još uvijek bi rađe imao t68!pa pogledajte samo kak izgleda!zakon!:)
Printable View
još uvijek bi rađe imao t68!pa pogledajte samo kak izgleda!zakon!:)
Mob je super ali nikak da se pomirim s tom dvobojnošću koja je toliko kontrastna. Kaj nisu mogli cijeli telefon napravit u srebrnoj varijanti ili već isprobanoj "artic-blue" varijanti??
istina da je dizajn T68ice ljepsi ali ipak bih uzeo T610 . . . pogledajte samo taj ekran .. .
evo kako izgleda slika snimljena kamerom
http://www.mobilmania.cz/Files/Obraz...E/example1.jpg
evo kako izgleda
MENU
Jel tak izgleda na samom mobu ili je prvo downlodana na komp?
Slike koje ja slikam s t68i pa skinem na komp isto super zgledaju...
to je slika prenesena na komp
ma kakvi!tak na kompu izgleda.pa vidiš kolka je slika.
E pa to nije onda to! Na mobu je to druga priča, iako vjerujem da na tom ekranu isto super izgledaju... sigurno bolje neg meni na mojoj T68ici... Al ak spustim sliku na komp u rezoluciji 640x480 slike su sasvim OK. (Naravno uz mirnu ruku i dobro osvjetljenje).
Ovaj mi se SE stvarno sviđa pogotovo plava verzija istog.
danas držah se 610 u ručicama i mob je stvarno OK od same izvedbe pa do tehnikalija koje su unutra.
da zaboravih reći da je na modelu T610 način odnosno tipka za uključivanje i isključivanje telefona smještena kao i na večini Nokija tj. na vrhu telefona. Što se tiće ekrana ztvarno je odličan a i slike koje su fotkane kamerom na njemu izgledaju odlično za razliku od 68ice. ipak je to 64K color ekran.
Oooo super, znači u sljedećem broju možemo očekivati i test??
Jedva čekam!
Mob ima odlican dizajn... ovo bi mogao biti prvi SE na koji trajno bacim oko i piknem ga...
ocekivana cijena oko 5.600,00 kuna. ; kakav nered jel mu soft. spor ?
pa mislim de je neukusno o tome raspravljati budući da je primjerak koji sam imao "teški" prototip jedan od 6 u europi pa ti vidi dali uopće testirati brzinu sw-a a telefon još nije potpun.
Jel uživo vizualni dojam telefona isti kao i na slikama? Oće bit testa u slj. broju? Please...
Može li netko objasnit force feedback joystick?
To ti je jednostavno vibra.
Vibracije se javljaju kao odgovor na neke akcije prikazane na ekranu... jesi li ikad igrao playstation.. ono kad voziš auto i lagano skreneš s ceste na zemlju kontroler ti počne vibrirati da osjetiš vožnju kao "stvarnost". Kao da ti auto poskakuje po zemlji jer nije na ravnoj cesti.
E isto je sa joystickom, a ove nove fore da "osjetiš dodir" preko telefona jesu upravo to. Osoba "s druge strane" dodirne svoj mobitel a tebi tvoj zavibrira.
moram se osvrniti na ptanje o brzini softwarea:
na osnovu kojih modela se sudi o brzini softwera?
ja imam odnedavno T600 i odgovorno tvrdim da je softwer brzi od bilo kojeg siemensa do modela s45 (a pretpostavljam i s55)...
to je jedan funkcionalno brz meni u kojem nema cekanja nakon klika - trenutno je promjena....
Nažalost stariji Ericssoni i neki noviji SE su poznati po (osim mnogočemu dobrom) sporom procesoru. Moj T28m je bio iritantno spor! Ja napišem SMS i mogu ostavit mob na stolu da ga on dovrši u sljedećh 15 sekundi koliko je kasnio za mojim klikovima. (Pišem SMS koristeći se slide tipkom sa strane pa pišem jako brzo ali i pri normalnom pisanju soft kasni).
Na T68i se je procesor drastično poboljšao ali kako taj telefon ima hrpu funkcija izgleda da je taj procesor ipak nedovoljno brz... i dalje kasni za mojim klikanjem, dugo mu treba da se "digne" kad ga upalim, još duže da uđe u imenik i dugo još sve svjetli nakon što ga ugasim.
