predstavljanje BH Eurosong pjesme, meni se sviđa. Ne znam jel' ima na yt već, ali biće valjda.
Regina - Bistra voda
smuc, bejb, ja uopce nisam gledala doru :D vidjeh samo prvu minutu (ako i toliko) onog jubitu linka sto je vuki stavio. i kao sto rekoh, huljicev mol zvuci najgore od svih molova :D dakle, pjesma ne valja, sto ne znaci da Igor ne valja, to je bio moj pojnt, oko kojeg se, vidim, slazemo :D a to sto je on otpjevao pjemsu kakvu mu je huljic servirao, cuj, i ti bi da se probijas pod pokroviteljstvom tate huljica :D
nebitno uostalom. ma tko jos gleda doru i eurosong uopce. al volila bih cuti anu, dakle, points, enibody, pls link??
i ja dodjoh, kao i rav, s kave koja je samo izgledala kao pivo. oke, oke, i kao kola (nekima) ;D
došao doma... :D
otišao jučer oko 22, i eto, neplanirano ostao prespavati... ;) :)
(nije da sam se bunio... :D )
prošetao psa, sad odmaranje... ;)
danas je neradni dan... :D
dobar jutar svima...
;D
Zeleni čaj s medom i malo cedevite mmm :)
Buđav lebac :notooth:
Jutro... :wave:
Jutro :wave:
DM...Buđav lebac se jede za večeru :p I ja se još trijeznim od one tri kave...Zaboravili smo slikati xD smiley xD :notooth:
Dobro jutro :)
Danas mi počinje semestar. Šesti.
Luna, ako još uvijek nisi našla Anu na yt, evo: http://www.youtube.com/watch?v=2Weue1LLPsg
oh, well..
brojalica za vrtic. sto me uopce ne cudi. to naprave svakom mladom izvodjacu, ocito se mora krenuti od vrtickog uzrasta s probijanjem na scenu. talent nema nikakve veze s time, isto su napravili i onoj maloj natali koja je imala glas i po.
al sta je da je, brijem da bismo na eurosongu bolje prosli s aninom pjesmo nego s ovom narikacom.
Meni je 'preživjeću' puno bolja od ove brojalice za vrtić, kao što kažeš. Konačno je napravljena i potpuno ijekavska verzija pa je valjda hrvatski mediji neće bojkotovati.
Poslušaj i Reginu, ima kod mene na fb, postovao sam link ;)
sad je gotovo ,kaj je tu je....:crazy:
Gledam pjesmu koja će nas predstvaljati na eurosongu...
Malo su pjevaču premale hlače, pa su ga stisle negdje, pa zato i takav glas...
opet će se Hrvatska pjesma loše plasirati na Eurosongu...
Sad gledam predstavnike Bosne i Hercegovine
http://www.youtube.com/watch?v=MuYQllJLuRs
nije puno brža pjesma, ali im pjevač ima puno bolji glas
i opet će biti puno bolje plasirani od Hrv...
Najzalosnije je sta ovaj nas (da ne kazem glupan),zna pjevat...
Idem sa svoja 4 kompa popodne kod mehanicara na kompresor,pa da istjeram prasinu van. Nisam odavno,tj nisam nikad... :D
istina, ima nešto i u tome...
u zadnjih par godina, još mi je najbolja pjesma koja nas je predstavljala na Eurosongu: Dragonfy i Dado Topić - Vjerujem u ljubav
kad malo razmislim, sve države malo riskiraju na eurosongu...
možda bi bilo najbolje da smo mi poslali na Eurosong:
Rawbau i Slaven Bilić - Vatreno ludlo
:hrv:
Ico, baš smo o tome i pričali, a ti upadaš kao padobranac :p
A znaš li inače za grupu Regina? Imaju oni dobrih pjesama.
OT: čekam, predavanja tek u 17h...
Vidiš da je to Huljićev fazon - njegove sapunice i jesu nastale po uzoru na meksičke, pa tako i pjesma i Igorova odjeća ;D
Važno je da pjesme budu raznolike i slušljive, a ne dosadne. Jeste ESC trash, ali ja ga redovno pratim ;)
Regina:
http://www.youtube.com/watch?v=AoZ9S...eature=related
http://www.youtube.com/watch?v=Fx3BuRI9eF0
Evo,skinuo sam s neta MP3 pa sam skontao da on to ipak moze,tj neku vecer na dori mu se prisralo ili nesto slicno pa nije mogo povuc,al na ovom MP3 sta sad imam,sve je super odpjevao... :respect:
Da je pjesma debilna,jest... :jbg:
Huljićevi momci ne gube... Same as Čak Noris...
Vrati se s posla ;)
Na putu doma uzeo zaštitu za moj new cellphone
http://www.celly.com/english/images/medium/ifit01.jpgCijena 80 čuna
http://www.celly.com/english/mobile_...ases_ifit.html
Jednostavna, brza za rukovanje i što je najvažnije "fit like glove" :crazy:
Koliko para, za koji telefon, n73? :)
Oh, a sto ne onu pinky? :D
idem jesti... ;)
ou, koja rasprava oko pjesme za jurosong :jehon: yup, pjesma od bosanaca je mrak, nest izmedju hari mata harija i plavog orkestra (prvi put ih cujem, skuzaj points ako sam u krivu, al ova pjesma me bas na njih podsjetila)
bosanci uvijek imaju dobre pjesme na eurosongu i uvijek su ispred na. tako ce biti i ove godine.
Štucavica od sinoć napokon je prestala :notooth:
Hah, trebao bi izdati kazetu ili bar ploču :D
Svidila mi se je Bistra Voda... :)
no need.. cemu, vec si u fazi kada curice vriste i traze tvoj autogram na odredjenim dijelovima tijela :D
Istina, tako istina :notooth:
izlazne ankete s kafe mobila pokazuju da ove godine na jurosongu pobjedjuju bosanci.
sarajevo, pocni graditi amfiteatar :D
(ne, fakat je pjesma super)
Došao iz škole.
Malo surfam, pa ću ronit :)
komentiram na fejsu status ..jeste gledali dnevnik i izjavu ministra Heba ??? prestrasno,opravdavanje troskova,ma da se nisam smakla--ufff:crazy:
Ma sutra Cisco 2nd sem. final...umjesto da tu pripremam ispit za Cisco ja tu radim gluposti - pripremam se za MCSA Windows XP...
Bojim se i paštetu otvorit a da mi Cisco ne iskoči iz nje :notooth:
Zato sam ja vege, pa nemam problema s pastetama. :D
OT: Isprobavam Elive-compiz, malo neuglancan ali nije los (ovo pisem s njega). :)
Sounds interesting - možda ima nade za vječni vapourware :)
Ico promijenio avatar :)
Gledam iphone- ove.
Ovaj me posebno zainteresirao ;D
Stanje savršeno. ;D
Ali ovo je najbolje:
:lol::lol::lol:= Citat =:
Has been tested and works perfect!! The screen is cracked in the upper left side but the phone works normal!!
Ali za 100 dolara ljudi prodaju normalne maksimalno očuvane iPhone- ove, a ovaj ovo ;D;D
Ajme....
Dok mene nema, nadrobite postova ko... khm....
Došao sa zrinskog....
Interesting...