Udri na youtubeu full screen i eto. Još dobiješ i neku laganu glazbicu
Printable View
Udri na youtubeu full screen i eto. Još dobiješ i neku laganu glazbicu
Ma meni se čini da se njemu zapravo sviđa taj astro... ;D
Vatra screensaver :belj:
Ovo je super TV STREAM ima poprilično programa, čak i naše pa ja gledam preko toga, jer nemam tv uređaj uopće u stanu...
Vidim da ovdje neki imaju slatkih briga kako će provesti višak slobodnog vremena...
Došao sa posla,i sada si slažem nešto za jesti.....
Kasna večera bome
There is no such thing as kasna večera :D
To je istina, al drugi dan mi bude zao :D
A je,kada delaš malo teži fizički posao,onda i ogladniš u svako doba....
U sobi nemam nista osim te telke i loseg EDGE interneta jer sam iselio sve geđete odavde u odvojen objekat. Mario je vidio gdje tako da se ne trudim po sobi ludovat kad legnem osim povirit u telku da lakse zaspim. Sto se screensavera tice,nisam se zajebavo. Nadite mi slobodno koji. Treba mi za komp. ;)
To je istina.
Evo ih. Hoćeš verziju gdje se janje okreće?
http://www.geliosoft.com/fireplace-screensaver/
http://fireplace-screensaver.en.softonic.com/
Valjda rade :D
Valjda cu vidjet popodne. :D 10Q.
Jel zna netko gdje bih mogao isprintati i uvesti završni rad u ZGu a da nije preskupo?
Uh,ima brdo fotokopiraona...manje-više je svugdje isto.. Gdje ti najbolje odgovara?
A ono, pošto putujem cugom meni je sve oko glavnog kolodvora relativno blizu, FSB, FER i slično
Baš tamo di ne znam :) Budem se raspitao ako ti nije kasno sutra ujutro,kolega s joba je dosta upoznat sa tim pa će bolje znat.
Btw,aj mi odgovori u lumiji 535 temi :)
Printanje završnog? Mi smo fino donijeli na CD-u i gotovo.
Thanks ekipa, mislim da sam našao na Vrbiku jednu kopiraonu koja radi ono kaj trebam.
Kod nas je običaj donesti završni meko uvezen u dva primjerka i jedan u tvrdom uvezu + na CDu pa zato imam malo više posla i troškova nego inače :D
Pretpostavljam da ne morate pisati u LaTeX-u. :D
Nedobog većeg zla :D
De ne vjerujem da je netko ovdje došao spammati s dimilicama.... :happy0196:
Di ste šta ima? malo mrtvo ovdje na forumu ili mi se čini?
Nema potrebe za novom temom kad imamo ovu ;)