Kad to usporediš s kakvim japancem (imao sam Panasonic GD-90) to je sporo za ubit se. Ja sam Panasonic upalio i iste sekunde sam mogao u imenik... sve je već bilo očitano. Ili recimo hoćeš na slovo N u imenik, otipkas N i on je već tu! A u T68i ja stisnem N i čekam.....čekam... i evo ga...
@kakav nered:
nisam primjetio koliko je mob težak (vjerovatno sam samo previdio), i zanima me ako je ono sivo samo boja aluminija ili se može i al kučište nabaviti... se može mijenjati prednji dio maskice kao na T300?
= Citat =:
Poslao: whiteboy
te boljke su ocigledno nadvladane...ovo nije po onoj narodnoj "svaki cigo svoga konja hvali" nego uistinu u slucaju SE T600 to nije slucaj... software je iznimno brz...i to pogotovo se moze dobro vidjeti dok se pise poruka - cak sam se iznenadio kako sve brzo radi (unosenje svakog znaka). prije toga sam imao s45 s kojim se izuzetno brzo moze kuckati ali ovo je stvarno jos brze (i to dosta)...bas sam se iznenadio...a i sve ostale stvari su brze sto mi vjerojatno niti jedan simensovac (pogotovo vlasnici s i sl modela) ne bi dali za pravo - ali citajte sa ekrana - znatno je brzi....(vjerojatno od vecine modela svih drugih proizvodjaca, ako ne i svih - mozda zvuci pretenciozno ali....)
u postu "trebam li kupiti s55?" pod siemensovim forumom sam napisao sto sam sve koristio od modela (i to zbilja koristio ne samo isprobao - u tom slucaju bi popis bio znatno duzi)....
Vjerujem da je T600 brz (frend je isto jako zadovoljan) ... al evo ja "svog konja" nažalost ne mogu hvaliti. Ni starog T28m ni novog T68i po brzini pisanja poruka. No s obzirom da u SE stalno dobivaju primjedbe na račun brzine, sigurno je da su si dali truda po tom pitanju i vjerojatno je T600 rezultat tog truda, nadajmo se ne i posljednji. Siemense samo samo od frendova pregledavao pa ne mogu suditi o brzini njihovog softa. E al Panasonic je bio strašan... brzina svjetlosti!
evo vam neke specs . . .
General Network GSM 900 / GSM 1800 / GSM 1900
Introduced 2003, 2Q
Size Dimensions 102 x 44 x 19 mm
Weight 95 g
Display Type Color graphics, STN
Size 128 x 160 pixels
- 65K colors
- Wallpapers
Optional Ringtones
Vibration In phone
Languages
- Polyphonic sounds
- Ringtone composer, including polyphonic
- EMS
- MMS
- Downloadable games, Mophun
- Ringtones can be assigned to phonebook entries
Memory Numbers in phone 500 x 8 fields
Dialed calls 10
Received calls 10
Missed calls 10
- 2 MB shared memory
Features SMS Send/Receive
Clock Yes
Alarm Yes
Data GPRS
Infrared port Yes
Games Deep Abyss, Five Stones, Minigolf and more
Colors 3
- Build-in digital camera (288x352 pixels)
- Java
- Bluetooth
- WAP 2.0
- T9
- POP3 email client with attachments
- Calculator
- Image viewer
- Scheduler
- Voice memo
Battery performance
Stand-by Talk time
Standard battery, Li-Po 750 mAh Up to 315 h Up to 14 h
model T600 je razvijala jedna druga firma pa zato radi malo drugačije od ostalih SE telfasa. A za T68i postoji verzija SW-a s kojom radi fantastično brzo.
Bez uvrede meni neide jedna stvar u glavu kako ljudi kupe telefon od cca 500€ i onda se žale na sms-ove i razno razne gluposti. mislim da smo malo u banani što se tiče telefona. nemalo puta sam doživio da me ljudi koji posjeduju telefone tipa nokia 7650 i 7210 pitaju jel imaš za poruku i da je njima bon iscurio. Nek kaže ko šta hoće ali meni to nije normalno.