I ja također ;D ;D .
Printable View
Potvrđujem, update sam napravio i sve je nekako radilo par dana kako treba i kako ne treba. Znao mi je se na cistu miru restartat...
To je ovako bilo kad je krepucnio:
Ja se lijepo dopisujem, mms porukama (tele2 džabane :) ) i sad sam morao otić van kuće nešto napravit, lijepo ostavim mobitel (ispravan) na stolu u dnevnom boravku. Ja se vratim za 5min, idem pogledat jel mi došla kakva poruka, kad sam ga uzeo u ruku ima sam šta i vidit... Neće ništa, samo tipkovnica svijetli i krug oko kamere. Probam ugasit, neće. Ja izvadim bateriju, upalim i opet isto, tako par puta pa sam odustao. pokušao sam napravit update preko seus, dobijem poruku da imam već zadnji softver ali ja sam pritisnuo "ipak nastavi", i neće, stoji na 0% par minuta i javi grešku. Otišao sam ne net, vidio da je MASVA imao isti problem, lijepo sam izvadio sim karticu otisao u servis i dao im ga. Sad sve radi bez problema.
Stavili su mi komplet novi softver.
U njemu je bila kartica microSD od 2GB...
Bude li opet ista tako, mjenjam ga definitivno.
:argue:
:evil:
uf jebote ja planiram da si kupim taj mob... a vidim da sve veci broj ljudi o njemu skoro pa sve najgore govori!!!
aha sada sam vec smiren... a da vas pitam sto se tice kamere... je li ispunila ocekivanje?
ccc, jbte nasikiraste vi mene s k850i, toliku volju imam da ga uzmem a vecina prica za neke bugove,i da novi testni fw nije u redu.Hmmm. Neka ustvari ipak ja sacekam jos koji mjesec pa da ga uzmem, a nadam se da ce oni u servisu do tada ubaciti posljednji fw. Ili ce ispasti na kraju da cu preci s k800 na k810. hm :S (I usput stvarno je OGROMNA glupost sto k850 nema tipke PLAY/PAUSE s lijeve strane :( zbog toga cu da se pojedem).Ajd sretno svima...Nadam se da nisam zaboravio napisat jos nesto da nedosadjujem opet.
Ja ga nisam updateao preko seus-a. Probao sam, nije islo, onda sam ga odnio u servis i tamo je updatean.
a sad kada se razvije ova nova verzija phone XS-a bit ce moguce update softa??? samo me zanima hoce li praviti probleme?
Pa otkud da mi to znamo?!
Vidjet ces i provjeriti kad ga naprave, kao i mi svi ostali.
pa dobro mislio sam da zna neko!!!
je li to vec postoji sve da se ubaci samo treba sacekati da bude spremno cime ubaciti???
?!?
Ako mislis na firmware, ikonice, drivere i ostalo, onda da, to vec sve postoji.
uf brzo to oni daju na trziste... je li free za download?
A sta mislis? Pa kako je dosad bilo? Jesi li ikad nekome placao da bi skinuo firmware? :jehon:
BTW, :google:
Inace sam sadrzaj (firmware, ikonice, driveri) uvijek izlazi znatno prije ikakvog free alata za moddanje, buduci da neki ljudi imaju box i komercijalni softver pa mogu to koristiti znatno prije ostalih.
Ja recimo vec odavno imam skinut kompletan firmware za K850 (R1CA029), iako mi uopce ne treba...
..vozdrica:) Ev i ja imam K850i napokon..jedva sam cekao da ga uzmem i ispunio je moja ocekivanja mada sam vec znao sta da ocekujem..
Kod mene je Fm R1DA038 i savrseno zasad radi.. Takvog sam ga kupio.. Svidjaju mi se stvari koje su se izmjenile u odnosu na K800i koji sam imao prije ovoga i koji me je nakon godinu dana poceo zezati.. Da li iko ima ovaj FM?
u mene je taj firmware.... hehe i ja sam prezadovoljan sa telefonom.... neznam da li da odnesem u servis da mi promijene soft... jer ne namjeravam to raditi preko seusa!!!
A čuj ak te frka odfuraj ga,mada sad opet ovisi može a i ne mora da bu update prek seus-a sranje napravil...Ja sam prek seus-a delal update i dela sve bez greške
E pa sad mi je stvarno pun q sony ericssona i K850 :angry: Upalim mob danas i odmah na početku me iznenadilo što mi se promijenila tema sama od sebe (:wtf:),ali dobro,nije me to smetalo,mislio sam da je to samo neki sitniji bug... Međutim,uđem onda pod poruke,pa stisnem na primljeno i izbaci mi "Radnja nije uspjela". I naravno ista stvar i sa svim ostalim (poslano,nedovršeno)... NE MOGU VJEROVAT. Ovo mi je definitivno zadnji SE,stvarno su prevršili zadnju mjeru :angry:
probao sam ga, i prodao nakon 2 mjeseca. definitivno ovaj model preskacem, a ubuduce cu sacekati ovakve komentare, pa tek onda oduciti hocu kupiti ili ne
Također,imam ga od 12.mjeseca i dela bez greške,gore je novi firmware.....A izgleda da neki nemaju sreće s tim mobitelom