meni normalno radi samo mi je gamepad radio probleme pa sam ga morao ištekat
Printable View
meni normalno radi samo mi je gamepad radio probleme pa sam ga morao ištekat
znam da nije igra kriva jer istu igru sa istog dvd-a je instalirao sebi moj bratic i radi mu super sve na high a ima malo slabiju vga od moje, malo bolji proc (athlon 64) memorija ista... probao sam ponovo instalirat igru ali nis... nekak ipak mislim da je stvar u memoriji, ionako sam ovih dana mislio kupit jos jednu plocicu pa cu vidjet kako ce bit onda.
jer nevjerovatno je da je meni framerate na najlosijim postavkama u igri jedan frame u 2 sekunde... tu nesto debelo ne valja :freakout:
problem rjesen, naime kriv mi je bio procesor! (radio je na upola manjoj frekvenciji, pitaj boga zasto...) i sad mi sve normalno ide na high.
sada mogu suditi o igri :)
tek sam obavio jedan free ride, ali odma mogu reci da mi je voznja auta mnogo bolja nego u gta i neznam zas ljudi tolko s**u da nevalja igra
kolika konfa treba za solidno igranje bez usporavanja i trzanja na 1024*768, sa medium detaljima?
@ krompirko-ja imam athlona 1800, 512 ddra i radeon 9700pro i igram na medium, 800x600 32bit i ne trza
oke... thx... dakle nije zahtjevna
ja imam a64 3200@3400 512pc3500 ix700xt... zanima me sam kako mozes igrati na 800*600... i evo dat cu ti jedan savjet.. ukljuci si smarthsader... ili FSAA 2x To ti nebi trebalo usporiti game, ali ce izgledati ko daje 1024*768, pa čak i bolje...
meni bez beda igra radi na 1280x1024 i sve je na high bez trzanja ofkors...
potpisujem :turn:= Citat =:
Izvorno postao damgol
meni se u igri stalno ponavlja jedno... 8 istih vozila... !??!?!?!
(freeride)
a tek sam maloprije uspio kontrole slozit kak mi pase.
zna netko di mogu nac originalni .exe? skinuo sam 2 patcha ali mogu se instalirat samo sa originalnim...
Nekužim te, misliš crack, ili baš onaj .exe file za install, ili .exe file za pokretanje igre, daj pojasni malo= Citat =:
zna netko di mogu nac originalni .exe? skinuo sam 2 patcha ali mogu se instalirat samo sa originalnim...
OT: @killa - igre su poslane :thumbup:
radi se o fajlu Driv3r.exe, za pokretanje igre naravno... ja imam crack naravno...
najvise u igri mi se svidjaju kuce i okucnice u miamiu :D
texture auta lose
zaletim se u rasvjetni stup njemu nista auto totalka
freeride ni upola zabavan kao u gta
auti previse klize po podlozi
onaj kao sportski motor ide isto kao i npr renault4
da je igra izasla prije godinu dana mozda nebi imali sto zamjeriti ali danas se trazi vise, sad mi je jasno zasto je igra razocarala
sbe je pet samo je renault 4!!!!!
killa a nisi možda jučer,prekjučer dizao igru u nebesa nekim slučajem?
bas u nebesa nisam... ali misljenje se mjenja sto vise igram. ebiga,s amo sam je pokusao spasit i izvuc iz ponora... ali ipak nemoguce
ja sam prešo igricu
taman kad se ufuraš u misije i navikneš se na komande, nema više misija