ma fenomenalna grafika, ali igrivost uz onakve kontrole koma. pogotovo ona voznja na motoru ubija u pojam pogotovo kad igras misiju na motoru i kad ti pukne film. uz ovu igru cete razbiti barem 2-3 tpkovnice i miseva
eto baš sam je instalirao nakon dobrih pola sata čekanja a
imam poprilično brz stroj zato oni koji nemaju možda će i
čekat još duže,a sama igra ima nevjerovatnih 4,8GB
prvi dojmovi su da je igra stvarno fenomenalna no
to će se tek vidjet nakon prvih par sati igranja....
ma fenomenalna grafika, ali igrivost uz onakve kontrole koma. pogotovo ona voznja na motoru ubija u pojam pogotovo kad igras misiju na motoru i kad ti pukne film. uz ovu igru cete razbiti barem 2-3 tpkovnice i miseva
sva sreca ja imam gamepad, ali nemam igrue pa 4,8GB bogami necu skidat sneta... sta je previse je previse.
edit: na torrentu vidim da igra ima 3,49gb![]()
tears stream down your face when you lose something you cannot replace...
je ima 3,50GB ali kad se raspakira zauzme 4,8GB na hardu dok
jedan fenomenalni far cry zauzme 3,5GB.......
ma ja sam morao isključit gamepad jel kad je bio uključen kamera
se cijelo vrijeme vrtila u krug i tak nikak nisam mogao igrat bez obzira kaj su
komande na gamepadu i dalje radile...
ja sam gledo na nekoj emisiji o igricama da je igra razocarala te koji su radili review... toliko se dugo cekalo na tu igru, da su oni ocekivali bolju igru, ja osobno nisam igro niti mislim downlodovat tu igru
It's nice to be important, but it's more important to be nice
igro sam igricu
igrica nije loša, ali mogli su se potrudit malo više oko grafike
inače je ok
huliganstvo i nasilje se od sada plaća... za sve dodatne informacije kontaktirajte MUP RH..
jel ju tko uspio igrat na tastaturi?? Ja je igram iskljucivo na gamepadu!
e iz ovoda vidim da je bolje ne kupovat je (igra+gamepad ili 3 ili 4 tipkovnice) a koliko vidim igra i nije baš nešto
ma igra je super samo za one koji vole takav tip igara
čisto sumljam da će se neko drugi na nju zapaliti....
Ja igram isključivo na tipkovnici i uopće mi to nije neki problem,a ima game pad i nikako si nisam mogao složiti sve kontrole na gamepadu!Izvorno postao Brunek
Tako da sam ju bez problema odigrao! Igra je solidna samo što jako kratko traje ,prešao sam je u 2 dana ,a kada bih sve ukupno zbrojio sate igranja ispalo bi oko 5 sati što i nije puno.
Tapir rules!
evo imam igru, jako mi je sporo tako da nista, nemogu je igrat nazalost. mozda uskoro kupim bolju vga
i ja je imam i igram je na tipkovnici
uopće nije bed igrat na tipkovnici
huliganstvo i nasilje se od sada plaća... za sve dodatne informacije kontaktirajte MUP RH..
igrica je totalno bez veze grafika 0
meni je game crap ja sam to igrao na dvojci i zgadila mi se vožnja na bike-u i ona kockasta svijetla i jednom plivam i samo se utopim i odma sam strgao dvd
“I quit, I give up, nothing's good enough for anybody else, it seems...When I'm all alone it's the best way to be. When I'm by myself nobody else can say goodbye. Everything is temporary anyway.”
i ja koliko sam uspio skontat, samo ej jedan motor u igri i pri tome je jadan i zvuk i sve. pa nisu bezveze razocarani gameri... no jos nemogu sudit o igri tek kad nabavim novu grafu. a do tad ce doc i driv4r![]()
a najbolji driver je dvojka kada gariš onog minića po autoputu
“I quit, I give up, nothing's good enough for anybody else, it seems...When I'm all alone it's the best way to be. When I'm by myself nobody else can say goodbye. Everything is temporary anyway.”
u free ride imaš na početku 2 grada : miami i nicuIzvorno postao flOorKilla
u svakom imaš dvije vrste motora i zvuk im je fakat fenomenalan
sad sam u dilemi jel to ko gta ako je možda uzmem a mislim uzet i GTA SA kad dođe i još nešto onda "da ili ne" 290 kn "da ili ne"
a da uzmes obje? kod pirata? (30kuna dvd) mislim..... pa gdje ti zivis..![]()
pa ja sam fer imam jednu originalnu igru aha di si sad
rade uzmi SA
to i mislim vidio sam j malo na PS2 odlično
pa ne znam kaj onda tebe trebaIzvorno postao goce
grafika nije ko u far cry, ali od 1 do 10,solidna 7
imam jedan problem, stavio sam novu graficku jucer i igra mi je isto spora kao i prije (govorim o najslabijoj rezi a kamoli vise) u cem je problem? a graficka je ok jer druge igre sve rade a jos su i zahtjevnije od drivera.
u igrici, meni je isto spora pa sam je odmah izbrisao
Bookmarks